Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Baterii si Acumulatori - Electrice: 68 companii
 • SC Ecobat Technologies ofera spre vanzare baterii de stivuitor, baterii de tractiune, baterii de stationare, baterii pentru fotovoltaice etc. Garantam cea mai buna calitate de produse. Oferim mentenanta completa la acumulatori, full service, regenerare, desulfatare. O data cu achizitionarea bateriilor clientul are oportunitate sa beneficieze o garantie extinsa la acumulatori intre 2-6 ani.

Otopeni Servicii
 • The company Valbis Trade Ltd was established in 2006. Our partners and suppliers are some of the most powerful manufacturers of rechargeable batteries in the world –Enersys CSB, GAZ, MHB, EVE and etc. The high quality the Company offers to its customers, is not only the high quality of the products themselves but also the services, and this quality is evidenced by Certificate ISO 9001:2008.

Zlatostruy, Nr. 18a Importator
 • Firma specializata in comercializarea acumulatorilor auto, vinde baterii, din stoc sau la comanda, pt. autoturisme, utilitare, camioane, utilaje agricole, etc., aplicatii speciale; ofera servicii de testare/verificare, consiliere, suport tehnic.

Floresti Altul
 • Suntem importator distribuitor engros si endetail baterii, acumulatori, baterii de ceas, telecomanda, chei auto, baterii cu litiu Saft, Varta, Duracell, Camelion , Gp, acumulatori Sanyo, Eneloop, Varta.

Bucuresti Importator
 • Firma Comat Tra2ding Promotion comecializeaza o gama larga de produse de uz industrial si casnic de cabluri electrice, conductori electrici, materiale electrice si electroizolante, accesorii electrice pentru instalatii electrice, aparataj electric, corpuri si surse de iluminat, conductoare electrice, conductori de bobinaj, materiale de constructii si finisaje, produse metalurgice, etc. Politica firmei COMAT TRADING PROMOTION este de a asigura clientilor nostri un raport corect calitate pret pentru produsele pe care le furnizam, coroborata cu experienta unei echipe de profesionisti pregatiti permanent in domeniul comertului si distributiei. Tel 0755 106 008

Bucuresti Distribuitor
 • Sprinter Distribution este o firma de distributie specializata in produse tehnice si electrice, evoluand pe acest segment de piata incepand cu anul 1994. Asiguram livrarea zilnica de baterii, acumulatori, incarcatoare, lanterne, becuri si alte produse din aceasta gama catre mai mult de 6000 de magazine din Romania.

Brasov Importator
 • Spalatoria auto Ensy Sprynt va ofera servicii la preturi fara concurenta: spalare chimica si spalare covoare la super pret. Aici o spalare interior exterior este de doar 20 de lei si va oferim si o cafea gratis la cofetaria Regina.

Sighetu Marmatiei Altul
 • Bateria auto este un element esential pentru confortul calatoriilor noastre,de calitatea ei depinde punctualitatea noastra, dar si buna dispozitie si siguranta. Suntem Dealer local al produselor ZAP Batteries Polonia. Beneficiati de consultanta in alegerea solutiei optime pentru echiparea vehiculelor dumneavoastra, ca partener al dumneavoastra, suntem perfect constienti de nevoile si interesele pe care le aveti. Va oferim toata gama de baterii auto-moto, stationare si de tractiune. Pentru orice sfaturi tehnice sau informatii despre baterii (acumulatori),    contactati-ne cu incredere. La punctul nostru de lucru beneficiati de montaj, verificarea sistemului de incarcare si garantia produsului achizitionat pe loc, gratuit. Efectuam montaj si la domiciliul clientului pe raza municipiului Oradea.

Oradea Altul
 • Gadget Shop este importator de sisteme supraveghere video si banda led. Incercam sa ramanem la un numar minim de angajati si sa crestem in piata de vanzare online. Asta este singura metoda de a pastra preturile sub nivelul concurentei.

Cluj-napoca Importator
 • Camelion produce o arie larga de repere prin care acopera majoritatea aplicatiilor necesare omului in ceea ce priveste micii consumatori de energie. Produsele noastre sunt: puternice si de incredere . Toate aplicatiile dumneavoastra se pot baza pe puterea conferita de produsele noastre, intr-un timp de exploatare foarte indelungat.

