Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Siguranta & Protectie: 1998 companii
 • Am primit coletul in stare buna si la timp.O zi buna.

 • Produs excelent;felicitari bizoo♥♥♥Fan Courier,execrabil privind pretul.Nu am putut finaliza comanda.

 • Nu am primit produsul Ce se intampla ?

 • Initial au gresit comanda, unde aveau produse bune, dupa care mi-au retrimis produsele corect dar de o calitate foarte proasta.

 • Obiectul de activitate al firmei noastre il reprezinta confectionarea si comercializarea produselor textile si a echipamentelor de lucru, precum si personalizarea prin broderie computerizata a articolelor textile. Astfel, putem confectiona la cerere o gama larga de articole textile: geci matlasate, scurte de vant, scurte reflectorizante, camasi, pantaloni, sacouri, uniforme si echipamente de lucru, uniforme militare, salopete, pelerine, halate, sorturi, lenjerii, fete de masa, precum si accesorii: esarfe, cravate, epoleti, embleme si ecusoane brodate cu banda velcro (scai) aplicata, ecusoane cu nume/ functii cu banda velcro aplicata. In realizarea modelului solicitat tinem cont de dorintele si specificatiile clientului, propunem modele si tipuri de tesaturi si punem la dispozitie mostre, facilitand astfel alegerea celei mai potrivite solutii pentru fiecare client in parte. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra, referitoare la oferta noastra de produse.

 • Dealer Autorizat in Romania pentru Danita Danemarca - Statii Radio CB. Dealer MAAS Elektronik Germania. Importator SIRTEL Italia - Antene Radio CB. Statii CB President Dealer. Distributie statii radio CB si accesorii CB.

 • am primit ce-am comandat si era totul in regula

 • Societate tanara infiintata in anul 2007 ce se ocupa cu importul si distributia produselor de siguranta rutiera si interventii lucrari in carosabil, avand o gama larga de produse precum: indicatoare rutiere, limitatoare de viteza, conuri de trafic, lampi de presemnalizare, treceri de pietoni din cauciuc, bariere de plastic, separatori de trafic, etc., punand mare accent pe raportul calitate/ pret. Incepand cu anul 2011 societatea noastra este certificata ISO:9001 si beneficiaza de certificarea URS ISO:14001.

 • Site-ul BestBUY (bestbuy.ro) este operat de societatea BestBuy Group, cu sediul in Narciselor 10, Bacau, Bacau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J4/813/2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 • EBX Romania produce marcaje rutiere si industriale personalizate si sabloane rutiere cifre si litere. De asemena, EBX Romania ofera servicii de consultanta privind autorizarea si avizarea ISU. Pentru detalii referitoare la ofertele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Stefan Design Serv Srl va oferta o gama variata de echipamente de protectie, uniforme de lucru, incaltaminte protectie. Producator - distribuitor. Pentru mai multe detalii despre produsele nostre puteti vizita site-ul www.protectie-echipament.ro sau ne puteti contacta la tel. 0764.472.724, 0766333234 Va multumim.

 • GM Sodis Srl a fost infiintata in anul 2009 si este situata in Comuna Botesti - Jud. Neamt. Cu un efectiv de peste 5 angajati, GM Sodis S.R.L. comercializeaza o gama larga de materiale pentru constructii. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumiti de serviciile noastre. Credem ca o colaborare poate aduce doar avantaj reciproc. Distribuitor Yato Romania - JBM - Grupa Topex - Neo Tools - Graphite - Verto - Rocast - Soudal - Repsol Punct lucru: Comuna Botesti - Jud. Neamt - Str. Europeana, n. 11

 • Tehnic & Emergency Light Srl este importator direct si distribuitor al marcilor Whelen - U.S. Federal Signal - U.S., Premier Hazard din Marea Britanie, Redtronic din Marea Britanie, HAZTEC Global Warning din Marea Britanie, SoundOff Signal - U.S., Senken Group Co,.Ltd - China, 911 Signal,  Dasteri din Grecia, BI Automotive din Germania, Mercura - Franta si altele, avand produse omologate conform cerintelor Europene de o foarte buna calitate.

 • Sc Nelmarc Srl de la infintare a dat dovada de profesionalism, promtitudine si rapiditate in onorarea comenzilor in cel mai scurt timp posibil la sediul clientului. Prin acest lucru a facut ca de la an la an sa creasca renumele firmei. In acelasi timp cu acumularea de experienta s-a reusit si o aducere constanta la zi a cunostintelor de ultima ora in domeniul echipamentelor de protectie. Prin acest site speram sa va oferim informatii de ultima ora privind produsele noastre care sa va ajute in desfasurarea activitatii dumneavoastra si sa ne apropie mai mult de toti clientii nostri.

 • Dali Mag Online Srl. Suntem o comapanie noua dar cu multa experienta si ne dorim sa oferim fiecarui client pe langa produsul comandat si un zambet la primirea produsului dorit. Incercam sa vindem emotii, nu obiecte.

 • Alfa Prevent SRL infiintata in anul 2015, este o companie ce isi desfasoara activitatea atat in Brasov cat si la nivel national, oferind solutii complete de protectie impotriva electrocutarii, trasnetelor, si incendiilor. Principalele servicii oferite sunt: - Masuratori prize de pamant si continuitati (PRAM) - Proiectare si executie prize de pamant - Proiectare si executie sisteme de paratrasneti - Intocmire planuri de interventie - Proiectare sisteme de detectie incendii.