Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Automatizari & Echipamente: 578 companii
 • Firma noastra, infiintata in anul 2008, executa urmatoarele tipuri de lucrari: - instalatii electrice; - iluminat public; - iluminat arhitectural; - paratrasnete; - automatizari; - retele voce-date; - prize de pamant; - emitere de buletine de verificare PRAM.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: tablouri electrice, automatizari industriale si sisteme fotovoltaice. Compania are un efectiv de 26 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei E.E.TIM ECHIPAMENTE DE AUTOMATIZARE desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta E.E.TIM ECHIPAMENTE DE AUTOMATIZARE, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1996, Termoprecizia Sa se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pascani, judetul Iasi. Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de executie echipamente pentru automatizari, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. TERMOPRECIZIA SA se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Nefatec Craiova este reprezentanta firmei Labkotec OY Finlanda producator de sisteme de alarma pentru separatoare de ulei, grasimi, hidrocarburi, indicatoare de nivel si a firmei PBI Franta producator de materiale izolatoare pentru temperaturi inalte fara azbest.

 • Ancom 96 is a private owned company founded in 1996 in Constanta - Romania. Main Activities are: Supply, Maintenance & Repair for Navigation, Communication and Automation Equipment for Marine Transportation Industry. More specific Ancom'96 engineers are able to repair all Electrical and Electronic equipment, on board the ship.

 • MLC Power Automation Ag Srl este distribuitor in Romania al urmatoarelor Branduri: Gefran SPA, Pizzato Eletrica, ICM Motori, Z-Laser, MD Microdectors, FMS Force Measuring Systems AG, ESA, RMA, Eltra, Opkon, Giovenzana, Diell. Strategia noastra consta in oportunitatea de a alege un singur furnizor pentru toate necesitatiile dvs. de aceea puterea este in mainile dumneavoastra.

 • Societatea comercială Technoresort, cu sediul la Miercurea-Ciuc, îsi desfăşoară activitatea în domeniul furnizării şi reparării de electropompe externe şi submersibile, pentru ape murdare şi curate.

 • Firma specializata in conceperea solutiilor privind proiectarea si punerea in functiune a sistemelor de automatizare de tip PLC / SCADA (supervisory control and data acquisition) / HMI (human machine interface) / Cloud, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. Sisteme de telegestiune si monitorizarea energiei (consum energie electrica, apa, gaz etc.) ; Sisteme pentru management energetic; Sisteme pentru inregistrarea si gestiunea consumului de energie electrica; Automatizari sisteme SCADA in industria apei potabile; Automatizari sisteme SCADA in industria apei uzate; Automatizari sisteme SCADA in industria apei poluate (rezervoare motorina si alte substante de pe nave); Automatizari sisteme SCADA in domeniul metalurgic; Automatizari sisteme SCADA in fabricarea uleiului alimentar (rafinarii, depozite seminte); Sisteme software cu rapoarte specifice sistemelor SCADA (rapoarte diverse pentru tehnologi, sefi sectie etc.); Automatizari sisteme SCADA particularizate dezvoltate cu OPC (OLE for Process Control). Automatizari SCADA in Cloud pentru orice domeniu industrial cu acces de la distanta cu orice device conectat le Internet, de oriunde, in orice moment si in mod sigur. Proiectam, dezvoltam si implementam orice solutie din sfera automatizarilor industriale de tip SCADA si nu numai. Detalii la: www.aegcom.eu www.scadacloud.ro

 • Avem ca obiect de activitate: -reparatii diverse, electrice, electronice, proiectare si executie dulapuri si insta-latii automatizari industriale, -livrare materiale, componente si echipamente electrice, electronice si de automatizare, automate programabile, software; -aparatura si echipamente de masura si control; -modernizare sau repararea diverselor instalatii electrice si de automatizari; -componente si materiale pentru instalatii de aer, apa, gaz; E-MAIL: office@livand.ro; livandit@yahoo.com Site: www.livand.ro

