Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Telefoane VoIP - Retelistica: 4 companii
  • Mikrotik Training Center organizează cursuri de formare profesionala, combinand cursul cu laboratoare, totodată rezervand timp pentru A�ntrebări și răspunsuri. Cursurile se țin A�n diferite orașe din Republica Moldova și RomA�nia. A�n ultima zi de curs veți avea posibilitatea să susțineți examenul de certificare. Scopul nostru este să vă oferim cunoștințe pentru a configura corect și a folosi produsele MikroTik și de a vă ajuta să vă certificați aceste cunoștințe, prin susținerea examenului final. Certificatele Mikrotik au recunoaștere mondială.

Floresti Servicii
  • Aplicatia de centrala VoIP Calltrack este solutia integrata de telefonie office & ecommerce, dezvoltata de While1 Software din dorinta de a oferi partenerilor ei o solutie profesionista care sa ridice calitatea interactiunii cu clientii, productivitatea si eficienta angajatilor companiilor care o adopta.

Bucuresti Servicii
  • MultiTraining este o companie privată din Oradea, integrator de solutii complete, avantajoase şi de calitate în reţele de date/voce/video, comunicaţii şi acces Internet. Va putem oferi: supraveghere video, camere de supraveghere video cu recunoasterea numerelor de inmatriculare, echipamente Planet, produse Komoto, media convertoare, routere, swtich-uri, camere IP, camere analogice, telefonie IP, echipamente cu Poe.

Oradea Distribuitor
  • Societatea noastra va ofera servicii complete de IT&C - furnizare echipamente (Centrale telefonice, echipamente voce-date), - configurare / punere in functiune,         - asistenta tehnica, mentenanta echipamente, - solutii de monitorizare si reducere a costurilor de telefonie, - proiectare/ executie lucrari de cablare voce-date, - inchiriere centrale telefonice. Avem o experienta indelungata pentru configurarea echipamentelor de telecomunicatii Siemens, Bosch-Tenovis, Panasonic. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita promptitudinii cu care tratam clientii si datorita calitatii produselor / serviciilor oferite.

Timisoara Importator