Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Routere - Retelistica: 12 companii
 • Oferim solutii de comunicare personalizate pentru antreprenorii din Romania. Te ajutam sa ramai mereu conectat cu clientii si afacerea ta. Azi, totul e in viteza. Daca nu raspunzi imediat, clientul tau va apela in alta parte. Pastreaza-ti numerele de telefon si alege cele mai bune servicii de telecomunicatii din Romania. Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata de portare pentru afacerea ta! Consultanta gratuita! Cu Orange Romania veti avea garantia ca serviciile de internet oferite sunt de cea mai buna calitate. ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) a publicat rezultate ale vitezelor medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul nostru.

Bucuresti Servicii
 • In condiţiile in care comunicaţiile voce/ date sunt critice pentru afacerea dumneavoastră, putem spune ca Reţeaua reprezintă un Tot unitar şi un mecanism ce trebuie să funcţioneze corect, cu un downtime minim, ahitectură scalabilă si securizata, astfel încât să permită extinderea în timp, concomitent cu accesarea resurselor interne in mod eficient. Servicii oferite: Proiectare, configurare şi executare reţele: instalare şi conectare sisteme, instalare şi configurare servere Linux/ Windows, cablare, elemente reţelistică (switch-uri, routere). Administrare şi mentenanţă: servere, echipamente reţele, conectivitate. Monitorizarea traficului, limitarea, restrictionarea accesului anumitor staţii de lucru, filtrare de conţinut, filtrare Antivirus şi Antispyware, etc. Configurare/ mentenaţă calculatoare. Instalare şi configurare software/ hardware. Verificări periodice a stării de funcţionare a echipamentelor. Rezolvarea problemelor constatate. Recomandări cu privire la îmbunătăţirea performanţelor. Administrare şi mentenanţă echipamente periferice – imprimante, multifuncţionale, scannere. Implementarea si administrarea de solutii Antivirus, Antispam, AntiSpyware, Firewall. Backup periodic şi sisteme de backup automat. Devirusări, recuperări de date, etc. VPN (Virtual Private Network) permite accesul de la distanţă la resursele din reţeaua dumneavoastră în condiţii de deplină siguranţă. Configurarea echipamentelor mobile pentru accesarea de la distanţă a resurselor interne. Realizarea de tunele VPN securizate intre sediile dumneavoastră. Implementare sistem VoIP (Voice Over Ip). Securizarea convorbirilor între sediile beneficiarului. Stocarea si raportarea convorbirilor VoIP efectuate Implementare soluţii Call-Center Găzduire e-mail. Instalare, administrare si mentenanţă pentru server de e-mail si a casuţelor de e-mail. Soluţii Antivirus, AntiSpyware, Antispam şi filtrare de conţinut. Acces e-mail prin interfaţă Web de la distanta sau din afara reţelei in condiţii de maximă siguranţă. Găzduire de site-uri (web hosting). Găzduire de domenii (domain hosting). Mentenanţa serverelor WEB. Achiziţii şi administrare domenii Internet: .ro, .eu, .com, etc. Achiziţionare şi/sau consultanţă pentru sisteme, componente hardware, periferice, soluţii software. Rezolvarea incidentelor semnalate de dvs. prin telefon, remote desktop, e-mail, chat sau deplasarea la sediul dvs. Monitorizarea sistemelor, serverelor si reţelei pentru intervenţie şi prevenirea incidentelor. Asistenţă in utilizarea calculatoarelor şi a altor echipamente.

