Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Lampi / Becuri Incandescente & Infrarosii - Becuri & Lampi: 7 companii
  • Firma noastra a fost infiintata in anul 1993 avand ca principala activitate distributia produselor VARTA, REMINGTON, RAYOVAC, OSRAM, SUPER-MAX, ETI etc. in judetele: Cluj, Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Maramures, Mures, Salaj. Ca unic distribuitor in judetele mentionate, va oferim toata gama de produse: VARTA - baterii Alcaline, baterii cu Litiu, auditive, micro-electronice, acumulatori, incarcatoare, lanterne. RAYOVAC - baterii Alcaline, auditive REMINGTON - produse de ingrijire personala: Aparate de indreptat parul, ondulatoare, aparate de barbierit electrice, epilatoare, etc. RUSSELL HOBBS - produse electrocasnice: mixere, blendere, cafetiere, fiare de calcat OSRAM - becuri, tuburi fluorescente, becuri auto, becuri speciale SUPER-MAX - lame, aparate de ras, spume de ras. SPONTEX - produse pentru curatenie CENTRU SERVICE REMINGTON - 0742 102 208

Floresti Distribuitor
  • Compania se ocupa cu importul si distribuirea produselor de Sare de Himalaya, inclusiv lampi din sare naturala roz de Himalaya de diferite forme si marimi, candele din sare pentru lumanari, naturale sau slefuite in diferite forme, veioze slefuite din sare, sare de baie de Himalaya, sare alimentare neiodata de Himalaya, sapunuri de sare, nuci de sapun, caramizi din sare, etc.

Brasov Importator
  • Ne ocupam cu procesarea agregatelor minerale si comercalizarea lor catre statiile de betoane si statiile de asfalt. Construim drumuri, platforme balastate, hale industriale, statii se epurare si va oferim si servicii de inchiriere de utilaje cu prestatie in domeniul constructiilor. Comercializare si montaj panouri solare cu tuburi vidate nepresurizate. Comercializare si montaj lampi incalzire cu infrarosu.

Tecuci Servicii
  • Compania noastra isi propune sa aduca in casa fiecarui om becurile economice pentru a reduce consumul de curent. De asemenea putem livra ultimele inovatii in materie de iluminat. Philips este unul din principalii nostri furnizori de becuri economice si de aceea fiabilitatea produselor noastre este garantata.

Bucuresti Distribuitor
  • Suntem distribuitor de becuri economice Philips si General Electric. Preturi promotionale ! Reduceri in perioada 25.03 - 25.04.2011 5%, 10%, 20% in functie de cantitate Produse: 8w=42w, 11w=60w, 11=55w, 15w=65w.

Bucuresti Altul
  • Brialex intermed distribuitor: -Surse de iluminat marca Tungsram, General Electric -Aparataj electric marca Lohuis -Cabluri electrice marca Romcab -Echipamente pentru protectia muncii -Becuri economice marca General Electric,Skylight

Bucuresti Distribuitor
  • Lustre-online.ro cel mai mare magazin on-line cu produse electrice, corpuri de iluminat, aparataj electric si accesorii. Comenzi online, livrari in toata tara;. preturi de importator, produse de inalta calitate.

Bucuresti Import - Export