Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Comutatoare & Intrerupatoare - Electrice: 75 companii
 • Comanda venita la timp

Bucuresti Importator
 • Firma noastra va ofera solutii Smart, simple si ieftine pentru toate instalatiile electrice si pentru toate buzunarele! Intrerupatoare Tactile, Prize cu Rama de Sticla, Relee, Senzori si multe alte dispozitive SMART cu WiFi, control de pe telefon, comanda vocala, posibilitate de configurare in scene, etc.

Cluj-napoca Importator
 • Infiintata in anul 1996, Cabsat S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de comutatori, condensatori, cabluri electrice, prize, intrerupatoare, montaj instalatii electrice, sisteme de alarma anti-incendiu, anti-efractie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Cabsat S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Compania Idm Dinamic S.R.L. comercializeaza o gama larga de centrale termice, cabluri, intrerupatoare, sigurante, tablouri. Firma noastra are o echipa de 16 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Idm Dinamic S.R.L. sa isi perfectioneze serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. *NOU* CONVECTOARE ELECTRICE CU ACUMULARE DE CALDURA (solutia ieftina de incalzire) !

Buzau Distribuitor
 • Conceptul Energyflow este acela de a va oferi preturi cat mai accesibile, o varietate cat mai mare de produse si o abordare personala atunci cand aveti nevoie de o parere de specialitate sau de ajutor in a va alege produsele de care aveti nevoie. Incercam in permanenta sa reducem cheltuielile acolo unde credem ca nu este necesar pentru a investi in ceea ce ne face sa putem fi diferiti.

Brasov Distribuitor
 • Distribuim marci de prestigiu din urmatoarele categorii de produse: Materiale electrice pentru uz casnic si industrial, Echipamente de protectia muncii Accesorii auto; Uleiuri auto si industriale, in judetele Alba, Hunedoara, Sibiu, Mures si Cluj. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Alba Iulia Distribuitor
 • Cefem SRL este filiala din Romania a CEFEM (Franta), societate cu actionariat familial, avand un capital de 1,5 Mil €. Dezvoltarea societatii CEFEM se axeaza pe doua sectoare de activitate. • Proiectarea si fabricarea transformatoarelor, inductantelor si sisteme integrand electronica de putere • Realizarea intreruptoarelor cu separarea vizibila si integrarea lor in tablouri de securitate Produse: Intreruptoare industriale si sisteme de intrerupere JT • Intreruptoare industriale • Tablouri de securitate si sisteme de interblocare • Proiectare si asistenta tehnica Componente magnetice • Transformatoare de putere inalta frecventa • Inductante de filtrare de iesire a invertoarelor • Inductante de mod comun • Inductante de filtrare pentru invertoare solare • Transformatoare inalta frecventa pentru alimentare in comutatie.

Dumbraveni Producator
 • Societatea Julien Stile Srl. infiintata in anul 1993 si-a inceput activitatea oferind clientilor sai diverse servicii: import/ distributie/ montaj echipamente de ventilatie, sisteme si accesorii de ventilatie, echipamente climatizare (incalzire/aer conditionat), echipamente electrice, kituri interfon, sonerii, alarme, protectii ectii Siemens (sigurante monopolare, bipolare, tripolare, intrerupatoare diferentiale, aparataj electric de joasa tensiune). Firma noastra comercializeaza produse ale urmatoarelor firme: CLINT (chillere, pompe de caldura, ventiloconvectori), NOVAIR (centrale de tratare aer si de ventilare, recuperatoare de caldura), CUENOD (arzatoare), WILO (pompe circulatie incalzire), GALLETTI (echipamente de climatizare, aeroterme pentru climatizare), HONEYWELL (regulatoare electronice pentru sisteme de incalzire, climatizare si tratare aer), perdele aer fara incalzire/ cu incalzire, pe apa calda sau electrice, VENTS, CASALS, SIVAR, AIR SERVICE (echipamente si accesorii ventilatie indistriala si casnica), POLMARK, OSPEL, KARLIK, UNIVEX (unic importator si in Rep. Moldova), ZAMEL, METALKA-MAJUR (echipamente electrice), SIEMENS (sigurante monopolare, bipolare, tripolare, intrerupatoare diferentiale, disjunctoare, aparataj electric de joasa tensiune).

