Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Altele - Becuri & Lampi: 3 companii
  • Firma BocaaN sau ABC Expert Shop ca si inregistrare in registrul comertului a fost infiintata in anul 2021 si are sediul in Judetul Gorj, Orasul Targu Jiu, Strada Agriculturii, Nr. 5. Suntem importatori directi pentru urmatoarele branduri: Among us, Avengers, Bangtan Boys, Barbie, Batman, Ben10, Fireman Sam, DC Comics, Disney, Cars, Disney Dumbo, Disney Frozen, Disney, Mickey Mouse, Disney Minnie Mouse, Disney Pixar Finding Dory, Disney Pixar Finding Nemo, Disney Pixar Toy Story, Disney Planes, Disney Princess, Dragonball Z, Ferrari, Five Nights at Freddy's, Fortnite, Ghostbusters, Harry Potter, Hello Kitty, How to train your dragon, L.O.L. Surprise!, Littlest Petshop, Looney Tunes, Maya the Bee, Marvel, Mia and Me, Minions, Monster high, My Little Pony, Paw Patrol, Peppa Pig, PJ Mask, Pokemon, Project MC2, Scooby Doo, Sesamestreet, Shaun the sheep, Spongebob, Star Wars, Teenage Mutant Ninja Turtles, Teletubbies, Thomas and Friends, Transformers, Care Bears, Trolls, Hot Wheels, InnovaGoods Cecotec, INTEX, Confortime, Fountune, Philips, Sony, Hama, Grundig, Braun. Va oferim o gama larga de produse cum ar fi jucarii pentru copii, dozatoare de lichide, dozatoare de sapun, produse pentru curatenie, produse pentru fitness, veioze/lampi, seturi gratar si multe altele. Ceea ce ne propunem este sa oferim clientului o experienta cat mai buna si oportunitatea de a economisi timp alegand mai multe produse din acelasi loc. De la an la an gama de produse s-a imbunatatit si este in continua dezvoltare tinand cont in primul rand de cerintele clientilor nostri si de nevoile acestora. Taxa generala transport comenzi 25 RON.

Mun. Targu Jiu Importator
  • Suntem o echipa tanara, care ne-am dezvoltat treptat. Suntem pe piata europeana, din anul 2011, si pe piata din romania din anul 2012. La inceput, firma CM Montage, s-a ocupat exclusiv cu montajul mobilierului industrial. Incepand cu anul 2012, ne-am extins domeniul de activitate, in domeniul mobilierului din pal si MDF. Producem si executam la comanda pentru dumneavoastra: - bucatarii, dormitoare, sufragerii, rafturi, dresinguri, mobilier pentru copii, dulapuri de haine si incaltaminte, dulapuri, comode TV, mese termorezistente, masute de sufragerie. - mobilier de birou, de magazin, mobilier pentru farmacii si cabinete medicale, pentru scoli si gradinite, hoteluri, restaurante. Oferim servicii de proiectare 3D pentru toate lucrarile efectuate la noi. Designerii nostri iti pot face proiectul pentru mobilierul visat de tine. Executam masuratorile spatiului, si realizam designul 3D. Iti prezentam propunerile noastre si iti oferim toata expertiza noastra. Identificam culorile si cautam cele mai bune solutii tehnice pentru a pune in valoare spatiul pe care il ai. In acelasi timp avem in vedere si bugetul pe care il aloci pentru cumpararea mobilei.

Ipotesti Servicii
  • Firma noastra comercializeaza produse electrocasnice, cadouri, artizanat, chimicale, plastice, imbracaminte, mobiler de apartament, corpuri de iluminat, lustre, veioze, usi apartament, ventilatoare, lustre cu ventilator.

Rm. Sarat Distribuitor