Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Wireless/Bluetooth - Retelistica: 4 companii
  • Firma nostra comercializeaza echipamente pentru retele wireless, utilizate in special de furnizorii de Internet, cu care se pot realiza legaturi intre doua locatii, legaturi punct-multipunct pentru a conecta clientul final la AccessPoint, sau pentru sisteme Hotspot.

Cluj-Napoca Importator
  • Frima comercializeaza: calculatoare, sisteme complete si componente, software licentiat, accesorii, instalari de retele si solutii de backup. In functie de modalitatea de livrare aleasa de catre client (curierat rapid sau Posta Romana) costurile de livrare sunt urmatoarele:         * pentru comenzi cu valoare de minim 1000 lei costurile de transport intra in sarcina Domino Computers.         * pentru comenzi cu valoare mai mica de 1000 lei se aplica o taxa unica de transport in functie de curierul ales si variaza intre 10 lei si 20 lei.         * livrarea in Cluj-Napoca este gratuita pentru comenzi mai mari de 500 lei iar pentru comenzile mai mici de 500 lei, taxa unica de transport de 5 lei.

Cluj Napoca Distribuitor
  • Service calculatoare isi propune sa vina in intampinarea clientilor ce au probleme cu sistemul de operare al calculatorului cat si cu partea hardware a acestuia. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice, programul nostru de lucru fiind practic nelimitat si intotdeauna ales in functie de programul clientilor nostri. Colegii nostri fac deplasari la sediul firmei dv. sau la domiciliu in functie de orele stabilite impreuna.

Bucuresti Producator
  • Larix Impex S.R.L. din Cluj-napoca, infiintata in 1992, este reprezentantul in Romania a AccessPoint Ltd. din Budapesta, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente wireless. Larix Impex S.R.L. pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile firmei noastre.

Cluj Servicii