Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Dispozitive de Masurare a Puterii Electrice - Electrice: 25 companii
 • Societatea Wintech Prodexim Srl este o firma cu capital integral privat ce are ca principal obiect de activitate proiectarea, productia, asistenta tehnica si prestarea de servicii in domeniile echipamentelor electrice, electronice si a automatizarilor industriale. Infiintata in anul 2001, S.C. Wintech Prodexim S.R.L isi propune sa ofere clientilor sai achizitionarea unor produse si servicii de calitate la cele mai bune preturi. Produse proprii: Executie, montaj si punere in functiune: - tablouri electrice de joasa tensiune - echipamente electrice de actionare si comanda instalatii navale - pornire si comanda motoare electrice - actionari electrice si automatizari industriale - instalatii de cantarire, dozare si insacuire materiale pulverulente - aparatura de monitorizare parametri de functionare - echipamente de compensare a energiei reactive. SERVICII - modernizari si reparatii instalatii si echipamente electrice - solutii pentru gestionarea eficienta a consumurilor de energie electrica - proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor si echipamentelor electrice de joasa tensiune. COMERT - distribuitor autorizat relee FINDER - aparataj naval - aparataj electric EATON, SCHNEIDER, ABB - aparataj pneumatic CAMOZZI. O prezentare mai detaliata veti gasi accesand site-ul www.win-tech.ro

Braila Servicii
 • Firma specializata in proiectare si executie instalatii electrice si automatizari industriale, executa: tablouri electrice, automatizari industriale cu control de la PLC, actionari electrice cu convertizoare frecventa, reglaj automat valori de proces, control avansat de la calculator cu SCADA.

Bucuresti Servicii
 • Electro Metal Construct EMCO S.R.L Societatea a fost infiintata in anul 1997, ponderea activitatii fiind detinuta de comert. Treptat, in urma investitiilor si a dezvoltarii firmei, comertul, obiectul principal de activitate al companiei, a fost inlocuit de productie si prestari servicii. Cu o structura stabila si bine definita, avand propriul departament de proiectare, odata cu dezvoltarea societatii, S.C. Electro Metal Construct EMCO S.R.L s-a afirmat printre constructorii de retele electrice de joasa, medie si inalta tensiune. Datorita preocuparii continue pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor furnizate se impune aplicarea de catre companie a Sistemului Integrat de Management Calitate / Mediu / Sanatate si Securitate Ocupationala, conform SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005/2004, SR OHSAS 18001:2008/2007, certificarea fiind acordata de S.C. AEROQ S.A. Bucuresti, organism acreditat pentru certificarea Sistemelor Integrate de Management. Totodata societatea beneficiaza de atestarea A.N.R.E. - AUTORITATEA NATIONALĂ DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI-Bucuresti, pentru servicii de proiectare, montare, executie, reparare sau modernizare retele electrice, statii si posturi electrice de transformare la tensiuni de 0.4-110 kV. Domeniile de activitate ale societatii: - proiectare instalatii electrice 0,4 - 20 kV - executie instalatii electrice 0,4 - 110 kV - constructii aferente instalatiilor electrice - iluminat public clasa M3,M4 - autostrazi - executie tablouri electrice - sisteme de control si comanda - sisteme de paratrasnet - instalatii de curenti tari, automatizari si iluminat pentru hale industriale - Retele electrice aferente parcurilor eoliene si fotovoltaice

Stefanesti Servicii
 • Producem aparate de panou de tipul (kilo)voltmetre mono si trifazice, ampermetre mono si trifazice, kilowattmetre, megavarmetre, megawattmetre, megawattvarmetre, logometre. Oferim service in garantie si post garantie.

Iasi Producator
 • Executam verificari PRAM pentru orice tip de instalatie electrica / spatiu in conformitate cu cerentele I7/2011, cu eliberarea certificat PRAM. Cuprinde verificare PRAM tablou electric si continuitate nul protectie circuite electrice.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993,Electroconstructia Elco Slobozia Sa isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania ELECTROCONSTRUCTIA ELCO SLOBOZIA SA va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii retele electrice. Firma noastra are un personal de 53 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei ELECTROCONSTRUCTIA ELCO SLOBOZIA SA este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Slobozia Servicii
 • Sunt promotor in spania si as vrea sa colaborez cu voi, dar pe mine ma intereseaza numai lemnul pentru ca asta mi se cere si mie. Pentru mai multe detalii, contactati-ma la numarul de telefon sau pe e-mail.

Bucuresti Servicii
 • Prezenta pe piata din judetul Cluj si imprejurimi din anul 1990, portofoliul de clienti acopera atat firmele de mici dimensiuni pana la companii multinationale cu diverse domenii de activitate - colaborarea cu acestia si experienta in domeniu ne recomanda pentru lucrarile din aria noastra de interes.

