Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Becuri & Lampi Halogen - Becuri & Lampi: 11 companii
 • Vizitati site-ul nostru oficial pentru a afla toate detaliile legate de Conicon Craiova: www.conicon.ro! Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Compania Cesivo S.A va pune la dispozitie produse de calitate ca: cabluri electrice, aparataje, corpuri de iluminat, intrerupatoare, conductori bobinaj, lac impregnare, produse electroizolante, banda impamantare. Firma noastra are un personal de 20 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Cesivo S.A. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Craiova Servicii
 • Proactiv Marketing & Distribution este o firma cu capital privat integral romanesc, infiintata la Lugoj, in 1995. Suntem organizati sub forma unui centru de competenta in vazari pe domeniul electric si lucram in parteneriat atat cu producatori locali si internationali cat si cu cele mai importante firme de distributie din tara si din afara tarii.

Timisoara Distribuitor
 • Firma Bolkan TG Srl produce si importa becuri economice de cea mai buna calitate avem experienta de 17 ani in domeniu si suntem un partener profesionist si de incredere. Va putem oferi o intreaga gama de produse acordand garantii.

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie infiintata in 1998, in continua dezvoltare care doreste niste parteneriate solide si de incredere. Oferim seriozitate, promptitudine in primul rand si o paleta mare de produse.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Suntem distribuitor de becuri economice Philips si General Electric. Preturi promotionale ! Reduceri in perioada 25.03 - 25.04.2011 5%, 10%, 20% in functie de cantitate Produse: 8w=42w, 11w=60w, 11=55w, 15w=65w.

Bucuresti Altul
 • Societatea este infiintata in 2008, urmarind sa ofere o gama de produse cat mai variate si cat mai accesibile pentru toate tipurile de clienti, produse din domeniul electric(absolut tot ceea ce este necesar), inclusiv corpuri de iluminat de interior si exterior. Deasemnea doreste o colaborare directa cu producatorii produselor electrice.

Caracal Altul
 • Lustre-online.ro cel mai mare magazin on-line cu produse electrice, corpuri de iluminat, aparataj electric si accesorii. Comenzi online, livrari in toata tara;. preturi de importator, produse de inalta calitate.

Bucuresti Import - Export
 • Our company built since 1983, is one of the earliest and largest manufacturers of Lighting products in China, All of our products have been with CE & RoHs Certificate, and our factory has passed ISO9001:2000 Approval. Our products including: 1.Fluorescent Lamp: T4/T5/T8/T9/T10 Straight Fluorescent Lamp, T4/T5/T9 Circular Fluorescent Lamp, PL Fluorescent lamp, 2D Fluorescent Lamp, Energy Saving Lamps, etc. 2.Electronic Wall Fixture: Mounted or Ceiling, fitted with T4, T5 or T8 Luminaires, used as Cabinet Lighting, Furniture Lighting, Home Lighting, etc. 3.Water Proof Fixture IP65: T5 Series & T8 Series 4.Electronic Ballast & Transformer 5.Halogen Lamp Should any queries, pls feel free to contact us sonly.

Shengzhou City Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 20 angajati, Bil Light Grup S.R.L. comercializeaza o gama larga de lampadare, plafoniere, becuri cu halogen, becuri incandescente, neoane, piscine, saune, copertine. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Bil Light Grup S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Bil Light Grup S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Inca de la infiintare Elsama Mg Impex S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Elsama Mg Impex S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca produse electrice de joasa si medie tensiune, cabluri, corpuri de iluminat, surse electrice, lanterne, becuri. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Elsama Mg Impex S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Elsama Mg Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Jiu Distribuitor
 • Inca de la infiintare Ioko Electric Company si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aplice, lampadare, veioze, becuri, neoane, felinare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Ioko Electric Company este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor