Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Altele - Retelistica: 26 companii
 • Colaboratori de încredere

Oradea Producator
 • Importator si distribuitor de echipamente de telecomunicatii, servicii si preturi fara concurenta! Tik Media este partenerul de care ai nevoie pentru afacerea ta. Produsele se livreaza din stoc, orice cantitate, orice valoare!

Bucuresti Importator
 • Compania Edcris Telecom Srl distribuie o gama diversificata de produse si echipamente pentru retelele de comunicatii: cabluri de date, rack-uri si accesorii pentru rack-uri 19", fibra optica, odf-uri, cabluri efractie, cabluri incendiu, cabluri si accesorii telefonice, cabluri coaxiale, cabluri electrice, cabluri retea UTP, FTP, cat 5e, cat 6, cat 7, patch corduri, patch panel, acumulatori, etc. Edcris Telecom ofera consultanta gratuita clientilor pentru gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor noastre. Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati: www.edcris.ro Tel.: 0771428816

Bucuresti Distribuitor
 • Randstad Sourceright, part of Randstad Holding nv, is an industry leading global provider of Recruitment Process Outsourcing (RPO) and Managed Services (MSP) programmes. Part of one of the largest HR services providers in the world and a Fortune 500 company, Randstad Sourceright is proven to bring a wealth of financial, performance and strategic benefits to our SME and global clients.

Budapest Altul
 • Suntem o companie tanara, ce a captat deja interesul catorva firme din afara pentru productia de materiale publicitare. Compania noastra are ca principal obiectiv calitatea serviciilor oferite clientilor nostrii. Obiectele noastre de activitate sunt: - Realizarea de materiale publicitare (grafica / foto / video) - Realizarea de site-uri web - Reparatii pentru sisteme IT si mentenanta acestora - Realizarea si configurarea sistemelor IT pentru a optimiza nevoia clientiilor nostrii - Realizarea si intretinerea infrastructurii de retele, in functie de necesitatiile clientiilor

Pitesti Producator
 • Firma Unomag, cu cel mai complex magazin din Romania va ofera laptopuri, jucarii, biciclete, jocuri de calculator, anvelope si materiale electrice toate intr-un singur loc. Da un click, nu te costa chiar nimic www.UnoMag.ro

Constanta Distribuitor
 • Societatea Comerciala IIRUC Service SA, va ofere serviciile sale in domeniul IT si AMEF (case marcat, imprimante fiscale, cantare) pe o baza reciproc avantajoasa. Gama echipamentelor pentru care asiguram servicii este foarte larga. In plus, putem asigura oricand echipamente noi, piese de schimb, consumabile, si produse de birotica la preturi competitive. OFERTA SERVICE IT - Service imprimante inkjet & laser - Service hard & software PC - Service copiatoare - Service periferice PC OFERTA SERVICE AMEF - Service casa marcat - Service imprimante fiscale - Service cantare - Service solutii fiscale Filozofia IIRUC SERVICE este sa construiasca un parteneriat puternic si pe termen lung cu clientii sai pentru beneficiul ambelor parti.

Vaslui Servicii
 • Consol Software Ro este o companie care furnizeaza servicii IT de calitate, si va ajuta sa economisiti bani prin serviciile de externalizare IT. Daca aveti nevoie de realizarea de infrastructuri date-voce si wireless, administrare retele si servere, administrare software licentiat, solutii pentru securitatea datelor, inventariere IT, solutii de virtualizare, consultanta IT, consultanta si asistenta smartphone – tablete (iOS, Android), optimizarea costurilor de telefonie, suntem partenerul de care aveti nevoie! Vasta noastra experienta IT, precum si calificativele remarcabile si dedicarea personalului nostru dau siguranta ca toate solutiile pe care le dezvoltam pentru clientii nostri in domeniul serviciilor IT vor fi exact ce aveti nevoie, nu conteaza cat de complex poate fi un proiect.

Sibiu Distribuitor
 • Optcore Technology is a developer and supplier of Fiber Optics products. As a professional fiber optics supplier, Optcore designs, manufactures and markets a varetiy of fiber optic products including SFP transceiver, GBIC transceiver, XFP transceiver, SFP Plus transceiver, XENPAK transceiver, X2 transceiver, 1x9 Pin transceiver, Fast ethernet fiber media converter, Gigabit ethernet fiber media converter and WDM ethernet fiber media converter. Optcore fiber optic products are widely used in data communocation, Tele communication and network applications (WAN/LAN/SAN).

Zhengzhou Producator
 • Va punem la dispozitie solutii IT complete, de la achizitionarea de echipamente, realizarea retelei locale, mentenanta statiilor de lucru, pana la administrarea si monitorizarea serverelor, back-up-ul datelor, securitatea retelei locale. Scopul nostru este de a intampina toate nevoile unei companii in materie de outsourcing, prin servicii de calitate superioara la un pret accesibil. Concentrarea dvs. se va putea indrepta spre principalul obiect de activitate, lasand exclusiv in grija noastra rezolvarea problemelor specifice sistemului informational.

Vaslui Servicii
 • Oxygen IT vine in intampinarea clientilor sai atat cu solutii complete cuprinzand servicii IT de consultanta, proiectare si implementare, cat si cu service administrare si suport infrastructura IT. Compania noastra poate lucra cu firme mici si mijlocii, corporatii nationale si multinationale si avem oportunitatea sa oferim solutii reale clientilor nostri din diferite medii de afaceri, banci si fabrici de productie. Oferim servicii de consultanta, si solutii pentru infrastructura, software si web.

