Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Statii Betoane & Sortare - Utilaje Constructii: 24 companii
  • Firma noastra indeplineste functia de unic distribuitor al producatorului ELKON pe pietele din: ROMANIA, Ungaria si Slovacia! Paleta noastra detine o gama larga de statii de beton fixe si mobile si de asemenea pompe de beton tractabile. Pe de alta parte comercializam linii de productie a bordurilor, pavelelor etc. Statiile de beton fixe intr-o scurta descriere adauga balastrul, cimentul, apa si aditivii si o prelucreaza prin comanda automata si computerizata pana la obtinerea betonului de calitate! Cele mobile sunt rodul ingineriei si tehnologiei moderne reprezentand o generatie noua se pot mobiliza bineinteles cu aprobarile necesare obtinute de la autoritatile locale. Utilajele produse de firma Elkon au certificatul: ISO9001:2000, si se conformeaza normeleor europene si a celor de protectie a mediului. Pe langa clientii turci avem clienti satisfacuti in mai multe parti ale globului printre care si Romania. Referintele noastre sunt deja de vazut in: Brasov, Campina, Miercurea-Ciuc, Gheorghieni si in judetul Bihor.

Vecses Importator
  • Convena-Hamburg este o companie dinamica prezenta in 20 de tari pe piata de distributie pentru masini si utilaje de constructii, echipament medical si detine patente pentru producerea de mase plastice. Pentru mai multe informatii vizitati situl nostru: www.convena-hamburg.com si contactati reprezentantul nostru in Romania .

Bucuresti Distribuitor
  • BetonMec produce, livreaza si monteaza toate tipurile de statii de betoane. Impreuna cu colaboratorii nostri va putem oferi : - vibroprese productii 150 - 3000mp de pave/zi - forme pentru realizat grizi, stilapi, grinzi pentru poduri - utilaje pentru prefabricate precomprese - tubiere, linii complete pentru produs tuburi din ciment vibrate armate sau nu, tuburi precomprese etc Livrari.

Marsciano, Perugia Producator
  • Wiggert & Co.KABAG    , cunoscutul producator german de solutii complete    a statiilor de betoane, este acum accesibil si in Romania, in exclusivitate prin EUROFORUM SRL Romania. Cu o traditie si o experienta de peste 40 de ani in domeniu si peste 4000 de instalari in toata lumea, Wiggert-co KABAG sta din acest moment la dispozitia clientilor romani oferind o gama larga de servicii, obiectivul central al companiei fiind satisfacerea cererei de pe piata romaneasca DE    STATII DE BETOANE . Oferta este una diversa: Statiile MobilMat,    sistemele flexibile, special proiectate pe module pre-fabricate si pre-instalate, testate independent astfel incat produsul final poate fi usor modelat in functie de cerere Capacitati de procesare intre 30 m�/h si 120 m�/h Bunkere pentru agregate cu sisteme transportoare pe banda cu cantarire Sisteme de alimentare a mixerelor pe banda inclinata sau skip Mixer simplu pe un ax countercurrent HPGM sau pe doua axe paralele DWM � Sisteme de dozare cu mencanisme electro-pneumatice si electro-mecanice � Dispunerea agregatelor pe linie in buncare de stocare � Statii SmartMix, CentroMat, EconoMat reprezentand solutiile perfecte pentru cereri de diferite categorii. � Sisteme de transport � Sisteme automate de control si monitorizare continand software de ultima generatie 3-D realizat cu colaborarea Siemens � Suport complet oferit pentru instalare, testare, training pentru personalul angajat Toate statiile sunt echipate cu tehnologie de ultima ora in vederea respectarii cu strictete a normelor de control al poluarii impuse de autoritatea de mediu. In oferta noastra gasiti de asemenea: - utilaje pentru constructii - utilaje pentru drumuri                 NOI SI SECOND -HAND Direct de la producatori de renume din Europa sau China va oferim: -autobetoniere         -statii asfalt; -pompe beton -incarcatoare frontale -autotractoare -statii sortare cu si fara spalare                                             -excavatoare, -autogredere -buldozere -compactoare

Iasi Distribuitor