Bucuresti Importator
 • Societatea noastra ofera clientilor si colaboratorilor produse de inalta calitate la preturi acesibile. Branduri renumite international pe piata si domeniul de materiale electrice. Livrare rapida in toata tara prin servicii de curierat rapid. Stocuri permanente la materialele uzuale.

Piatra Neamt Distribuitor
 • Vizitati site-ul nostru oficial pentru a afla toate detaliile legate de Conicon Craiova: www.conicon.ro! Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Compania Cesivo S.A va pune la dispozitie produse de calitate ca: cabluri electrice, aparataje, corpuri de iluminat, intrerupatoare, conductori bobinaj, lac impregnare, produse electroizolante, banda impamantare. Firma noastra are un personal de 20 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Cesivo S.A. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Craiova Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Nemaad Impex S.R.L comercializeaza o gama larga de materiale electrice: prize, cabluri si corpuri de iluminat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Puteti achizitiona produsele noastre doar cu un click, accesand magazinul nostru online http://www.elbastar.com

Craiova Importator
 • Cu o experienta de 15 ani in domeniul comercial de vanzari materiale electrice suntem de incredere si Onesti cu clienti nostri dar cu cei care vor fi, suntem buni colaboratori cu toata lumea din domeniul nostru, Energia Enterprises sprijina orice proiect naval.

Constanta Importator
 • Asiguram instalarea si intretinerea tuturor tipurilor de sisteme electrice, inclusiv cabluri, tablouri electrice, doze de legatura, intrerupatoare si alte echipamente de instalati electrice intr-o varietate de setari. In calitate de electricieni autorizati, executam lucrari in sectoarele 1-6 si in afara Bucurestului si acceptam atat lucrari de constructii, cat si lucrari de intretinere. Suntem specializati in servicii  electrice 24 de ore, modernizari de tablouri electrice, toate tipurile de cabluri electrice,  proiectare si instalare iluminat si prize, proiectare si instalare cu LED-uri economice de energie, instalare contor electric, actualizari priza cu protectie, inspectie electrica, toate tipurile de motoare si comenzi electrice, iluminatul incastrat si iluminatul parcarilor. Sunati-ne astazi pentru o evaluare la 0720 801 810 .

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Electricele Livolo combina productia cu vanzarile intr-un mix ce garanteaza succesul celor pasionati de confortul oferit de tehnologie. De la asa - zisa aderare clasica la a � �comutatora � � (cunoscut deja pe parcursul dezvoltarii sale in istorie) noi vom crea un nou a � �comutatora � � revolutionar si creat din tendinta de a explora in mod activ inovatia. Livolo inseamna confortul casei tale, comoditate in viata ta de zi cu zi. Livolo se specializeaza pe comutatorul de perete, sau intrerupator mai bine zis, oferind tehnologia de control inteligent al obiectelor clasice din caminul tau. Sistemul inteligent de inovare si promovarea sa va imbina perfect stiinta, tehnologia, arta in asa fel incat clientii Livolo sa se bucure de o experienta cu totul si cu totul noua. Produsele noastre se vand peste tot in lume, satisfacand diferite tipuri de consumatori mereu atat de diferiti si pretentiosi. Produsele noastre au adoptat si functioneaza in conformitate cu ROHS, CE si alte certifcate ale tertelor parti din strainatate. Anii de marketing si brand management-ul au creat din Livolo un brand popular si recunoscut pe piete distincte. In prezent, in Europa de Vest, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Australia, Asia si alte regiuni, brandul a reusit cu succes sa isi creeze puncte ale dezvoltarii sale. Brandul Livolo va absorbi insa multe dintre cererile de pe potentialele piete de consumatori care asteapta sa fie descoperite, folosindu-se de proprietati multi-culturale ce tin de estetica avand la baza un singur scop: oferirea de idei si produse noi, produse perfecte care vor transforma casele din intreaga lume in camine mult mai confortabile. Livolo adera la a � �umila � �, perseverent, genial, se pliaza pe cultura corporativa si imbratiseaza stilul minimalist. Filosofia sa de design este inovatoare si urmareste ideea de simplitate fara a pierde insa din inalta calitate, inalta tehnologie si gandirea eco prin consumul redus de energie oferit de standarde inalte de productie. Daca tii la aceste calitati: a � �rapida � �, a � �pragamatica � � a � �organizata � � si doresti sa instalezi in casa ta securitate inteligenta si facilitarea obiectelor de uz zilnic, poti conta pe Livolo ca pe un ajutor constant in a obtine tot ceea ce vrei. Livolo investeste entuziasm si depune eforturi neincetate pentru a-ti simplifica viata!

