Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Baterii si Acumulatori - Electrice: 69 companii
 • Sunt foarte bune!!!

Bucuresti Importator
 • Nota 10 !

Satu Mare Distribuitor
 • OK

Bucuresti Producator
 • Firma noastra, maxrom.ro este magazinul online al companiei S.C. Teleaga Brod Conf S.R.L. - unic importator al marcilor Kref&Dele - Germania si Bestkraft - Germania. Magazinul nostru de comert electronic beneficiaza de cele mai noi tehnologii, datorita testarii si imbunatatirii continue a platformei software. Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati printr-una din metodele de mai jos: S.C. Teleaga Brod Conf S.R.L. Str. Simion Florea Marian, Nr. 3, Radauti, Suceava. Telefoane: Serviciul Vanzari: 0752 176 296 Serviciul Tehnic :        0787 415 193

Horodnic De Jos Importator
 • Firma noastra comercializeaza o gama variata de echipamente pentru producerea si stocarea energiei, provenita de la surse nepoluante, regenerabile. Va punem la dispozitie o gama larga de: panouri fotovoltaice, invertoare solare, controlere, baterii agm si gel, sisteme fotovoltaice complete, generatoare eoliene. Pe langa comercializare, asiguram si montajul acestora, la cerere.

Aghiresu Fabrici Importator
 • Cu experienta de peste 18 ani in domeniu a specialistilor sai, firma Redresoare Srl produce redresoare industriale si variatoare de tensiune continua (choppere), controlate cu microprocesoare, si ofera o gama larga de servicii precum diagnoza, reparatii, modernizari, intretinere pentru electrostivuitoare, transpalete si electrocare. Comercializam baterii de tractiune Balkancar si Fiamm, piese de schimb pentru stivuitoare, precum si anvelope necesare acestora.

Giurgiu Producator
 • Sprinter Distribution este o companie romaneasca infiintata in 1994 care a reusit sa ocupe un loc de frunte in randul companiilor de marketing & distributie din Romania. La dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung (peste 5000 de puncte de desfacere acoperite) au contribuit experienta acumulata in timp, calitatea produselor si promptitudinea serviciilor. Cu o gama larga si variata de marci distribuite, cu proprile branduri de top (Foton, Escape, Victor), compania noastra urmareste dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung, o distributie rapida si de incredere Site-uri: www.sprinter2000.ro (magazin online) www.sprinter-distribution.ro www.brunox.ro www.foton-batteries.com

Brasov Importator
 • Firma MetaSolar a luat fiinta in 2012 ca urmare a dorintei de a produce energie electrica regenerabila in principal din energie solara. Menirea noastra este de a executa lucrari de anvergura in regim de lucrari la cheie, iar prin creerea unei retele de ditribuitori si instalatori, dorim ca energia solara sa ajunga in cat mai multe locuri. Produsele pe care le promovam sunt atent alese pentru a asigura un raport calitate/pret optim, totodata incercand sa satisfacem cat mai multe preferinte ale clientilor.

Satu Mare Importator
 • Danelys Prest Srl din Piatra Neamt, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Service autorizat pentru bateriile auto: Varta-Bosch-Exide(SUA) si Rombat din 1993. PUNCT LUCRU BACAU: Str. Ciprian Porumbescu, nr. 27 D (cartier Izvoare). Tel. 0234/551616, 0720500757 PUNCT LUCRU SUCEAVA: Str. Energeticianului (de la IULIUS MOL-1,3 km drumul catre CET). Tel. 0720500757 PUNCT LUCRU TG NEAMT: Str. Mihail Sadoveanu Nr. 100. Tel: 0721325995 PUNCT LUCRU PIATRA NEAMT: Str. Bistritei Nr. 81, Tel. 0720 500757 PUNCT LUCRU PIATRA NEAMT: str. Pictor N Grigorescu, nr. 6, bl. G9, parter, Tel. 0233227260, 0720 500757 PUNCT LUCRU BICAZ: Str. Piatra Corbului. Tel. 0721325995 PUNCT LUCRU ROMAN: Str. Miron Costin Nr 49. Tel. 0721325995 PUNCT LUCRU IASI: Str. Moara de foc, Nr. 2. Tel. 0720500757 PUNCT LUCRU FOCSANI: Str. Valcele, Nr. 63 (in curte la Servitrans, fosta autobaza 2). Tel. 0720500757 PUNCT LUCRU TG-MURES: Str. Budiului, nr. 101 (langa autogara TAM). Tel. 0720500757 sau 0721325995 PUNCT LUCRU BOTOSANI: Str. I.C. Bratianu, Nr. 112 (Bariera Rediu). Tel. 0743352940

