Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Becuri & Lumini cu Led - Becuri & Lampi: 104 companii
 • We are professional supplier OEM for LED lights since 2008, located in Shenzhen China. Our products approved ISO:9001,CE RoHS, led tube, bulbs, spotlight, strip lights, downlight, floodlight etc at competitive price. Hope our products that may suit your requirements, for more, pls contact me or visit our website. If you ask samples to test, or want to know more price list. Kindly pls let me know freely. we are very confident our quality. Looking forward to your prompt response

Shenzhen Producator
 • Greenlight Concept va propune o solutie prin care veti putea folosi cea mai buna alternativa de iluminat din punct de vedere al consumului de energie - cu pana la 90% mai economic - si implicit un iluminat ecologic. Va veti bucura in plus de avantajele unei tehnologii avansate. Cea mai buna alternativa - tehnologia LED, caci despre asta vorbim - va deveni punctul de referinta in sistemele de iluminat. Nu este o tehnologie aparuta in ultimii ani dar a fost dezvoltata in ultimii ani astfel incat sa rivalizeze ca putere de iluminare cu becul clasic, folosind doar 90% din resurse. Chiar mai important este faptul ca sunt mult mai sigure! Nu contin mercur sau substante periculoase, spre deosebire de neoane sau becurile ecologice care, in cazul in care se sparg, pot reprezenta un pericol pentru familie sau angajati. Tehnologia LED (Light Emitting Diode) este cu adevarat o tehnologie ecologica din 3 motive: •nu se folosesc materiale toxice spre deosebire de solutiile existente pana acum (cum ar fi becurile ecologice care au in componenta o cantitate semnificativa de mercur) •durata de viata mai mare reduce deseurile provenite din lampile uzate •reduce poluarea prin consumul a pana la 80% mai putina energie electrica si ajuta la conservarea combustibililor fosili. (70% din energia electrica produsa in Romania este obtinuta prin arderea combustibililor fosili).

Chiajna Importator
 • Proiectam si producem corpuri de iluminat pentru toate gusturile, chiar si la comanda! Suntem prezenti in domeniu de peste 40 de ani si am fost atenti tot timpul la detaliile produselor noastre si la calitatea acestora respectand standardele made in Italy.

San Martino Buon Albergo Vr Producator
 • A.C. Comfort & Safety Systems este o companie tanara care pune pe primul loc satisfactia clientilor nostri, oferind cel mai bun raport calitate- pret. Punem la dispozitia clientilor nostril urmatoarele produse: 1. Sisteme de Securitate - Camere video (Analogice, Camere Ip etc) - Sisteme de inregistrare (DVR) - Testere video - Sisteme Control Acces - Accesorii (lentil, carcase, brate, conectori, adaptor etc) 2. Iluminat Led - Becuri Led - Spoturi led - Neoane Led - Benzi cu Led - Panouri de iluminat cu led - Iluminat public cu led In speranta unei fructuoase colaborari astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra isi propune sa aduca in casa fiecarui om becurile economice pentru a reduce consumul de curent. De asemenea putem livra ultimele inovatii in materie de iluminat. Philips este unul din principalii nostri furnizori de becuri economice si de aceea fiabilitatea produselor noastre este garantata.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem lideri pe piata producatorilor de: -Corpuri de iluminat cu LED -Energie electrica, echipamente pentru distribuirea si masurarea energiei electrice, -Subansamble mase plastice si metalice cu proiectii in -echipamente militare si in industria auto -Echipamente destinate infrastructurii de cale ferata -Scule si matrite -Injectie mase plastice.

Bucuresti Producator
 • www.lanterne-laser.ro este un magazin virtual cu Lanterne profesionale cu led, acumulatori si accesorii pentru lanterne. Comercializam lanterne pentru vanatoare, lanterne tactice, lanterne pentru camping. Din lista producatorilor reprezentati de noi fac parte Solarforce, Crelant, Trustfire, Ultrafire, Sky Ray, Fandyfire, Uniquefire.

