Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Baterii si Acumulatori - Electrice: 68 companii
  • ASSOMAC este o companie de software si web design din Romania ce vine in sprijinul firmelor care doresc o mai buna stabilitate in afaceri, eficienta in lucru si o prezenta activa pe Internet. Totodata oferim serviciile noastre si celor care vor sa debuteze in internet.

Sector 5 Servicii
  • Executam instalari de sisteme de alarma, supraveghere, control acces, TVCI, detectie incendiu. ItSecuritySistem este o companie foarte competenta in a-ti oferi solutii de securitate clare si in instalarea echipamentelor de securitate pentru companii din toate domeniile de activitate. In afara de instalarea efectiva a sistemului de securitate necesar, iti putem oferi post-service sau asistenta in intretinerea sistemelor. Putem realiza instalarea atat cu sisteme proprii, cat si cu echipamentul tau. Oferim instalarea urmatoarelor sisteme:             � Sisteme de alarma;             � Sisteme de supraveghere;             � Sisteme de control acces;             � Sisteme de televiziune cu circuit inchis;             � Sisteme de detectie si prevenire incendii. Sisteme de Efractie Interfoane Video Interfoane Sisteme de control acces Hotelier

Bucuresti Distribuitor
  • Societatea Comerciala SAWEXIM SRL din Zalau este unic importator direct pentru Romania al produselor fabricate de societatea ANSMANN Energy GmbH din Assamstadt/Germania, unul dintre liderii de pe piata germana in domeniul energiei mobile. Produsele firmei ANSMANN comercializate de societatea noastra sunt grupate in 6 mari categorii, si anume: 1. incarcatoare pentru acumulatori de tipul AAA-micro (R3), AA-mignon (R6), Baby C (R14), Mono D (R10), blocuri de 9 V, etc. 2. surse de alimentare 3. acumulatori NiMH de mare putere, marimile AAA-micro (R3), AA-mignon (R6), Baby C (R14), Mono D (R20), blocuri de 9 V, etc. 4. acumulatori Li-Ion pentru aparate foto digitale, camere video si pentru telefoane mobile precum si incarcatoare universale pentru acesti acumulatori 5. baterii alcaline, foto litiu, tip buton, auditive, etc. 6. lumina mobila (o gama foarte variata de lanterne, pentru toate aplicatiile), precum si toata gama de accesorii pentru aceste familii de produse. Obiectivul nostru este acela de a intemeia o relatie de colaborare de lunga durata, bazata pe incredere reciproca si care sa ofere ambelor parti satisfactii si castiguri constante si sigure. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Zalau Import - Export
  • Importam si distribuim la nivel national componente si piese de schimb pentru toate tipurile de Laptop, Tableta, Smartphone: incarcatoare, baterii, ecrane, tastaturi, coolere, balamale, invertoare, etc.

Bucuresti Importator
  • MENTOR DISTRIBUTION S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra calitatea si seriozitate. Firma MENTOR DISTRIBUTION SRL are o echipa de 5 angajati  experienta in domeniul comercializarii de acumulatori, baterii, lanterne, incarcatori.In acest moment ne dorim  sa formam o retea de distributie in toate regiunile din Romania

Bucuresti Import - Export
  • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1995. Compania noastra va pune la dispozitie produse de foarte buna calitate ca acumulatori stationari (SONNENSCHEIN - dryfit / GEL) si acumulatori pentru tractiune, redresoare, ups, invertoare fabricate de BENNING. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Cora Compar S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire a clientilor / utilizatorilor finali. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Inca de la infiintare Linechim Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de baterii, microbaterii, compact discuri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si testate dupa un plan stabilit anterior. Suntem o firma mica dar profesionala care tratam clienti cu foarte mare seriozitate. Compania noastra este gata sa va ajute in orice problema legata de obiectul nostru de activitate. Nu ezitati sa ne contactati. www.akushop.ro Te invitam sa ai incredere!

Sibiu Distribuitor
  • Autocom S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultanta, vinzare si service IT&C. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Distributie de piese de schimb IT&C: - pentru imprimante Laser, Matriciale, Plotter (cuptoare, role de preluare si transport, rotite, kit mentenanta, cap imrpimare, etc) - pentru calculatoare portabile (laptop, notebook, PDA, data scanner, etc). Baterii/acumulatori, alimentatoare de camera si alimentatoare de masina, priza 220V in masina, ecrane LCD/TFT pt. laptop/notebook, tastaturi/keyboard pt. laptop/notebook etc Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii