Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Componente Acustice - Electrice: 23 companii
 • Am avut o experienta excelenta de la primul

Bucuresti Servicii
 • fb

Brasov Importator
 • Audiomag.ro este cel mai mare magazin online de echipamente profesionale de sunet si lumini din Romania, oferim o gama larga de: incinte acustice, mixere, amplificatoare, procesoare sunet, platane, echipamente DJ, efecte lumini, lasere, efecte fum, structuri scene. Reprezentăm cei mai importanţi producători din aceast domeniu : Tannoy, Lab Gruppen, MasterAudio, PowerSoft, L’Acoustics, Montarbo, JB Systems, Dis, IC Audio.

Craiova Distribuitor
 • S.c. Audio Speaker S.r.l. cu sediul in Falticeni, judetul Suceava comercializeaza la pret de importator telecomenzi universale si echipamente pentru sonorizari. Vizitati site-ul nostru: www.telecomenziuniversale.ro

Falticeni Importator
 • We are a company with base in Bucharest, that provides a wide range of equipment, staff and services for entertainment purposes, touring, corporate events, studio and broadcasting industries, for bands, concerts and conferences. Our company provide sound equipment and staff for bands, concerts, tours, corporate events, conferences. In fact, any kind of event you can think of!

Bucuresti Servicii
 • Suntem un magazin online care comercializeaza de echipamente si sisteme audio profesionale, echipamente pentru DJ si productie muzicala, lumini de spectacol si ambientale LED, panouri video LED si elemente de sceno tehnica. Oferta noastra cuprinde produse si solutii de la producatori de marca din domeniu in regim de reprezentare directa si include boxe audio pasive si active, difuzoare, monitoare pentru studio, amplificatoare profesionale, sisteme comerciale pentru muzica ambientala si adresare publica cat si evacuare vocala PA-VA, EVAC EN-54, mixere profesionale si pentru DJ, procesoare digitale de sunet, microfoane, cit si accesorii (cabluri audio, conectica).

Constanta Distribuitor
 • Audio-market este un magazin online ce pune la dispozitia clientilor sai echipamente audio-video: boxe hi-fi, amplificatoare, receiver, cd playere, blu-ray playere, dvd playere, soundbar, sisteme home cinema de la producatori consacrati YAMAHA, Monitor Audio, Wharfedale, NAD,Elipson, Quadral, Norstone, Tangent, etc. Pentru informatii si comenzi va rugam accesati www.audio-market.ro sau ne puteti contacta la numerele de telefoane,.

Bucuresti Importator
 • Efectez lucrari de reparatii pentru orice tip de difuzoare electrodinamice in atelier specializat: - rebobinat; - inlocuit suspensii; - refacut (centrat si lipit) circuit magnetic (magnet + piese polare) deteriorat; - alte reparatii necesare. Ofer garantie pentru lucrarile efectuate.

Ploiesti Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Patrom S.R.L. este situata in Bocsa, judetul Caras Severin. Compania Patrom S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca accesorii pentru instrumente muzicale de suflat(perinite). Firma noastra are un personal de 80 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Patrom S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bocsa Producator
 • Suntem un magazin online care comercializeaza o gama larga de produse audio, video, conectica, electrice, electronice, accesorii PC si auto si multe altele. Avem un inventar de peste 10000 de produse si o echipa dinamica cu care satsfacem comenzile clientilor in cel mai scurt timp posibil.

Oradea Distribuitor
 • Smart Tehnic este o firma specializata in instalatii de sunet si lumini, montaj si distributie, vanzare, service, a produselor specifice. Majoritatea produselor sunt importate direct de la producatori. In cei 5 ani de activitate am dobandit o experienta vasta in acest domeniu. Organizarea de evenimente corporate, party-uri si evinimente mai mici, ne-au facut sa intram pe piata de rental din Romania.

Bucuresti Distribuitor
 • Smart Tehnic este o firma specializata in instalatii de sunet si lumini, montaj si distributie, vanzare, service, a produselor specifice. Majoritatea produselor sunt importate direct de la producatori. In cei 5 ani de activitate am dobandit o experienta vasta in acest domeniu.

Bucuresti Distribuitor
 • Societate cu capital fix, cu vechime in piata de desfacere si vanzare, diverse evenimente realizare in domeniul de scenotehnica, cluburi, tot ce inseamna sunet si lumini profesionale, inchirieri echipamente dj, cu o impresionanta experienta a angajatilor, folosim numai echipamente de cea mai buna calitate. Site: www.mix-musique.ro

Iasi Servicii
 • Oferim service pentru echipamente de lumini si sunet club, disco, scannere, moving head-uri, lasere, efecte, mixere, amplificatoare, boxe. Orice firma producatoare inclusiv Menadi. Componente de schimb pe stoc.

Bucuresti Servicii
 • Show Design Group pune la dispozitia dumneavoastra spre vanzare sau inchiriere instalatii de lumini si sunet profesionale. Planificare evenimente diverse si consultanta tehnica ireprosabila. Vizitati site-ul nostru www.showdesigngroup.ro

Bucuresti Importator
 • Comercializam toata gama de produse audio, video, instrumente: Pioneer Behringer Sennheiser Anders/Kern Audio Tehnica. Acustica online Tg-Mures prin magazinul nostru. Cele mai mici preturi: www.solutiiaudio.ro. 0755 695 349 Asiguram instalare service garantie.

Tg-mures Distribuitor
 • Studiou de inregistrare care se ocupa cu promovarea tinerelor talente. In paralel cu asta studioul de inregistrare Axys-Crys Studio se mai ocupa si cu filmari la deosebite evenimente. Scule profesionale pentru tineri incepatori.

Onesti Producator
 • Magazin instrumente muzicale si sunet Echipamente pro audio, monitoare de studio Adam Audio, M-Audio, KRK, Esi, microfoane USB, wireless, dinamice, cardioid, scena, studio, karaoke, piane digitale Roland, Yamaha, Korg, Casio, Behringer, Kurzweil, chitari clasice, electrice, electroacustice, bass, cuburi si monitoare de scena, Fender, Gibson, Ibanez, Jackson, Ovation, Squier, Ephiphone, procesoare de sunet Digitech, Line 6, boxe si incinte acustice pasive si active Dynacord, RCF, FBT, Behringer, Electrovoice, Omnitronic, tobe si percutii Tama, Pearl, Sabian, Zildjian, Gretsch, DW, Meinl, Sonor, Premier, lumini, schele, etc. Site: www.esound.ro

Bucuresti Import - Export
 • Media Crusher SRL este distribuitor de instrumente muzicale si echipamente audio profesionale pentru Focusrite, Novation, ESI, Echo Audio, Wharfedale Pro si dealer autorizat Audio-Technica, Yamaha, Dynacord, Electro-Voice. Site: www.soundcreation.ro

Timisoara Distribuitor
 • Firma noastra a fost infintata in anul 2007, si are ca profil vinzarea si revinzarea produselor si a pieselor: electronice, electrice, electrocasnice, si in domeniul sonorizari, efectuam sonorizari la cele mai mici preturi, pt baruri, discoteci si petreceri.

Sf Gheorghe Distribuitor