Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Prize & Prelungitoare - Electrice: 14 companii
 • Firma noastra va ofera solutii Smart, simple si ieftine pentru toate instalatiile electrice si pentru toate buzunarele! Intrerupatoare Tactile, Prize cu Rama de Sticla, Relee, Senzori si multe alte dispozitive SMART cu WiFi, control de pe telefon, comanda vocala, posibilitate de configurare in scene, etc.

Cluj-napoca Importator
 • Samco Estate executa lucrari de constructii civile, industriale, comerciale, office, structuri de rezistenta, hale cu structuri metalice, platforme pt. spatii logistice. Dispunem de o echipa pentru urgente in renovare (zugravit) spatii comerciale, birouri, hale, apartamente si vile. Toate lucrarile, au garantii contractuale. Samco Estate comercializeaza si pune in aplicare, materiale pentru hidroizolatii in: terase, acoperisuri, bai, subsoluri, beciuri, socluri si pardoseli. Oferim solutii optime de calitate si garantie pentru lucrarile executate.

Bucuresti Distribuitor
 • Ebin iti ofersa sansa de a cumpara simplu si rapid echipamente de constructii, pentru casa si gradina, pentru autoturisme, articole sportive, polizoare, masini de gaurit, scule si unelte pneumatice, instrumente de masura, etc.

Gherla Distribuitor
 • Electricele Livolo combina productia cu vanzarile intr-un mix ce garanteaza succesul celor pasionati de confortul oferit de tehnologie. De la asa - zisa aderare clasica la a � �comutatora � � (cunoscut deja pe parcursul dezvoltarii sale in istorie) noi vom crea un nou a � �comutatora � � revolutionar si creat din tendinta de a explora in mod activ inovatia. Livolo inseamna confortul casei tale, comoditate in viata ta de zi cu zi. Livolo se specializeaza pe comutatorul de perete, sau intrerupator mai bine zis, oferind tehnologia de control inteligent al obiectelor clasice din caminul tau. Sistemul inteligent de inovare si promovarea sa va imbina perfect stiinta, tehnologia, arta in asa fel incat clientii Livolo sa se bucure de o experienta cu totul si cu totul noua. Produsele noastre se vand peste tot in lume, satisfacand diferite tipuri de consumatori mereu atat de diferiti si pretentiosi. Produsele noastre au adoptat si functioneaza in conformitate cu ROHS, CE si alte certifcate ale tertelor parti din strainatate. Anii de marketing si brand management-ul au creat din Livolo un brand popular si recunoscut pe piete distincte. In prezent, in Europa de Vest, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Australia, Asia si alte regiuni, brandul a reusit cu succes sa isi creeze puncte ale dezvoltarii sale. Brandul Livolo va absorbi insa multe dintre cererile de pe potentialele piete de consumatori care asteapta sa fie descoperite, folosindu-se de proprietati multi-culturale ce tin de estetica avand la baza un singur scop: oferirea de idei si produse noi, produse perfecte care vor transforma casele din intreaga lume in camine mult mai confortabile. Livolo adera la a � �umila � �, perseverent, genial, se pliaza pe cultura corporativa si imbratiseaza stilul minimalist. Filosofia sa de design este inovatoare si urmareste ideea de simplitate fara a pierde insa din inalta calitate, inalta tehnologie si gandirea eco prin consumul redus de energie oferit de standarde inalte de productie. Daca tii la aceste calitati: a � �rapida � �, a � �pragamatica � � a � �organizata � � si doresti sa instalezi in casa ta securitate inteligenta si facilitarea obiectelor de uz zilnic, poti conta pe Livolo ca pe un ajutor constant in a obtine tot ceea ce vrei. Livolo investeste entuziasm si depune eforturi neincetate pentru a-ti simplifica viata!

Cluj-Napoca Importator
 • Andu Lau Grup are ca principal obiect de activitate comertul cu produse electrice en-gross si en-detaille, fiind unul dintre cei mai importanti distribuitori de    articole electrice pentru uz casnic si industrial din judetul Gorj, avand personal calificat in domeniu. Va stam la dispozitie prin Magazin AnduElectric, Str. Corneliu Coposu, BL 1 Parter, Victoriei centru Depozit  str. Narciselor nr. 8B langa vama Tg. Jiu, Gorj. Tel.:(+4) 0353 414 314 MOBIL (+4) 0761 688 260

Tg Jiu Distribuitor
 • Firma autorizata ANRE pentru incercari si verificari instalatii electrice efectuam masuratori PRAM in conformitate cu normele in vigoare. Eliberam BULETIN PRAM dupa o verificare cu cele mai bune aparate de masura existente: Sonel MRU 105-106. Efectuam verificari pram pentru IMPAMANTARE, PRIZE DE PAMANT, RACORDURI PARATRASNET. Eliberam buletin pram in REGIM DE URGENTA precum si copie autorizatie ANRE si verificare metrologica.

