Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Becuri & Lampi - Corpuri de Iluminat: 150 companii
 • Compania SpoVision Electric & Lighting Srl a luat fiinta in anul 1994 din nevoia de materiale electrice de calitate a pietei din Romania. Astfel, de 25 de ani, compania noastra satisface toate exigentele clientilor si partenerilor romani cat si a celor internationali, printr-o gama vasta de produse performante, seriozitate si promptitudine. SC SpotVision Electric & Lighting SRL are ca domeniu principal de activitate, comercializarea de materiale electrice, accesorii, corpuri de iluminat casnice si industriale ce pot fi achizitionate in mediul online, in magazinele proprii cat si prin partenerii nostri autorizati. Compania are sediul central (birouri si Showroom) in Militari - Bucuresti si un punct de lucru (Showroom) in localitatea Saftica - DN1. SpotVision Electric & Lighting comercializeaza urmatoarele marci de renume: Panasonic, Viko By Panasonic, Braytron, Spot, Kohler, Vision, Mirsa Elektrik, Gestas Lighting, Gewiss, Philips, Plastim si Tugcular. In prezent, oferta companiei noastre cuprinde peste 12.000 de produse structurate in 22 categorii: - aparataj; - prelungitoare; - accesorii- doze; - tablouri de sigurante; - panouri electrice; - canal cabluri; - canal cabluri metalice; - copex; - sigurante automate; - contoare; - stalpi din otel galvanizat; - cabluri; - surse de lumina; - balast; - senzori; - corpuri de iluminat interior; - corpuri de iluminat industriale; - corpuri de iluminat stradal si parcuri; - proiectoare; - corpuri iluminat urgenta si indrumatoare; - corpuri iluminat casnice si surse iluminat cu leduri. PRETURILE SUNT FARA TAXA VERDE.

 • Eltron Lighting SRL este importator corpuri de iluminat. Distributie pe teritoriul Romaniei cu: plafoniere, lustre, corpuri pentru gradina, becuri cu led, accesorii electrice ca prize, intrerupatoare si cutii de distributie.

 • Compania BCV Group a fost fondata in anul 2008 activitatea principala fiind oferirea de consultanta in afaceri internationale. Incepand cu anul 2012 a intrat pe piata de surse de iluminat si materiale electrice. Activitatea principala este cea de import / export si distributie ale marcilor proprii cat si ale produselor de la unii producatori nationali. Pe piata din Romania compania este un jucator important, avand o retea de distributie nationala prin intermediul reprezentantilor de vanzari, a distribuitorilor regionali si a magazinelor de specialitate din diverse localitati. Produsele companiei BCV Group sunt prezente in peste 90% din teritoriul Romaniei si se bucura de o cerere si apreciere ridicata. Compania BCV a evoluat si este un grup international - BCV International Group. Acest lucru s-a datorat urmatoarelor reusite: -Filiale in alte tari; -Marcile companiei sunt prezente in mai multe tari (prin intermediul filialelor sau a distribuitorilor din alte tari); -Prospectarea continua a pietelor externe. BCV International Group are in portofoliu branduri proprii in continua dezvoltare si crestere. Acestea sunt: -ECOPLANET -Brilliant LED Brandul ECOPLANET este brandul Premium al companiei care este inregistrat la nivelul Uniunii Europene si pentru care calitatea si performanta produselor sunt cele mai importante lucruri. Ecoplanet cuprinde o gama larga de peste 160 de produse din categoria "Surse si corpuri de iluminat LED": diverse modele de becuri LED, diverse modele de aplice si plafoniere LED, corpuri de iluminat industriale si comerciale LED. Brilliant LED - aceasta marca ofera diverse becuri LED la un pret mai accesibil pentru majoritatea consumatorilor. De asemenea, compania BCV Group este importatorul unic si oficial pentru becurile clasice (incandescente) cu uz special - ISKRA, care sunt fabricate in Ucraina. Desi acestea nu au o performanta energetica ca si becurile LED, totusi acestea sunt utilizate in anumite locuri unde sursele de iluminat LED nu pot fi inca utilizate. Pe langa brandurile proprii si cele pe care compania le reprezinta in Romania, BCV Group este disribuitor si altor produse fabricate in Romania sau importate din alte tari. De exemplu: ATI IPEE, ATRA, CANALUX, Panasonic, Romcab, Gewiss etc.

