Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Economisirea Energiei/ Fluorescenta - Becuri & Lampi: 18 companii
 • Cel mai important element patrimoniala al unei firme il reprezinta clientul. Prin atitudinea, profesionalismul si experienta colectivului nostru, Electric Casa se pozitioneaza printre cele mai importante magazine de electrice din Brasov, astfel clientii nostri apreciindu-l ca fiind: Scopul nostru: - intelegerea necesitatii clientului - insusirea de catre client a aplicatiei fiecarui produs solicitat spre achizitie - servirea prompta, eficienta si profesionista a acestuia - asigurarea garantiei produselor comercializate, aceasta fiind o consecinta a selectarii riguroase a producatorilor, calitatea fiind elementul cheie. Principalul scop este sa dam sens si valoare atat de vehiculatei sintagme raport calitate/pret! Informare: Informarea corecta a clientului reprezinta una din preocuparile noastre. Corect inseamna calitate, pret, aplicatie. Este necesar ca acesta sa inteleaga: - calitatea produsului; aceasta ii va conferi siguranta in exploatare - pretul produsului: asteptarile sunt pe masura pretului platit - aplicatia fiecarui produs; solicitarile si capacitatea instalatiei electrice trebuie sa tina cont de puterea consumatorului electric. Achizitie: Suntem rigurosi in a oferi cele mai avantajoase solutii. O alta etapa importanta a procesului de achizitie / servire este intelegerea cat mai exacta a stadiului privind instalatia electrica descrisa de catre client si armonizarea acesteia cu necesarul de materiale. Castigul unei societati este atunci cand clientul pleaca multumit datorita: - atitudinii echipei Electric Casa - raportului pret calitate a produselor achizitionate - serviciile oferite in perioada de garantie si post-garantie Asistenta: Oferirea solutiei optime fiecarui client, pentru aplicatia personala tinand cont de: - eficienta produselor electrice pentru fiecare caz in parte - cea mai potrivita solutie tehnica in raport cu aplicatia corespunzatoare. Societatea noastra ofera in magazinul sau un climat confortabil si de incredere, abordand conceptul de discutie directa cu clientul.

Brasov Distribuitor
 • Eficientizarea consumului de energie electrica este un element important in strategia pe termen scurt, mediu si lung pentru orice companie, institutie publica sau autoritate publica locala. Biotricity Power vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de eficientizare, oferindu-va o gama variata de solutii inovante ce conduc la realizarea de economii de energie electrica la sistemele de iluminat. Oferim gratuit potentialilor colaboratori consultanta specializata in vederea implementarii celor mai bune solutii in functie de situatia existenta si de nevoile efective. www.biotricity-power.ro www.saveiteasy.ro

Pitesti Importator
 • Wati.ro este un magazin online dedicat comercializarii de produse din domeniul echipamentelor electrice si auto. Gama de produse este cea mai variata de pe piata , atat din punct de vedere al preturilor, tarilor de provenienta si modul lor de functionare. Produsele comercializate de societatea noastra vin in intampinarea cerintelor pietei romanesti reprezentata atat de consumatorii industriali cat si casnici.

Bucuresti Importator
 • Brandul REALUX a fost inregistrat prima oara in anul 2001 pe piata bulgara punand accent pe becurile economice. REALUX ofera consumatorilor o gama larga si diversificata de articole adecvate oricarui gust si interior.

Bucuresti Importator
 • Suntem distribuitor aparataj electric marca PROINSTALL (intrerupatoare simple si modulare, prize 220V, prize UTP, prize cablu TV), corpuri iluminat interior/ exterior, becuri economice, lampi halogen, lampi LED, neoane marca STELLAR.

Bucuresti Distribuitor
 • Dorind să vină in ajutorul dumneavoastră, firma Luf-Cad Electric vă poate furniza din stoc sau la comandă, următoarele tipuri de produse si echipamente electrice: - Cabluri de joasă tensiune tip MYF, FY, MYYM, CYY-F, TYR, TV, Internet, de semnal                                                                 - relee, contactori, sigurante fuzibile, socluri de fuzibil, surse in comutatie, aparate de măsură analogice si digitale, condensatoare, regulatoare factor putere, contactori capacitivi, sigurante automate, - Tuburi fluorescente, becuri economice si corpuri de iluminat, reflectoare, - prize, intrerupatoare, variatoare, prize tv / internet, fasunguri, prelungitoare, - plinta PVC, tub PVC, copex, spiralita, tresa pentru cabluri, - doze de tencuiala, doze de legatura/aparat, bride, pini, banda izoliera, reglete, cofrete rezidentiale 8 -12 module, - corpuri de iluminat antiex si accesorii zona 1 si 2 (la comanda) Materialele comercializate sunt produse in Uniunea Europeana de firme cu prestigiu, ca: Italweber – sigurante fuzibile, socluri, fuzibili DC, transformatoare www.italweber.it Cabur – conectori de impamantare, sina DIN, reglete, surse de curent www.cabur.it Ducati – condensatoare de medie si joasa tensiune, contactori capacitivi, regulatoare www.ducati.it Moeller, Master, Gewiss, Philips, Kanlux, Ferraz, Cabtec.           Pentru detalii suplimentare, asteptam solicitarile dumneavoastra pe adresa de e-mail sau la numerele de telefon 0736050689. Luf-Cad Electric STR. VLADESCU MATEI, GEN. bl. 20, parter ap. 1, Târgoviste, Dâmbovita (VIS A VIS DE ICIL) Vanzare materiale si echipamente electrice de joasa tensiune. Parteneri de incredere in realizarea lucrarilor de cadastru si masuratori topografice.

