Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Retelistica - Telecomunicatii: 101 companii
 • Oferim servicii de gazduire web si servicii conexe intr-un mediu dinamic, competitiv si optim pentru performanta. Detinem multiple legaturi prin fibra optica, fiecare dintre acestea avand traseu separat de la furnizor la datacenter pentru a evita fiber-cut-uri multiple, capacitatea totala fiind in permanenta cu 50% mai mare decat consumul mediu.

Zalau Servicii
 • Oanta Telecom Srl este o companie cu licenta si personal autorizat sa efectueze activitati de consultanta, proiectare, instalare, si intretinere a sistemelor de telefonie, a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, precum si a sistemelor de alarmare in caz de incendiu.

Cluj-Napoca Servicii
 • Oferim solutii de comunicare personalizate pentru antreprenorii din Romania. Te ajutam sa ramai mereu conectat cu clientii si afacerea ta. Azi, totul e in viteza. Daca nu raspunzi imediat, clientul tau va apela in alta parte. Pastreaza-ti numerele de telefon si alege cele mai bune servicii de telecomunicatii din Romania. Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata de portare pentru afacerea ta! Consultanta gratuita! Cu Orange Romania veti avea garantia ca serviciile de internet oferite sunt de cea mai buna calitate. ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) a publicat rezultate ale vitezelor medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul nostru.

Bucuresti Servicii
 • Value Telecom este o companie importatoare si distribuitoare de echipamente si componente optice de inalta performanta, cu aplicatie pentru retele de telecomunicatii cu fibra optica si cupru, retele LAN si wireless, retele de televiziune prin cablu, etc. De asemenea, oferim servicii de instalare, interventii, mentenanta retele fibra optica si cupru si servicii de reparatie, calibrare echipamente. Obiectivul Value Telecom este acela de a oferi si garanta printre cele mai performante produse si solutii adaptate la cerintele si problemele clientilor sai. Reprezentam furnizori consacrati pe piata de telecomunicatii ce garanteaza calitatea deosebita a produselor Value Telecom si suntem permanent preocupati de completarea si diversificarea portofoliului firmei.

Bucuresti Importator
 • Mikrotik Training Center organizează cursuri de formare profesionala, combinand cursul cu laboratoare, totodată rezervand timp pentru A�ntrebări și răspunsuri. Cursurile se țin A�n diferite orașe din Republica Moldova și RomA�nia. A�n ultima zi de curs veți avea posibilitatea să susțineți examenul de certificare. Scopul nostru este să vă oferim cunoștințe pentru a configura corect și a folosi produsele MikroTik și de a vă ajuta să vă certificați aceste cunoștințe, prin susținerea examenului final. Certificatele Mikrotik au recunoaștere mondială.

Floresti Servicii
 • O gama completa de echipamente si accesorii de retelistica, la calitate deosebita si un pret foarte accesibil, tot ce este necesar pentru a realiza o cablare structurata, o retea de date sau voce , sau o retea metropolitana.

Cluj-napoca Importator
 • Importator si distribuitor de echipamente de telecomunicatii, servicii si preturi fara concurenta! Tik Media este partenerul de care ai nevoie pentru afacerea ta. Produsele se livreaza din stoc, orice cantitate, orice valoare!

