Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Siguranta & Protectie: 1998 companii
 • Suntem o companie specializata in distributia de sisteme de securitate si automatizari pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Suntem distribuitori in Romania pentru produsele celor mai puternice branduri in domeniul automatizarilor: Came, Nice, Bft, Hormann. Produse originale, piese de schimb si suport tehnic pentru proiectarea si implementarea proiectelor tale de automatizari. Noi suntem Master Security Instal.

 • Instalatii pentru confortul dumneavoastra. Lucram pentru a asigura confortul oamenilor in casa lor, un plus in siguranta afacerilor si in ajutorul industriei. Oferim servicii si consultanta de calitate la preturi corecte. Detinem autorizatii in domeniul electric, sistemelor de securitate si managementul calitatii. Avand ca istoric activitatea unei persoane fizice autorizate "PFA NASTASIA - 2001", am decis sa evoluam. SIATECH este o echipa mai mare si profesionista in domeniul instalatiilor electrice, sisteme de securitate, sonorizari, retele de date si automatizari industriale. Indiferent de domeniul inovatiei, va stam la dispozitia nevoilor dumneavoastra.

 • Suntem o societate cu capital integral privat, am devenit lider national in productia de camere de tezaur. Treptat ne-am extins portofoliul, iar in prezent suntem importatori directi pentru 10.000 de tipuri de produse, de la peste 100 de producatori recunoscuti, pentru calitatea si fiabilitatea, produselor. Oferim o gama, completa de solutii de securitate, alaturi de sisteme de transport si procesare, numerar, solutii pentru industria hoteliera, sisteme de parking, sisteme ticketing pentru persoane si autovehicule sau solutii de arhivare si depozitare.

 • Suntem o companie tanara distribuitoare a unor branduri renumite. Echipamente de protectie si lucru de inalta calitate (imbracaminte si incaltaminte de protectie si lucru pentru toate domeniile de activitate, echipamente de protectie specifice tuturor zonelor de lucru cu risc ridicat si mediu), echipamente de protectie si stingere a incendiilor (stingatoare de toate tipurile si accesoriile aferente), produse de curatenie, produse de birotica si papetarie.

 • Firma noastra are o experienta de peste 10 ani in piata din Romania. Producem si distribuim toata gama de echipamente de lucru si protectie la cele mai avantajoase preturi si conditii de plata. Colaboram cu cei mai mari importatori din Romania pe acest segment de piata si avem peste 150 de companii clienti finali, carora le onoram toate comenzile necesare in cel mai scurt timp posibil.

 • Algrup security, va poate monitoriza bunurile si a proteja proprietatile, fiind autorizata sa detina in dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea in mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie. societatea noastra dispune de dispecerat zonal de monitorizare a sistemelor de alarma pe linie telefonica si frecventa gsm. Poate asigura clientul de monitorizare si supraveghere video, oferind cele mai bune produse pe piata. Dezideratul nostru principal este asigurarea unei stari permanente de protectie clientilor firmei noastre, indiferent de forma si sistemul pe care il prefera. Prioritatea noastra este    securizarea afacerii dumneavoastra. Algrup Security ofera servicii de paza umana la obiective private, instaleaza sisteme tehnice de alarma la efractie si supraveghere video, control acces si detectie in caz de incendiu. Prestam servicii de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie rapida la eveniment si organizeaza cursuri de formare profesionala pentru agenti de securitate. www.algrup.ro Misiunea ag security Noi suntem solutia! noi oferim servicii de calitate pornind de la standarde ridicate pe termen lung. obiectivele noastre sunt: - asigurarea pazei si protectiei eficiente la un nivel de calitate care sa satisfaca orizontul de asteptare si cerintele beneficiarului; - imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor prestate prin adaptarea permanenta la solicitarile clientilor; - imbunatatirea substantiala a raportului calitate - pret, concomitent cu realizarea unei eficiente sporite in prestarea serviciilor. in vederea obtinerii acestor rezultate firma noastra propune realizarea de sisteme integrate (paza umana, sisteme tehnice si cursuri de calificare), care sa deserveasca cerintele clientilor. paza buna trece primejdia rea - spune un vechi proverb romanesc. in zilele noastre, in care respectul pentru proprietatea privata e un concept cu care se opereaza doar la nivel declarativ, iar institutiile statului insarcinate cu siguranta cetateanului si protejarea bunurilor acestuia actioneaza lent si deseori lipsit de eficienta, fiecaruia ii revine sarcina de a isi asigura protectia de care considera ca are nevoie.

