Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Telecomunicatii: 1547 companii
 • nota 10 .\r\n  sunt multumita.\r\n calitate, rapiditate, promtitudine. :)

 • Multumesc Orig-Shop! Va recomand ca firma serioasa si prompta. Am primit display-ul si e perfect functional:)

 • Telefon durabil, si aspect placut. A ajuns repede. A fost o placere sa cumpar de la dvs.

 • Am acordat 4 stele pentru ca nu am primit telefonul pentru confirmarea comenzii in timp de 48 de ore de la postarea ei. In rest, totul a fost ok.

 • au fost foarte amabili si promti.o sa mai comand de la ei.

 • A FOST LIVRAT LA TIMP SI SUNT MULTULMIT DE EL,DECI E OK!

 • Inca de la infiintare singura noastra preocupare a fost sa oferim servicii de calitate tuturor clientilor nostri. Ne-am impus repede ca lideri in piata de telecomunicatii in mare parte datorita personalului calificat si seriozitatii de care am dat dovada. Ne-am dovedit capacitatea in repetate randuri, oferind solutii de retele structurate cu materiale de cea mai buna calitate si certificate de cea mai mare autoritate in domeniu, solutii de telecomunicatii si transmisii date folosind echipamente de ultima generatie si solutii de securizare date cu echipamente certificate de organizatii internationale. De asemenea, oferim o gama variata de modele de UPS-uri, rack-uri si podele false produse de lideri globali in domeniu. Distribuim o gama larga de centrale telefonice si telefoane (telefoane fixe, telefoane cordless, telefoane digitate, telefoane ISDN etc), cabluri de date si voce (cabluri UTP sau cabluri FTP de la cat 5 pana la cat 8), echipamente de securitate (firewall), echipamente active de retea (switch, router, acces point, gateway), gateway de voce, camere de supraveghere, sisteme de control acces, rack-uri de diferite tipuri, bare si stalpi de alimentare, podele false de diferite dimensiuni si structuri, solutii pentru callcenter, tele si videoconferinta. De asemenea, prin sediile noastre din Timisoara, Bucuresti, Cluj Napoca si Sibiu oferim suport tehnic si interventii rapide in vederea rezolvarii oricarui tip de defectiuni.

 • Proiect demarat in 2012 FANCumparaturi.ro se pozitioneaza in randul siturilor de comert electronic care ofera in principal consumatorilor din Romania produse tip gadget si electronice. Avem o oferta deosebita si la jucarii, produse pentru casa, accesorii auto, software, bijuterii si produse cosmetice.

 • Mediafun.ro este un site de comert electronic. La Mediafun punem accent pe calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Suntem permanent interesati de cresterea nivelului de satisfactie al clientilor sau potentialilor nostri clienti.

 • Compania noastra SC. M2M Smart Systems Srl este o companie romana-ungara fiind reprezentanta firmei WM Rendszerhaz KFT. din Ungaria. Asa cum sugereaza si numele, ne concentram asupra comunicatiei de date, (M2M) domeniu in care dorim sa oferim clientilor nostri servicii complexe in punct de vedere profesionale. Societatea noastra este partenerul unor producatori straini renumiti, (Cinterion, Option, Maestro, TELIT etc.) dar activitatea noastre nu se limiteaza doar la comercializarea aparatelor, ea cuprinzand si activitati tehnice aferente. Dezvoltăm aparatele speciale despre domenii de transfer de date industriale, telemetrie, sisteme de securitate, monitorizarea flotelor, supraveghere de la distanță, etc.

 • Oferim servicii de gazduire web si servicii conexe intr-un mediu dinamic, competitiv si optim pentru performanta. Detinem multiple legaturi prin fibra optica, fiecare dintre acestea avand traseu separat de la furnizor la datacenter pentru a evita fiber-cut-uri multiple, capacitatea totala fiind in permanenta cu 50% mai mare decat consumul mediu.

 • Oanta Telecom Srl este o companie cu licenta si personal autorizat sa efectueze activitati de consultanta, proiectare, instalare, si intretinere a sistemelor de telefonie, a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, precum si a sistemelor de alarmare in caz de incendiu.

 • S.C. Color Data srl este importator unic autorizat pentru accesoriile foto/video/laptop/iPhone marca Hahnel (Irlanda), importator de accesorii pentru telefoane si tablete, boxe si alte accesorii pentru iPod/iPhone si distribuitor local pentru alte game de accesorii.

 • Societatea Traiect a fost fondata din dorinta de a oferi pietii si consumatorilor, din tara noastra, o mare varietate de antene si mufe (conectori) de radiofrecventa. A fost si este o firma cu capital integral romanesc. De la infiintare (2001) si pana in prezent, ne-am dezvoltat impreuna cu dumneavoastra. Putem afirma cu deplina responsabilitate ca am avut si avem o contributie importanta in dezvoltarea acestui segment al pietii romanesti. O parte insemnata din produsele noastre provin de la producatori de marca din Europa si Asia. Suntem importatori directi, comercianti si producatori. Oferim en-gross si en-detaille o varietate mare de antene, cabluri, mufe RF, conectori, amplificatoare TV, amplificatoare de telefonie mobila GSM, 3G, 4G (repetoare), microcomutatoare, limitatoare, etc. Producem: -antene Yagi (Radio, TV, Radioamatori, GSM, 2.4Ghz, etc) la comanda, unicate, serii mici etc -cabluri coaxiale RFmufate(pigtail-uri) Pentru o mai buna cunoastere a ofertei noastre va invitam sa ne accesati web site-ul: www.traiect.ro

 • Prin intermediul magazinului nostru online dorim sa va oferim cea mai variata gama de produse destinate lucrului cu fibra optica. Printre marcile comercializate se numara Mills, Fujikura si multi alti producatori consacrati. Echipamente pentru tragerea cablurilor (tragatoare de cablu, sonda tras cablu,sarpe din fibra de sticla, ciorapi de tragere , role de tragere, capra tamburi,cric tamburi, sistem hidraulic ridicare tamburi, perii otel,banda inox,cleste pentru intins si taiat banda inox, derulator tamburi, scara din fibra de sticla, etc.) - Aparate de sudura fibra optica - Aparate de masura fibra optica : OTDR, Power Metru, Sursa laser rosu VFL,Identificator fibra optica, bobina de lansare OTDR - Service aparate de sudura fibra optica si cleavere - Genti profesionale si Truse pentru instalare fibra optica,Trusa FTTH - Scule fibra optica : cleaver fibra optica,dezizolator fibra optica - Accesorii fibra optica : patch panel, patch cord, conectori,adaptori, electrozi - Cablu fibra optica: single mode,multimode - Certificatoare de retele - Analizoare si testere pentru retele LAN - Detectoare conductori ingropati, Detector ball markeri , markeri electronici - Cabluri cupru (cabluri, patch cord-uri Cat5e, Cat6 si Cat7, prize, patch panel-uri) - Rack , patch panel cat5,patch panel cat6 - Conectica microtuburi - Scule (strippere, clesti compresie, sertizare, insertizoare, foarfece,) - Echipamente active (module SFP/GBIC/10G, switch-uri, media convertoare fibra optica , etc.) - Coliere bride nylon, coliere metalice inox, -Scara electroizolanta din fibra de sticla - Aparate de etichetat - Echipamente Telecomunicatii. Apeleaza cu incredere la produsele si serviciile oferite de SC VET SRL - Vanzari Electronice Telecoms. www.vanzari-electronice-telecoms.ro