Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Automatizari & Echipamente - Electrice: 997 companii
 • Conform dicutie telefonca, livrare 27-29 mai 2019

 • Comanda a ajuns la termen si in siguranta.

 • Compania noastra SC. M2M Smart Systems Srl este o companie romana-ungara fiind reprezentanta firmei WM Rendszerhaz KFT. din Ungaria. Asa cum sugereaza si numele, ne concentram asupra comunicatiei de date, (M2M) domeniu in care dorim sa oferim clientilor nostri servicii complexe in punct de vedere profesionale. Societatea noastra este partenerul unor producatori straini renumiti, (Cinterion, Option, Maestro, TELIT etc.) dar activitatea noastre nu se limiteaza doar la comercializarea aparatelor, ea cuprinzand si activitati tehnice aferente. Dezvoltăm aparatele speciale despre domenii de transfer de date industriale, telemetrie, sisteme de securitate, monitorizarea flotelor, supraveghere de la distanță, etc.

 • Suntem o companie producatoare de porti si garduri cu o experienta de peste 20 de ani in constructii. Executam si producem porti si garduri zincate termic dupa confectionare, si vopsite electrostatic, obtinand astfel o rezistenta maxima contra coroziunii (ruginei).

 • Producem etichete metalice din aluminiu eloxat si alama, placi de timbru, etichete de identificare produs, placute de inventar, etichete pentru robineti, etichete pentru motoare electrice, etc. Din respect pentru cei care ne-au acordat incredere cumparandu-ne produsele şi pentru ca ne place ceea ce facem, ne simţim motivati sa punem suflet, perseverenta, imaginatie şi nu in ultimul rand tehnologia de azi, in dorinţa de a raspunde profesionist solicitarilor dumneavoastra.

 • Firma noastra se ocupa cu sisteme de incalzire industriala: aeroterme aer cald, tuburi radiante pentru service-uri si hale industriale, tunuri de aer cald, generatoare de aer cald pe combustibil lichid - pentru santiere provizorii, sere, baloane de sport si corturi. Echipamante de zootehnie in special avicultura: sisteme de adapare, sisteme de furajare, silozuri, snecuri, ventilatie, racire, incalzire si climatizare. Exectutie panouri de automatizare de forta si instaltii electrice pentru sistmele conexe mai sus mentionate. la cerere si alte lucrari dupa modelul clientului Experienta de peste 10 ani de cariera continua in domeniu. Specilaizarea si practica ne ajuta sa fim profesionisti si sa satisfacem astfel necesitatile clientior.

 • Obiectul nostru principal de activitate este oferirea de solutii de automatizare a proceselor pentru producatorii de utilaje, iar ca obiect secundar, productia de utilaje pentru industria alimentara. Putem oferi solutii complete de la conceptie la punere in functiune. Suntem integratori pentru echipamentele Siemens, Phoenix Contact, Yaskawa, Eaton si IFM. Proiectarea electrica se realizeaza conform directivelor CE si a standardelor pentru masini si utilaje. Toate proiectele sunt realizate in atelierul propriu, unde putem uzina tablouri si realiza montajul diverselor utilaje. Putem realiza montajul la sediul Dvs. sau al clientului final. Putem oferi programarea PLC si HMI in TIA Portal/WinCC Siemens, Visu+ Phoenix Contact, Visual Designer Eaton. Proiectarea electrica o realizam in WSCAD. Realizam montajul si punerea in functiune pentru o mare parte din proiectele noastre. Referintele noastre in domeniile conexe dvs. sunt: Ind. farmaceutica: Micron Chitila - proiect sta?ie tratare ape uzate, Labormed - proiecte de inspectie vizuala/coduri de bare Ind. alimentara/ciocolata: Chipita Romania, Midar Group, Kandia, Primola Ind. proces: IMA concept - statii de osmoza inversa, Den Braven Romania - proiect fabrica spuma poliuretanica. Daca sunteti interesat de profilul nostru, va invit in vizita la sediul nostru din Bulevardul Theodor Pallady 287 - incinta IOR2 pentru aprofundarea documentatiilor si a discuta pe baza unui proiect concret.

 • Robotsistem este o firma specializata in instalarea si intretinerea robotiilor industriali, concentrandu-se pe automatizare proiectelor cu ajutorul robotilor industriali. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

 • Suntem o companie specializata in distributia de sisteme de securitate si automatizari pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Suntem distribuitori in Romania pentru produsele celor mai puternice branduri in domeniul automatizarilor: Came, Nice, Bft, Hormann. Produse originale, piese de schimb si suport tehnic pentru proiectarea si implementarea proiectelor tale de automatizari. Noi suntem Master Security Instal.