 • Suntem o companie localizata in Deva, judetul Hunedoara si infiintata in anul 2000. Compania Sanroc Srl comercializeaza o gama larga de scule si echipamente foraj, proiectoare cu LED, lanturi protectie pneuri, echipamente pt executia de foraje geotermale, piloti forati, pereti mulati, ancore autoforante si alte lucrari de consolidare. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Valter S.R.L. comercializeaza o gama larga de: materiale electrice (corpuri de iluminat, aparataj electric, surse de iluminat) etansanti siliconici si poliuretanici si produse lavabile. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Comercializarea produselor se face prin trei puncte de vanzare: - Distributie prin depozitul din Timisoara; - Vanzare directa prin shoroomu-ul nostru din Dumbravita; - Online prin www.valter.ro. Distributia se face prin logistica proprie si acoperim trei judete pe partea de vest a tarii: Timis, Arad, Caras-Severin. Pentru a fi mai aproape de clientii finali si a le oferi posibilitatea de a lua contact direct cu produsele noastre am deschis showroom-ul de 200mp din Dumbravita Str. Conac nr. 39, judetul Timis, unde oferim consiliere in alegerea corpurilor de iluminat si gasirea solutiei potrivite pentru caminul dumneavoastra. Din 2019 am pus la dispozitia clientilor si magazinul online www.valter.ro unde oferim peste 5000 de produse, care pot fi livrate atat prin logistica proprie cat si prin curierat. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Valter S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Valter este un partener pe termen lung pentru clientii sai, oferind solutii profesionale complete adaptate necesitatilor lor. Credem ca esentiala pentru succesul in afaceri este calitatea relatiei dintre parteneri. Suntem promotorii inovatiei prin imbunatatirea continua a portofoliului de produse si servicii solicitate de clientii nostri si ne propunem sa oferim inovatia partenerilor nostri care pot fi astfel intotdeauna cu un pas inainte impreuna cu noi.

 • Cel mai important element patrimoniala al unei firme il reprezinta clientul. Prin atitudinea, profesionalismul si experienta colectivului nostru, Electric Casa se pozitioneaza printre cele mai importante magazine de electrice din Brasov, astfel clientii nostri apreciindu-l ca fiind: Scopul nostru: - intelegerea necesitatii clientului - insusirea de catre client a aplicatiei fiecarui produs solicitat spre achizitie - servirea prompta, eficienta si profesionista a acestuia - asigurarea garantiei produselor comercializate, aceasta fiind o consecinta a selectarii riguroase a producatorilor, calitatea fiind elementul cheie. Principalul scop este sa dam sens si valoare atat de vehiculatei sintagme raport calitate/pret! Informare: Informarea corecta a clientului reprezinta una din preocuparile noastre. Corect inseamna calitate, pret, aplicatie. Este necesar ca acesta sa inteleaga: - calitatea produsului; aceasta ii va conferi siguranta in exploatare - pretul produsului: asteptarile sunt pe masura pretului platit - aplicatia fiecarui produs; solicitarile si capacitatea instalatiei electrice trebuie sa tina cont de puterea consumatorului electric. Achizitie: Suntem rigurosi in a oferi cele mai avantajoase solutii. O alta etapa importanta a procesului de achizitie / servire este intelegerea cat mai exacta a stadiului privind instalatia electrica descrisa de catre client si armonizarea acesteia cu necesarul de materiale. Castigul unei societati este atunci cand clientul pleaca multumit datorita: - atitudinii echipei Electric Casa - raportului pret calitate a produselor achizitionate - serviciile oferite in perioada de garantie si post-garantie Asistenta: Oferirea solutiei optime fiecarui client, pentru aplicatia personala tinand cont de: - eficienta produselor electrice pentru fiecare caz in parte - cea mai potrivita solutie tehnica in raport cu aplicatia corespunzatoare. Societatea noastra ofera in magazinul sau un climat confortabil si de incredere, abordand conceptul de discutie directa cu clientul.

 • Ekonoled va ofera aparate de iluminat care merita cumparate: - cel mai bun raport pret/calitate - eliminarea riscului investitiei prin calitate si durabilitate demonstrata - cu led-uri originale, calitate deosebita - import direct de la producatorul de LED-uri - experienta de peste 5 ani in iluminat cu LED - consiliere si asistenta proiectare pentru alegerea solutiei optime Pentru iluminat hale, stradal, sport, arhitectural va oferim cele mai eficiente lampi de putere mare, peste 100-130 lumeni/watt dupa caz, cum ar fi Lucid arena120W, Lucid sirius 190W sau 290W, Lucid power lane 75W, 115W sau 195W. Oferim solutii de iluminat ergonomice, placute, pentru birouri, comercial retail, iluminat interior sau exterior. Suntem printre putinii furnizori care pot oferi lumina alba cu redare fidela a culorilor, indispensabil in retail, bijuterii, arta, muzee sau arhitectura (5000K, CRI Ra>90). Aducem in Romania tehnologia de varf in domeniul iluminatului cu LED la un pret accesibil. Importul direct de la producatorul cu LED garanteaza produse fabricate cu ultima tehnologie si LED-urile cele mai noi. Criteriul potrivit de alegere pentru investitia in iluminat cu LED reprezinta costul de exploatare pe toata durata de functionare, nu pretul cel mai mic de achizitie. In acest domeniu produsele ieftine sunt de calitate indoielnica, alegerea celui mai mic pret cel mai probabil se va dovedi o mare pacaleala pe termen lung. Alegeti calitatea daca alegeti EKONOLED. Noi nu facem compromisuri si nu mintim clientii. Produsele vandute de noi in decurs de cinci ani functioneaza si azi in parametrii, fara defecte. Rata de defectare este sub 0,2%, cu exceptia unor lampi stradale montate la sat cu retea electrica necorespunzatoare, cu acestea incluse rata de defectare este de sub 1%. Produsele noastre sunt folosite de cele mai importante firme din lume, de exemplu Thyssen-Krupp, Nordfrost, Burger King, SAP, etc. ele dovedindu-se superioare altor solutii de iluminat, obisnuite sau cu LED. Sunt certificate CE si RoHS. Companiile sau institutiile care folosesc iluminatul intensiv, peste 10 ore pe zi i-si pot amortiza investitia in circa 3-4 ani, totodata i-si reduc costurile de mentenanta cu iluminatul. Produsele comercializate de noi au o durata de functionare de peste 35.000-50.000 de ore, putand fi folosite minim 10-14 ani fara lucrari de intretinere, in caz de iluminat 10 ore pe zi. Ekonoled este distribuitorul acestor produse in Romania, fiind interesat de colaborare cu firme de comert cu amanuntul. Investitia in iluminatul cu LED se amortizeaza in citiva ani, scade consumul de curent electric si va scuteste de problemele cu schimbatul becurilor. Este cea mai moderna si mai ecologica solutie de iluminat, inlocuind cu succes solutiile clasice de iluminat. Produsele noastre cu LED inlocuiesc aparatele clasice si reduc consumul de curent la jumatate sau mai mult. Tuburile fluorescente si becurile cu tuburi economice au o durata de viata scurta, contin materiale toxice cum ar fi mercurul (se pot sparge si pot cauza imbolnaviri), si lumina lor este afectata de temperatura, fluctuatii de curent, totodata vibreaza si induc perturbatii in circuitele electrice. Argumente pentru utilizarea iluminatului cu LED: * Consum redus de energie electrică; * Folosire eficientă a energiei luminii; * Durată lungă de funcţionare (peste 50.000 ore); * Numărul mare de aprinderi nu reduce durata de funcţionare; * Compatibile cu sistemele actuale de iluminat; * Cheltuieli reduse de A�ntreţinere; * Direcţionare uşoară a fascicolului luminos; * Gamă largă de culori; * Aprindere imediată a luminii; * Nu vibrează; * A�ncălzire redusă; * Nu emit radiaţii ultraviolete sau infraroşii, lumina lor nu A�ncălzeşte; * Sunt rezistente şi nu dăunează sănătăţii (nu conţin piese mecanice A�n mişcare sau gaze toxice); * Protejează mediul, nu produc poluare luminoasă. Mai multe informatii gasiti pe pagina noastra de web ekonoled.ro