Targoviste Distribuitor
 • Flau-M este o companie care importa brendul Kosmos. Firma este o companie care e la inceputul autodezvoltarii, cu toate acestea avem multi clienti care accepta ofertele noastre. Avem nevoie de o promovare eficienta pentru a face brendul cunoscut pe piata si pentru a creste numarul de vinzari.

Chisinau Importator
 • Firma Bolkan TG Srl produce si importa becuri economice de cea mai buna calitate avem experienta de 17 ani in domeniu si suntem un partener profesionist si de incredere. Va putem oferi o intreaga gama de produse acordand garantii.

Bucuresti Producator
 • Distribuim becuri economice Philips: Genie 18w/ 827 e27 pret 13 Ron/ bucata, 11w/ 827 e27 pret 11 Ron/ bucata TVA inclus. Durata de functionare 10.000 ore. Preturi negociabile in functie de cantitate.

Alba Iulia Distribuitor
 • Suntem distribuitor de becuri economice Philips si General Electric. Preturi promotionale ! Reduceri in perioada 25.03 - 25.04.2011 5%, 10%, 20% in functie de cantitate Produse: 8w=42w, 11w=60w, 11=55w, 15w=65w.

Bucuresti Altul
 • Vindem en-detaille/ en-gross corpuri de iluminat surse de iluminat, becuri auto cu incadescenta si halogen, aparataj electrocasnic, componente IT, ornamente, birotica. Distribuitor in orasul Iasi judetul Iasi.

Iasi Distribuitor
 • B2day.ro - Magazin Online Universal va ofera la super pret: Lampi solare de gradina, lampi solare din plastic, lampi solare din inox, lampi solare figurine, becuri economice 11w, becuri economice 15w, becuri economice 32w, masinute electrice pentru copii, masinute cu telecomanda pentru copii, carucioare pentru copii.

Piatra Neamt 21/9 Distribuitor
 • Firma noastra apartine de grupa marilor furnizori de corpuri si surse de iluminat pentru marile retele comerciale cum sint Brico Store, Obi, Kika, Baumax din Ungaria. Dorim sa ne extindem in Romania si cautam posibilitati de colaborare. Avem in vedere comercializarea produselor economice pentru protectia mediului si de economisire a surselor de energie.

Tarakbalint Importator
 • Iti multumim pentru vizita in contul nostru Bizoo . Aici vei afla informatii noi despre produsele care te intereseaza, vei putea obtine ajutorul nostru in rezolvarea unor probleme legate de produsele comercializate de noi, in clarificarea unor specificatii tehnice care sa te ajute in alegerea produsului dorit. Te asteptam sa revii! • consultanta, • proiectarea sistemului informatic, • furnizarea echipamentelor, • instalarea, conectarea in retele si punerea in functiune a sistemelor, • suport tehnic in garantie si post-garantie, • training.

Bucuresti Importator
 • Sc Top Electro Srl Ialomita vine in intampinarea tuturor cerintelor clientilor sai privind materialele electrice. Va oferim o gama completa de conductori si cabluri,surse de lumina,corpuri de iluminat si accesorii pentru casa,biroul sau spatiul dumneavoastra comercial. Garantam calitatea produselor noastre.

Slobozia Distribuitor
 • Va invitam sa ne vizitati site-ul : www.dozelprod.ro Puteti veni la depozitul nostru situat pe Str. Stefan cel Mare (Calea Buziasului) , Nr.58 (Incinta Banatim - unde se desparte Linia de tramvai 4 de 8) Timisoara.     Sau sa ne sunati pentru o intalnire la biroul dumneavoastra. 0748-11.99.71 0356-44.50.71

Timisoara Producator
 • Distributie, consultanta si montaj, echipament electric de joasa tensiune, iluminat casnic si industrial, interior si exterior. Solutii estetice si economice pentru economisirea energiei si pentru un ambient atractiv si placut. Seriozitate si implicare.

Bacau Distribuitor
 • Our company built since 1983, is one of the earliest and largest manufacturers of Lighting products in China, All of our products have been with CE & RoHs Certificate, and our factory has passed ISO9001:2000 Approval. Our products including: 1.Fluorescent Lamp: T4/T5/T8/T9/T10 Straight Fluorescent Lamp, T4/T5/T9 Circular Fluorescent Lamp, PL Fluorescent lamp, 2D Fluorescent Lamp, Energy Saving Lamps, etc. 2.Electronic Wall Fixture: Mounted or Ceiling, fitted with T4, T5 or T8 Luminaires, used as Cabinet Lighting, Furniture Lighting, Home Lighting, etc. 3.Water Proof Fixture IP65: T5 Series & T8 Series 4.Electronic Ballast & Transformer 5.Halogen Lamp Should any queries, pls feel free to contact us sonly.

Shengzhou City Producator