Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Materiale de Constructii - Constructii: 1827 companii
 • Firma Instal Therm Trading importa si comercializeaza produse destinate lucrarilor de instalatie termica, gaze naturale, sanitare si altele. Produsele sunt de calitate superioara, acestea fiind insotite de certificate de conformitate si calitate. Va asteptam cu drag sa vizitati site-ul nostru www.instaltherm.ro si deasemenea pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati!

Bucuresti Importator
 • SRL Panoterm Import Export SRL va pune la dispozitie produse profesionale, constand in panouri sandwich termoizolante si accesorii, pentru constructia de hale industriale. Printre produsele comercializate enumeram: Panouri sandwich cu PUR, PIR si vata minerala bazaltica, profile zincate cu rol de structura secundara (pane si rigle), plinte si coltare din PVC alimentar, elemente de fixare, accesorii de inchidere (flashinguri) si alte produse conexe. Livram oriunde in tara, pe baza de comanda, precum si prin intermediul depozitelor proprii: Iasi, Soseaua Pacurari 134 (Telefon / Watsapp: 0752190594) si Prahova, DN 1 Bucuresti - Ploiesti (Telefon / Watsapp: 0771680989).

Iasi Distribuitor
 • Primul producator de profile de WPC (lemn plastifiat) din Romania, firma Bencomp are sediul social in Oradea, iar fabrica se afla in Buzau. Specialisti cu experienta in domeniul prelucrarii maselor plastice produc profile WPC (din faina de lemn - peste 50% si deseuri de mase plastice), care surclaseaza lemnul, in ce priveste rezistenta mecanica la indoire, rezistenta la umiditate, radiatii ultraviolete, temperaturi joase sau ridicate, mucegaiuri, insecte. Prin imbinarea profilelor extruse din WPC se obtin banci, mese, panouri de gard, chioscuri de gradina, podele exterioare, stalpi si tambre de gard, tigle, lambriuri exterioare, paleti deosebit de rezistenti, sisteme pentru usi si ferestre, etc. intr-o gama de culori si texturi practic nelimitata. Datorita rezistentei exceptionale la conditiile atmosferice si faptului ca nu au nevoie de niciun fel de intretinere, produsele din WPC sunt solutia ideala pentru mobilierul urban si pentru amenajari exterioare, in general. Suntem deschisi la colaborare cu firme dinamice in vederea realizarii unei retele de distributie nationale si internationale.

Buzau Producator
 • SC Lugone Import Export SRL Cluj-Napoca va ofera: - Panouri bordurate zincate + plastifiate - Stalpi rectangulari zincati + plastifiati - Cleme prindere - Porti zincate + plastifiate la preturi atractive. Garantie minimum 5 ani. Transport gratuit in Cluj-Napoca. www.lugone.ro

Cluj Napoca Importator
 • Firma comercializeaza produse de buna calitate si vine in intampinarea clientilor pentru orice solicitare de materiale de constructii, finisaje, lucrari de constructii civile si industriale. Ne puteti gasi si pe SEAP. Experienta acumulata lucrand in domeniul constructiilor alaturi de partenerii nostri importanti precum: BOSCH, POLICOLOR, BAUDER, RIGIPS, ISOVER, KOELNER, SOPREMA, AKZONOBEL, SOLAR EXPERT, DEN BRAVEN, IUS ne intareste increderea ca alaturi de partenerii actuali putem oferi solutii tehnico-economice atractive, clientilor nostri.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma a luat fiinta in anul 1994 avand ca obiect de activitate - consultanta in management. In anul 1996 firma si-a schimbat obiectul de activitate, trecand in domeniul serviciilor contabile si expertize contabile, activand in acest domeniu pana la 31 dec 2010 cand a schimbat domeniul de activitate, trecand la productia de dibluri pentru montare polistiren. Diblurile sunt produse din granule polipropilena prin injectie cu echipament marca Negri Bossi.

Braila Servicii
 • Societatea noastra a fost infiinta in anul 2019, inregistrata la OF.REG. COM. Galati sub nr. J17/656/2019, C.U.I 40785271 si are ca obiect principal de activitate comercializarea produselor metalurgice si anume: tabla zincata, tabla LBC si LBR, tabla expandata, profile ambutisate pentru constructii, parapet metalic de protectie, sipca metalica de gard.