Iasi Servicii
 • Societatea noastra beneficiind de colaborarea cu mari producatori de echipament electric si mecanic pentru instalatii de ridicat si transportat, echipamente antiexplozive in domeniile calitatii si garantarii produselor si serviciilor oferite.

Slatina Distribuitor
 • Companie cu capital mic, engross, cu 4 angajati, distribuitoare de componente electrice si electronice, circuite integrate, tranzistoari, condensatori, diode, boxe audio, difuzoare, statii amplificare, microfoane si proiectore discoteca.

Bucuresti Distribuitor
 • Este foarte greu sa iesi din rutina si sa identifici o problema cu care deja esti obisnuit. Primul pas, in cazul nostru, a fost sa ne intrebam daca nu putem scoate stecherul din priza altfel decat o faceam pana atunci. Ideea, "revolta", fata de greutatea scoaterii stecherului din priza cu toate inconvenientele implicate vis-a-vis de acest gest cotidian a venit dupa zeci de ani de chin si enervare la scoaterea stecherului din priza si eventual si a prizei din perete, odata cu acesta. La inceputul anului 2000 am constientizat existenta problemei si am inceput cautarea rezolvarii acesteia. Au urmat trei ani de cercetare experimentala in care practic eliminam diferite solutii tehnice care se dovedeau nefiabile, costisitoare si/sau complicate. Dupa eliminari succesive, la inceputul lunii februarie 2003 a aparut o solutie care, in doar cinci minute, s-a dovedit a fi IDEEA. Am confectionat un prototip, l-am incercat si am constatat ca asta cautam. Avantaje Sistemul nostru reduce efortul de extragere a stecherului din priza cu 35 pana la 50%, ELIMINA TEAMA SMULGERII PRIZEI DIN PERETE, ELIMINA PERICOLUL SMULGERII CABLULUI DIN STECHER, DECUPLEAZA RAPID SI IN SIGURANTA APARATELE ELECTRICE CONECTATE LA RETEAUA ELECTRICA. Si toate acestea FOLOSIND O SINGURA MANA! Trebuie sa facem o mentiune speciala pentru doamne si domnisoare, intrucat ele utilizeaza mai des aparate elecrocasnice (uscator de par, placa de intins parul, ondulator par, epilator electric, mixer, blender, robot de bucatarie, fier de calcat, aspirator, masina de spalat etc.), utilizand priza noastra isi protejeaza mainile delicate, si protejeaza manichiura si teama de a scoate stecherul din priza dispare.

Bucuresti Producator
 • Magazin destinat producatorilor de mobilier, cat si persoanelor fizice care sunt interesate de toate acesoriile ce folosesc la productia de mobilier, parchet, chiuvete, tapet, usi interior, blaturi de bucatarie, saltele, pal, etc. Cu MAM BRICOLAJ salvati TIMP si BANI!!

Bucuresti Altul
 • Obiectivul companiei noastre este acela de a oferi produse de calitate, o gama cat mai larga in functie de cerintele pietei, precum si preturi competitive tuturor clientilor nostri prin magazinele proprii, dar si prin reteaua de distributie.

Bucuresti Distribuitor
 • MuAIR va ofera o larga varietate de produse electrice, tablouri si de luna aceasta instalari de elctrice. Siteul nostru este www.muair.idle.ro, aici puteti face comenzi online, aici poti vedea produse respectiv pretul produsului fara a mai veni la firama.

Timisoara Altul
 • Societate romano-italiana , infiintata in anul 1993, producator important de cabluri si conductori electrici din cupru si aluminiu , conductori auto , cabluri telecomunicatii . Pentru o oferta completa va rugam sa ne contactati.

Bistrita Producator
 • SC Tehnoprod Plast SRL produce si comercializeaza aparataj electric de joasa tensiune - prize, prelungitoare, fise, etc. Principala preocupare a noastra este sa oferim clientului un produs accesibil ca pret si la un nivel ridicat din punct de vedere calitativ. Astfel toate produsele pe care le producem sunt certificate de institutii interne si internationale de calitate. Majoritatea produselor sunt destinate exportului in tari precum Germania, Suedia, Indonezia etc. Experienta acumulata dealungul anilor in acest domeniu a permis intreprinderii noastre sa se dezvolte si sa devina un partener important pentru toti clientii nostri.

Bistrita Producator