Cluj-Napoca Importator
 • Andu Lau Grup are ca principal obiect de activitate comertul cu produse electrice en-gross si en-detaille, fiind unul dintre cei mai importanti distribuitori de    articole electrice pentru uz casnic si industrial din judetul Gorj, avand personal calificat in domeniu. Va stam la dispozitie prin Magazin AnduElectric, Str. Corneliu Coposu, BL 1 Parter, Victoriei centru Depozit  str. Narciselor nr. 8B langa vama Tg. Jiu, Gorj. Tel.:(+4) 0353 414 314 MOBIL (+4) 0761 688 260

Tg Jiu Distribuitor
 • Firma B.A.T.M. Muntenia Srl are o echipa de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de intrerupatoare, aparataj electric, aparatura de joasa tensiune, prize, cabluri, conductori, rulmenti, vane, etc. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma B.A.T.M. Muntenia Srl este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei B.A.T.M. Muntenia Srl este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Importator
 • Diversmarket.ro este un magazin exclusiv online de materiale electrice si corpuri de iluminat, ce urmareste in permanenta satisfacerea tuturor nevoilor clientilor, va asteptam cu cele mai bune oferte si preturi!

Bucuresti Distribuitor
 • ISG Elektrotechnik este o companie din Kabelsketal Germania, care activeaza in domeniul instalatiilor electrice din 2001. In companie activeaza peste 130 de angajati dintre care peste 80 sunt specialisti in domeniul electronic. ISG activeaza in industrie si constructii, precum instalarea a diferitor sisteme de transmitere a energiei electrice, instalarea si programarea sistemelor automatizate (EMSR - Elektro-, Mess-, Steuer- und Regelungstechnik in der Automatisierungstechnik – Electro, Masura, Control, si inginerie de control in automatizare), sisteme de informatii si telecomunicatii (servere, fibra optica s.a). Firma activeaza pe teritoriul Germaniei cat si in strainatate, -si in Romania a avut deja doua proiecte care au fost finalizate cu success. ISG se interesaza de tineri doritori din Romania, sa studieze profesia de Electrician in Germania. De asemenea, sunt cautati si specialisti din domeniul dat care deja au profesia si deja au practica de munca ca electrician. Ne puteti contacta pe e-mail sau la telefon. Tel: 004915753446039 Site-ul companiei: www.isg-elektrotechnik.de

Kabelsketal Servicii
 • Hegemon Distribution Srl este o firma de distributie infiintata in 2004. Cu un portofoliu substantial de clienti si cu o echipa dinamica, reusim sa satisfacem cu profesionalism nevile si exigentele care apar intr-o piata dinamica. Distribuim un numar semnificativ de branduri dintre care amintim: TOSHIBA, DURACELL, PANASONIC, CAMELEON, FERONERIA ARAD, TRAXDATA,VETBATIM,SONY,AND, ROMCAB, INSTA, LOHUIS, ESI INTERNATIONAL, DACO, ECADA, FATIH, LARA, ZINGER, AROMA LAND, RUBY ROSE.

Galati Distribuitor
 • Active Integrated Systems este o companie moderna care s-a specializat pe furnizarea celor mai moderne instrumente, pentru controlul iluminatului, a tensiunii, a draperiilor din locuinta ta cat si controlul temperaturii si economisirea de energie din locuinte, hoteluri sau cladiri de birouri. Pentru mai multe informatii ne puteti vizita pe : http://www.intrerupatoareinteligente.ro/ http://ais-me.ro/

Bucuresti Importator