Corbu Importator
 • Infiintata in anul 1996, Amicus Prod Srl este situata in Targu Mures, judetul Mures. Cu un efectiv de 5 angajati, Amicus Prod S.R.L. comercializeaza o gama larga de: cosmetice, electrice, detergenti, produse caola, produse ATC, becuri, prelungitoare, intrerupatoare. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Amicus Prod S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Dianid Ltd. este producător şi comerciant al produselor cu leduri eficiente energetic. Cu experienţă de 17 ani, putem să vă oferim o mare varietate de produse la preţuri atractive. Facem tot posibil de a pune pe piaţă produse noi în fiecare lună şi să onorăm cerinţele clienţilor şi partnerilor noştri. Dispunem de o gamă largă de produse - începând cu becuri şi spoturi, trecând prin aplice, proiectoare, lămpi şi terminând la iluminat stradal şi industrial. Suntem la disponibilitatea Dumneavoastră pentru întrebări, opinii şi discuţii.

Sofia Producator
 • New Lighting este firma importatoare si distribuitoare pe teritoriul Romaniei de corpuri de iluminat si surse de iluminat cu led Toshiba Lighting. New Lighting este unicul importator al Toshiba Lighting in Romania.

Timisoara Distribuitor
 • Inca de la infiintare Electric M.t.m. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma ELECTRIC M.T.M. este sa ofere produse de calitate ca corpuri de iluminat. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania ELECTRIC M.T.M. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Timisoara Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Cristian, judetul Brasov. Compania EUROVOX TRADING S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca corpuri de iluminat. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Experienta EUROVOX TRADING S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cristian Distribuitor
 • Comercializez echipamente si materiale electrice, de iluminat, becuri, neoane, telefoane mobile, echipamente de supraveghere video, sisteme de securitate. Compania noastra este una in curs de dezvoltare ce doreste sa-si imbunatateasca permanent portofoliul de produse si clienti.

Bucuresti Distribuitor
 • Electric Artim Group a fost fondata in 2011 in ORSOVA, judetul Mehedinti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca CORPURI DE ILUMINAT. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania ELECTRIC ARTIM GROUP se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Orsova Distribuitor
 • De ce este LED ecologic ? Are o viață de 10 ori mai mare decât becurile clasice. Spre deosebire de becurile clasice care emit 90% caldură și doar 10% lumină, Led-urile nu se supraîncălzesc, iată că apare vrând nevrând în discuția noastră alt termen mediatizat, „efectul de seră”. Știai că dacă spargi un neon sau bec ecologic într-o încăpere, se scurge o cantitate de mercur care îți pune în pericol viața ta și a celor din jur? La fabricarea LED-urilor nu se folosește mercur sau alte substanțe periculoase. În plus LED-urile sunt foarte rezistente la șocuri mecanice. Cum economisești alegând LED? La prima discuție, mulți dintre partenerii noștri au spus “Sunt scumpe, nu e momentul acum”. Îi înțelegem, criza ne-a făcut pe toți să avem reticență la ce e scump, dar haideți să vă arătăm de ce afirmația de mai sus este greșită când vorbim de LED-uri: Consumă între 50 - 80% mai puțină energie decât becurile clasice. Deci vei avea o factură la lumină redusă cel puțin la jumătate Rezistență deosebită la șocuri mecanice Pe când durata medie de funcționare a unui bec ecologic este estimată la 10.000 de ori, cea a unui LED este estimată de până la100.000 de ore cu 10 ore functionare pe zi. Deci, le vei schimba foarte foarte rar. Se pot instala în locuri greu accesibile. Necesită cheltuieli minime de întreținere.