Piatra Neamt Distribuitor
 • Vindem produse care ajuta la reducerea consumului de energiei si protejarea mediului. Principiul de baza este electroliza apei: intr-un vas cu apa unde exista 2 electrozi se introduce un curent electric intre cei 2 electrozi si datorita acestui curent moleculele de apa se scindeaza eliberand in atmosfera atomi de hidrogen in amestec cu atomi de oxigen, asa numitul amestec HHO. In cazul prezentat schematic mai sus avem un rezervor de apa, in el se introduce un electrolit format din apa distilata in amestec cu o sare pentru a creste conductivitatea apei. Din acest rezervor electrolitul curge intr-o celula de electroliza unde curentul electric transforma apa in amestec HHO. Amestecul HHO este barbotat in rezervorul cu electrolit pentru a elimina o eventuala spumare a electrolitului si din partea de sus a rezervorului se preia amestecul HHO si se introduce pe circuitul de preluare de aer pentru introducere in camerele de ardere ale pistoanelor. Ajuns in pistoane amestecul aer, combustibil, HHO arde mai bine deoarece la vaporii de combustibil se adauga atomii de hydrogen care ard bine si oxigenul intretine arderea.

Bucuresti Importator
 • Castel Distribution importa si distribuie: -cablu UTP, FTP, SFTP, cablu FTP cu sufa, FIBRA OPTICA, -switch-uri Repotec, routere, -cablu alarma, cablu incendiu, coaxial Acumulatori stationari -conductori, cablu coaxial, electric (FY, MYYM, MYYUP, CYY), telefonic, siliconic, -conectica audio-video (splitere, clesti, alimentatoare laptop, difuzoare), -mini DV-uri, casete 8mm, HI8, canal cablu, droser, -surse si corpuri de iluminat (becuri Lohuis si Tungsram, bec Philips, tub neon, tuburi fluorescente, bec economic, becuri de spot).

Popesti Leordeni Distribuitor
 • Panouri fotovoltaice, sisteme solare on grid si dosare de prosumator, de la proiectare pana la punerea in functiune cu Comalinadi Impex SRL din Timisoara. Executam lucrari oriunde in Timisoara sau in toata Romania. Sisteme solare facute de noi sunt dintre cele mai performante combinatii. Luam doar cele mai bune echipamente de pe piata. Pe site-ul nostru veti gasi diverse kit-uri, diverse puteri si preturile aferente. Suntem firma autorizata in domeniul Energiei. Avem Autorizatie de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, ce atesta siguranta lucrarilor efectuate de echipele noastre. Asiguram servicii electrice, non-stop in toata Timisoara. Pentru interventii la instalatiile electrice, avem pentru tine un electrician autorizat gata de lucru oricand! Echipa noastra de electricieni autorizati efectueaza interventii rapide non-stop, instalari si reparatii instalatii electrice, fara taxe suplimentare Sambata si Duminica. Apeland la serviciile noastre aveti garantia unei lucrari efectuate de un electrican autorizat ANRE. Ne deplasam in cel mai scurt timp in caz de: lipsa curent electric, nefunctionalitatea prizelor sau intrerupatoarelor, defectiuni la tabloul de sigurante, scurtcircuite, legaturi slabite in doze, montaje tablouri electrice, nefunctionarea corpurilor de iluminat si electrocasnice sau diverse reparatii electrice. Oferim profesionalism si lucrari de cea mai inalta calitate. Echipa noastra de electricieni autorizati este pe deplin calificata si instruita sa va rezolve problemele cat mai repede posibil.

Timisoara Servicii
 • SolarTech.ro este o companie cu capital 100% romanesc, nascuta din dorinta de a oferi o alternativa pentru producerea energiei. Avem in stoc invertoare fotovoltaice ongrid/offgrid/hibrid, panouri fotovoltaice monocristaline de ultima generatie, sisteme de prindere de la cei mai consacrati producatori si accesorii fotovoltaice (mufe, cleme, cabluri,etc).

