Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Electrice: 310 companii
 • OK !!

Constanta Importator
 • buna ziua.aveti un mod de prezentare placut si eficient.nu am primit comanda facuta.astept.\r\nva multumesc si va doresc vanzare buna.

Bucuresti Importator
 • Bun

Voluntari Importator
 • Mediafun.ro este un site de comert electronic. La Mediafun punem accent pe calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Suntem permanent interesati de cresterea nivelului de satisfactie al clientilor sau potentialilor nostri clienti.

Bucuresti Importator
 • Electro-Solar Timisoara ofera servicii de consultanta, proiectare, executie, instalare, comercializare si mentenanta de sisteme solare cu tuburi vidate si heat-pipe pentru producerea apei calde menajere dar si de sisteme fotovoltaice pentru diverse aplicatii, atat pentru companii, fabrici, firme cat si pentru persoane fizice. Printre produsele oferite se afla kituri fotovoltaice complete pentru alimentarea cu energie a cabanelor si caselor izolate dar si kituri complete ce se pot instala pe case/ sedii firma/ fabrici pentru a reduce costurile cu electricitatea de pana la 80% anual. De asemenea firma noastra comercializeaza sisteme fotovoltaice de pompare apa, folosind unul sau mai multe module fotovoltaice, cu cabinet de comanda si control si o pompa de inalta eficienta ce poate asigura necesarul de apa pentru gradina sau gospodaria dumneavoastra. Nu in ultimul rand energia solara poate fi folosita ca si sistem de "cost-reduction" sau redurece a costurilor, un termen tot mai mult invocat in ultimii ani atat de catre companii cat si de catre persoanele fizice. De aceea Electro-Solar Timisoara vine in ajutorul mai ales a companiilor prin propunerea stalpilor solari pentru iluminatul exterior, foarte eficienti atunci cand inlocuiesc un numar relativ mare de stalpi clasici cu becuri incandescente ce consuma foarte mult. In anumite conditii, firma noastra, poate sa implementeze sistemul fotovoltaic pe un stalp existent, astfel incat la final stalpii dumneavoastra sa consume de pana la 10 ori mai putin energie electrica! Sistemele eficiente de iluminat pe care le oferim, se pot implementa si in interiorul firmelor, fabricilor, cabinetelor sau caselor, prin becurile, neoanele sau placile cu LED special construite pentru a asigura necesarul de iluminat la un consum semnificativ mai mic. Pentru o colaborare serioasa si profesionista nu ezitati sa ne contactati!

Timisoara Distribuitor
 • Rodomar International Srl Bucuresti, Romania are ca obiect de activitate importul si distributia: - Pompelor submersibile produse de BBC Elettropompe Italia; - Pompelor de suprafata BBC Elettropompe; - Motoarelor submersibile BBC Elettropompe; Detalii: www.bbcpompe.ro

Bucuresti Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Valter S.R.L. comercializeaza o gama larga de: materiale electrice (corpuri de iluminat, aparataj electric, surse de iluminat) etansanti siliconici si poliuretanici si produse lavabile. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Comercializarea produselor se face prin trei puncte de vanzare: - Distributie prin depozitul din Timisoara; - Vanzare directa prin shoroomu-ul nostru din Dumbravita; - Online prin www.valter.ro. Distributia se face prin logistica proprie si acoperim trei judete pe partea de vest a tarii: Timis, Arad, Caras-Severin. Pentru a fi mai aproape de clientii finali si a le oferi posibilitatea de a lua contact direct cu produsele noastre am deschis showroom-ul de 200mp din Dumbravita Str. Conac nr. 39, judetul Timis, unde oferim consiliere in alegerea corpurilor de iluminat si gasirea solutiei potrivite pentru caminul dumneavoastra. Din 2019 am pus la dispozitia clientilor si magazinul online www.valter.ro unde oferim peste 5000 de produse, care pot fi livrate atat prin logistica proprie cat si prin curierat. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Valter S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Valter este un partener pe termen lung pentru clientii sai, oferind solutii profesionale complete adaptate necesitatilor lor. Credem ca esentiala pentru succesul in afaceri este calitatea relatiei dintre parteneri. Suntem promotorii inovatiei prin imbunatatirea continua a portofoliului de produse si servicii solicitate de clientii nostri si ne propunem sa oferim inovatia partenerilor nostri care pot fi astfel intotdeauna cu un pas inainte impreuna cu noi.

Dumbravita Distribuitor
 • Sc Energia Enterprises Srl a fost fondata in anul 2007, avand sediul in Constanta, a carei activitate consta in prestarea de servicii si executari de reparatii electrice navale, oriunde in lume. Importator si distribuitor de materiale electrice si maritime, Energia Enterprises va ofera o gama variata de produse prin depozitul propriu existent in Constanta, ce permite consumatorilor gasirea celor mai bune solutii din punct de vedere tehnic, estetic, la preturi fara concurenta. La adresa pe site www.energia-ro.com veti regasi cataloagele noastre de produse.

Constanta Importator
 • Societatea Wintech Prodexim Srl este o firma cu capital integral privat ce are ca principal obiect de activitate proiectarea, productia, asistenta tehnica si prestarea de servicii in domeniile echipamentelor electrice, electronice si a automatizarilor industriale. Infiintata in anul 2001, S.C. Wintech Prodexim S.R.L isi propune sa ofere clientilor sai achizitionarea unor produse si servicii de calitate la cele mai bune preturi. Produse proprii: Executie, montaj si punere in functiune: - tablouri electrice de joasa tensiune - echipamente electrice de actionare si comanda instalatii navale - pornire si comanda motoare electrice - actionari electrice si automatizari industriale - instalatii de cantarire, dozare si insacuire materiale pulverulente - aparatura de monitorizare parametri de functionare - echipamente de compensare a energiei reactive. SERVICII - modernizari si reparatii instalatii si echipamente electrice - solutii pentru gestionarea eficienta a consumurilor de energie electrica - proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor si echipamentelor electrice de joasa tensiune. COMERT - distribuitor autorizat relee FINDER - aparataj naval - aparataj electric EATON, SCHNEIDER, ABB - aparataj pneumatic CAMOZZI. O prezentare mai detaliata veti gasi accesand site-ul www.win-tech.ro

Braila Servicii
 • Emco Star se ocupa cu importul si distributia urmatoarelor urmatoarelor categorii de produse: -proiectoare navale de cautare, semnalizare: morse si aldis, generale din bronz cu accesorii si becuri WISKA, CALEX -felinare si becuri navigatie DHR si CALEX -doze, prize & fisa, paco, presetupe WISKA -prize pt. containere WISKA -lampi punte, aparataj antiex WISKA -aparataj electric, cabluri, surse iluminat -aparate de masura si control: rulete lest, presostate, termostate DANFOSS, manometre, termometre, pirometre BRANNAN -adezivi industriali WEICON, chei tachelaj, chingi, dispozitive ridicat SPANSET -lanterne antiex WOLF, baterii & acumulatori GP -echipament electric & iluminat ANTIEX -lampi pt. iluminat stradal si industrial -becuri incandescemte halogen, vap. mercur, halogenuri metalice, sodiu, pentru orice tip de iluminat si orice aplicatie navala si industriala. Toate produsele au certificate de calitate iar cele navale certificare G. Lloyd. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !

Constanta Importator
 • Suntem o companie specializata in productia de echipamente pentru bransamente electrice (FDCS, FDCP atat din metal cat si din PAFS, firide de distributie tip E, BMPM) cat si a tablourilor electrice in functie de schemele monofilare.

Albota Producator
 • H Test este furnizor profesionist de instrumente si sisteme de masurare pentru industria de electronica, educatie, cercetare/dezvoltare si telecomunicatii. Cu o experienta de mai mult de 20 ani H TEST isi desfasoara activitatea comerciala in Cehia, Slovacia, Austria, Ungaria si Romania. KEYSIGHT, AIM-TTI, GW Instek, Pico Technology

Timisoara Distribuitor
 • MsSU este serviciul online de ofertare materiale si echipamente electrice, in special omologate ENEL si Electrica, pentru joasa, medie si inalta tensiune. Va punem la dispozitie preturi si informatii referitoare la termene livrare, conditii de plata, specificatii tehnice si alte informatii necesare proiectelor desfasurate de dumneavoastra. Pachetul de servicii destinat clientilor nostri: - Oferte personalizate in functie de cerintele si specificatiile proiectului - Consultanta in vederea derularii in bune conditii a lucrarilor si stabilirea unui plan de lucrari fiabil. - Alegerea solutiilor optime pentru derularea proiectelor fara intarzieri. - Livrare oriunde in Romania catre una sau mai multe locatii. - Plata se va face la ridicarea produselor.

