Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Becuri & Lumini cu Led - Becuri & Lampi: 104 companii
  • Firma nostra si-a inceput activitatea in China cu un capital pretios avand ca principala activitate productia de accesorii sanitare, produse electrice si o gama foarte variata si completa de unelte. Fiecare item produs de noi este marcat si reflecta munca grea pe care o depunem in vederea realizarii perfectiunii si reputatiei care se afla in continua crestere pe masura ce ne dezvoltam. Putem afirma cu mandrie ca am reusit sa razbatem prin dura competitie si sa ne construim un nume pe pietele din Europa, Europa de Est, America de Sud si Africa de Nord.   In momentul de fata mentinem relatii foarte apropiate si prietenoase cu mai mult de 200 de manufacturieri din China si cu zeci de cumparatori din intreaga lume. Intreaga echipa a firmei nostre se carecterizeaza prin seriozitate si corectitudine in vederea respectarii termenilor limita impusi. Ne-am inceput afacerea cu reputatia noastra si intentionam sa ne-o mentinem!

Bucuresti Producator
  • Infiintata in anul 1994, Docris Universal Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Cu un efectiv de 45 angajati, Docris Universal S.R.L produce o gama larga de becuri auto, iluminat public stradal, becuri, lampi, aplice, neoane, becuri circulare si importatori directi de produse gama Philips. Distributia se realizeaza pe trei judete din tara. Avem doua puncte de lucru, unul in Sibiu, celalalt in Tg. Jiu. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Docris Universal S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Docris Universal S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ramnicu Valcea Producator
  • A Classic este o companie nationala specializata in importul si distributia de materiale electrice si corpuri de iluminat, nr. 1 in Romania in distributia pe anumite zone si branduri din portofoliu. Ca partener/distribuitor autorizat reprezentam mărci de prestigiu: - PHILIPS - Lighting - Olanda (surse si corpuri de iluminat), - SIEMENS - Germania (aparataj electric, automatizări), - LEGRAND - Franta, - HAGER - Germania (aparataj si sisteme electrice, automatizări), - BTICINO - Italia (aparataj electric, automatizări), - GEWISS - Italia (aparataj electric, automatizări), - ROMCAB, ICME (cabluri, conductori electrici), - ORION - Austria, VOLTOLINA – Italia, AV MAZZEGA - Italia (corpuri de iluminat), oferim o gama completa clientilor nostri si preturi de prima veriga – (importator direct/reprezentant autorizat) in piata. Preocuparea noastra este de a identifica, a selectiona produsele, materialele electrice si sistemele de iluminat care intrunesc cele mai inalte standarde de calitate in domeniu. Prin S.c. A Classic S.r.l. aveti acces la oferta COMPLETA destinata fiecarui tip de sector in parte: - rezidential - industrial - comercial - public. "Electrical material, high Quality" Site: www.aclassic.ro

Iasi Distribuitor
  • Va multumim pentru interesul acordat firmei Neon Timisoara. Suntem o societate cu peste 15 ani de experienta in tehnologia instalatiilor de neon pentru firme luminoase. Producem in atelierul propriu tub neon modelat pentru firme luminoase, comercializam si instalam echipamente pe baza de neon, atat pentru atelierele de productie publicitara cat si lucrari individuale. Asiguram servicii complete incepind de la analiza nevoilor si design si finalizind cu punerea in functiune a instalatiei si mentenenta acesteia.

Timisoara Producator