Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Automatizari & Echipamente - Electrice: 1018 companii
 • Recomand

Bucuresti Producator
 • lucrat rapid si bine

Mun. Cluj-napoca Servicii
 • Recomand colaborarea.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Tot ceea ce am cumparat a ajuns la timp și pr

Constanta Importator
 • Parerea mea

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Pentru noi sunteti un furnizor serios ,aveti

Bucuresti Importator
 • Conform dicutie telefonca, livrare 27-29 mai 2019

Bragadiru Import - Export
 • Comanda a ajuns la termen si in siguranta.

Bucuresti Altul
 • Perfect

Osorhei Importator
 • Starcomet Electro Srl este o companie 100% romaneasca, infiintata in 2006, avand angajati cu experienta in proiectarea, dezvoltarea si productia de echipamente electrice si electronice. Noi ocupam un segment important in gama produselor de uz casnic si industrial, si ne adaptam permanent la cerintele pietei. Suntem pregatiti sa asiguram service pentru industrie si larg consum, in domeniul electric, electronic si domeniul IT. Avem magazin de desfacere a produselor noastre si a colaboratorilor nostri care pot satisface cele mai pretetentioase gusturi. Prin calitatea deosebita, fiabilitatea recunoscuta si preturile competitive, Starcomet Electro SRL a reusit doar in cativa ani sa se inpuna pe piata externa, lucrand in special pentru export. Clientii nostrii traditionali sunt in Germania, Elvetia si Italia. Pe site-ul nostru puteti gasi produse fabricate de noi cit si produse ale partenerilor nostri la preturile cele mai competitive. Produsele noastre sunt la preturi de producator.

Focsani Producator
 • Compania noastra SC. M2M Smart Systems Srl este o companie romana-ungara fiind reprezentanta firmei WM Rendszerhaz KFT. din Ungaria. Asa cum sugereaza si numele, ne concentram asupra comunicatiei de date, (M2M) domeniu in care dorim sa oferim clientilor nostri servicii complexe in punct de vedere profesionale. Societatea noastra este partenerul unor producatori straini renumiti, (Cinterion, Option, Maestro, TELIT etc.) dar activitatea noastre nu se limiteaza doar la comercializarea aparatelor, ea cuprinzand si activitati tehnice aferente. Dezvoltăm aparatele speciale despre domenii de transfer de date industriale, telemetrie, sisteme de securitate, monitorizarea flotelor, supraveghere de la distanță, etc.

Timisoara Producator
 • Suntem producatorul nr. 1 din Ucraina in domeniul rezistentelor electrice pentru extruder! Propunere de cooperare De mai bine de 15 ani, proiectam elemente de incalzire personalizate pentru nevoi industriale si, pana de curand, am avut o piata extinsa de vanzare in tarile CSI (Rusia, Kazahstan, Uzbekistan, Kargazstan, Belarus si altele) In sortimentul nostru puteti gasi proiecte gata facute de la rezistente coliere mici (incalzitoare inelare) pana la forme geometrice nestandard cu distributia corecta a puterii pe intreaga suprafata. Avantajul lucrului cu Intmax: Productie proprie Multi ani de experienta - mai mult de 15 ani Disponibilitatea departamentului de inginerie si tehnica Garantie pana la 12 luni Posibilitatea de a primi gratuit o mostra de testare a produselor noastre Tel:+40791149343 Site: https://romania.intmax.com.ua/RO/

Odesa Producator
 • Comercializam echipamente pentru actionari electrice si automatizari. Principalele noastre produse sunt convertizoarele de frecventa care se folosesc pentru controlul turatiei motoarelor electrice si pentru diverse automatizari. In gama noastra de produse mai gasiti si softstartere, controlere de putere, controlere de temperatura, controlere universale, aparate de masura, analizoare si aparate de monitorizare a retelelor electrice, etc. Prin colaborarea directa cu producatorii si marii distribuitori din afara tarii va asiguram preturi competitive.

Sat Bod, Com. Bod Distribuitor
 • Suntem o companie producatoare de porti si garduri cu o experienta de peste 20 de ani in constructii. Executam si producem porti si garduri zincate termic dupa confectionare, si vopsite electrostatic, obtinand astfel o rezistenta maxima contra coroziunii (ruginei).

Popesti-leordeni Producator
 • Firma noastra se ocupa cu sisteme de incalzire industriala: aeroterme aer cald, tuburi radiante pentru service-uri si hale industriale, tunuri de aer cald, generatoare de aer cald pe combustibil lichid - pentru santiere provizorii, sere, baloane de sport si corturi. Echipamante de zootehnie in special avicultura: sisteme de adapare, sisteme de furajare, silozuri, snecuri, ventilatie, racire, incalzire si climatizare. Exectutie panouri de automatizare de forta si instaltii electrice pentru sistmele conexe mai sus mentionate. la cerere si alte lucrari dupa modelul clientului Experienta de peste 10 ani de cariera continua in domeniu. Specilaizarea si practica ne ajuta sa fim profesionisti si sa satisfacem astfel necesitatile clientior.

Brasov Importator
 • Compania Electrocoserv Industrial Energy S.R.L. va garanteaza executia lucrarilor in cel mai scurt timp, cu cele mai noi tehnologii folosite si cele mai eficiente solutii de implementare. Inginerii nostri va ofera siguranta unui lucru bine facut si de durata. Personalul nostru este calificat, autorizat A.N.R.E cu o experienta vasta in domeniul electric. De aceea recomandarea noastra este sa alegeti in totdeauna performanta, calitatea si durabilitatea.

Bragadiru Servicii
 • Obiectul nostru principal de activitate este oferirea de solutii de automatizare a proceselor pentru producatorii de utilaje, iar ca obiect secundar, productia de utilaje pentru industria alimentara. Putem oferi solutii complete de la conceptie la punere in functiune. Suntem integratori pentru echipamentele Siemens, Phoenix Contact, Yaskawa, Eaton si IFM. Proiectarea electrica se realizeaza conform directivelor CE si a standardelor pentru masini si utilaje. Toate proiectele sunt realizate in atelierul propriu, unde putem uzina tablouri si realiza montajul diverselor utilaje. Putem realiza montajul la sediul Dvs. sau al clientului final. Putem oferi programarea PLC si HMI in TIA Portal/WinCC Siemens, Visu+ Phoenix Contact, Visual Designer Eaton. Proiectarea electrica o realizam in WSCAD. Realizam montajul si punerea in functiune pentru o mare parte din proiectele noastre. Referintele noastre in domeniile conexe dvs. sunt: Ind. farmaceutica: Micron Chitila - proiect sta?ie tratare ape uzate, Labormed - proiecte de inspectie vizuala/coduri de bare Ind. alimentara/ciocolata: Chipita Romania, Midar Group, Kandia, Primola Ind. proces: IMA concept - statii de osmoza inversa, Den Braven Romania - proiect fabrica spuma poliuretanica. Daca sunteti interesat de profilul nostru, va invit in vizita la sediul nostru din Bulevardul Theodor Pallady 287 - incinta IOR2 pentru aprofundarea documentatiilor si a discuta pe baza unui proiect concret.

Bucuresti Producator
 • Robotsistem este o firma specializata in instalarea si intretinerea robotiilor industriali, concentrandu-se pe automatizare proiectelor cu ajutorul robotilor industriali. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Bistrita Altul
 • Suntem o companie specializata in distributia de sisteme de securitate si automatizari pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Suntem distribuitori in Romania pentru produsele celor mai puternice branduri in domeniul automatizarilor: Came, Nice, Bft, Hormann. Produse originale, piese de schimb si suport tehnic pentru proiectarea si implementarea proiectelor tale de automatizari. Noi suntem Master Security Instal.

Pitesti Distribuitor