Deva Importator
 • Suntem pe piata inca din 2011 si incercam sa tinem pasul cu tehnologia si nu-i usor deloc, deoarece evolueaza atat de repede! Ne place sa spunem ca produsele pe care le comercializam acum ne ajuta sa ne intoarcem in viitor. Printre produsele pe care le comercializam se regaseste si celebrul hoverboard. Sunt multe denumiri pt acest dispozitiv precum smart balance, minisegway, freewheel, smart balancing scooter.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra are ca principal obiect de activitate proiectare si executie de instalatii electrice interioare, de orice putere, pentru constructii civile si industriale. Domenii adiacente sunt: -proiectare si executie de sisteme antiincendiu si antiefractie -proiectare si executie de sisteme voce-date (cablare structurala) -realizarea de sisteme HVAC pentru cladiri rezidentiale, comerciale si administrative -intretinere, reparare si mentinere in functiune sisteme de iluminat public -reabilitare, extindere si modernizare sisteme de iluminat public -productie si echipare tablouri electrice In plus, din anul 2010 AG GrupInstal produce si livreaza la comanda cofrete metalice de orice dimensiune, sisteme de sustinere a cablurilor, diverse accesorii pentru instalatii electrice realizate din metal si in general orice subansamblu metalic realizat prin indoire / poansonare / ambutisare. Toate produsele pot fi vopsite in camp electrostatic si beneficiaza de certificate de conformitate si rapoarte de incercari.

Focsani Producator
 • Integrator de solutii, produse si servicii care satisfac cerintele necesare proiectarii, implementarii si intretinerii unei infrastructuri IT, Telecomunicatii si Sisteme de Securitate. Proiectare sisteme de securitate * Sisteme de detectie si alarmare la incendiu * Sistem de limitare si stingere incendiu * Sisteme de detectie si alarmare la efractie * Sisteme de control acces (cu proximitate, amprenta, turnichet, software - pontaj * Sisteme de supraveghere video (IP/analogic) * Sisteme de interfonie si videointerfonie * Sisteme integrate de sonorizare si adresare publica Proiectare infrastructura it&c * Retele de date * Retele de voce * Instalatii de curenti slabi * Proiectare retele radio (microunde/wifi/broadcast) Proiectare instalatii electrice & automatizari * instalatii electrice forta * instalatiielectrice inteligente (KNX) * echipare tablouri electrice

Veresti Servicii
 • Sc Steinort Srl ofera solutii profesionale in domeniul marcarii industriale, accesorii pentru retele de joasa si medie tensiune, echipamente pentru protectia muncii, accesorii telecomunicatii, consulatanta. Avem parteneriate cu producatori renumiti din domeniu si asiguram calitatea produselor/solutiilor/serviciilor oferite. Produse/servicii: - imprimante profesionale pentru marcare in tablouri electrice, marcare cleme, marcare conductoare, etc. si accesorii/consumabile pentru acestea; - markeri electronici pentru marcare traseu utilitati si echipamente de localizare markeri, traseu cablu, etc.; - accesorii retele electrice joasa si medie tensiune: mansoane, capete terminale, tuburi termoretractabile, benzi izolatoare, elemente de conectica; - echipamente pentru protectia muncii: masti, ochelari, manusi, casti de protectie, masti sudura, antifoane active/pasive, combinezoane, etc. Asiguram consultanta si suport tehnic in toate etapele unui proiect incepand cu faza de selectie a solutiei potrivite pentru dumneavoastra pana in faza de asistenta la instalarea echipamentelor si suport post vanzare/instalare. Principiile dupa care ne ghidam in afaceri sunt corectitudinea, calitatea,seriozitatea.

Rm. Valcea Importator
 • Infiintata in anul 1998, Sim Impex S.R.L. este situata in Buzau, judetul Buzau. Ceea ce isi propune firma Sim Impex S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca depozit de electrice, cabluri, conducturi, aparataj. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Sim Impex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Distribuitor
 • Distribuim marci de prestigiu din urmatoarele categorii de produse: Materiale electrice pentru uz casnic si industrial, Echipamente de protectia muncii Accesorii auto; Uleiuri auto si industriale, in judetele Alba, Hunedoara, Sibiu, Mures si Cluj. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Alba Iulia Distribuitor