Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Siguranta & Protectie: 2025 companii
 • Nu am primit produsul Ce se intampla ?

Sibiu Importator
 • Foarte dragute

Bucuresti Producator
 • Initial au gresit comanda, unde aveau produse bune, dupa care mi-au retrimis produsele corect dar de o calitate foarte proasta.

Voluntari Distribuitor
 • Obiectul de activitate al firmei noastre il reprezinta confectionarea si comercializarea produselor textile si a echipamentelor de lucru, precum si personalizarea prin broderie computerizata a articolelor textile. Astfel, putem confectiona la cerere o gama larga de articole textile: geci matlasate, scurte de vant, scurte reflectorizante, camasi, pantaloni, sacouri, uniforme si echipamente de lucru, uniforme militare, salopete, pelerine, halate, sorturi, lenjerii, fete de masa, precum si accesorii: esarfe, cravate, epoleti, embleme si ecusoane brodate cu banda velcro (scai) aplicata, ecusoane cu nume/ functii cu banda velcro aplicata. In realizarea modelului solicitat tinem cont de dorintele si specificatiile clientului, propunem modele si tipuri de tesaturi si punem la dispozitie mostre, facilitand astfel alegerea celei mai potrivite solutii pentru fiecare client in parte. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra, referitoare la oferta noastra de produse.

Constanta Producator
 • Dealer Autorizat in Romania pentru Danita Danemarca - Statii Radio CB. Dealer MAAS Elektronik Germania. Importator SIRTEL Italia - Antene Radio CB. Statii CB President Dealer. Distributie statii radio CB si accesorii CB.

Craiova Import - Export
 • am primit ce-am comandat si era totul in regula

Onesti Producator
 • Profesionalism total

Bucuresti Distribuitor
 • EBX Romania produce marcaje rutiere si industriale personalizate si sabloane rutiere cifre si litere. De asemena, EBX Romania ofera servicii de consultanta privind autorizarea si avizarea ISU. Pentru detalii referitoare la ofertele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Stefan Design Serv Srl va oferta o gama variata de echipamente de protectie, uniforme de lucru, incaltaminte protectie. Producator - distribuitor. Pentru mai multe detalii despre produsele nostre puteti vizita site-ul www.protectie-echipament.ro sau ne puteti contacta la tel. 0764.472.724, 0766333234 Va multumim.

Bucuresti Producator
 • Tehnic & Emergency Light Srl este importator direct si distribuitor al marcilor Whelen - U.S. Federal Signal - U.S., Premier Hazard din Marea Britanie, Redtronic din Marea Britanie, HAZTEC Global Warning din Marea Britanie, SoundOff Signal - U.S., Senken Group Co,.Ltd - China, 911 Signal,  Dasteri din Grecia, BI Automotive din Germania, Mercura - Franta si altele, avand produse omologate conform cerintelor Europene de o foarte buna calitate.

Bucuresti Importator
 • Sc Nelmarc Srl de la infintare a dat dovada de profesionalism, promtitudine si rapiditate in onorarea comenzilor in cel mai scurt timp posibil la sediul clientului. Prin acest lucru a facut ca de la an la an sa creasca renumele firmei. In acelasi timp cu acumularea de experienta s-a reusit si o aducere constanta la zi a cunostintelor de ultima ora in domeniul echipamentelor de protectie. Prin acest site speram sa va oferim informatii de ultima ora privind produsele noastre care sa va ajute in desfasurarea activitatii dumneavoastra si sa ne apropie mai mult de toti clientii nostri.

Cristesti Importator
 • Dali Mag Online Srl. Suntem o comapanie noua dar cu multa experienta si ne dorim sa oferim fiecarui client pe langa produsul comandat si un zambet la primirea produsului dorit. Incercam sa vindem emotii, nu obiecte.

Gura Vitioarei Servicii
 • Alfa Prevent SRL infiintata in anul 2015, este o companie ce isi desfasoara activitatea atat in Brasov cat si la nivel national, oferind solutii complete de protectie impotriva electrocutarii, trasnetelor, si incendiilor. Principalele servicii oferite sunt: - Masuratori prize de pamant si continuitati (PRAM) - Proiectare si executie prize de pamant - Proiectare si executie sisteme de paratrasneti - Intocmire planuri de interventie - Proiectare sisteme de detectie incendii.

Brasov Servicii
 • Suntem o companie specializata in distributia de sisteme de securitate si automatizari pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Suntem distribuitori in Romania pentru produsele celor mai puternice branduri in domeniul automatizarilor: Came, Nice, Bft, Hormann. Produse originale, piese de schimb si suport tehnic pentru proiectarea si implementarea proiectelor tale de automatizari. Noi suntem Master Security Instal.