Bucuresti Servicii
 • Aveti probleme cu reteaua? Cat de des resetati routerul de retea? De ce nu puneti la incercare routerele profesionale MikroTik? Fiabilitate! Stabilitate! Modularitate! Vizitati webshopul nostru: www.mikrotik.ro ! Netter System SRL. este o firma cu experienta de 10 ani in domeniul retelelor wireless. Suntem importatori ai produselor Mikrotik, o companie letona, care produce echipamente profesionale de retea cu fir si fara fir. A fost fondata in anul 1995, in decursul timpului a avut un rol important in cresterea pietei pentru tehnologia de comunicatiilor fara fir. Produc brandurile: RouterBOARD si RouterOS Routerele Mikrotik Router Board Mikrotik a dezvoltat si o linie independenta de produse numita RouterBOARD, sunt minicalculatore adaptate special pentru a rula software-ul Mikrotik RouterOS. Sunt foarte utile pentru furnizorii de Internet Wireless (WISP) si nu numai. Au toate functiile unor routere de mii de dolari la preturi acceptabile. Ce este RouterOS? - este sistemul de operare al routerelor Mikrotik - are un numar mare de caracteristici si functii excelente precum:VPN, BGP, MPLS, PPP, Hotspot, Firewall, Proxy, IPSec, SMB, SNMP, Radius, SNTP, TFTP, etc. - este mic, rapid si usor de configurat cu ajutorul interfetei grafice winbox - functioneaza pe baza de ISO Linux - puteti rula si pe un PC obisnuit Gama de produsele comercializate de catre noi sunt: Mikrotik RouterBoards Routere Wireless/Broadband Adaptoare USB/PCI Wireless Echipamente profesionale Wireless Access Point/ Client/ Bridge/ WDS Switch-uri SOHO si Enterprise Antene in banda 5Ghz marca Mikrotik, Seltech, CyberBajt, Jirous, etc. Antene in banda 2.4 Ghz marca Mikrotik, Seltech, CyberBajt, Jirous, etc. Adaptoare miniPCI Mikrotik, Tonze, Ubiquity Carcase Outdoor Profesionale. Pentru clientii nostrii oferim servicii de consultanta si proiectare de retele wireless gratuit!

Cristuru Secuiesc Importator
 • Firma infiintata in 2014, bazata pe experienta anterioara, ne adresam companiilor mici si mijlocii, si venim in sprijinul acestora cu oferte de mentenanta IT la preturi competitive pentru perioada actuala. Dar si persoanelor fizice care doresc un serviciu de calitate pentru echipamentele IT.

Ploiesti Servicii
 • Dorim sa oferim servicii profesionale de instalare si configurare retele LAN pentru firmele mici si mijlocii. Putem configura retele de calculatoare, routere, switch-uri. Se pot configura si routere wirelles.

Bucuresti Servicii
 • Emro a luat nastere din dorinta de a revolutiona comertul online, si de a usura achizitia produselor IT si electronice a clientilor nostrii. Suntem o firma nou infiintata a carei trasatura primordiala este respectul fata de client si nu in ultimul rand punctualitatea livrarilor produselor comandate la data stabilita. Pe data de 21 Ianuarie 2010 a luat nastere aceasta firma sub numele de Emro Media Solution si in acest scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata IT mai mult decat ne asteptam.

Bucuresti Distribuitor
 • We are a leading network device supplier for Cisco, Huawei, D-Link, Linksys, Netgear, Tp-Link. Our main products are router, switch, firewall, storage, access point, security, ADSL, antenna, etc. Boke Network Co., Limited Site: www.bokenetwork.com

No. 207 Import - Export
 • Oferim servicii de reparatii Calculatoare in Bucuresti la sediul firmei sau la domiciliul clientului. Instalare Windows 7, XP, Vista. Devirusare Calculatoare, constatare defect si remediere urgenta, schimb sursa, placa de baza, procesor orice componenta defecta, configurare routere.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de Gazduire si Design, calitate garantata contractual. Parteneri autorizati Whmcs, Gator, Gamecp. Nu detinem un portofoliu foarte mare dar putem sa ne mandrim cu portofoliul actual. Site: http://vrt.ro

Slatina Producator
 • Compania specializat in oferirea de solutii de securitate si protectie a infrastructurilor IT. Suntem parteneri directi cu liderii din domeniu, Fortinet, Kaspersky, Microsoft, APC, Dell, IBM, Qnap. Oferim produse in custodie pentru testare.

Sector 6 Servicii
 • Suntem o firma care se bazeaza pe service la domiciliul clientului cum ar fi: depanari calculatoare, imprimante, copiatoare, centrale telefonice panasonic. Sediul firmei SC MOROSOFT SRL se afla in Orasul Frasin, Strada Principala (langa Primarie), judetul Suceava. Nr. de telefon: 0330080059 retelistica, refill cartuse imprimanta, etc.

Frasin Servicii
 • Compania a fost creata cu misiunea de a oferi clientilor nostrii solutii si echipamente IT&C care sa-i ajute sa obtina un avantaj competitiv,    prin integrarea si folosirea tehnologiei    IT&C.     Solutiile noastre sunt orientate in a va usura activitatea si in acelasi timp a va ajuta in reducerea costurilor. Comercializam produse ale unor branduri de renume cum ar fi : Linksys, Cisco, HP, Microsoft, Sony, Toshiba, Panasonic, Acer etc.( www.openit.ro)

Campulung Servicii