 • Societatea noastra are ca obiect de activitate proiectarea si comercializarea sistemelor de iluminat, este distribuitor la nivel national al produselor Philips Lighting si importator Mareco Luce Italia. Sc Sfera Global Trading Srl asigura distributia pe piata din Romania a intregii game de consumabile industriale; rezistente electrice, lampi infrarosii, IRK- uri, (Tip, KRONES, SIDEL, SIP). Departament automatizari. Departament specializat in montarea, (mutarea) revizia, depanarea, intretinerea si programarea liniilor de inbuteliere automate si semiautomate de tip; KHS, Krones, Berchi, Sidel, etc. Alte domenii: Linii tehnologice diverse, paletizoare in industria panificatiei, etc. Departament format din: electricieni, mecanici, automatisti. Experienta mare; peste 10 ani in domeniu. SERVICII Usi frigorifice de tip culisant pentru depozite frigorifice de refrigerare / climatizare in industria alimentara

 • Specializata in importul si distributia echipamentelor si componentelor pentru automatizari, Rombest Automation & Controls SRL vine in intampinarea necesitatilor Dumneavoastra cu o gama foarte larga de produse de calitate la preturi imbatabile, precum si cu experienta de peste 10 ani a specialistilor nostri in aprovizionare si furnizare de produse si solutii pentru automatizari industriale. Specialisti in domeniul temperaturii, va putem oferi atat regulatoare si senzori de temperatura cat si sisteme de termoreglare. De asemenea va stam la dispozitie cu regulatoare de proces, inregistratoare, indicatoare digitale, senzori de proximitate inductivi si capacitivi, senzori fotoelectrici, relee intermediare, relee statice, relee de timp si monitorizare, limitatori, contactoare, relee programabile, celule de sarcina, sonde umiditate. Atunci cand aveti nevoie de produse de calitate la preturi competitive, contati pe noi !

 • Producem, livram si vindem: Rezistente electrice Rezistenta electrica Rezistenta boiler Rezistenta electrica boiler Rezistenta resou Rezistenta electrica puffer Rezistente electrice de incalzire apa Rezistenta incalzire Rezistenta trifazata boiler Rezistente electrice tubulare Rezistente electrice din ceramica Rezistente electrice tip cartus Rezistente electrice in tub metalic Rezistente electrice industriale Rezistente de incalzire apa Rezistente electrice cartus Rezistente electrice duze Rezistente electrice mica Rezistente electrice masina de spalat Rezistente electrice bolier Rezistente electrice boiler Rezistente electrice de incalzit Rezistente componente electronice Producator rezistente electrica Rezistenta electrica nichelina Rezistente electrice pentru duze Rezistente electrice pentru duze tip banda Incalzitoare electrice lichide Incalzirea cilindrilor de plastifiere Duzelor masinilor de injectie sau matritelor de injectie Sisteme electrice de incalzire Rezistente incalzire micatente electrice cartus Arcuri compresie, arc compresie Arcuri compresiune la metru, arcuri de protectie Arc, arcuri intindere Arc, arcuri extensie Arc, arcuri tractiune Arcuri saltele, arc la saltea Arcuri si roti porti culisante, arc poarta garaj Arcuri usi de garaj, arc usa semineu Arcuri torsiune din inox Garnituri din CAUCIUC siliconic alimentar, garnituri cauciuc robinete, garnituri cauciuc filtre cu placi, Garnituri cauciuc linii de imbuteliere, Garnituri cauciuc schimbatoare de caldura (pasteur), Garnituri profilate din cauciuc Garnituri cauciuc cuplajele elastice, Garnituri cauciuc tip Burduf, pufere cauciuc cuplaje elastice cu bolturi, elemente elastice cauciuc cuplaje elastice O-ringuri, Inele O Viton, simeringuri, Garnituri, furtunuri, bile, inele o de etansare, Inele-O si snur rotund Etansari mecanice burgmann, Presetupe si etansari mecanice Wilo, Etansare mecanica presetupa cu arc conic, Etansare mecanica cu burduf, Garnituri mecanice INOXPA Prolac Italia, Kit complet de etansare, etansari mecanice pompe Fristam, etansare mecanica Lowara, presetupa Ebara, etansare mecanica Liverani, garnitura mecanica Calpeda, Etansare mecanica pompa Sihi, garnitura spirometalica pompe KSB, presetupa pompa Alfa Laval Tesatura din fibra de sticla teflonata - PTFE, Fibra de sticla impregnata cu teflon, Folie fibra de sticla teflonata, PTFE (Teflon) coated GLASS FABRICS self adhesive, panza din fibra sticla teflonata autoadeziva, Perdea siliconica baxator, Tesatura musama siliconica LANTURI transmisie, CURELE Trapezoidale, Curele Syncrone, Curele Agricole Role Mobiler, Role Poliamida, Role Cauciuc, Role Poliuretan, Role Vulkollan, Roti carucioare, Roti Porti

 • Firma cu capital integral romanesc se ocupa cu distributia de echipamente industriale adresandu-se constructorilor de utilaje si echipamente industriale: motoare electrice, reductoare, vibratoare electrice, ventilatoare, lanturi gall, convertizoare de frecventa, pompe, snecuri transportoare, filtre de praf si accesorii pentru silozuri, suflante, robineti fluture si sertar, electropompe submersibile.

