Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Automatizari Usi & Porti - Automatizari & Echipamente: 43 companii
 • Suntem o companie producatoare de porti si garduri cu o experienta de peste 20 de ani in constructii. Executam si producem porti si garduri zincate termic dupa confectionare, si vopsite electrostatic, obtinand astfel o rezistenta maxima contra coroziunii (ruginei).

 • Suntem o companie specializata in distributia de sisteme de securitate si automatizari pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Suntem distribuitori in Romania pentru produsele celor mai puternice branduri in domeniul automatizarilor: Came, Nice, Bft, Hormann. Produse originale, piese de schimb si suport tehnic pentru proiectarea si implementarea proiectelor tale de automatizari. Noi suntem Master Security Instal.

 • Suntem dedicati pentru a oferi un serviciu complet, de la intelegerea cerintelor proiectelor, proiectarea de layout-uri eficiente, instalarea de sistem complete si punerea in functiune pentru fiecare proiect. AUTOMATIZARI PORTI furnizeaza sisteme economice de incalzire in pardoseala, kituri complete de automatizari porti batante si culisante, porti de garaj, camere de supraveghere, cat si servicii profesionale de montaj si garantie aferenta produselor.

 • Compania PMB Corp. SRL comercializeaza si instaleaza sisteme automate pentru porti batante, culisante si usi garaj, marca BFT Italia. Produsele sunt de o calitate superioara, fiabile in timp, beneficiaza de garantie 24 luni, iar instalarea este la un inalt nivel calitativ, pentru a beneficia de securitate, confort si design cat mai atractiv pentru o perioada cat mai indelungata. Pentru cereri de oferta va rugam sa ne contactati, pentru a va putea trimite o oferta cat mai personalizata, adaptata proiectului dvs. Preturile oferite sunt la un nivel competitiv, dar niciodata nu vom face rabat la calitatea produselor si serviciilor, doar pentru a oferi "cel mai bun pret din piata"!

 • Bovadu Sistem va ofera urmatoarele produse: 1. Automatizari industriale 2. centrale termice 3. centrale solare 4. automatizari porti si 5. sisteme de acces. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati.

 • Cine suntem ? O echipa de profesionisti specializati pe comercializarea si montarea unei game variate de usi de garaj si industriale, cu o vasta experienta in acest domeniu. Suntem mereu interesati de gasirea celor mai prompte si de durata solutii, mereu adaptate nevoilor clientilor si cerintelor existente pe piata. Care este misiunea noastra? Inca de la infiintare, scopul nostru a fost sa punem la dispozitie si sa instalam produsul care satisface cel mai bine asteptarile dumneavoastra. Eforturile noastre se indreapta catre gasirea mijloacelor necesare pentru a oferi calitate, rapiditate in executie si cel mai bun raport calitate pret. Ce oferim? - De la cele mai simple amenajari interioare la cele mai complexe, - De la cele mai simple constructii civile pana la cele mai complexe constructii industriale. - De la cele mai simple usi de garaj pana la cele mai complexe usi industriale. Impreuna putem alege produsul care sa raspunda cel mai bine cerintelor dvs.!

 • Firma Paso Gate comercializeaza si instaleaza in principiu usi de garaj, automatizari port culisante, automatizari porti batante, automatizari usi de garaj, bariere automate pentu acces auto. Sunt comercializate doar marci renumite si de calitate superioara cu instalre si mentenanta profesionala.

 • Found in 2006, in the last first decade Ameson has become NO. 1 brand of air cushion packaging solution in Chinese domestic market with its cutting-edge technology and business culture of Customer Focus & Quality Insistence. Ameson has built its high reputation by serving for thousands customers from both home and abroad. Amesona € ™s main products are range from machine Mini Air series to Air Cushion film Filler and Wrapper even to container Dunnage Bag. You are more than welcome to come to us if more information of Ameson's company or its products. Looking forward to hearing from you soon.

 • Montage Ability este o firma infiintata in 2017, dar cu 15 ani de experienta in domeniul automatizarilor si a portilor rezidentiale si industriale, iar ca noutate pentru noi, incercam sa ne dezvolta si in domeniul energiei regenerative.

 • Compania noastra comercializeaza usi sectionale rezidentiale si semiindustriale, usi sectionale industriale. De asemenea, va oferim actionari electrice de la Nice si de la Somfy, feronerie de la Flexi Force Olanda, panouri de la Tecsedo Elvetia.

 • M&M Computers este o firma specializata in consultanta, dezvoltare si integrare de solutii IT, care pune la dispozitia clientilor sai servicii deosebite in acest domeniu si nu numai, oferind suport sau preluand in intregime aceasta sarcina.

 • Oferim cele mai noi modele de usi de garaj si automatizari si la cele mai bune preturi. Va plac culorile vibrante sau stilul clasic? Cautati un concept inedit sau functionalitatea este primul criteriu de alegere? Societatea ofera servicii de calitate, solutii concrete, realiste, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii.

 • S.c. Cristec Automation S.r.l comercializeaza automatizari industriale: - programare PLC, HMI, Motor Inverter's (HVAC, etc) - cablaj, tablouri distributie si comanda - reparatii sisteme automate control si telecomunicatii - Instalatii Electrictrice JT industriale, comerciale si casnice - Sisteme Date in Server propriu - Canale de Monitorizare si centralizare date cu autentificare la distanta - Baze Date pentru servicii proprii, Servicii WEB, Grafica si Gazduire WEB.

