Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Baterii si Acumulatori - Electrice: 67 companii
 • Firma noastra, maxrom.ro este magazinul online al companiei S.C. Teleaga Brod Conf S.R.L. - unic importator al marcilor Kref&Dele - Germania si Bestkraft - Germania. Magazinul nostru de comert electronic beneficiaza de cele mai noi tehnologii, datorita testarii si imbunatatirii continue a platformei software. Pentru orice informatii va rugam sa ne contactati printr-una din metodele de mai jos: S.C. Teleaga Brod Conf S.R.L. Str. Simion Florea Marian, Nr. 3, Radauti, Suceava. Telefoane: Serviciul Vanzari: 0752 176 296 Serviciul Tehnic :        0787 415 193

 • Firma noastra comercializeaza o gama variata de echipamente pentru producerea si stocarea energiei, provenita de la surse nepoluante, regenerabile. Va punem la dispozitie o gama larga de: panouri fotovoltaice, invertoare solare, controlere, baterii agm si gel, sisteme fotovoltaice complete, generatoare eoliene. Pe langa comercializare, asiguram si montajul acestora, la cerere.

 • Cu experienta de peste 18 ani in domeniu a specialistilor sai, firma Redresoare Srl produce redresoare industriale si variatoare de tensiune continua (choppere), controlate cu microprocesoare, si ofera o gama larga de servicii precum diagnoza, reparatii, modernizari, intretinere pentru electrostivuitoare, transpalete si electrocare. Comercializam baterii de tractiune Balkancar si Fiamm, piese de schimb pentru stivuitoare, precum si anvelope necesare acestora.

 • Sprinter Distribution este o companie romaneasca infiintata in 1994 care a reusit sa ocupe un loc de frunte in randul companiilor de marketing & distributie din Romania. La dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung (peste 5000 de puncte de desfacere acoperite) au contribuit experienta acumulata in timp, calitatea produselor si promptitudinea serviciilor. Cu o gama larga si variata de marci distribuite, cu proprile branduri de top (Foton, Escape, Victor), compania noastra urmareste dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung, o distributie rapida si de incredere Site-uri: www.sprinter2000.ro (magazin online) www.sprinter-distribution.ro www.brunox.ro www.peli.ro www.foton-batteries.com

 • Orice expert stie ca este crucial sa ai echipamente pe care te poti baza. Bateriile noastre vor restabili fiabilitatea si eficienta deplina a sculelor si uneltelor tale electrice. Specialistii nostrii lucreaza permanent pentru tine. O baterie noua reda mobilitatea laptop-ului tau Bateriile noastre sunt complet compatibile si echipate cu celule de inalta calitate conform solicitarilor tale.Specialitatea noastra este revitalizarea laptopului tau. Acumulatorii externi au devenit o necesitate intr-o lume dominata de dispozitive mobile. Confortul pe care il ofera poate fi cu adevarat de nepretuit.Acumulatori creati special pentru nevoile tale. Uneltele dumneavoastra electrice au nevoie de o baterie mai puternica? La noi vei gasiti aproape orice acumulator sau baterie dorita. Bateria sau acumulatorul laptopului este una dintre cele mai importante componente, deoarece ea sustine si alimenteaza mobilitatea, care este esenta unui laptop. Va stam la dispozitie cu o serie larga de baterii, acumulatori si incarcatori pentru: laptop, unelte electrice, aparate foto, camere video, UPS, GPS, telefon mobil .

 • E-Shop Market Place Srl este un magazin online scule si unelte, articole bricolaj, accesorii casa si gradina, piese auto si accesorii auto, conectica, tv, audio si video, camere video auto, camere video sport, smart watch si gadget.

 • e-commerce business with based warehouses in Bulgaria and Hong Kong. We offer professional tools, testers, spare parts. We selling on marketplaces as amazon, ebay, aliexpress, olx.bg, olx.ro and several other.

 • Firma a fost infintata in anul 2000 avand in componenta un personal calificat cu experienta in distribuirea bateriilor. La inceput personalul era alcatuit din doua persoane care realizau acoperirea judetelor Cluj si Salaj. Pe masura trecerii timpului firma s-a dezvoltat ajungand la 12 membri cu o arie de acoperire mai mare: Cluj, Salaj, Satu-Mare, Maramaures, Bihor, Alba, Hunedoara, Mures, Dolj, Bucuresti.

