Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Paza, Supraveghere & Detectivi - Siguranta & Protectie: 222 companii
 • Despre noi Suntem o companie de securitate moderna avand logistica necesara desfasurarii actului de securitate in conditii optime si un management bun performant axat pe imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestate. Servici Pachetul de serviciu de paza umana Cuprinde trei elemente: - Agentii de paza dispun in obiectivul dvs. un program stabilit prin contract. - Echipajele de interventie rapida care sunt folosite in cazul unor situatii mai delicate la solicitarea agentilor de paza dispusi in obiectiv sau a beneficiarului - Inspectorii companiei ce au rolul de a superviza buna desfasurare a actului de paza in cadrul fiecarui obiectiv Servicii de paza: - obiective industriale de stat sau private - sediii de societati comerciale - sedii de banci - centre comerciale - resedinte private - institutii de invatamant - restaurante si hoteluri - santiere de contructii Dotarea agentiei: - uniforma - tonfa - spray-uri lacrimogene - telefoane mobile - statii emisie-receptie - la cererea beneficiarului putand fi dotati cu pistol cu gloante de cauciuc sau gaze

Timisoara Servicii
 • New Metal Design este o companie implicata in domeniul constructiilor metalice din otel, fier forjat sau chiar inox cat si a confectiilor metalice - de la balustrade, porti si garduri, vitrine inox, sere si solarii, scari interioare inox sau otel -  avand lucrari de referinta si un istoric deja consacrat pe piata.

Minisu De Sus Servicii
 • Algrup security, va poate monitoriza bunurile si a proteja proprietatile, fiind autorizata sa detina in dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea in mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie. societatea noastra dispune de dispecerat zonal de monitorizare a sistemelor de alarma pe linie telefonica si frecventa gsm. Poate asigura clientul de monitorizare si supraveghere video, oferind cele mai bune produse pe piata. Dezideratul nostru principal este asigurarea unei stari permanente de protectie clientilor firmei noastre, indiferent de forma si sistemul pe care il prefera. Prioritatea noastra este    securizarea afacerii dumneavoastra. Algrup Security ofera servicii de paza umana la obiective private, instaleaza sisteme tehnice de alarma la efractie si supraveghere video, control acces si detectie in caz de incendiu. Prestam servicii de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie rapida la eveniment si organizeaza cursuri de formare profesionala pentru agenti de securitate. www.algrup.ro Misiunea ag security Noi suntem solutia! noi oferim servicii de calitate pornind de la standarde ridicate pe termen lung. obiectivele noastre sunt: - asigurarea pazei si protectiei eficiente la un nivel de calitate care sa satisfaca orizontul de asteptare si cerintele beneficiarului; - imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor prestate prin adaptarea permanenta la solicitarile clientilor; - imbunatatirea substantiala a raportului calitate - pret, concomitent cu realizarea unei eficiente sporite in prestarea serviciilor. in vederea obtinerii acestor rezultate firma noastra propune realizarea de sisteme integrate (paza umana, sisteme tehnice si cursuri de calificare), care sa deserveasca cerintele clientilor. paza buna trece primejdia rea - spune un vechi proverb romanesc. in zilele noastre, in care respectul pentru proprietatea privata e un concept cu care se opereaza doar la nivel declarativ, iar institutiile statului insarcinate cu siguranta cetateanului si protejarea bunurilor acestuia actioneaza lent si deseori lipsit de eficienta, fiecaruia ii revine sarcina de a isi asigura protectia de care considera ca are nevoie.

Olt, Valcea Servicii
 • Infiintata in anul 2008, R & S Guard Security S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: paza si protectie, monitorizare, echipe de paza, garzi de corp. Compania are un efectiv de 30 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din        Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. R & S Guard Security S.R.L. se preocupa de instruirea        continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si        pentru a fi mereu        pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Calarasi Servicii
 • Firma Activ Guard dispune de consultanta si aistenta tehnica pentru Proiectarea si implemantarea sistemului de management al calitatii si va oferta servicii specializate de paza si protectie pentru obiective, bunuri si valori, control acces persoane. Avem experienta in presatia de paza pentru obiective industriale, magazine, policlinici, spitale, santiere, depozite, licee, sedii si reprezentante de firme, stadioane, etc.