Cluj Napoca Servicii
 • Suntem o companie prezenta pe piata romaneasca inca din anul 1991,avand obiectul de activitate distributia de echipamente electrice si electrotehnice in special pentru uz industrial dar si pentru uz casnic. Colaborarea noastra directa si veche cu fabricanti de seama din domeniu ne permite sa ramanem fermi printre primele locuri intr-o piata aflata in continua schimbare. Comercializam la preturi de distribuitor dierect: aparataj de comanda, semnalizare, protectie si masura, intrerupatoare automate, prize si fise industriale, tablouri electrice, aparataj de camera, canal de cablu, prelungitoare, corpuri de iluminat, scule si diferite accesorii, motoare electrice, transformatoare si bobine, diferite componente electrice pentru uz casniic etc.

Alba-Iulia Distribuitor
 • Firma noastra SC Electrica Serv Sa - Aise Oradea are ca obiectiv principal- satisfactia clientilor. Firma noastra dispune de aparatura de specilaitate moderna si de personal de inalta calificare in domeniul energetic. Activitatea care o desfasoaraeste in domeniul serviciilor energetice (consultanta energetica, studii de fezabilitate, proiecte tehnice pentru orice nivel de tensiune, intretinere echipamente energetice - transfoarmatare, separatare, intreruptoare de putere, verificare metriologica aparate de masura, analiza uleiurilor electroizolante, verificare echipamente de protectie-cizme, manusi, covoare electroizolante). Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • S.c. Nakita Prod Comimpex S.r.l. din Targu Mures, a fost înfiintata în anul 1992, iar activitatea: producerea si comercializarea echipamentelor individuale si a sistemelor complexe de protectie pentru lucru la înaltime, precum si a echipamentelor tehnice de electrosecuritate a început în anul 1996, odata cu aparitia legii nr. 90/1996. Prin intermediul siteului dorim sa ne apropiem de toti colaboratorii si clientii nostri, punand la dispozitie informatii de ultima ora privind gama noastra de produse, o parte din ele reprezentand premiere tehnice ca solutii si realizari in domeniul echipamentelor tehnice.

Targu Mures Importator
 • Stark Elektronik este distribuitor de contoare electrice si electronice fabricate de producatori diversi. Prin acest fapt firma noastra nu este dependenta de un anumit producator si poate alege produse diverse in avantajul clientilor nostri.

Wittelshofen Distribuitor
 • Firma noastra proiecteaza si produce echipamente electrice de joasa tensiune (BMPM, BMPT, CD, CJ, CS, firida tip E, FDCE, FDCP,PIL), in carcase: metalica Zn vopsita in camp electrostatic, policarbonat si PAFS (poliester armat cu fibra de sticla)

Catamaresti Deal Producator
 • RETROM S.A., producator si furnizor de echipamente pentru automatizari industriale, pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse: * traductoare de debit şi contoare; * traductoare de temperatură; * traductoare de nivel; * regulatoare directe de temperatură; * regulatoare directe de presiune; * regulatoare directe de nivel; * ventile electromagnetice; * robinete; * componente specifice centralelor nucleare; * componente pentru vagoane şi locomotive. Cu aplicabilitate in toate domeniile industriale (chimie, petrochimie, industria metalurgica si siderurgica, industria alimentara, energetica, constructii material rulant, constructii navale, obiective nucleare).

Pascani Producator
 • Societatea noastra produce, comercializeaza si repara o gama larga de aparate de masura si control a parametrilor electrici din statiile de transformare a energiei electrice si interfoane de scara. Societatea are implementat sistemul calitatii pentru producerea si desfacerea acestor produse.

Suceava Producator
 • Prestam servicii de intretinere proactiva si reactiva in regim de urgenta pe parte electrica si de automatizari la instalatiile si masinile dvs. Implementam produse noi, de la cele mai simple aplicatii electrice pana la automatizari complexe cu PLC, in cazul in care nu doriti sa apelati la fabricant sau serviciul nu va este oferit de acesta.

Galati Servicii
 • ELECTRO PROMEX executa : - Marketing - Distributie - Montare - Service BKD ELECTRONIC executa : - Proiectare - Realizare prototip - Productie proprie - Lucrari de subcontractare electronica

Petrosani Producator
 • Celesta Comexim a fost fondata in anul 1993 si realizeaza activitati de comert, consultanta si service in domeniul echipamentelor de masura si control. Suntem distribuitorul autorizat in Romania pentru producatori internationali de top care activeaza in principal pe segmentul echipamentelor de Test & Measurments: Aeroflex International Ltd., Bird Electronic Corporation, Yokogawa Europe B.v., Sumitomo Electric Europe Ltd., Cellco Communications Sp., Ideal Industries Networks Division Ltd., Digital Lightwave Ltd., Midtronics Europe B.v. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Celesta Comexim S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati la celesta@celesta.ro

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1999, Electro grup Srl este situata in Zalau, judetul Salaj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, suntem in masura sa oferim solutii in domeniul electric avand o experienta indelungata pe piata din Romania. In cadrul unei echipe tinere de specialisti desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Zalau Servicii
 • Test Control S.R.L a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Hunedoara, judetul Hunedoara. Compania Test Control S.R.L comercializeaza o gama larga de aparatura de masura si control. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Test Control S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Hunedoara Distribuitor