Bucuresti Importator
 • In condiţiile in care comunicaţiile voce/ date sunt critice pentru afacerea dumneavoastră, putem spune ca Reţeaua reprezintă un Tot unitar şi un mecanism ce trebuie să funcţioneze corect, cu un downtime minim, ahitectură scalabilă si securizata, astfel încât să permită extinderea în timp, concomitent cu accesarea resurselor interne in mod eficient. Servicii oferite: Proiectare, configurare şi executare reţele: instalare şi conectare sisteme, instalare şi configurare servere Linux/ Windows, cablare, elemente reţelistică (switch-uri, routere). Administrare şi mentenanţă: servere, echipamente reţele, conectivitate. Monitorizarea traficului, limitarea, restrictionarea accesului anumitor staţii de lucru, filtrare de conţinut, filtrare Antivirus şi Antispyware, etc. Configurare/ mentenaţă calculatoare. Instalare şi configurare software/ hardware. Verificări periodice a stării de funcţionare a echipamentelor. Rezolvarea problemelor constatate. Recomandări cu privire la îmbunătăţirea performanţelor. Administrare şi mentenanţă echipamente periferice – imprimante, multifuncţionale, scannere. Implementarea si administrarea de solutii Antivirus, Antispam, AntiSpyware, Firewall. Backup periodic şi sisteme de backup automat. Devirusări, recuperări de date, etc. VPN (Virtual Private Network) permite accesul de la distanţă la resursele din reţeaua dumneavoastră în condiţii de deplină siguranţă. Configurarea echipamentelor mobile pentru accesarea de la distanţă a resurselor interne. Realizarea de tunele VPN securizate intre sediile dumneavoastră. Implementare sistem VoIP (Voice Over Ip). Securizarea convorbirilor între sediile beneficiarului. Stocarea si raportarea convorbirilor VoIP efectuate Implementare soluţii Call-Center Găzduire e-mail. Instalare, administrare si mentenanţă pentru server de e-mail si a casuţelor de e-mail. Soluţii Antivirus, AntiSpyware, Antispam şi filtrare de conţinut. Acces e-mail prin interfaţă Web de la distanta sau din afara reţelei in condiţii de maximă siguranţă. Găzduire de site-uri (web hosting). Găzduire de domenii (domain hosting). Mentenanţa serverelor WEB. Achiziţii şi administrare domenii Internet: .ro, .eu, .com, etc. Achiziţionare şi/sau consultanţă pentru sisteme, componente hardware, periferice, soluţii software. Rezolvarea incidentelor semnalate de dvs. prin telefon, remote desktop, e-mail, chat sau deplasarea la sediul dvs. Monitorizarea sistemelor, serverelor si reţelei pentru intervenţie şi prevenirea incidentelor. Asistenţă in utilizarea calculatoarelor şi a altor echipamente.

Bucuresti Servicii
 • Aveti probleme cu reteaua? Cat de des resetati routerul de retea? De ce nu puneti la incercare routerele profesionale MikroTik? Fiabilitate! Stabilitate! Modularitate! Vizitati webshopul nostru: www.mikrotik.ro ! Netter System SRL. este o firma cu experienta de 10 ani in domeniul retelelor wireless. Suntem importatori ai produselor Mikrotik, o companie letona, care produce echipamente profesionale de retea cu fir si fara fir. A fost fondata in anul 1995, in decursul timpului a avut un rol important in cresterea pietei pentru tehnologia de comunicatiilor fara fir. Produc brandurile: RouterBOARD si RouterOS Routerele Mikrotik Router Board Mikrotik a dezvoltat si o linie independenta de produse numita RouterBOARD, sunt minicalculatore adaptate special pentru a rula software-ul Mikrotik RouterOS. Sunt foarte utile pentru furnizorii de Internet Wireless (WISP) si nu numai. Au toate functiile unor routere de mii de dolari la preturi acceptabile. Ce este RouterOS? - este sistemul de operare al routerelor Mikrotik - are un numar mare de caracteristici si functii excelente precum:VPN, BGP, MPLS, PPP, Hotspot, Firewall, Proxy, IPSec, SMB, SNMP, Radius, SNTP, TFTP, etc. - este mic, rapid si usor de configurat cu ajutorul interfetei grafice winbox - functioneaza pe baza de ISO Linux - puteti rula si pe un PC obisnuit Gama de produsele comercializate de catre noi sunt: Mikrotik RouterBoards Routere Wireless/Broadband Adaptoare USB/PCI Wireless Echipamente profesionale Wireless Access Point/ Client/ Bridge/ WDS Switch-uri SOHO si Enterprise Antene in banda 5Ghz marca Mikrotik, Seltech, CyberBajt, Jirous, etc. Antene in banda 2.4 Ghz marca Mikrotik, Seltech, CyberBajt, Jirous, etc. Adaptoare miniPCI Mikrotik, Tonze, Ubiquity Carcase Outdoor Profesionale. Pentru clientii nostrii oferim servicii de consultanta si proiectare de retele wireless gratuit!