Bucuresti Importator
 • Little Company a fost infiintata in 2008 de catre oameni experimentati in domeniul caselor de marcat fiscale avand ca unic scop comertul si service-ul echipamentelor fiscale. Ce va putem oferi este: programari / reparatii case de marcat fiscale, vanzari role/case de marcat fiscale. Va asteptam

Galati Servicii
 • Tecnologie Elettriche SRL" vrea să devină unul dintre principalii protagoniști din domeniul energiei verzi, in instalațiile industriale și de transport și distribuție a energiei electrice. Obiectivul companiei “Tecnologie Elettriche s.r.l.” este acela de a furniza soluții de sisteme electrice de înaltă, medie si joasă tensiune pentru domeniul energetic și industrial. Punctele sale forte sunt capacitatea de a satisface nevoile clienților și oferirea celei mai bune soluții tehnice și economice. Mai multe detalii pe: www.telettriche.ro

Timisoara Importator
 • Tehnoelectrica este distribuitor pentru urmatoarele branduri consacrate: Milwaukee SUA - scule Milwaukee: scule electrice profesionale; Bosch Germania – scule Bosch: scule electrice profesionale; Midac Italia – baterii Midac: baterii auto, acumulatori auto, baterii semitractiune; Rombat Romania – baterii Rombat: baterii auto, acumulatori auto, baterii locomotive; Sunlight Grecia: baterii VRLA, baterii stationare; Hoppecke Germania: baterii stationare; Trojan Italia: baterii semitractiune; Hawker Germania: baterii semitractiune; NBA Italia: baterii semitractiune; Electroarges – dealer Electroarges: utilaje, electrice, electrocasnice. Firma de constructii KTM PROCONS - constructii civile si industriale de inalta calitate si tarife avantajoase.

Bucuresti Distribuitor
 • www.lanterne-laser.ro este un magazin virtual cu Lanterne profesionale cu led, acumulatori si accesorii pentru lanterne. Comercializam lanterne pentru vanatoare, lanterne tactice, lanterne pentru camping. Din lista producatorilor reprezentati de noi fac parte Solarforce, Crelant, Trustfire, Ultrafire, Sky Ray, Fandyfire, Uniquefire.

Corbu Importator
 • Sc Industrial Batteries Srl. este de douasprezece ani pe piata interna si externa ca si reprezentant oficial al producatorilor bulgari si straini. Comercializam baterii de tractiune pentru intreaga gama de electrostivuitoare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati. www.industrialbatteries.bg

Bucuresti Importator
 • Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul auto, si o experienta de peste 7 in domeniul telecomenzilor pentru televizoare, aparate satelit (digi, dolce, boom, etc., a aparatelor de tip dvd), va stam la dispozitie pentru orice produs si pentru orice intrebare aveti.

Oradea Importator
 • Magazinul de baterii va ofera baterii pentru orice vehicul (autoturisme, motociclete, atv-uri, etc.). La noi gasiti toata gama de baterii auto Rombat. Daca aveti nevoie de o baterie moto gasiti la pretul accesibile baterii VoltOn sau baterii Yuasa.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Companie romaneasca privata, producem acumulatori pentru sistemul feroviar si auto, distribuim acumulatori stationari cu gel. Asiguram service si punere in functiune a aculatorilor, preluam acumulatorii uzati.

Bucuresti Producator
 • Societatea s-a infiintat in 1994 si s-a specializat in distributia si vanzarea de baterii, acumulatori, acumulatori capsulati, incarcatoare pentru acumulatori, baterii auditive. Realizam baterii de acumulatori pentru diverse aplicatii industriale si medicale! De asemenea mai vindem medii magnetice, cd dvd, becuri electyrice, lanterne, birotica: tastaturi, casti mouse, service si reparatii electrice si electronice!

Deva Distribuitor
 • Oferim urmatoarele servicii: 1. Consultanta tehnica in alegerea de incarcatoare, baterii si elementi conform cu necesitatile beneficiarului produselor si compatibile cu utilajele detinute; 2. Asistenta tehnica de specialitate in aplicarea instructiunilor de utilizare; 3. Consultanta in aplicarea unei mentenante corecte pentru baterii.

Zalau Importator