Barcanesti Importator
 • Orice expert stie ca este crucial sa ai echipamente pe care te poti baza. Bateriile noastre vor restabili fiabilitatea si eficienta deplina a sculelor si uneltelor tale electrice. Specialistii nostrii lucreaza permanent pentru tine. O baterie noua reda mobilitatea laptop-ului tau Bateriile noastre sunt complet compatibile si echipate cu celule de inalta calitate conform solicitarilor tale.Specialitatea noastra este revitalizarea laptopului tau. Acumulatorii externi au devenit o necesitate intr-o lume dominata de dispozitive mobile. Confortul pe care il ofera poate fi cu adevarat de nepretuit.Acumulatori creati special pentru nevoile tale. Uneltele dumneavoastra electrice au nevoie de o baterie mai puternica? La noi vei gasiti aproape orice acumulator sau baterie dorita. Bateria sau acumulatorul laptopului este una dintre cele mai importante componente, deoarece ea sustine si alimenteaza mobilitatea, care este esenta unui laptop. Va stam la dispozitie cu o serie larga de baterii, acumulatori si incarcatori pentru: laptop, unelte electrice, aparate foto, camere video, UPS, GPS, telefon mobil .

Sebes Importator
 • E-Shop Market Place Srl este un magazin online scule si unelte, articole bricolaj, accesorii casa si gradina, piese auto si accesorii auto, conectica, tv, audio si video, camere video auto, camere video sport, smart watch si gadget.

Albestii Pamanteni, Nr. 157 Distribuitor
 • e-commerce business with based warehouses in Bulgaria and Hong Kong. We offer professional tools, testers, spare parts. We selling on marketplaces as amazon, ebay, aliexpress, olx.bg, olx.ro and several other.

Varna Importator
 • Firma a fost infintata in anul 2000 avand in componenta un personal calificat cu experienta in distribuirea bateriilor. La inceput personalul era alcatuit din doua persoane care realizau acoperirea judetelor Cluj si Salaj. Pe masura trecerii timpului firma s-a dezvoltat ajungand la 12 membri cu o arie de acoperire mai mare: Cluj, Salaj, Satu-Mare, Maramaures, Bihor, Alba, Hunedoara, Mures, Dolj, Bucuresti.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Firma Macosin S.R.L. a fost infiintata in august 2001 avand unic asociat si ca obiect principal de activitate comercializarea en-gross si en-detail a echipamentelor electrice. Pana in anul 2003 activitatea firmei s-a bazat numai pe comercializarea echipamentelor electrice, activitate care s-a dezvoltat din ce in ce mai bine datorita politicii firmei: raport pret-calitate optim, promptitudine, seriozitate. In ianuarie 2003 s-a inceput implementarea sistemului calitatii, acest lucru concretizandu-se cu obtinerea atestatului de la Electrica S.A., atestat prin care societatea are dreptul sa execute lucrari de bransamente electrice de joasa tensiune, instalatii de utilizare cu putere nelimitata, statii si posturi electrice de transformare la tensiuni de 0.4 kV-20 kV si instalatii de legare la pamant. Odata cu obtinerea atestatului activitatea firmei s-a diversificat in sensul ca ne-am orientat catre sectorul de prestari servicii catre populatie si agenti economici.

Suceava Servicii
 • Suntem o societate nou infintata care doreste sa vina cu idei inovatoare in domeniul energiei regenerabile. Avem contracte de colaborare cu furnizori din domeniul energie (Kyocera, Canadian Solar, etc.). Pe langa clasicele panouri solare, avem de asemenea kituri de tipul Insula Energetica care pot fi montate in locurile unde nu aveti posibilitatea racordarii la o retea de electricitate. Pentru alte produse si nelamuriri, va invitam sa ne contactati si sa ne vizitatie site-ul web.

Dumbravita Importator
 • Global Energy Solar Services Srl va ofera: - Solutii complete in domeniul energiei regenerabile. - Sisteme la cheie cu panouri fotvoltaice. - Sisteme solare de apa calda si aport la incalzire. - Stalpi de iluminat cu panouri fotovoltaice. - Angajament si corectitudine in piata.

Bucuresti Producator