Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Doze & Cutii - Cabluri & Accesorii: 10 companii
  • Suntem prezenti pe piata echipamentelor si instalatiilor electrice inca din anul 2006. Companie moderna, activa si dinamica adaptandu-se in mod flexibil la cerintele pietei. Avem, ca principali parteneri, producatori italieni din toate domeniile de materiale electrice.

Cluj Distribuitor
  • O ZPA Pano este o firma producatoare de tablouri electrice. Va oferim un produs de calitate, creand panoul dupa preferinta clientului, cu componente de calitate, siguranta si rapiditate. Va multumim pentru incredere si speram sa ne bucuram de caloborarea reciproc avantajoas.

Malatya Producator
  • Import si comercializare: - materiale electrice pentru toate instalatiile interioare si exterioare de forta, iluminat si paratraznet; - corpuri de iluminat industriale, casnice si ornamentale; - echipamente de ventilatie; - unelte industriale de inalta performanta. Automatizari. Import si distributie de materiale electrice. Prescriere si oferte de solutii pentru toate gamele de materiale si anume: - materiale electrice pentru toate instalatiile interioare si exterioare de forta, iluminat si paratraznet; - corpuri de iluminat industriale, casnice si ornamentale; - echipamente de ventilatie; - unelte industriale de inalta performanta.

Brasov Distribuitor
  • Comax Ind Srl Cluj este un importator de echipamente electrice, distribuind printr-o retea proprie produse electrice pentru firme, entitati economice, depozite de materiale de constructii- o gama variata de produse. Comax distribuie la nivel national toata gama de produse prin curierat sau masini proprii. Avantajele noastre sunt: pretul, calitatea produselor si timpul de livrare scurt. Suntem reprezentanti autorizati si distribuitori al diferitelor branduri si comercializam si comercializam o gama larga de materiale elctrice. Livram firmelor de instalatii si celorlate firme care uzeaza de produsele electrice intreaga gama necesara desfasurarii activitatii. Clientii nostrii sunt firme de instalatii electrice, depozite de materiale de constructii,instalatori autorizati etc. Distribuim produsele noastre in toata tara avand acoperire nationala. Misiunea noastra este de a oferi satisfactie clientului prin produsele si serviciile noastre.

Cluj Napoca Distribuitor
  • Firma executa servicii de calitate in domeniul istalatiilor electrice fiind autorizata de ANRE, instalatii sanitare si termice autorizate de ISCIR. Executa de asemenea si intretinere iluminat public, detinand o nacela cu posibilitate de ridicare de pana la 18 metri. Date de contact: 0723513 502; fax : 0243 254 453

Manasia/Ialomita Servicii
  • Shoppcenter este o companie online care se ocupa cu promovarea si vanzarea produselor online. Este afiliata cu renumita compania Amazon si Avangate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
  • Consult Packaging este o societate care activeaza in domeniul ambalajelor. Produsele comercializate de societatea noastra sunt: benzi pp, capse pentru benzi pp, clesti de legat si masini de legat, folie stretch, benzi adezive, coltare plasic si carton sunt disponibile iar livrarea se face in maxim 24 ore de la lansarea comenzi, la sediul Dvs. Deasemenea avem clipsuri pentru pungi pp pentru fursecuri, biscuiti, paine feliata, pentru urmatoarele marci: Optima, Thurling, P+S Mako, Rianta, Rovema, PM Italia, Comiz, Zennato, Comipack. Va asteptam pe site-ul nostru www.consultpackaging.ro

Bucuresti Import - Export
  • VLG Logistic Cable S.R.L., a fost fondata in 2003 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: cabluri electrice, cabluri electrice de joasa si medie tenisune, cabluri pentru instalatii electrice, cabluri industriale. Compania are un efectiv de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania VLG Logistic Cable S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania VLG Logistic Cable S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Distribuitor
  • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 2001. Ceea ce isi propune firma Lumelectric Instal S.R.L. este sa ofere produse electrice de uz industrial, contactori, releee, aparataj electric, ventilatoare de uz casnic si industrial. Compania noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lumelectric Instal S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Lumelectric Instal S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
  • Nm Electro S.R.L. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: cabluri, conductoare, condensatoare, instalatii electrice, intrerupatoare, prize, generatoare. Firma noastra are un personal de 13 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Nm Electro S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Nm Electro S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Importator