Oltenita Servicii
 • S.C. DSP Divizia de Securitate si Paza S.R.L a fost infiintata in anul 2009 in temeiul Legii 333/2003 autorizata pentru desfasurarea serviciului de paza si protectie de catre M.A.I.- I.G.P.R. -D.P.O.P. cu licenta de functionare nr 1371/P. Personalul de conducere al societatii este format din profesionisti in domeniul securitatii private, ocupand in trecut functii de conducere in cadrul Directiei Generale de Politie al Municipiului Bucuresti, avand ca linie de munca paza obiective acumuland o vasta si bogata experienta. Datorita aceastei experiente acumulata in prima instanta din profesia de origine a personalului de conducere a societatii, ne recomanda tuturor potentialilor clienti ca, un partener de afaceri credibil, serios, corect si de incredere in a va asigura securitatea vietii, bunurilor si valorilor dumneavoatra. Infiintarea S.C. DSP Divizia de Securitate si Paza S.R.L a insemnat o completare a masurilor de combatere a infractionalitatii, a cresterii gradului de siguranta si protectie a bunurilor, valorilor si nu in ultimul rand a vietii omenesti. Siguranta si credibilitatea S.C DSP Divizia de Securitate si Paza S.R.L. pe Piata Romaneasca de Securitate se bazeaza pe servicii de calitate, prin indrumare, sprijin si control, obtinute ca urmare a criteriilor de selectie, pregatire si testare a personalului angajat. Oferta DSP, este destinata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, cuprinzand in principal servicii de paza si protectie, solutii tehnice inteligente de securitate, serivicii de monitorizare si interventie rapida la alarme, servicii de consiliere pentru asigurarea bunurilor si valorilor precum si cursuri de calificare in profesia agent paza si ordine ? garda de corp. Datele mentionate mai sus sunt cu titlu informativ in vederea cunoasterii si realizari profilul moral si profesional al S.C. DSP Divizia de Securitate si Paza S.R.L, astfel incat, beneficiarii, sa faca alegerea corecta in vederea incredintarii in paza a vietii, bunurilor si valorilor personale sau a societatii pe care o reprezinta. Consideram ca munca noastra nu reprezinta un simplu plan de afaceri, ci este in primul rand profesia noastra, asigurandu-va linistea si protectia de care aveti nevoie.

Bucuresti Servicii
 • S.C. Tiger Guard Serv S.R.L. este o societate de Paza si Protectie infiintata in anul 2000, avand la conducere persoane ce au lucrat in sistem, cu experienta in domeniul pazei si protectiei, bunurilor si a persoanelor. Agentii nostri de securitate sunt Atestati si intr-o continua pregatire profesionala in domeniul pazei, protectiei si securitatii atat a obiectivelor cat si a persoanelor. Sunt de varsta medie, avand calificare in domeniu, si stabilitate in societatea Tiger Guard Serv S.r.l. In toata aceasta perioada de 16 (saisprezece) ani de functionare nu am reziliat nici un contract, dimpotriva, societatea a prosperat. Contactati-ne si va veti convinge. De aceea va amintim "Noi veghem la linistea dumneavoastra".