 • Distributie, montaj si service usi de garaj, usi industriale, usi automate, usi rapide, usi rezistente la foc, usi frigorifice, usi interior, usi siguranta, rampe egalizare, grilaje metalice, automatizari porti, bariere acces auto. Oricare din aceste produse aveti nevoie vi le putem oferi la cel mai competitiv raport pret calitate. Suntem siguri ca profesionalismul, seriozitatea si promtitudinea cu care vom venii in intampinarea cerintelor dumneavoastra vor devenii cartea noastra de vizita !

 • Sc Energia Enterprises Srl a fost fondata in anul 2007, avand sediul in Constanta, a carei activitate consta in prestarea de servicii si executari de reparatii electrice navale, oriunde in lume. Importator si distribuitor de materiale electrice si maritime, Energia Enterprises va ofera o gama variata de produse prin depozitul propriu existent in Constanta, ce permite consumatorilor gasirea celor mai bune solutii din punct de vedere tehnic, estetic, la preturi fara concurenta. La adresa pe site www.energia-ro.com veti regasi cataloagele noastre de produse.

 • Materiale electroizolante si termoizolante. MadeinTech Romania este o societate comerciala cu capital privat romanesc avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de cablaj imprimat si materiale electroizolante. Stocurile MadeinTech Romania Electronics cuprind cablaje imprimate pe suport (dielectric) de sticlotextolit, textolit (stratitex), pertinax, teflon, stratifoliu, prespan, sticlostratitex, stratifol, isospan. Materilalele electroizolante si materialele termoizolante au la baza electroizolant laminat de tip stratificat ignifug: sticlotextolit, textolit (stratitex), pertinax sau stratifoliu. Pentru industria electronica si electrotehnica cablajele imprimate pe care le distribuim sunt simplu placat, dublu placat, multistrat. Cele dublustrat si cele multistrat sunt ideale pentru strapungeri prin gauri metalizate. PCB (printed circuit boards) suporta o corodare usoara cu clorura ferica sau acid in functie de grosimea stratului de Cu: 18, 35, 50, 70 microni, respectiv o stanare a padurilor pentru o lipire usoara, la o temperatura scazuta a aliajului de lipit LP, si acoperire electroizolanta cu solder mask. Mai multe detalii despre produse le obtineti prin e-mail. -Orice diametru pentru bara, bare sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon. -Orice diametru interior exterior pentru tub, tuburi sticlotextolit, textolit, stratitex, pertinax, teflon. -Orice piesa, piese din sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon, in orice grad de complexitate, le realizam dupa desenul clientului sau propunem noi solutia tehnica constructiva cea mai adecvata. -Orice grosime de placa, placi sticlotextolit, textolit, pertinax electrotehnic de joasa sau de inalta frecventa, teflon. Teava, tevi si blocuri turnate din sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon. Pentru utilaje si aplicatii din industria alimentara si electrotehnica. Domenii de utilizare (grupa de materiale de utilizare universala): -bucsi pentru lagare de alunecare, ghidaje, role de sustinere, de intindere, de ghidare si de transport, scripeti, roti dintate, cremaliere, roti melcate, roti de lant, placi de taiere si ghidare a taierii, elemente izolatoare, elemente de etansare, suruburi, piulite, saibe, flanse, elemente de legatura, cilindri, discuri, etc. Carcase metalice pentru produse electronice si alte aplicatii industriale, didactice sau hobby. Pentru utilaje si aplicatii din industria alimentara si electrotehnica. Acoperite teflonata a matritelor industriale; TEFLONARE. Acoperire cu teflon si derivate din teflon PTFE a matritelor din duraluminiu pentru realizarea pieselor din cauciuc sau alte repere ce se toarna in matrite rezistente la peste 390 oC. Acoperire cu teflon si derivati ai PTFE, teflonare a snecurilor, tavilor, cuvelor, conductelor din industria alimentara, lactate, branzeturi, bere, bauturi, panificatie si brutarie. Acoperiri pe baza de teflon pentru urmatoarele domenii industriale: Industria textila Industria de panificatie si cofetarie Industria alimentara Industria maritima Industria cauciucului si a materialelor plastice Industria hartiei si a celulozei Industria tipariturilor si a utilajelor de tipografie Industria chimica (vopsele, vopsitorii si materiale vascoase) Industria auto si a componentelor de autovehicule si autobobile Industria apei, tratarea apelor si laboratoare industriale. Curatarea si pregatirea suprafetei cuprinde: - Degresare termica 3 ore la 450 oC; - Sablarea suprafetei supusa acoperirii; Se vor aplica 2 sau 3 straturi cu proprietati excelente anti lipire, rezistenta la solutii chimice, usor de curatat si o foarte buna rezistenta la uzura; Grosimea totala a stratului de acoperire va fi 30-60 microni. Acoperirea va fi fixata la 420 oC prin introducerea de doua sau de trei ori in cuptor (incalzire si racire controlata automatizat).