 • Gimar Serpico Srl si-a inceput activitatea in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor in anul 1992,ca importator si distribuitor de stingatoare de incendiu produse in Italia. Gimar Serpico Srl furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale P.S.I., inclusiv hidranti (interiori, subterani si supraterani), printre beneficiari aflandu-se centre comerciale, hoteluri si cladiri de birouri (America House, Turn BRD, Kaufland, Mobexpert, Hotel Bucuresti, Bucharest Business Park, Citroen, Porsche etc. Produsele oferite de societatea noastra sunt omologate conform legislatiei in vigoare in Romania si/sau CE si sunt fabricate in tara, in Asia si Europa de firme cu traditie in domeniu. La cerere, asiguram consultanta pentru dotarea cu mijloace de prima interventie in conformitate cu Normele generale de prevenire si stingere a incendiilor. Asiguram, prin cealalta societate a noastra Gimar Serpico Srl, autorizata ISU si ISO 9001:2000 verificarea, repararea si incarcarea stingatoarelor de incendiu de orice tip omologat, utilizand piese, subansamble si produse de stingere originale. Societatea noastra comercializeaza gama completa de produse omologate de Registrul Auto Roman, pentru siguranta rutiera, necesare dotarii autovehiculelor de toate tipurile. Gimar Serpico Srl si-a castigat si face eforturi pentru mentinerea increderii clientilor prin seriozitate si preocupare permanenta pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite acestora.

 • Firma produce veste interventie tip cordura (polyester) si mash, centuri tip cordura, port spray si port tomfa. Comercializam: spray paralizant lacrimogen si tonfe. Se livreaza oriunde in tara prin curier.

 • Suntem pasionati de ceea ce facem! Dorim sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri, drept pentru care ne interesam de detaliile proiectelor in care ni se cere ajutorul. Experienta si capacitatea noastra poate fi analizata prin prisma proiectelor pe care le-am dus la bun sfarsit dar si prin prisma parteneriatelor stabile pe care le avem cu furnizorii si cu ceilalti parteneri. Avem un departament care se ocupa cu produse destinate halelor de productie sau depozitelor industriale, comerciale sau agricole, precum usile din fasii PVC, folosite in special pentru izolarea termica a doua incinte sau izolarea termica interior/exterior. Din anul 2019 , Leontech Electric este Autorizata ISU sa efectueze lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti. Pe baza parteneriatelor stabilite cu producatori de solutii de desfumare, putem oferi diferite solutii pentru implementarea sistemelor de evacuare fum, care inclus - trape de fum si ferestre de desfumare, cu actionare electrica, pneumatica sau combinata (actionare pneumatica cu activare electrica), sisteme actionate atat manual cat si automat, conform normativelor in vigoare ( Normativul de siguranta la foc al constructiilor P118-99), sisteme de admisie aer de compensare si automatizari. Avand in vedere ca sistemele de evacuare fum si gaze fierbinti au nevoie de mentenanta periodica, credem ca oferirea serviciilor de verificare periodica sunt foarte binevenite. Usile automate pe care le distribuim sunt usi produse in Spania, electronica japoneza si se diferentiaza prin rezistenta in utilizare si costuri mici de achizitionare si intretinere, usi care sunt disponibile in maximum 2-3 saptamani din momentul        finalizarii comenzii ferme. Asteptam invitatia dvs.! Venim la santier sa gasim solutiile optime

 • Va oferim solutii profesioniste optimizate in functie de necesitatile clientului pentru siguranta la efractie si incendiu. Instruirea si calificarea personalului cu atributii pe linie de PSI. Redactarea si actualizarea documentatiei specifice in domeniul PSI.

 • Compania Sc Rusartis Srl in calitate de importator direct si prestator de servicii de reconditionare, cu personal calificat prin prizma unei experiente practice din anul 2008, ofera solutii si sisteme pentru uz profesional ce cuprind produse si servicii pentru segmentul comercial si industrial.

 • Societatea noastră vă oferă servicii profesionale complete de instalare şi service pentru sisteme de supraveghere video. Ca parte a sistemelor integrate de securitate, societatea noastră asigură proiectarea şi realizarea de sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu, adaptate in funcţie de spaţiul/ sediul vizat. Mai oferim si sisteme de localizare şi monitorizare GPS-GSM (Tracker) destinat in special aplicaţiilor de management de flotă.

 • Fire Safety este situat in centrul orasului Tg-Mureş, pe Str. Tineretului Nr 2. Vă stăm la dispozitie zilnic intre orele 8-16. Firma noastră vă oferă următoarele servicii: - Ignifugarea materialelor combustibile - Verificarea, repararea şi reincărcarea STINGĂTOARELOR - Comercializează toate tipurile de Stingătoare - Comercializează accesorii PSI (furtune, racorduri, ţevi de refulare, cutii hidrant, pichete psi, ladă nisip, motopompe, etc) - Comercializarea Cărtilor PSI, SSM, etichetelor de avertizare, - Fise individuale PSI si SSM, Dosar medical - Truse sanitare, etc. - Servicii ISCIR - Instructaj PSI si PM.

 • Produc incaltaminte cu bombeu metalic, pantofi si bocanci, incaltamine de strada, produc manechini pentru lupte, box, saci de box diferite marimi, ghete de box si de lupta, perne box-perete. Pentru mai multe detalii despre produse, nu ezitati sa ne contactati.

