Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Proiectare & Management Retele Comunicatii - Telecomunicatii: 241 companii
 • Vilforest S.R.L. din Olteni, judetul Valcea pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 6 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale pentru aductiuni, proiecte pe adutiuni de apa si servicii de proiectare canalizari si retele de incalzire. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Value Telecom este o companie importatoare si distribuitoare de echipamente si componente optice de inalta performanta, cu aplicatie pentru retele de telecomunicatii cu fibra optica si cupru, retele LAN si wireless, retele de televiziune prin cablu, etc. De asemenea, oferim servicii de instalare, interventii, mentenanta retele fibra optica si cupru si servicii de reparatie, calibrare echipamente. Obiectivul Value Telecom este acela de a oferi si garanta printre cele mai performante produse si solutii adaptate la cerintele si problemele clientilor sai. Reprezentam furnizori consacrati pe piata de telecomunicatii ce garanteaza calitatea deosebita a produselor Value Telecom si suntem permanent preocupati de completarea si diversificarea portofoliului firmei.

 • Mikrotik Training Center organizează cursuri de formare profesionala, combinand cursul cu laboratoare, totodată rezervand timp pentru A�ntrebări și răspunsuri. Cursurile se țin A�n diferite orașe din Republica Moldova și RomA�nia. A�n ultima zi de curs veți avea posibilitatea să susțineți examenul de certificare. Scopul nostru este să vă oferim cunoștințe pentru a configura corect și a folosi produsele MikroTik și de a vă ajuta să vă certificați aceste cunoștințe, prin susținerea examenului final. Certificatele Mikrotik au recunoaștere mondială.

 • O gama completa de echipamente si accesorii de retelistica, la calitate deosebita si un pret foarte accesibil, tot ce este necesar pentru a realiza o cablare structurata, o retea de date sau voce , sau o retea metropolitana.

 • Microtech Electronic SRL s-a infiintat in 1996. Compania si-a inceput activitatea cu asamblari de sisteme PC, servicii post-vanzare si suport tehnic pentru calculatoare personale. In toamna anului 1997 am devenit INTEL Product Integrator (IPI #22321) si am inceput asamblarea de PC-uri sub propria noastra marca - "MICROTECH" - folosind componente consacrate prin performanta de la Intel, IBM, Western Digital, Seagate, Philips, ATI, Nvidia si alti mari producatori. Construim si instalam de retele complexe prin cablare structurata folosind cablu UTP de categoria 5, 5e, 6, fibra optica, conectori si patch panels produse de Panduit, Teldor si Alcatel. Compania se concentreaza in elaborarea de solutii pentru intreprinderile mici si mijlocii. A obtinut Certificarea Intel Product Integrator, Microsoft Partener Comercial si Microsoft System Builder, folosind cu licenta toata gama de produse si aplicatii de la acesti producatori.

 • Compania Global Systems Communications a fost fondata in anul 2005, de un grup de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate comercializarea de produse IT. Firma a fost construita in jurul unei echipe de oameni cu peste 10 ani de experienta in domeniul IT&C. Dupa patru ani in care compania a activat pe piata romaneasca, am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, atat ca integratori de solutii, cat si ca distribuitori de produse si servicii necesare proiectarii, integrarii si intretinerii infrastructurilor IT&C.

 • Firma specializata in servicii de consultanta IT, service calculatoare si retele, configurare internet, devirusare, recuperare de date. Servicii de mentenanta, consultanta in licentiere software. Site: https://www.fractalstudio.ro

 • ITCsolutions ofera de suport IT de primă clasă pentru companiile care doresc să profite de noi oportunităţi. Echipa noastra de profesionisti este formata din experţi în suportul reţelelor de calculatoare, astfel încât să puteţi conta pe noi pentru a oferi tot sprijinul şi servicii care aveţi nevoie pentru afacerea dvs. Serviciile sunt urmatoarele: Computers Consult, Computer Systems, Computers Connect, Computers Shop --> www.itcsolutions.ro