Paleu Importator
 • Luminor a aparut in anul 2008 ca un pas firesc catre un domeniu extrem de interesant si care va avea o dezvoltare importanta si pe termen mediu si lung. Echipa noastra este prezenta permanent la targuri de specialitate in Taipei, Las Vegas, HongKong si Shenzhen. Am vizitat numeroase fabrici si laboratoare de testare cu scopul de a alege ceea ce ne-am propus: calitatea cea mai buna la pretul corect. Sunt numerosi ani de cautari si testari care in final ne-au adus la ceea ce vom prezenta de acum incolo. Tot ce distribuim este produs in Taiwan sau in cazul benzilor sau al baghetelor, folosesc chip-urile Edison sau Epistar ambele din Taiwan. Spoturile, becurile sunt produse de firma LEDION-OPTO din Taiwan care foloseste exclusiv led-uri EDISON ( Taiwan). Sistemele de control al luminii arhitecturale exterioare este produs de firma ARC din Taiwan. Sistemele inteligente de management al consumului provin de la firma Echelon (SUA). Prioritatea noastra principala este orientarea catre client prin realizarea de proiecte personalizate in stransa legatura cu arhitectii si inginerii de instalatii. Activam pe o piata noua, in formare, o piata in care informatiile sunt putine si preturile variaza neraportat la calitate. Va sprijinim sa gasiti relatia corecta intre costuri – intesitate luminoasa – temperatura de culoare- design – amortizarea investitiei.

Bucuresti Importator
 • Luminor este un departament din cadrul firmei INTERSOFEX dedicat surselor de lumina de interior si exterior. Toate produsele noastre sunt pe baza de LED-uri marca EDISON- Taiwan. Oferim temperaturi de culoare variate, un design deosebit cu lentile si grupuri optice special proiectate, durata indelungata de viata si perioada mare de garantie. Totodata aducem o economie de energie de pana la 70%. LUMINOR inseamna becuri si spoturi, proiectoare si panouri, benzi flexibile si tuburi, alaturi de sisteme, inteligente de control. Suntem alegerea ideala daca vreti sa redecorati un spatiu interior, sa schimbati aspectul exterior al unei cladiri sau pur si simplu cautati surse de iluminat economice de calitate.

Bucuresti Importator
 • Rupa Technologies Srl care este o companie cu capital romano-german alocata cu succes pe piata europeana in domeniul modulelor fotovoltaice pluri-certificate si controlate de TUV Rheinland. Rupa Technologies Srl sustine prin conditii conveniente de achizitionare a modulelor fotovoltaice pe toti acei care doresc sa investeasca in tehnologie fotovoltaica, societati specializate si cooperare in domeniu. Transformand energia razelor solare in energie electrica se obtine atat o protectie ambientala superioara cat si o importanta economie de energie. Rupa Technologies Srl a imbogatit gama sa de produse si vrem sa va prezentam sistemele de iluminat cu leduri- sisteme de iluminat economic- atat pentru interior cat si pentru iluminat stradal. Una din ofertele noaste comerciale alatura sistemele de iluminat si panourile solare, la cerere. Pentru orice ulterioare informatii, va putem prezenta produsele noastre, eventual programand o prezentare la sediul Dvs. In speranta ca v-am trezit atentia, asteptam raspunsul Dvs.

Navodari Importator
 • Rupa Tehnologies SRL este o companie romano-germana alocata cu succes pe piata europeana in domeniul modulelor fotovoltaice pluri-certificate si controlate de TUV Rheinland. Sisteme de iluminat cu leduri - sisteme de iluminat economic - atat pentru interior cat si pentru iluminat stradal. Rupa Tehnologies sustine prin conditii conveniente de achizitionare a modulelor fotovoltaice pe toti acei care doresc sa investeasca in tehnologie fotovoltaica, societati specializate si cooperare in domeniu. Transformand energia razelor solare in energie electrica se obtine atat o protectie ambientala superioara cat si o importanta economie de energie. Rupa Tehnologies a imbogatit gama sa de produse si vrem sa va prezentam sistemele de iluminat cu leduri- sisteme de iluminat economic- atat pentru interior cat si pentru iluminat stradal. Una din ofertele noaste comerciale alatura sistemele de iluminat si panourile solare, la cerere.

Navodari Importator
 • Din anul 2010, firma SC Electromagnetica SA Bucuresti, produce si comercializeaza corpuri de iluminat industrial Office, cu tehnologie LED, ceea ce confera o reducere de cost energie electrica de 60%.

Bucuresti Producator