 • Cabinet autorizat pentru urmatoarele servicii psihologice: - Testare psihologica /Aviz psihologic obtinere/redobandire permis auto toate categoriile 90 RON - Evaluare psihologica obtinere permis port-arma, prelungire permis portarma - 100 RON - Examen psihologic sofer profesionist, siguranta circulatiei - 90 RON (transport marfa, persoane, agabaritic) - Aviz psihologic manager transport, persoana desemnata - 90 RON - Aviz psihologic marfuri periculoase - ADR - 100 RON - Aviz psihologic obtinere atestat taxi - 90 RON - Aviz psihologic instructor auto/profesor legislatie - 90 RON - Aviz psihologic permis de ambarcatiune - 90 RON - Aviz psihologic angajare - 80 RON - Aviz psihologic ANATECOR terapii complementare - 80 RON - Aviz psihologic inspector vamal, inspector integritate - 90 RON - Evaluare complexa si de integritate ANAF - 130 RON - Aviz psihologic atestare detectiv particular - 80 RON - Aviz psihologic atestat agent paza - 80 RON - Aviz psihologic luare in plasament, adoptie, tutela - 90 RON - Aviz psihologic asistent maternal - 90 RON - Consiliere psihologica - 150 RON/sedinta - Orientare scolara si profesionala - 120 RON/sedinta - Recrutare, evaluare si selectie. - Examen psihologic MMSE, GAFS - Comisia de handicap, comisia de expertiza - 120 RON - Aviz psihologic de cuplu FIV - 150 RON Adresa: Piata Alba Iulia, Nr. 4, Bl. I3, Ap.4, Sector 3, Bucuresti Programari: 0720897325/0771750060 www.testpsihologic.info www.psihologic-auto.ro

 • Aloksys este o companie cu capital 100% romanesc care ofera pe piata din Romania echipamente, produse, solutii si servicii in domeniul securitatii, automatizarilor si comunicatiilor. Compania a fost infiintata in anul 2009 de specialisti cu experienta in domeniu de peste 20 de ani. A fost creata ca raspuns la cererea pietei pentru echipamente noi, moderne, sofisticate si robuste. Avand incheiate parteneriate cu producatori din Uniunea Europeana (Anglia, Cehia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania, Polonia, Suedia) si din Israel, Rusia, S.U.A., compania Aloksys importa si distribuie echipamente de inalta calitate, care inglobeaza cele mai noi si performante tehnologii in materie de securitate, automatizari si comunicatii.

 • Firma noastra ofera serviciile: Montaj / service sisteme alarmare imobile de cea mai buna calitate (DSC). Montaj / service sisteme de supraveghere vizibile prin internet. Ofertare rapida si gratuita. Experienta vasta in sisteme de securitate. Automatizari porti batante si culisante. Montaj / service interfonie, videointerfonie alb/negru si color. Toate lucrarile se efectueaa cu cea mai mare grija. Garantam calitate si promptitudine.

 • Din 2001 pana in prezent am reusit sa construim o afacere in domeniul productiei de echipamente si uniforme pentru paza si protectie, intr-o continua evolutie si reinventare cu nemultumirea permanenta fata de noi insine ne va permite sa facem mereu mai mult, pentru clientii, partenerii si colaboratorii nostrii. Va invitam alaturi de noi pentru a ne descoperi in oricare din aceste ipostaze, cu misiunea de a dobandi respectul dumneavoastra.

 • Cu o experienta de peste 14 ani de zile, societatea noastra, va pune la dispozitie o gama diversificata de textile, echipament de lucru si articole promotionale, cu posibilitatea de a le si personaliza. In atelierul de croitorie confectionam conform cerintelor dumneavoastra, o gama larga de textile pentru industria publicitara dar si ca echipament de lucru, astfel va punem la dispozitie diferite modele de salopete si combinezoane, tricouri, sorturi de bucatarie, halate de lucru, hanorace, fulare si caciuli, veste, geci, esarfe, bandane, etc. De asemenea producem in diferite combinatii de culori, de material si de design, sau importam, rucsaci, genti de umar, genti de voiaj, genti pentru laptop si documente, portfarduri, genti izoterme, sacose pentru cumparaturi, borsete, etc. Executam servicii de broderie industriala computerizata pe materiale textile, ecusoane brodate, embleme brodate, broderie pe tricouri, broderie pe halate, broderie pe camasi, brodam sepci, caciuli si fulare, broderie pe rucsaci si genti, broderie logo institutii scolare, embleme pentru firme de paza,hoteluri,politie, armata,etc Ca metoda de personalizare, broderia este cea mai rezistenta in timp, confera un aspect elegant produsului si o imagine deosebita companiilor care utilizeaza broderia ca metoda de personalizare a echipamentelor sau a materialelor promotionale. Pe baza contractelor de colaborare incheiate cu colaboratorii nostrii externi va punem la dispozitie articole promotionale de import pentru care dispunem de discounturi semnificative, ceea ce inseamna un pret final mult mai bun pentru dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati pentru oferte de pret.

 • Compania infiintata in anul 2000 are ca obiect de activitate productia de incaltaminte de protectie si militara cu talpa din poliuretan dubla densitate injectata direct pe fata incaltamintei. Materialele utilizate sunt de la companii europene, calitatea lor este foarte buna, similara cu a produselor care se gasesc pe pietele pretentioase din vestul Europei.