Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Electrice: 3303 companii
 • Warp S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: inchirieri spatii de depozitare, executare si proiectare instalatii electrice, importatori de grupuri electrogene Himoinsa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • SC ELECTRO OCTAL este o firma cu capital privat infiintata in martie 1998 Societatea este specializata in lucrari de instalatii electrice si automatizari in-dustriale si civile. Este atestata de ANRE pentru proiectarea si executarea instalatiilor electrice pana la tensiunea nominala de 1 kv Firma noastra presteaza urmatoarele servicii: proiectare, executie si montaj instalatii electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 25% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Turda Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de panouri electrice si material publicitar, totemuri, printuri, firme luminoase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Producator
 • Va multumim pentru interesul acordat firmei Neon Timisoara. Suntem o societate cu peste 15 ani de experienta in tehnologia instalatiilor de neon pentru firme luminoase. Producem in atelierul propriu tub neon modelat pentru firme luminoase, comercializam si instalam echipamente pe baza de neon, atat pentru atelierele de productie publicitara cat si lucrari individuale. Asiguram servicii complete incepind de la analiza nevoilor si design si finalizind cu punerea in functiune a instalatiei si mentenenta acesteia.

Timisoara Producator
 • Sc AgeSys Srl comercializeaza o gama larga de produse electronice cum ar fi:componente active si pasive, afisoare LCD, VFD, OLED, module bluetooth, aparate de masura si control, statii de lipit/dezlipit, etc. AgeSys SRL este distribuitorul in Romania a unor branduri de renume international ca Distrelec, Noritake Itron, Hammond mfg, JST, EVE GmbH, Agilent, Rigol, Siglent, Owon, etc. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Euro Vial Lighting S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale electrice, cabluri, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Maz Import Export S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Firma noastra produce o gama larga de papuci electrici la calitate foarte buna. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Oradea (judetul Bihor), Str. Zamfirescu Duiliu, Nr. 4 . Cu un efectiv de 5 angajati, Misabi Electronic S.R.L. comercializeaza o gama larga de: case de marcat electronice fiscale si componente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Pamy S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Pamy Srl comercializeaza o gama larga de: cantare electronice, balante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Imsat Cuadripol Sa Brasov realizeaza sisteme de instalatii complete indiferent de complexitatea sau, dupa caz, simplitatea lor, acoperind lucrari pe intreg teritoriul tarii. Domenii: - electrice > posturi de transformare medie tensiune - montaj - electrice > instalatii electrice - constructii montaj > constructii montaj instalatii - automatizari - interfonie - sisteme, aparate - instalatii > instalatii pentru constructii > incalzire centrala > echipamente - automatizari > instalatii electrice si automatizari - automatizari > achizitii de date - automatizari > echipamente de control - interfoane - instalari si reparatii - climatizare - auto > sisteme audio - telecomunicatii > echipamente - instalatii > instalatii pentru constructii > instalatii generale si constructii - usi - porti > usi si porti automate - usi - porti > usi pentru garaje - computere (calculatoare) > proiectare software - centrale termice - constructii, montaj, service si reparatii - computere (calculatoare) > retele. www.cuadripol.ro

Brasov Servicii
 • Dispunand de o experienta indelungata, societatea noastra ofera urmatoarele produse si servicii: PRODUCE: - Echipamente electrice de joasa si medie tensiune -       Confectii si constructii metalice sudate -       Diverse servicii de reparatii motoare si transformatoare electrice. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Campina Producator
 • Infiintata in anul 2010, Gamanor Aby S.R.L. este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de 4 angajati, Gamanor Aby S.R.L. importa o gama larga de: istalatii electrice, civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Firma noastra presteaza urmatoarele servicii: executie instalatii electrice si proiectare retelele electrice si statii de transformare 0,4-110kV. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national: ENEL Distributie Dobrogea, TRANSELECTRICA, Administratia Porturilor Maritime Constanta,Primaria mun. Tulcea, CLIF Constanta,Argos Constanta, IBERDROLA. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Digiton S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 15 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale electrice ,echipamente electrice siindustriale,. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Importator
 • Livosim Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 5 angajati, Livosim Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: aparate de marcat fiscale, cantare electronice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: prize, intrerupatoare, comutatoare, cabluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Domet Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Domet Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: rulmenti, curele, semeringuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Rom Show S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: cabluri, mufe. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: electrice, electrocasnice, componente IT. Pop Service Electronic este reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei germane BENDER(relee de monitorizare a defectelor de izolatie electrica) Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • De peste 12 ani oferim clientilor nostri din Romania si tarile din jur o gama importanta de instrumente meteo portabile, instrumentatie meteo variata, inregistratoare de date cu aplicare in cele mai diverse domenii. Suntem distribuitori autorizati Kestrel, Skywatch, WindMate, WeatherFlow, StrikeAlert, MadgeTech si nu numai.

Scorteni Distribuitor