 • Cedomservice Ploiesti este certificata ISO 9001 / 2008 si dispune de personal cu inalta calificare in domeniul statiilor de betoane. Este infiintata in anul 2005 si se ocupa cu: - confectii statii de betoane DELTA automatizate, fixe si semimobile (25 - 200 mc/ ora) - confectii statii de sortare - confectii statii de mortare uscate - retehnologizari si modernizari statii de betoane - automatizari statii de betoane - reparatii statii de betoane - piese de schimb statii de betoane - montaj si punere in functiune. Instalatia electronica pentru dozare automata este un produs modern, de ultima generatie, cu un mod facil de operare, care impreuna cu utilajul mecanic asigura producerea rapida si de mare calitate a oricarei marci de beton solicitat. Automatizarea este structurata in doua posibilitati de utilizare: - modul manual: operatorul poate accesa comenzile asezate pe consola existenta pe pupitrul de comanda, urmarind intreg procesul pe panoul sinoptic in paralel cu vizionarea cantitatilor aflate in cele patru cantare, in mod simultan. - modul automat : programarea cantitatii de beton se face direct in unitate de volum ( mc ). Trebuie remarcat, in acelasi context, modul de corectie automata a erorilor dinamice, prin care se ajunge la o calitate deosebita a betonului fabricat. Sistemul de cantarire bazat pe celule de sarcina de mare rezolutie, urmat de un sistem electronic de precizie, situeaza marja de eroare cu mult sub cea maxima admisa de 1 %.

 • Starcomet Electro Srl este o companie 100% romaneasca, infiintata in 2006, avand angajati cu experienta in proiectarea, dezvoltarea si productia de echipamente electrice si electronice. Noi ocupam un segment important in gama produselor de uz casnic si industrial, si ne adaptam permanent la cerintele pietei. Suntem pregatiti sa asiguram service pentru industrie si larg consum, in domeniul electric, electronic si domeniul IT. Avem magazin de desfacere a produselor noastre si a colaboratorilor nostri care pot satisface cele mai pretetentioase gusturi. Prin calitatea deosebita, fiabilitatea recunoscuta si preturile competitive, Starcomet Electro SRL a reusit doar in cativa ani sa se inpuna pe piata externa, lucrand in special pentru export. Clientii nostrii traditionali sunt in Germania, Elvetia si Italia. Pe site-ul nostru puteti gasi produse fabricate de noi cit si produse ale partenerilor nostri la preturile cele mai competitive. Produsele noastre sunt la preturi de producator.

 • Societatea Prosystem este o societate cu capital integral privat, avand ca domeniu principal de activitate telecomunicatiile, dar activam si in alte domenii, cum ar fi sisteme de alarma si supraveghere video, interfoane, aparate de aer conditionat, automatizare porti batante si glisante, etc.

 • Societate specializata in proiectarea, executia si vanzarea de echipamente pentru automatizari electrice si pneumatice. De asemenea, proiectam si executam tablouri electrice pentru distributie energie electrica sau pentru automatizari. Distribuitor al firmelor SMC, Atlas Copco, Omron, Turck, Artego, Modus, ABB.