 • Firma Macosin S.R.L. a fost infiintata in august 2001 avand unic asociat si ca obiect principal de activitate comercializarea en-gross si en-detail a echipamentelor electrice. Pana in anul 2003 activitatea firmei s-a bazat numai pe comercializarea echipamentelor electrice, activitate care s-a dezvoltat din ce in ce mai bine datorita politicii firmei: raport pret-calitate optim, promptitudine, seriozitate. In ianuarie 2003 s-a inceput implementarea sistemului calitatii, acest lucru concretizandu-se cu obtinerea atestatului de la Electrica S.A., atestat prin care societatea are dreptul sa execute lucrari de bransamente electrice de joasa tensiune, instalatii de utilizare cu putere nelimitata, statii si posturi electrice de transformare la tensiuni de 0.4 kV-20 kV si instalatii de legare la pamant. Odata cu obtinerea atestatului activitatea firmei s-a diversificat in sensul ca ne-am orientat catre sectorul de prestari servicii catre populatie si agenti economici.

 • Suntem o societate nou infintata care doreste sa vina cu idei inovatoare in domeniul energiei regenerabile. Avem contracte de colaborare cu furnizori din domeniul energie (Kyocera, Canadian Solar, etc.). Pe langa clasicele panouri solare, avem de asemenea kituri de tipul Insula Energetica care pot fi montate in locurile unde nu aveti posibilitatea racordarii la o retea de electricitate. Pentru alte produse si nelamuriri, va invitam sa ne contactati si sa ne vizitatie site-ul web.

 • Global Energy Solar Services Srl va ofera: - Solutii complete in domeniul energiei regenerabile. - Sisteme la cheie cu panouri fotvoltaice. - Sisteme solare de apa calda si aport la incalzire. - Stalpi de iluminat cu panouri fotovoltaice. - Angajament si corectitudine in piata.

 • Smart Products I&D SRL este o companie tanara si ambitioasa, in plina dezvoltare, ce importa pe piata din Romania tehnologii si gadgeturi de ultima generatie. Oferta noastra cuprinde o gama variata de produse, de la casti si boxe wireless-bluetooth pana la cele mai interesante gadgeturi, accesorii pentru dispozitive mobile, camere video sport si accesorii pentru acestea si jucarii educationale pentru copii, ce stimuleaza creativitatea si capacitatea intelectuala. Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta. Astfel, dorim sa aducem solutii optime, personalizate, pliate exact pe nevoile dvs. De asemenea, firma noastra va fi mereu cu un pas inainte si va va pune la dispozitie cele mai noi solutii tehnologice existente. Toate produsele comercializate sunt testate de specialistii nostri, astfel puteti oricand face un cadou inedit persoanelor dragi fara alte griji. Veti sti intotdeauna ca oferiti produse de calitate superioara cu un design futuristic inedit. Iubim gadgeturile si toate tehnologiile care ne dezvolta si ne fac viata mai usoara!

 • SC Ecobat Technologies ofera spre vanzare baterii de stivuitor, baterii de tractiune, baterii de stationare, baterii pentru fotovoltaice etc. Garantam cea mai buna calitate de produse. Oferim mentenanta completa la acumulatori, full service, regenerare, desulfatare. O data cu achizitionarea bateriilor clientul are oportunitate sa beneficieze o garantie extinsa la acumulatori intre 2-6 ani.

 • The company Valbis Trade Ltd was established in 2006. Our partners and suppliers are some of the most powerful manufacturers of rechargeable batteries in the world –Enersys CSB, GAZ, MHB, EVE and etc. The high quality the Company offers to its customers, is not only the high quality of the products themselves but also the services, and this quality is evidenced by Certificate ISO 9001:2008.

 • Firma specializata in comercializarea acumulatorilor auto, vinde baterii, din stoc sau la comanda, pt. autoturisme, utilitare, camioane, utilaje agricole, etc., aplicatii speciale; ofera servicii de testare/verificare, consiliere, suport tehnic.

 • Firma MetaSolar a luat fiinta in 2012 ca urmare a dorintei de a produce energie electrica regenerabila in principal din energie solara. Menirea noastra este de a executa lucrari de anvergura in regim de lucrari la cheie, iar prin creerea unei retele de ditribuitori si instalatori, dorim ca energia solara sa ajunga in cat mai multe locuri. Produsele pe care le promovam sunt atent alese pentru a asigura un raport calitate/pret optim, totodata incercand sa satisfacem cat mai multe preferinte ale clientilor.

 • Suntem importator distribuitor engros si endetail baterii, acumulatori, baterii de ceas, telecomanda, chei auto, baterii cu litiu Saft, Varta, Duracell, Camelion , Gp, acumulatori Sanyo, Eneloop, Varta.