Pitesti Distribuitor
 • Instalatii pentru confortul dumneavoastra. Lucram pentru a asigura confortul oamenilor in casa lor, un plus in siguranta afacerilor si in ajutorul industriei. Oferim servicii si consultanta de calitate la preturi corecte. Detinem autorizatii in domeniul electric, sistemelor de securitate si managementul calitatii. Avand ca istoric activitatea unei persoane fizice autorizate "PFA NASTASIA - 2001", am decis sa evoluam. SIATECH este o echipa mai mare si profesionista in domeniul instalatiilor electrice, sisteme de securitate, sonorizari, retele de date si automatizari industriale. Indiferent de domeniul inovatiei, va stam la dispozitia nevoilor dumneavoastra.

Targu Frumos Servicii
 • Suntem o societate cu capital integral privat, am devenit lider national in productia de camere de tezaur. Treptat ne-am extins portofoliul, iar in prezent suntem importatori directi pentru 10.000 de tipuri de produse, de la peste 100 de producatori recunoscuti, pentru calitatea si fiabilitatea, produselor. Oferim o gama, completa de solutii de securitate, alaturi de sisteme de transport si procesare, numerar, solutii pentru industria hoteliera, sisteme de parking, sisteme ticketing pentru persoane si autovehicule sau solutii de arhivare si depozitare.

Miercurea Ciuc Importator
 • Suntem o companie tanara distribuitoare a unor branduri renumite. Echipamente de protectie si lucru de inalta calitate (imbracaminte si incaltaminte de protectie si lucru pentru toate domeniile de activitate, echipamente de protectie specifice tuturor zonelor de lucru cu risc ridicat si mediu), echipamente de protectie si stingere a incendiilor (stingatoare de toate tipurile si accesoriile aferente), produse de curatenie, produse de birotica si papetarie.

Bacau Distribuitor
 • Asiguram prin societatea noastra Gimar Stingserv SRL , autorizata ISU si ISO 9001,2001 ,verificarea, repararea si incarcarea stingatoarelorde incendiu, de orice tip omologat, utilizand piese, subansamble si produse de stingere originale Gimar Stingserv SRL asigura verificarea anuala a stingatoarelor si de asemenea furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale PSI , inclusiv hidranti (interiori, subterani si supraterani ), printre beneficiari aflandu-se centre comerciale, hoteluri si cladiri de birouri (America House, Turn BRD , Kaufland, Mobexpert, Hotel Bucuresti,Bucharest Business Park, Citroen, Porche , etc , carora ,de asemenea , le asiguram si verificarea anuala a stingatoarelor. Produsele oferite de societatea noastra sunt omologate conform legislatiei in vigoare in Romania si/sau CE si sunt fabricate in tara, in Asia si Europa de firme cu traditie in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Suntem pasionati de ceea ce facem! Dorim sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri, drept pentru care ne interesam de detaliile proiectelor in care ni se cere ajutorul. Experienta si capacitatea noastra poate fi analizata prin prisma proiectelor pe care le-am dus la bun sfarsit dar si prin prisma parteneriatelor stabile pe care le avem cu furnizorii si cu ceilalti parteneri. Avem un departament care se ocupa cu produse destinate halelor de productie sau depozitelor industriale, comerciale sau agricole, precum usile din fasii PVC, folosite in special pentru izolarea termica a doua incinte sau izolarea termica interior/exterior. Din anul 2019 , Leontech Electric este Autorizata ISU sa efectueze lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti. Pe baza parteneriatelor stabilite cu producatori de solutii de desfumare, putem oferi diferite solutii pentru implementarea sistemelor de evacuare fum, care inclus - trape de fum si ferestre de desfumare, cu actionare electrica, pneumatica sau combinata (actionare pneumatica cu activare electrica), sisteme actionate atat manual cat si automat, conform normativelor in vigoare ( Normativul de siguranta la foc al constructiilor P118-99), sisteme de admisie aer de compensare si automatizari. Avand in vedere ca sistemele de evacuare fum si gaze fierbinti au nevoie de mentenanta periodica, credem ca oferirea serviciilor de verificare periodica sunt foarte binevenite. Usile automate pe care le distribuim sunt usi produse in Spania, electronica japoneza si se diferentiaza prin rezistenta in utilizare si costuri mici de achizitionare si intretinere, usi care sunt disponibile in maximum 2-3 saptamani din momentul        finalizarii comenzii ferme. Asteptam invitatia dvs.! Venim la santier sa gasim solutiile optime

Bucuresti-Ilfov Importator
 • Va oferim solutii profesioniste optimizate in functie de necesitatile clientului pentru siguranta la efractie si incendiu. Instruirea si calificarea personalului cu atributii pe linie de PSI. Redactarea si actualizarea documentatiei specifice in domeniul PSI.

Bucuresti Servicii