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra CDS Companie de Securitate, cu sediul in Bucuresti, isi desfasoara activitatea in domeniul Sigurantei si Protectiei, oferind clientilor sai servicii de paza si protectie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • CSM International, societate specializata in asigurarea serviciilor de securitate: paza / protectie, valori de transport, garzi de corp / escorte, instalare sisteme de securitate si interventie rapida. CSM International ofera servicii care stau la baza unei experiente acumulate in timp, cu personal calificat si adaptat permanent in diferite situatii si pentru toate necesitatile beneficiarilor nostri. CSM International, considera ca pentru a crea in jurul nostru si al clientilor nostri un climat propice pentru dezvoltarea afacerilor, siguranta reprezinta o prioritate, principalul scop fiind acela de a ne dezvolta impreuna si sa devenim mai puternici.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra este un partener de incredere al clientilor, prin serviciile de calitate si rapoartele de investigatii complete, care le aduc linistea si siguranta ca au aflat adevarul. Servicii oferite de Victoria Veritas: - Consultanta gratuita; - Adaptam investigatia in functie de cerintele si posibilitatile financiare ale clientului; - Ne deplasam oriunde, oricand, in locatia aleasa de client pentru a stabili planul de actiune; - Filaj, contra-filaj, investigatii, supraveghere, anchete; - Mentinem permanent legatura cu clientul; - Probe foto, video, rapoarte de investigatie; - Asiguram si pastram secretul investigatiei.

Slatina Servicii
 • Sc Allzone Guard Srl ofera servicii de paza si protectie monitorizare interventie transport valori garda de corp. Efectuam servicii in tara si peste hotare daca este cazul, dotari profesionale, avem angajati cu inalta calificare si profesionalism.

Cluj Napoca Servicii
 • Setarea unor noi standarde de excelenta in industria de securitate romaneasca, contribuind astfel la cresterea gradului de satisfactie al clientilor, la dezvoltarea profesionala continua a angajatilor si la protejarea aspiratiilor comunitatii in care activam. Valori Integritate, Inovatie, Spirit de echipa Misiune Misiunea companiei Guard One este aceea de a asigura securitatea si protectia afacerilor si proprietatilor private prin identificarea, prevenirea si gestionarea in mod eficient a riscurilor generate de incidente sau situatii de criza cu impact direct asupra integritatii umane, asupra activelor tangibile (produse, servicii, infrastructura, informatii si resurse financiare) precum si asupra activelor intagibile (imagine, reputatie). Misiunea Guard One se va materializa prin: Intelegerea nevoilor actuale ale clientilor, anticiparea si acoperirea nevoilor viitoare ale acestora; Imbunatatirea permanenta a programelor de evaluare si prevenire a riscurilor, in concordanta cu trend-urile tehnologiei si evolutiile macro-economice; Implementarea unor solutii de securitate si protectie innovative si generatoare de valoare adaugata pentru clienti; Implementarea unei politici integrate de resurse umane si crearea unui mediu de lucru menit sa stimuleaze intiativa si spiritul de echipa si sa creeze oportunitati superioare de instruire si dezvoltare profesionala.

Bucuresti Servicii
 • Compania DMD Guardian S.R.L. este una din companiile de securitate, care aplica cele mai inalte standarde de calitate pentru serviciile oferite clientilor sai. Va putem oferi servicii de paza si protectie, executate la cel mai inalt nivel, cu un raport calitate / pret foarte bun. De ce sa apelati la serviciile noastre? Va putem oferi unele dintre cele mai bune servicii de paza si protectie datorita resurselor umane (agenti de foarte buna calitate, riguros selectionati, bine scolarizati si instruiti, pregatiti sa intervina si sa rezolve orice situatie aparuta in timpul executarii serviciului), echipamentelor si logisticii de care dispunem. Va putem asigura servicii de paza si protectie la standarde inalte de calitate in toate zonele tarii, cu acoperirea directa a companiei noastre. Pentru informatii suplimentare si oferte de pret personalizate va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • S.C. G4S Secure Solutions este membra a G4S plc., corporatie internationala care furnizeaza servicii si solutii de securitate cu operatiuni in peste 110 tari din intreaga lume si are mai mult de 611.000 de angajati. In Romania, G4S Secure Solutions este prezenta din 1996, fiind specializata in furnizarea unei game complete de produse, servicii si solutii integrate de securitate - paza umana, monitorizare, interventie si sisteme electronice de supraveghere. Totalizeaza astazi aproape 2500 de salariati, inregistrand 30 de puncte de lucru pentru serviciile de paza si interventie. Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum: Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, Piraeus Bank, Inditex, H&M, Koton, PRO TV, E-on Romania, L'oreal, Bosch, Enel, Electrical, Nestle, JTI s.a.