Cristuru Secuiesc Importator
 • Founded in 2001, Guilin GLsun Science and Tech Group Co.,LTD. , China, designs, develops, manufactures and markets advanced optical components and modules. GLSUN holds many technical patents on optics. Product lines include Optical Switches, Free Space Isolator, MEMS VOA,CWDM/DWDM components, Optical Modules  and Custom Optical test systems. Since its establishment, GLsun has striven to be an innovative and advanced technical company. The companya s optical components and custom modules have been deployed to various applications and sub-systems in market segments such as Network Monitoring & Protection, Network Intelligence & Analytics, Service Providers and Network Test Sub-systems. GLsun has been growing rapidly and has now become one of the largest Optical Switch & component manufacturers in Asia today. The company is well reputed and widely perceived as top quality, cost-effective, Pro-active customer service and technically innovative.

Guilin Producator
 • Team Telecom este distribuitor de echipamente telecom si IT&C. Oferta se adreseaza integratorilor si firmelor care activeaza in piata Telecom / IT&C. Corning Optical Communication - Distribuitor Autorizat - Sisteme cablare structurata / Fibra optica si solutii interconectare / Solutii Data Center. Alcatel-Lucent Enterprise - VAD in Romania si Republica Moldova - Solutii telefonie / Echipamente networking. Canovate - Distribuitor Autorizat - Rack-uri si cabinete 19 inchA�  A�   (wallmount / floor-standing / ETSI/ Open frame / outdoor) / PDU Solutions / Solutii Data Center. 3M Telecommunications - Distribuitor Autorizat - Sisteme cablare structurata / Fibra optica si solutii interconectare / Solutii marcare trasee. Nexans Cabling Systems - Distribuitor Autorizat - Sisteme cablare structurata / Fibra optica si solutii interconectare / Solutii Data Center. Velcro - Distribuitor Autorizat - Solutii organizare cabluri. Planet Communication - Distribuitor Autorizat - Echipamente networking / Solutii industriale / Mediaconvertoare etc. Alte branduri EFB Elektronik - Patch Cord-uri cupru / KOC - KamaxOptic Communication Patch Cord-uri si accesorii fibra optica, etc.

Bucuresti Importator
 • La inceput GHP Systems a fost o idee care, din convingerea ca sistemele de securitate trebuie tratate cu maxima seriozitate, in iunie 2011 a prins viata sub denumirea de GHP Intelligent Systems - companie romaneasca cu obiectul principal de activitate proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate. In august 2011 am primit licenta de functionare emisa de mai nr. 2345/T/2011, din acel moment oferim solutii de securitate complete, de ultima generatie, responsabile si profesionale menite sa raspunda nevoilor de securitate ale clientilor nostri.

Oradea Producator
 • Ingenium Development S.r.l. comercializeaza echipamente pasive si active pentru retele de telecomunicatii cu fibra optica desfasurate in coditii grele (militar, minerit, etc); sisteme modulare de control mediu pentru camere de date si centre de date; cabluri cu fibra optica si accesorii.

Bucuresti Distribuitor
 • Oferim pachete de hosting pentru toate nevoile, fie ca ai un site de prezentare sau magazin online, cu siguranta vei gasi solutia potrivita, atat din punct de vedere tehnic cat si al pretului. Domeniile tale vor fi gazduite in cele mai bune conditii pe serverele noastre. Serviciile de care beneficiezi sunt monitorizate in permanenta astfel incat sa se asigure o buna functionare a acestora. Ce calitati definesc gazduirea web oferita de noi Calitatile ce definesc echipamentele noastre, precum si intregul sistem sunt redundanta si stabilitatea. Calamitatile naturale sau evenimentele neprevazute nu vor afecta serviciile de hosting, deoarece avem un sistem de generatoare si surse duble de curent care alimenteaza echipamentele. Datele tale sunt in siguranta pe discurile noastre, acestea fiind configurate RAID, care este o matrice redundanta de discuri, cu o arhitectura prin care datele se distribuie pe mai multe discuri. xServere.RO reprezinta expresia seriozitatii si a calitatii in tot ceea ce realizeaza. Noi lucram numai cu echipamente hardware si software profesionale si nu ne oprim aici, ci le selectam pe cele mai bune din categoria lor, de la firme recunoscute pe plan international. Calitatea si performanta stau la baza sistemelor si echipamentelor noastre, deoarece acestea, impreuna cu factorul uman, ne asigura buna functionare. Alegerea pachetului de hosting potrivit Alegerea pachetului potrivit este un pas care necesita atentie, deoarece functionarea perfecta a site-ului este conditionata de acest pas. Pachetul de gazduire potrivit se alege in functie de resursele pe care le foloseste site-ul. Echipa de la suport iti sta la dispozitie daca nu stii cu siguranta care pachet de hosting este cel mai potrivit site-ului. Pe parcurs ce site-ul tau creste si consuma mai multe resurse in orice moment se poate face un upgrade la un pachet mai mare.