 • In condiţiile in care comunicaţiile voce/ date sunt critice pentru afacerea dumneavoastră, putem spune ca Reţeaua reprezintă un Tot unitar şi un mecanism ce trebuie să funcţioneze corect, cu un downtime minim, ahitectură scalabilă si securizata, astfel încât să permită extinderea în timp, concomitent cu accesarea resurselor interne in mod eficient. Servicii oferite: Proiectare, configurare şi executare reţele: instalare şi conectare sisteme, instalare şi configurare servere Linux/ Windows, cablare, elemente reţelistică (switch-uri, routere). Administrare şi mentenanţă: servere, echipamente reţele, conectivitate. Monitorizarea traficului, limitarea, restrictionarea accesului anumitor staţii de lucru, filtrare de conţinut, filtrare Antivirus şi Antispyware, etc. Configurare/ mentenaţă calculatoare. Instalare şi configurare software/ hardware. Verificări periodice a stării de funcţionare a echipamentelor. Rezolvarea problemelor constatate. Recomandări cu privire la îmbunătăţirea performanţelor. Administrare şi mentenanţă echipamente periferice – imprimante, multifuncţionale, scannere. Implementarea si administrarea de solutii Antivirus, Antispam, AntiSpyware, Firewall. Backup periodic şi sisteme de backup automat. Devirusări, recuperări de date, etc. VPN (Virtual Private Network) permite accesul de la distanţă la resursele din reţeaua dumneavoastră în condiţii de deplină siguranţă. Configurarea echipamentelor mobile pentru accesarea de la distanţă a resurselor interne. Realizarea de tunele VPN securizate intre sediile dumneavoastră. Implementare sistem VoIP (Voice Over Ip). Securizarea convorbirilor între sediile beneficiarului. Stocarea si raportarea convorbirilor VoIP efectuate Implementare soluţii Call-Center Găzduire e-mail. Instalare, administrare si mentenanţă pentru server de e-mail si a casuţelor de e-mail. Soluţii Antivirus, AntiSpyware, Antispam şi filtrare de conţinut. Acces e-mail prin interfaţă Web de la distanta sau din afara reţelei in condiţii de maximă siguranţă. Găzduire de site-uri (web hosting). Găzduire de domenii (domain hosting). Mentenanţa serverelor WEB. Achiziţii şi administrare domenii Internet: .ro, .eu, .com, etc. Achiziţionare şi/sau consultanţă pentru sisteme, componente hardware, periferice, soluţii software. Rezolvarea incidentelor semnalate de dvs. prin telefon, remote desktop, e-mail, chat sau deplasarea la sediul dvs. Monitorizarea sistemelor, serverelor si reţelei pentru intervenţie şi prevenirea incidentelor. Asistenţă in utilizarea calculatoarelor şi a altor echipamente.

 • Firma ofera servicii de proiectare/ implementare programe informatice pentru contabilitate publica sau privata, proiectare/ realizare retele de calculatoare-vpn, proiectare/ implementare programe informatice la cererea clientului.

 • InteligentCAD a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 80% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Assa Electronic are ca obiecte principale de activitate: service laptop-uri(interventii pe placa de baza, placa video, etc.) reballing-rework cu echipament infrarosu, sisteme desktop (PC), monitoare TFT, imprimante. Consultanta, proiectare, configurare si intretinere/monitorizare retele, servere, statii de lucru pe platforme Unix/Linux/Windows, precum si vanzarea de echipamente IT (laptop-uri, monitoare, sisteme desktop, echipamente retea, imprimante etc.) Site: http://www.assa-electronic.ro

 • Compania noastra presteaza servicii in domeniile IT & C. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Printre noutatile oferite de NCS Inspire, puteti gasi solutii complexe si produse audio video profesionale: boxe audio profesionale, amplificatoare de putere, mixere si procesoare de sunet, accesorii audio si video, servicii de inchirieri audio si video profesionale, instalatii de sonorizare ambientala si adresare publica, amplificatoare de linie, difuzoare si sisteme de gestionare a zonelor, videoproiectoare, ecrane de proiectie, sisteme de audio si video conferinta. Oricare ar fi evenimenteul pe care doriti sa il organizati (evenimente corporate, private, tematice, conferinte de presa, targuri, congrese, training-uri, team-buildinguri, lansari de firma sau produse, cocktail-uri, petreceri, aniversari), contactati-ne.

