Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Materiale de Constructii - Constructii: 1787 companii
 • Infiintata in anul 1993, Dovexim S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Dovexim S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice, sudura in puncte, garduri, porti, plase sudate, carucioare, gratare metalice zincate. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Producator
 • Suntem o companie localizata in Baia Mare, judetul Maramures si infiintata in anul 1998. Compania Proned Control Srl comercializeaza o gama larga de materiale plastice (docamid, docadur, poliamida, policlorura de vinil, docapren - polipropilena, docalid, textolit). Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Proned Control S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Elcomet 2000 S.A este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de subansamble pentru case(ferme, grinzi profilate), mobilier de gradina, garaje lemn, grinzi stratificate din lemn. Compania are un efectiv de 40 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Elcomet 2000 S.A. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Gratarele tip Staco sunt elemente metalice realizate prin tehnologii speciale de presare-sudare si sunt concepute cu elemente portante din platbande metalice, care descarca pe reazeme, si elemente transversale, din sarma canelata si rasucita (tipul SP) sau tot platbande (tipul PR) care "leaga" elementele portante formand ochiuri cu dimensiuni variabile. Gratarele industriale si arhitecturale europene sunt produse de Grupul Staco de peste 60 de ani si sunt cunoscute si apreciate in toata lumea. In Romania, gratarele Staco, sunt utilizate pe scara larga de peste 20 de ani. Compania Staco Romania ofera gama completa de gratare industriale si trepte de scara. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversitatea produselor si a serviciilor noastre, din gama gratarelor industriale si arhitecturale europene permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata. Satisfacerea dorintelor beneficiarilor este obiectivul nostru prioritar. Principala preocupare a companiei Staco Romania este de a sprijini clientii in gasirea solutiilor optime in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Bucuresti Producator
 • Firma noastra este infiintata in 2020 si comercializeaza o gama larga de materiale de constructii: containere modulare, hale metalice, tevi laminate Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Municipiul Bucuresti Distribuitor
 • Furnizor de otel beton fasonat / nefasonat, plase sudate (fi 4 - fi 8), SMN (sarma moale neagra 1,18 - 4), caramida (Soceram, Portherm, Cemacon, Macofil), transport caramida cu si fara macara, beton (inclusiv pompe fixe, pompa elefant 42 m, transport cife). Betonul il livram majoritar in toate zonele Bucurestiului (inclusiv zona A si B) si Ilfov, dar pentru celelalte materiale avem posibilitatea sa furnizam in toata tara. In baza faptului ca dispunem de un parteneriat durabil si de experienta in domeniu (in medie de peste 10 ani), va asiguram de intreaga noastra seriozitate. In speranta unei bune colaborari, asteptam cu interes necesarele domneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie cu vechime din 2005, importator exclusiv al produselor Falquon, in principal parchet super lucios. Livrare gratuita in toata tara. Garantie 15 ani la toata gama de produse. 18 de culori in toata gama, grosime 8mm.

Voivodeni Importator
 • Cu o eperienta pe piata europeana de de peste 30 de ani in domeniul extrudarii aluminiului si o prezenta pe piata Romaneasca. Lorenzo Grup este o companie care comercializeaza profile din aluminiu, precum si o gama larga de accesorii. Misiunea Lorenzo Grup este de a deveni lider pe piata romaneasca in domeniul profilelor din aluminiu si inceperea politicii de expansiune pe pietele externe in stransa legatura cu programele de dezvoltare a grupului Kurtoglu la nivel european.

Bucuresti Sectorul 6 Producator
 • Suntem o firma din Botosani cu experienta de peste 15 ani in prelucrarea lemnului in care am prelucrat peste 100000 mc de bustean pentru piata interna si Europa de vest. Produsele noastre sunt sortate pe clase de calitate, de acea clientii nostri sunt multumiti.

Botosani Producator
 • Sc Molidul Srl este o firma cu multa experienta si vechime in domeniul de activitate, preluam si executam comenzi in timp real, seriozitate maxima in colaborare si incheieri de contracte, atat cu parteneri romani sau straini.

Lunca Ilvei Producator
 • SC Lavi Cosm Forest SRL este un depozit de cherestea, grinzi si derivate. Prestam de asemenea, servicii de constructii case si zidarie. Avem puncte de lucru in Com. Posaga, 2 si unul in Cluj-Napoca pe bulevardul Muncii.

Sat Sagagea Com. Posaga Servicii
 • Spykplast Srl  este o companie care provine din Micromitter SL Spania  dedicata prelucrarii prin mecanizare a materialelor plastice tehnice industriale. Specializata in prelucrarea ghidajelor pentru lanturile gall pana la o lungime de 4 metri . Impreuna cu cei mai buni ingineri specializati pentru dezvoltarea proiectelor dvs. si prin cea mai inovatoare tehnologie de pe piata, va oferim o gama larga de produse si o garantie a calitatii in toate serviciile noastre. Oferirea calitatii si fiabilitatii este obiectivul nostru de a atinge o rentabilitate maxima in acele produse de mai mare complexitate. Si o facem prin masini inovatoare si de inalta precizie, bazate pe software CAD / CAM / CAE si CNC.

Baia Mare Producator
 • Producator roman de confectii metalice si solutii modulare din tabla perforata pentru multiple domenii: Energetic, Industrial, Constructii si Agricultura. Pentru fiecare domeniu in care activam am inceput prin proiectarea unor sisteme complete si modulare. De asemenea, am investit in echipamentele necesare fabricarii fiecarui element la un standard inalt de calitate. Pentru testarea produselor apelam la instutii acreditate care le incearca pentru cele mai grele situatii ce pot aparea in timpul utilizarii. Doar atunci cand toate testele au fost trecute inregistram produsele la OSIM cu brevete de inventie sau modele de utilitate.