Galati Distribuitor
 • Suntem o societate comerciala care activeaza in domeniul distributiei uneltelor, sculelor, masinilor-unelte, organelor de asamblare, elementelor de fixare. Colaborand cu furnizori binecunoscuti in acest domeniu, prin magazinul nostru online www.e-uneltesiscule.ro ne-am propus sa asiguram pentru produsele si serviciile oferite o calitate deosebita, precum si promptitudine in solutionarea cerintelor. Echipa noastra asigura toate informatiile necesare pentru alegerea adecvata si, in functie de solicitarile clientilor, poate propune diverse combinatii de solutii. S.C. ROCAST EST SRL GALATI, Str. Traian nr.69 Tel/Fax: 0236.490811 Mobil: 0745.256307 Web: www.e-uneltesiscule.ro

Galati Distribuitor
 • Compania Parchetpremium importa si distribuie in Romania parchet din stejar, triplustratificat, prelucrat si manual. Produsele sunt personalizabile in ceea ce priveste finisajul si nuanta, in functie de exigentele clientului sau arhitectului. Produsele sunt deosebit de frumoase si nu au concurenta pe teritoriul Romaniei. Va invitam sa vizitati site-ul firmei noastre www.parchetpremium.ro unde ve-ti gasi toate informatiile de care aveti nevoie.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra va ofera solutia potrivita atunci cand vine vorba de balustrade. Suntem prim-importator de profile si accesorii speciale din aluminiu eloxat, peste 5000 de produse,disponibile in mai multe culor, cu o experienta vasta mai ales in domeniul balustradelor. Experienta ne ajuta sa gasim cea mai buna solutie pentru proiectul dumneavoastra, fie ca e vorba de o balustrada simpla din aluminiu, balustrada cu mana curenta din lemn, balustrada din sticla, acestea raspund perfect nevoilor dumneavoastra.

Bacau Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oltenita, judetul Calarasi. Cu o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice, mistrii, uluci metalice, gratar, cancioc, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Secvoia S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oltenita Producator
 • Societatea Premier Distributie & Logistica Srl este o firma cu actionariat unic romanesc, care are ca principal obiect de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si echipamentelor sanitare. Societatea desfasoara o activitate de distributie a produselor din portofoliu catre client, care acopera zona Bucuresti-Ilfov si judetele limitrofe, respectiv: Prahova, Giurgiu, Teleorman, Calarasi, Ialomita si respectiv Dambovita. Desi noua pe piata romaneasca de profil, datorita serviciilor de buna calitate si a gradului mare de diversitate a acestora, firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli. Fiecare realizare poarta amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei si entuziasmului unor tineri de exceptie. Pornita cu un numar foarte mic de angajati, societatea s-a dezvoltat, numarand la ora actuala peste 12 angajati. Societatea are un portofoliu de produse axat in principal pe urmatoarele categorii de produse: 1. folii de polietilena pt uz general si agricultura (folie constructie, folie solar), avand ca principali parteneri (furnizori) : PROINTERMED, ROMCARBON, PLASTIC RECYCLING, etc. 2. elemente de fixare si ansamble de fixare (suruburi, conectori lemn) - ne axam pe 2 mari directii in acest domeniu: KOELNER (pana anul trecut lucrand cu KOELNER ROMANIA si dupa inchiderea acestei societati cu: BALTIC INVEST CEE, actualul importator pentru Romania al produselor KOELNER) si WKRET-MET (portofoliul de produse a fost achizitionat de la LIDER ROMANIA pana la desfiintarea acestei societati si apoi de la EVERPRO INTERNATIONAL). Firma noastra mai colaboreaza in acest domeniu cu FIX KIT si SEA dar ponderea achizitiilor de la aceste societati este mai mica). 3. elemente pt imbinare si decor locuinte (plinta parchet, praguri trecere, bagheta polistiren sisteme decorative pt mascare) - implementam exclusiv pe zona SUD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                incepand de anul acesta gama ARBITON a producatorului DECORA. 4. sistem fixare gips-carton (profile gips- carton, coltari aluminiu, coltari PVC cu plasa, coltari arcada , benzi rigips si benzi mascare, vopseluri) Societatea noastra isi propune sa dezvolte in continuare atat baza de clienti cat si portofoliul de produse comercializate. De asemeni urmarim o profesionalizare si o marire a echipei noastre de aceea: - Respectam toti angajatii companiei si recunoastem performanta individuala - Respectam partenerii de afaceri prin transparenta si promovarea relatiilor reciproc avantajoase pe termen lung - Respectam societatea prin activitatea responsabila si prin produse prietenoase cu mediul - Actionam cu loialitate fata de actionari pentru cresterea valorii companiei - Suntem devotati clientilor nostri - Actionam cu responsabilitate pentru informarea corecta si educarea consumatorilor - Credem in competitia loiala