Bucuresti Servicii
 • Powerlight Systems va ofera servicii de montaj camere supraveghere video Piatra Neamt / instalare video camere Piatra Neamt/ intretinere sisteme de camere de supraveghere video Piatra Neamt: -camere HD si Full HD, camere IP, SpeedCAm, DVR-uri, XVR-uri NVR-uri, -Cablare Profesionala -Setare sistem pentru obtinere de imagini foarte clare -Setare sistem pentru vizionare online (de pe telefon mobil, tableta, laptop, etc din orice locatie). Daca ai probleme cu sistemul actual sau ai nevoie de (HD) nu ezita sa ne contactezi!

Piatra Neamt Servicii
 • Profesionistii Best Profesional Investigation - B.P.I. SRL desfasoara activitati specifice de investigare generice, care se refera la: a) Conduita si moralitatea publica a unei persoane; b) Date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere; c) Persoanele disparute de la domiciliu; d) Bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces; e) Asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora. Totodata,  oferim servicii de consultanta in domeniul inteligence, avand si posibilitatea realizarii unor profile personale, inclusiv prin folosirea si interpretarea tehnicii poligraf (detectorul de minciuni).

Bucuresti Servicii
 • Actionam la nivel local si national, punand la dispozitie clientilor nostri un pachet nou si profesional de servicii, dedicat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Misiunea noastra este de a garanta siguranta obiectivelor monitorizate si a celor pazite, prin permanenta instruire a agentilor nostri de paza, prin dotarea lor cu echipamente de ultima generatie si  orientarea societatii noastre catre servicii sigure si de calitate. In 2013, ROKY RANDORY GUARD, a obtinut locul 3 in Top Afaceri Romania, sectiunea Intreprinderi mici si mijlocii, sectorul 1, Bucuresti. Tarifele practicate de societatea noastra se stabilesc in raport cu situatia reala, cerintele partenerilor, conditiile de efectuare a serviciului si gradul de specializare a serviciului solicitat.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra efectueaza servicii excelente de monitorizare, interventie si paza umana a obiectivelor de orice natura, locatie sau dificultate. In noi veti gasii un partener de incredere, va puteti lasa casa si afacerea in grija noastra fara sa riscati ceva.

Constanta Servicii
 • Cabinet de psihologie Teodorescu Mihaela in Iasi, ofera servicii psihologice in domeniul psihologiei transporturilor, muncii si organizationala si psihologiei aplicate in domeniul ordinii publice si apararii nationale. Efectuam evaluari psihologice pentru angajare sau control periodic, recrutare si selectie personal, avize psihologice pentru scoala de soferi, obtinere permis port arma.

Iasi Servicii
 • Elite Steward Sas este o companie ce ofera servicii de securitate pentru o intreaga varietate de domenii si industrii. Avand ca target oferirea de solutii pe baza nevoilor fiecarui client in parte, Elite Steward Sas cunoaste o dezvoltare continua pe aceasta piata. Strategia noastra se bazeaza pe personalizarea solutiilor oferite, in care includem tehnologia si serviciile de calitate. Avand o experienta in spate, Elite Steward Sas ofera in primul rand consultanta in serviciile de securitate, tocmai pentru a preveni aparitia riscurilor si pentru a elabora un plan de securitate la cel mai profesional nivel. De la infiintare si pana in prezent, S.C. Elite Steward Sas SRL a urmarit permanent sa ofere beneficiarilor sai servicii de cea mai inalta calitate in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor.

Bucuresti Sectorul 4 Servicii