 • Instalatii pentru confortul dumneavoastra. Lucram pentru a asigura confortul oamenilor in casa lor, un plus in siguranta afacerilor si in ajutorul industriei. Oferim servicii si consultanta de calitate la preturi corecte. Detinem autorizatii in domeniul electric, sistemelor de securitate si managementul calitatii. Avand ca istoric activitatea unei persoane fizice autorizate "PFA NASTASIA - 2001", am decis sa evoluam. SIATECH este o echipa mai mare si profesionista in domeniul instalatiilor electrice, sisteme de securitate, sonorizari, retele de date si automatizari industriale. Indiferent de domeniul inovatiei, va stam la dispozitia nevoilor dumneavoastra.

 • Sc Legas Prod Srl produce o gama larga de masini CNC Oxigaz si Plasma, masini de debitat cu Jet de Apa, masini de gravat Router 3D , Plasma de Inalta Precizie cu o experienta de peste 15 ani in productia utilajelor cu comanda numerica. Proiectarea si executia masinilor se face in interiorul firmei de catre o echipa tanara si dinamica.   Peste 100 de masini CNC vandute in Romania si in strainatate dau dovada fiabilitatea masinii noastra.

 • Comercializam o gama completa de aparataj electromecanic si electronic Siemens, ABB, Yaskawa, Panasonic pentru industrie. Proiectam si uzinam: -demaroare compacte pentru motoare asincrone monofazate si trifazate -sisteme de distributia energiei conforme IEC 60439 -microsisteme de automatizare industriale -minisisteme de automatizare rezidentiale -sisteme de monitorizare energetica -sisteme de monitorizare a conditilor de functionare.

 • Companie cu un colectiv ce are o vasta experienta in domeniul automatizarii masinilor si utilajelor, modernizarii instalatiilor existente, precum si in solutii tehnice si echipare tablouri si sali de comanda in actionari si automatizari.

 • Sc Magneo Smart Srl, ca si importator direct, comercializeaza magneti neodim, magneti ferita, benzi magnetice autoadezive si alte produse magnetice la preturi competitive cu discount pe cantitate. Magneti puternici la preturi mici! Verificati-ne preturile!

 • Societatea noastra importa si distribuie armaturi industriale, echipamente speciale pentru instalatii unde sunt vehiculate o varietate larga de fluide. Asiguram asistenta tehnica, garantie si post-garantie pentru toate echipamentele comercializate.

 • TF Service Impex Srl Industrial Production Space 2000mp, Company property Adress: Ciorogarla / IF, sos Bucuresti nr 39 2019_June TFS offers a CNC manufacturing service to make components or assemblies to customer specifications. Utilising our machines and peoples we have the capacity to produce low or medium volume work production in the competitive and efficient manner. We are also able to offer a sub assembly service (mechanical and electrical) for manufactured parts inside our company. In this way we can ship the completed unit to the client. Welding MIG-MAG also WIG-TIG available; welding steel, stainless steel, aluminium. We have also a team for maintenance assembly bench and machines for automotive industries. ISO 9001:2015 / March 2019

 • Compania reprezinta sau distribuie in Romania produsele firmelor: - Vexve Oy si Vexve Controls Finlanda (automatizari, vane de amestec, accesorii pentru centrale pe combustibil solid, robineti din otel cu sfera sau cu clapa fluture cap sudura sau flansa pentru termoficare centralizata DN 15 - DN 1400), - Duyar Vana Turcia (armaturi industriale de uz general din fonta si otel pentru apa, incalzire, abur, gaz: robineti de inchidere cu sfera, sertar, ventil, clapa fluture, robineti de retinere, filtre impuritati, robineti de echilibrare hidraulica, compensatori axiali de dilatatie, racorduri antivibrante, vane reductoare de presiune, compensatori de dilatatie pentru retele de apa potabila) - Airaga Rubinetterie Italia (robineti cu sfera si armaturi sanitare pentru apa si gaz, supape de siguranta tarabile, reductoare de presiune, robineti cu plutitor), - Jafar Polonia (armaturi pentru apa potabila si canalizare: vane cu sertar cauciucat, robineti clapa fluture dublu excentrici, robineti de retinere cu bila, aerisitoare automate, vane cutit, hidranti subterani sau supraterani). - Gemak Angelos Sotiras Grecia (vane specializate pentru retele de distributie pentru apa potabila - reductoare de presiune, electroventile, vane cu plutitor mecanic si electrica, vane de descarcare rapida si de protectie contra loviturii de berbec, aerisitoare, compensatori de montaj) Produsele sunt agrementate MLPTL (Duyar, Airaga) iar producatorii sunt certificati ISO si/sau PED 97/23/CE

 • Oferim urmatoarele produse: - Pompa cu lobi - Masina de ambalat in capsule - Masina incarcat si lipit tuburi - Sistem etichetare tub - Conveior (banda transportoare) - Sigilare prin inductie - Malaxor preparare - Dozator umplere vascoase/lichide - Sisteme de etichetare - Agitator (mixer) - Linie umplere lichide / insurubare dopuri - Vas omogenizare - Cuptor (uscator) - Masa rotativa - Masina blistere - Masina de tabletat - Masina de celofanat. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.