Popesti-leordeni Importator
 • Avand 40 angajati, firma noastra efectueaza: exploatare forestiera, prelucrare lemn. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Lucosilv S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oras Gura Humorului Servicii
 • Depozitul de Schele SRL este o societate comerciala fondata in 2012 dintr-un demers antreprenorial bazat pe experiente profesionale de peste 15 ani pe piata furnizorilor de materiale si echipamente de constructii. Depozitul de Schele SRL sustine afacerea ta din 2012, prin serviciile de inchiriere schele metalice, din 2014 prin oferta de servicii de inchiriere popi metalici de sustinere si schele profesionale pe roti, pentru un acces mobil la inaltime. In paralel cu activitatile de inchiriere am inceput sa dezvoltam si segmentul de vanzari de schele, popi metalici de sustinere, schele profesionale mobile, accesorii de schela (morsete, sisteme ancoraj, talpi reglabile si scari de acces schela). Nou Incepand cu iulie 2017 am inceput importurile de tevi sudate de otel (negre si zincate) pentru instalatii si constructii. Viziunea noastra este de a oferi clientilor nostri materiale si echipamente de calitate pentru dezvoltari imobiliare si industrii durabile, intr-o atmosfera de parteneriat si la preturile corecte. Ne adresam contractorilor de toate tipurile, firmelor de constructii civile si industriale, santierelor navale si micilor constructori, firmelor de instalatii si mentenanta, tuturor celor care au nevoie de materiale si echipamente de constructii si instalatii, schele de acces, popi de sustinere si tevi de otel pentru constructii si instalatii.

Bucuresti Servicii
 • Depozit-Online.ro ofera clientilor sai, atat prin magazinul online cat si la sediu, materiale de constructii (fier, caramida, bca, cherestea, sisteme de termo si hidroizolatie), instalatii sanitare, termice si de climatizare, scule electrice si unelte la cel mai mic pret din piata garantat. Zilnic avem si promotii sau lichidari de stoc la preturi fara concurenta. Pentru pretul cel mai fain, hai la depozit-online!

Chiajna Distribuitor
 • Societatea M.S.C. International este specializata in prelucrarea tablei, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. Va stam la dispozitie cu diferite servicii de la debitare, stantare si indoire pana la sudura MIG-MAG si WIG. In principal prelucram tabla subtire cu o grosime de maxim 5mm, aceasta variand in functie de materialul utilizat, cu dimensiuni de maxim 2500x1250 mm. Realizam o gama larga de produse ca de exemplu fisete si dulapuri metalice, cutii si carcase pentru diverse aplicatii: electronica, electrica, echipamente de telecomunicatii. Venim in intampinarea clientilor cu produse unicat adaptate cerintelor specifice diverselor domenii de activitate. De aceea, executam pe comanda produse conform proiectelor puse la dispozitie de dumneavoastra sau va oferim servicii de proiectare, in cazul in care nu aveti un proiect.

Bragadiru Producator
 • Romcad Grup a fost printre primele societati din tara care a adus in piata romaneasca tehnologia panourilor sandwich activand in domeniu inca din anul 2000. De la infiintare Romcad Grup a parcurs mai multe etape de dezvoltare, ajungand intr-un timp relativ scurt sa comercializeze atat panouri sandwich (panouri isopan) cat si ingrasaminte chimice: azotat, complexe, uree. Incepand din luna IUNIE 2011, Romcad Grup, a deschis un nou depozit de panouri sandwich si ingrasaminte chimice in judetul Sibiu, pe drumul European DN1 CRISTIAN-SIBIU dinspre comuna Cristian la intrarea in municipiul Sibiu. Depozitul de panouri sandwich si ingrasaminte chimice din Sibiu are ca scop furnizarea produselor noastre in Zona CENTRU a tarii. Incepand cu Ianuarie 2011 Romcad Grup detine si in Timisoara(zona Sacalaz) un depozit cu panouri sandwich pe stoc la categoria I(lungimi de 12m si 13.5m) si categoria a II la lungimi mai mici. In dorinta de a veni in intampinarea clientilor nostri Romcad Grup a creat un departament tehnic de consiliere a clientilor, avand astfel posibilitatea de a furniza panourile optime la dimensinile solicitate prin proiectul de arhitectura al clientului eliminand astfel pierderile. Panourile termoizolante comercializate de societatea noastra au ca destinatie: - constructiile industriale - hale de productie-depozitare - cladiri adminsistrative - spatii comerciale - complexe sportive - si alte constructii ce necesita o intretinere usoara. Vindem panouri sandwich termoizolante cu preturi incepand de la 9 Euro/mp, tigla metalica si accesorii, ferestre de mansarda, membrane pentru hidroizolatii.

Cristian (Sibiu), Isalnita (Dolj), Sacalaz (Timis) Importator
 • Cu totii ne dorim sa regasim in casele noastre siguranta si confortul pe care sa ne bazam o viata intreaga. In acest sens, lemnul masiv reprezinta garantia durabilitatii in timp, intregita de o eleganta rafinata care nu se demodeaza odata cu trecerea anilor. Dintr-o multitudine de oferte care uneori nu va permit sa luati o decizie in timp util, Valprest Parchet se face remarcat printr-un pachet complet de produse si servicii de amenajare a locuintei dumneavoastra. Fie ca sunteti in cautare de parchet masiv traditional dintr-o gama variata de esente sau veti opta pentru modele cu un design deosebit, Valprest Parchet va ofera posibilitatea de a conferi locuintei dumneavoastra o nota de originalitate sustinuta de calitatea garantata a produselor si serviciilor de care veti beneficia. Plusul de siguranta pe care il doriti pentru locuinta dumneavoastra vi-l asiguram prin gama diversificata de usi de interior/exterior, ferestre cu/fara obloane si scari de interior din lemn masiv pe care v-o punem la dispozitie. Cautati un model care nu se regaseste in oferta noastra? Il putem executa la comanda pentru ca locuinta dumneavoastra sa beneficieze de nota de originalitate pe care v-o doriti. Oricare din aceste cerinte se poate concretiza in timp util, cu garantia calitatii ce rezulta din colaborarea cu cei mai importanti producatori din Romania si Uniunea Europeana, la preturi competitive si cel mai important, cu un rezultat de care va veti bucura atat acum cat si in timp. Veti beneficia de consultanta de specialitate pentru fiecare produs in parte, de transport si montaj pentru produsele noastre oriunde in tara, de garantie pentru orice produs sau serviciu. Va multumim!

Bucuresti Importator
 • Experienta, promptitudinea si seriozitatea in mediul de afaceri ne caracterizeaza de 21 de ani, timp in care Marola a reusit sa isi imbunatateasca continuu pozitia pe piata autohtona. Misiune Misiunea noastra este aceea de a oferi partenerilor nostri o gama larga de produse, tinand cont de preferintele si necesitatiile acestora, furnizand produse metalurgice si materiale de constructii in cel mai scurt timp posibil, atat in santiere industriale cat si in santiere civile. Obiectiv Incepand cu anul 2000, obiectivul companiei Marola a devenit acela de a asigura partenerilor sai cel mai bun raport calitate-pret pentru produsele comercializate. Valorile companiei In 20 de ani de activitate am invatat ca, comunicarea si intelegerea partenerilor sunt doua valori demne de apreciat. Tot in acesti 20 de ani am invatat sa oferim flexibilitatea si increderea de care partenerii nostri au nevoie.

Chitila Importator
 • Ludwig Geosynthetics Srl este reprezentanta firmei Ludwig Kunststoffgroßhandel OHG din Germania. Oferim clientilor nostri produse din categoriile: - Geotextile - Geogrile - Geocompozite antifisura - Geocompozite drenaj - Geocelule - Geomembrane / Folii PHD, PELD, PVC, EPDM - Gabioane modulare - Iuta, Cocos - produse naturale anti-eroziune.

Cluj-napoca Importator