Municipiul Bucuresti Producator
 • Producem si reciclam la comanda, toate tipurile de paleti si ambalaje din lemn. Experienta acumulata in decursul a peste 25 de ani de activitate , a condus la gasirea de solutii optime in ceea ce priveste variantele constructive ale paletilor si ambalajelor din lemn, asigurand buna functionare a mecanismului: flux tehnologic-manipulare-transport-depozitare.

Magurele Producator
 • Firma noastra va ofera urmatoarele materiale de calitate superioara: - teava pentru instalatii de gaz, apa, subtraversari . - teava din recuparari - teava trasa - teava laminata - teava sudata elicoidal - tuburi beton premo.

Bucuresti Distribuitor
 • Companie cu capital privat infiintata in anul 2001, ce detine o vasta experienta in productia de benzi din otel laminate la rece si produse din benzi de otel, ajunge in scurt timp unul dintre cei mai mari producatori din Romania datorita investitiilor de lunga durata in tehnologie si instruirea personalului. MetalBand dispune de un spatiu propriu de productie de 3500 mp si utilaje moderne de provenienta UE, care asigura produselor noastre o calitate superioara si un termen maxim de livrare a produselor de 5 zile din momentul primirii comenzii. SC Metalband SRL cauta potentiali clienti/distribuitori/colaboratori pentru produsele si serviciile de inalta calitate oferite de noi, ca si producator la preturi minime, asigurand transportul pana la destinatia aleasa de client. Firma noastra va poate oferii in calitate de producator urmatoarele produse: - sipca metalica pentru garduri, 2 cute cu varful semirotund si marginile faltuite intr-o gama variata de grosimi si culori; - tabla cutata zincata cu grosimi cuprinse intre 0,15 - 0,50 mm si cu lungimea de pana la 13 m; - tabla cutata vopsita/prevopsita intr-o gama variata de culori si grosimi intre 0,25 - 0,50 mm si cu lungimea de pana la 13 m; - tabla cutata colorata intr-o gama variata de culori si grosimi intre 0,25 - 0,50 mm si cu lungimea de pana la 13 m; - accesorii pentru acoperisuri, hale, elemente de tinichigerie, flashing-uri din tabla zincata si colorata intr-o gama variata de grosimi si culori; - armaturi pentru profile PVC din tabla zincata cu grosimea cuprinsa intre 0,8 si 2 mm; - benzi inguste si subtiri laminate la rece din otel; - benzi de legat din otel; - servicii de fasiere tabla zincata, vopsita, colorata si neagra din rulou la dimensiunea dorita de client;

Braila Producator
 • Prin serviciile oferite incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostrii. Va punem la dispozitie nu numai experienta celor aproape 15 de ani de activitate, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de inalta calitate.

Navodari Servicii
 • Scopul Fado Plast este de a raspunde cererii tot mai mari de repere de calitate de pe piata de injectii mase plastice. Fado Plast combina responsabilitatea cu inovatia pentru a produce repere de calitatea si pentru a adauga valoare clientilor nostrii. Pentru aceasta, am creat un atelier de injectii mase plastice cu o suprafata de 500 mp ce cuprinde: 360 mp spatiu de productie si depozitare 70 mp spatiu vestiare si servirea mesei 70 mp spatiu administrativ si showroom. Dispunem de o tehnologie de ultima generatie, care ne permite sa facem fata oricaror cerinte din domeniu. Masini de productie cu an de fabricatie 2015 sau mai recente, vin cu o capacitate de pana la 200 TF si un volum injectat de pana la 350g.

Mintia Producator
 • Basil Interforest a fost infiintata in anul 2007 avand la baza o echipa tanara si entuziasta . Bazata initial pe prelucrarea primara a lemnului societatea a prosperat si si-a diversificat domeniul intrand pe domeniul prelucrarii secundare a lemnului . Momentan avem montate doua linii principale de prelucrare una pentru tamplarie apicola si una pentru lambriu dusumea si dulgherie In cadrul liniilor de productie secundara intra doar material lemnos bine ales si uscat in prealabil in uscatoare performante . Ceea ce ii confera produsului o calitate deosebita . Incepand cu primavara anului 2012 am intrat pe piata tamplariei apicole prezentandu-ne la targurile de profil .  Prin prezenta noastra in targurile apicole vrem sa pastram o relatie cat mai stransa cu apicultorii pentru a pune in practica experienta lor . Produsele noastre se bucura de apreciere din partea lor  datorita calitatii si pretului accesibil . Putem spune cu tarie ca firma noastra asigura termenul cel mai mic de livrare si pretul cel mai mic din tara pentru tot ce tine de tamplarie apicola . Noi, Basil-Interforest, suntem sursa voastra directa atat pentru achizitionarea de cherestea, cat si pentru achizitionarea produselor obtinute din prelucrarea secundara. Voi, clientii nostri , sunteti avantajati de faptul ca suntem producatori, tocmai din prisma preturilor scazute, oferite atat pentru proiecte mici, din sectorul privat cat si pentru cele ample, din sectorul constructiilor sau sectorul comercial.

Vatra Dornei Distribuitor
 • Societatea S.C. Vicforest Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 cu capital integral romanesc, avand domeniu principal de activitate prelucrarea lemnului. De-a lungul celor noua ani de experienta am creat o echipa profesionista care poate face fata oricarei provocari.

Targu Trotus Producator