Visrus Servicii
 • Cu sediul in Brasov, Romania, Euro Data Center (EUDC) ofera infrastructura Cloud pentru orice tip de business in propriul centru de date construit impreuna cu specialistii IBM dupa cele mai inalte standarde din domeniu. Produsele si serviciile oferite includ Servere virtuale (VPS), Servere Dedicate, Colocare High Density, Disaster Recovery, Stocare Cloud, Desktop as a Service (DaaS) si Securitate date. Afla mai multe pe site-ul http://eudc.ro/.

Brasov Servicii
 • Shenzhen TING ESUN Communication Technology Co., Ltd, as a branch of TING ESUN (ASIA) LIMITED, is founded in 2008. Shenzhen TING ESUN Communication Technology Co., Ltd is engaged in developing and manufacturing world class fiber optic products. After several years development, the company has been a leading professional and fast-developing company in fiber optic communication markets. The 3000 square meters factory is located in beautiful coastal industrial city Shenzhen, China. Our products includes (but not limited to): Fiber Optic Patch Cords, MPO, PLC Splitter, WDM Series(CWDM, DWDM, AAGW, TAGW), Optical Isolator & Circulator etc. From foundation, we recognize good quality and competitive price is vital to the company's development. To make superior products, our company adopts advanced manufacturing technology, high precision production and inspection equipments. Meanwhile, we strictly execute ISO9001:2008 in the company management and we fully guarantee the quality and reliability of products. Our team is comprised of a dedicated team of young and innovative professionals. The goal of designing and producing superior products makes the company develop quickly. Adhering to the business guideline of innovation, down-to-earth, collaboration, integrity and persistence, our company will continue to provide high quality products with competitive prices and excellent delivery time. We will continue to provide our customers with superior post-sales support. For a Quick Quote or more products information, Call or E-mail us sales@tingesun.com. All old or new friends from all over the world are welcome to visit our company. We are eager to make glorious progress with you together!

Shenzhen Producator
 • Vivotek Romania este distribuitor autorizat al celor mai performante echipamente de supraveghere video. Distribuim camere video de o inalta acuratete a imagine, destinate oricarui tip de afacere. Modelele Vivotek sunt ideale pentru retail, pentru supravegherea obiectivelor strategice.

Bucharest Importator
 • Bip Telecom Srl efectueaza instalarii sisteme de securitate, detectie incendiu, telecomunicatii, camere video, centrale telefonice, telefoane retele de calculatoare, control acces, videinterfoane, telefoane fixe.

Bucuresti Servicii
 • Va oferim o gama completa de servicii de consultanta si suport pentru proiectele privind tehnologia informatiei. Executam servicii    la domiciliul sau la sediul clientilor prompt, rapid si cu responsabilitate reparatii calculatoare, oferim consultanta IT, servicii de tehnoredactare, creare si gazduire pagini web.

Medias Servicii
 • Compania CPE Italia SPA este prezenta in Romania de peste 10 ani prin fabrica de productie din Slatina Judetul Olt. Compania este prezenta in tari precum Italia, Brazilia, China, Statele Unite; produce si comercializeaza o gama larga de cabluri, conectori, fibra optica.

Slatioara Importator