 • Firma Samro Technologies Srl a fost infiintata in anul 2000, insa din anul 2006 ne-am axat pe energia regenerabila pentru producerea curentului electric, eficienta energetica si comercializarea de sisteme de iluminat Solar-LED. Principalele produse sunt: proiectoare de lumina si panouri cu led-uri pentru iluminat stradal, exterior si interior, corpuri/proiectoare cu LED si panou solar, instalatii cu panouri solare pentru producerea energiei electrice, sisteme electrice. De asemenea, comercializam si oferim servicii in garantie pentru ambarcatiuni pe perna de aer Hovercraft, capacitati de transport pana la 8 persoane. Productie SUA.

 • Firma MetaSolar a luat fiinta in 2012 ca urmare a dorintei de a produce energie electrica regenerabila in principal din energie solara. Menirea noastra este de a executa lucrari de anvergura in regim de lucrari la cheie, iar prin creerea unei retele de ditribuitori si instalatori, dorim ca energia solara sa ajunga in cat mai multe locuri. Produsele pe care le promovam sunt atent alese pentru a asigura un raport calitate/pret optim, totodata incercand sa satisfacem cat mai multe preferinte ale clientilor.

 • Produsele firmei noastre sunt comercializate prin intermediul magazinului online WWW.LIGHT-CONCEPT.RO Firma noastra isi propune sa aduca pe piata din Romania produse superior calitativ celor prezente, prin intermediul producatorilor - lideri europeni in iluminatul LED - Led Foton, Ultralux, Philips, Steinel, Heinner, Rabalux, Eglo. Dorim sa promovam tehnologia de iluminare LED intr-o gama larga de becuri, sporturi, proiectoare, lampi iluminat industrial si comercial, plafoniere LED, lampi stradale LED, corpuri de iluminat interior si exterior, aratand beneficiile acesteia - reduceri de pana la 85 % a consumului de energie electrica. De asemenea comercializam lustre, plafoniere veioze si aplice, modele ce contin cristale, modele deosebite cu sau fara cristale K9 si K5.

 • Compania Benefit LED va Saluta ! Suntem Benefit LED - Iluminare Inteligenta , furnizorul numarul 1 de tehnologie LED din Romania. DE CE BENEFIT LED? Pentru ca aici gasiti cel mai bun raport pret / calitate din Romania Pentru ca aici gasiti personal calificat, gata oricand sa va ofere sfaturi in legatura cu ceea ce doriti sa cumparati Pentru ca timpul de servire a clientului este foarte scurt. Pentru ca timpul tau conteaza. Pentru ca iti dam banii inapoi pe orice produs cumparat de la noi si vrei sa il returnezi. Pentru ca iti schimbam orice produs in garantie, conform legislatiei in vigoare. Pentru ca suntem importatori directi. Pentru ca tu sa primesti cel mai bun pret. Direct de la noi. Pentru ca aici gasiti in permanenta peste 1,700 de articole LED pe stoc. Pentru ca valoarea stocului este mereu de peste 20 milioane de euro la producatorul nostru. Pentru ca avem peste 4 de ani de experienta. Si experienta conteaza. Pentru ca am deservit peste 3.000 de clienti pana acum. Si vrem sa te servim si pe tine. Benefit LED - Iluminare Inteligenta a fost fondata in anul 2010 de o echipa de specialisti in domeniul iluminarii. Cu o experienta de 4 ani in domeniu, am ajuns sa fim un punct de referinta pe piata solutiilor de iluminare prin noua tehnologie LED. Ne straduim sa oferim cele mai bune preturi de pe piata, fiind importatori autorizati ai V-TAC LTD si directi ai celor mai importanti producatori de pe piata de profil din lume, oferind clientiilor nostri atat produse LED uzuale cat si proiecte complexe la cheie. Clientii nostri actuali (BRD, Ferari, Hilton, Stefanel, Nokia, KFC, Musette) inregistreaza actualmente importante reduceri de costuri cu iluminatul folosind produsele si solutiile de iluminat Benefit LED – Iluminare Inteligenta.