 • Oferim servicii de consultanta, proiectare, dezvoltare si management de proiect, integrare de sistem si suport operational. Experienta dobandita in contractele de subantrepriza si in cele de antrepriza generala de la infiintarea companiei in anul 2000 pana azi ne recomanda ca un partener onest si serios atat pentru proiecte complexe cat si pentru cele mici dar pretentioase.

 • Infiintata in 2004, Deltanet s-a dezvoltat ca si constructor de retele de telecomunicatii in special proiectarea, constructia si mentenanta retelelor de fibra optica pentru marii operatori. Incepand cu anul 2010 Deltanet si-a diversificat activitatea si pe segmentul constructiilor civile unde ofera servicii de proiectare, constructie si mentenanta a retelelor electrice, retelelor date/voce, control acces, supraveghere video, solutii de televiziune prin cablu sau satelit. Ne propunem sa construim parteneriate durabile cu clientii nostri, oferind un exemplu de buna practica in domeniul de activitate. Activitatea pe care o desfasuram tinteste dezvoltarea si optimizarea continua in vederea furnizarii de servicii integrate care sa sustina progresul.

 • S.c. Cristec Automation S.r.l comercializeaza automatizari industriale: - programare PLC, HMI, Motor Inverter's (HVAC, etc) - cablaj, tablouri distributie si comanda - reparatii sisteme automate control si telecomunicatii - Instalatii Electrictrice JT industriale, comerciale si casnice - Sisteme Date in Server propriu - Canale de Monitorizare si centralizare date cu autentificare la distanta - Baze Date pentru servicii proprii, Servicii WEB, Grafica si Gazduire WEB.

 • Five Star Services este una dintre putinele companii din Bucuresti, specializata si echipata pentru a crea retele de fibra optica pentru transmisii de date si CATV. Integritatea si profesionalismul nostru ne fac a fi adevarati parteneri ai clientilor nostri ce beneficiaza de abilitatea noatra de a oferi o analiza obiectiva a fiecarui aspect al unui proiect si de a identifica si rezolva probleme ce se pot transforma in intarzieri costisitoare pe teren. Echipa noastra de profesionisti se mandreste cu faptul ca isi poate face treaba in conditii excelente, oriunde si oricand indiferent daca sudeaza un cablu in varful muntelui pe 0 grade sau creaza o retea de transmisie de date in centrul Bucurestiului. Reputatia Five Star Services a fost construita pe abilitatea noastra de a gasi solutii oricarei probleme si de a ne angaja cu incredere in orice proiect indiferent de dificultatea conditiilor locatiei si de termenele de executie.

 • Reparăm calculatoare, reinstalăm sisteme de operare, instalăm noi componente. Seriozitate maximă și promptitudine oferită la prețuri rezonabile și rentabile. Dacă sunteți interesați lăsați un mesaj și vă vom contacta noi.

 • MPS Solutions organizeaza campanii de vanzare pentru produsele si serviciile societatilor. Campaniile sunt organizate urmarind indicatiile societatii cu suportul Mps Solutions, atat in ceea ce priveste individuarea unui target cat si pentru formarea operatorilor, definind o schema si un script, adica un mod de lucru care va trebui urmat de operatori. Suntem echipati cu baze de date complete atat pentru target consumer cat si pentru business. Fiecare campanie e supusa unui atent monitoraj in timp real ceea ce permite maximizarea rezultatelor iar apoi randamentul investitiilor.