 • Urbantec in momentul de fata este prezenta in zona de Nord - Est a tarii, selectand cele mai bune solutii, astfel incat sa poata oferi produse fiabile cu un excelent raport calitate - pret si cu un termen de livrare scurt. Urbantec ofera solutii complete privind: - Consultanta in alegerea produselor raportandu-se la activitatea specifica pe care o desfasoara clientul; - Servicii profesionale de instalare si intretinere a produselor achizitionate; - Produse atestate si certificate conform normelor Comunitatii Europene (CE). Produsele importate si distribuite pe care le furnizeaza societatea Urbantec sunt: - Usi sectionale industriale; - Usi armonice; - Usi rapide; - Usi automate; - Usi rezistente la foc EI 60 min. si EI 120 min.; - Usi culisante rezistente la foc; - Usi de spital; - Usi agroalimentare si burdufe izotermice. - Egalizatoare de rampa; - Bariere auto; - Sisteme de parcare; - Automatizari pentru porti si usi de garaj; - Usi de garaj si tip rulou; - Rulouri pentru ferestre; - Grilaje metalice; - Copertine retractabile si pergole; Compania este prezenta in urmatoarele judete: Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui pentru efectuarea serviciilor de montaj, mentenanta si reparatii prin echipe de montaj instruite.

 • Misiunea noastra este cea de a dezvolta si furniza sisteme complete pentru inchideri automatizate rezidentiale si industriale. Va punem la dispozitie o gama larga de produse, cu montaj, service in garantie si post-garantie. Acoperind zonele Iasi, Neamt, Bacau, Vaslui, Suceava si Botosani, societatea noastra si-a axat activitatea in zona domeniului rezidential, domeniului industrial, cat si a celui de control acces, prin comercializarea si instalarea urmatoarelor produse: - Automatizari porti culisante, automatizari porti batante; - Usi de garaj sectionale rezidentiale si industriale actionate manual si automatizat; - Usi de garaj tip rulou; - Bariere acces parcare sau drumuri private si piloni retractabili pentru blocare parcare; - Interfonie si videointerfonie; - Sisteme control acces; - Grilaje metalice; - Rulouri exterioare pentru ferestre; - Feronerie si accesorii porti; - Accesorii pentru automatizari. Ne gasiti pe www.automatizariportishop.ro

 • Suntem o companie tanara, axata pe viitor, deschisa la idei si solutii noi. De la inceput, echipa noastra este 100% dedicata nevoilor clientului si a avut ca obiective imbunatatirea serviciilor, imbunatatirea calitatii si reducerea costurilor. Ne ocupam cu profesionalism si seriozitate de sisteme si instalatii electrice, atat civile cat si industriale. De asemenea oferim si dezvoltam solutii informatice si de comunicare. Activitatile desfasurate pana in prezent, ne-au adus satisfactiile clientilor nostri, castigand astfel experienta. Intr-o continua dezvoltare, ne angajam sa imbunatatim scopurile si obiectivele vizate de lientii si partenerii nostri si sa dobandim noi clienti carora sa le propunem noi solutii. www.ides-electric.ro

 • Firma Inosys Electric S.r.l. activeaza in urmatoarele domenii: - automatizari (porti, bariere auto, usi automate, usi garaj)-rezidentiale si industriale - instalatii electrice - sisteme de supraveghere video - sisteme de alarma - sisteme de control acces - confectii metalice - porti si garduri metalice, oferindu-va cele mai bune solutii de eficientizare a activitatii dumneavoastra. Pentru lucrarile efectuate, va oferim garantie, mentenanta, service si consultanta tehnica. Suntem in permanenta in contact cu cele mai noi tehnologii si solutii optime pentru orice client.

 • Sc Yoho Play reprezetanta a grupului Faac, lider mondial ÃŪn domeniul automatizarilor pentru cai de acces, furnizeaza solutii complete de automatizari pentru toate zonele de interes rezidential, comercial si industrial: Bariere automate, sisteme de parcare cu plata, sisteme de automatizari porti, usi automate, sisteme de control acces.

 • Firma noastra se ocupa cu comercializare, instalare si intretinere sisteme de alarma antiefractie, antiincendiu, automatizari porti si usi de garaj, interfonie, videointerfonie si curenti slabi, sisteme de alarma antiefractie perimetrala prin cablu senzorial sau senzori seismici.

 • Avand o experienta de 12 ani pe partea electrica in Italia m-am intors sa ofer o calitate superioara lucrarilor electrice si un stil de munca revolutionar avand posibilitatea si resursele realizarii celor mai exigente cerinte. Executam si proiectam lucrari electrice de orice tip, reparatii, intretinere, interventii, sisteme de securitate, sisteme de monitorizare video, porti automate, automatizari diverse, inlocuiri tablouri electrice, montat corpuri de iluminat. Oferim asistenta ,interventii 24h cu servicii de calitate la preturi corecte. Constatare,evaluare si consultanta gratuit. Lucrari realizate dupa normele si standardele europene.