Bucuresti Servicii
 • Pro Maintenances Network ofera clientilor sai solutii complete de implementare, mentenanta, administrare, service, suport help desk si consultanta in domeniul IT. Politica noastra de servicii IT pune accent pe prevenirea incidentelor si optimizarea echipamentelor existente. In acest fel se reduce numarul problemelor semnalate si asiguram o buna functionare a sistemului informatic, reducând astfel necesitatea achizitionarii de noi echipamente. Pro Maintenances Network este o solutie profesionala si low cost in domeniul IT&C din cadrul companiei dumneavoastra. Valorile companiei noastre sunt guvernate de eficienta si calitatea servicilor oferite de noi si nu in ultimul rand promtitudinea rezolvarii problemelor IT. Comunicarea, transparenta si suportul tehnic permanent sunt atribute ce ne ajuta sa ne indeplinim misiunea. Pentru a prevenii orice eveniment ce poate afecta fluiditatea sistemului informatic, va oferim o echipa de profesionisti, cu experienta acumulata in baza suportului tehnic oferit pana in prezent.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un partener de afaceri in domeniul Tehnologiei Informatiei (bugete de tehnologizare IT&C, achizitii hardware si software, instalare de echipamente, asistenta tehnica, helpdesk, infrastructura de retea date si voce, consumabile, etc.) care ofera o gama larga de servicii si solutii IT de importanta critica, dedicate întreprinderilor mici si mijlocii situate in centrul Moldovei. Asiguram o infrastructura IT sigura, stabila si performanta astfel incat afacerea dumneavoastra sa beneficieze de o baza solida pe care sa isi construiasca drumul spre succes.

Bacau Distribuitor
 • Optcore Technology is the leading manufacturer&supplier of compatible fiber optic transceiver and fiber optic converter. We produce fiber optic transceivers including SFP,GBIC,X2, CWDM,DWDM, SFF, XENPAK, XFP and fiber optic converters covering fast ethernet to gigabit ethernet. All our transceivers are compatible with major brands like Cisco,HP,Nortel,D-link,3Com,Huawei,Foundry,Alcatel-Lucent,Extreme,Juniper,Allied Telesys,Brocade, Enterasys,TP-LINK,SMC,Finisar and ZxYEL. All of our compatible transceiver modules own 3 year warranty. We can also customize fiber optic transceivers and fiber optic converters to fit your specific requirements. We strive to control our operating expense and negotiate for the best prices so we can keep your prices the best possible. Whether you need to order a product right away, or have a question about the product or other product you already own, please do not hesitate to contact us. Our knowledgeable, professional sales and support teams are ready and eager to serve you both before and after sales.

Zhengzhou Producator
 • Dot Network Solutions Srl. este partenerul pe care si-l doresc toti, este partenerul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie profitabila. Cu o experienta vasta in servicii IT si consultanta, misiunea noastra este de a deveni un partener de incredere pentru companiile locale care doresc externalizare departamentului IT. Dot Network Solutions Srl. este una din companiile cu o ascensiune rapida in acest domeniu, acum cu un portofoliu ce depaseste 30 de clienti. Credem ca cea mai buna modalitate de a construi o relatie de lunga durata cu un partener este de a-i anticipa nevoile, de a-i oferi servicii de cea mai buna calitate si la momentul potrivit. Oferim o varietate de servicii, de la vanzari de echipamente la servicii de mentenanta,reparatii, consultanta, adresandu-ne companiilor care au nevoie de suport asigurat pentru tehnica de calcul. Angajamentul nostru de a furniza clientilor servicii de cea mai buna calitate se reflecta in atentia deosebita pe care o acordam formarii profesionale a angajatilor.

Bucuresti Servicii
 • Oferim asamblare / montare service PC, realizam cablaje imprimate simplu / multistrat din Sticlotextolit placat cu cupru (FR4), Grosime material: 0,2 mm - 2,4 mm,  grosime cupru 18 um, 35 um, 70 um, poliimida 1,6 mm 35/35, ROGERS, CEM1, echipare cablaje imprimate cu componente SMD si cu terminale, realizare site-uri WEB si retele PC.

Bucuresti Producator
 • Daca ai sau nu ai la dispozitie un departament sau un angajat specializat de IT, schimba modul de abordare al externalizarii serviciilor de IT sau modalitate in care analizezi si implementezi solutii IT sau achizitionezi produsele necesare infrastructurii tale.

Ploiesti Servicii
 • Modulo Consulting este o companie ce ofera organizatiilor solutii complete VoIP, servicii profesionale in domeniul IT, consultanta, management de proiect si servicii de dezvoltare pentru numeroase tehnologii.

Bucuresti Importator
 • Firma executa constructii retele de telecomunicatii. Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile oferite de catre firma noastra va rugam sa ne contactati la numerele de mai jos. Va asteptam.

Ploiesti Servicii
 • Firma se ocupa cu: -Comercializarea produselor hardware si software; -Asigurarea de servicii in domeniile: -Sisteme de operare din familia Microsoft Windows si Linux; -Solutii AntiVirus, AntiSpam si de securitate; -Aplicatii de birou; -Securitatea infrastructurilor IT; -Proiectare, implementare si audit retele multiprotocol LAN / WAN; -Proiectare VPN-uri securizate; -Mesagerie unificata - Fax, Email, Voce.

Iasi Servicii