 • Societatea Bluepoint Systems Srl a luat fiinta in toamna anului 2013 prin initiativa unui tanar antreprenor plin de speranta (Bogdan Dobre - administratorul :)) ) care a vazut in mediul online o posibilitate majora de dezvoltare a unei afaceri de comert eficienta, cu beneficii pentru ambele parti contractante. Astfel, veti regasi in lista noastra cateva produse bine documentate si foarte bine testate pe piata industriala dar si individuala din Romania , cele mai importante din ele facand parte din doua mari categorii si anume : Corpurile de iluminat cu LED - categorie aflata in plina expansiune in Romania , precum si materialele speciale din fibra de sticla teflonata sau siliconata necesare in vastele domenii de productie intalnite in Romania. Echipa noastra garanteaza satisfactia ta cu privire la calitatea produselor si serviciilor oferite iar in cazul putin probabil in care nu esti pe deplin satisfacut sau pur si simplu doresti sa returnezi produsul achizitionat noi oferim inlocuirea produsului cu unul asemanator sau returnarea completa a banilor in functie de dorinta ta ! Iti multumim pentru vizita pe site-ul nostru si iti dorim toate cele bune !

 • Compania noastra va ofera produse LED la preturi accesibile, in parteneriat cu furnizorul nostru care testeaza, proiecteaza sisteme de iluminat menite sa functioneze timp indelungat adaptat cerintelor de eficienta energetica si de mediu. Puteti salva pana la 80 % din costurile energiei pentru iluminat si totodata aveti grija de mediul inconjurator. Produsele noastre nu polueaza, nu emit radiatii UV sau IR emit un volum nesemnificat de caldura. Costuri de intretinere sunt mici si sunt compatibile cu standardele din domeniu.

 • Firma Ege-Grup a fost infintata in anul 1992 si are ca scop vanzarea de produse de cea ma buna calitate si la preturi romanesti: contactoare, intrerupatoare, REH, fea, scule din carbura metalica, corpuri de iluminat si surse economice.

 • Suntem specializati in echipamente si corpuri de iluminat cu LED, cu o experienta de 6 ani in domeniul LED. Avem relatii traditionale cu foarte multi furnizori, putand oferi astfel o gama larga de produse, atent selectionate si adaptate nevoilor fiecarui client. Astfel, putem oferi tuburi cu led, corpuri de iluminat stradal, ecrane cu led pentru orice tip de proiect si orice dimensiune, Iluminat arhitectural cu policromie, alte corpuri de iluminat cu led. Oferim distributie pentru brandul nostru.

 • SC AMG Ledsoft SRL are domeniul de activitate in proiectarea luminotehnica si comercializarea corpurilor de iluminat pe baza de led, de interior sau de exterior, incastrabile sau aplicate, clasice sau de design, arhitectural, vine in intampinarea clientilor care au nevoie de consultanta si produse de calitate in domeniul iluminatului.

 • Greentek Lighting este producator de surse si corpuri de iluminat cu LED. Producem si comercializam tuburi cu LED, becuri cu LED, spoturi cu LED, proiectoare si corpuri de iluminat stradal cu LED, corpuri de iluminat stradale solare si banda cu LED.