Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Paza, Supraveghere & Detectivi - Siguranta & Protectie: 221 companii
 • Algrup security, va poate monitoriza bunurile si a proteja proprietatile, fiind autorizata sa detina in dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea in mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie. societatea noastra dispune de dispecerat zonal de monitorizare a sistemelor de alarma pe linie telefonica si frecventa gsm. Poate asigura clientul de monitorizare si supraveghere video, oferind cele mai bune produse pe piata. Dezideratul nostru principal este asigurarea unei stari permanente de protectie clientilor firmei noastre, indiferent de forma si sistemul pe care il prefera. Prioritatea noastra este    securizarea afacerii dumneavoastra. Algrup Security ofera servicii de paza umana la obiective private, instaleaza sisteme tehnice de alarma la efractie si supraveghere video, control acces si detectie in caz de incendiu. Prestam servicii de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie rapida la eveniment si organizeaza cursuri de formare profesionala pentru agenti de securitate. www.algrup.ro Misiunea ag security Noi suntem solutia! noi oferim servicii de calitate pornind de la standarde ridicate pe termen lung. obiectivele noastre sunt: - asigurarea pazei si protectiei eficiente la un nivel de calitate care sa satisfaca orizontul de asteptare si cerintele beneficiarului; - imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor prestate prin adaptarea permanenta la solicitarile clientilor; - imbunatatirea substantiala a raportului calitate - pret, concomitent cu realizarea unei eficiente sporite in prestarea serviciilor. in vederea obtinerii acestor rezultate firma noastra propune realizarea de sisteme integrate (paza umana, sisteme tehnice si cursuri de calificare), care sa deserveasca cerintele clientilor. paza buna trece primejdia rea - spune un vechi proverb romanesc. in zilele noastre, in care respectul pentru proprietatea privata e un concept cu care se opereaza doar la nivel declarativ, iar institutiile statului insarcinate cu siguranta cetateanului si protejarea bunurilor acestuia actioneaza lent si deseori lipsit de eficienta, fiecaruia ii revine sarcina de a isi asigura protectia de care considera ca are nevoie.

 • Despre noi Suntem o companie de securitate moderna avand logistica necesara desfasurarii actului de securitate in conditii optime si un management bun performant axat pe imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestate. Servici Pachetul de serviciu de paza umana Cuprinde trei elemente: - Agentii de paza dispun in obiectivul dvs. un program stabilit prin contract. - Echipajele de interventie rapida care sunt folosite in cazul unor situatii mai delicate la solicitarea agentilor de paza dispusi in obiectiv sau a beneficiarului - Inspectorii companiei ce au rolul de a superviza buna desfasurare a actului de paza in cadrul fiecarui obiectiv Servicii de paza: - obiective industriale de stat sau private - sediii de societati comerciale - sedii de banci - centre comerciale - resedinte private - institutii de invatamant - restaurante si hoteluri - santiere de contructii Dotarea agentiei: - uniforma - tonfa - spray-uri lacrimogene - telefoane mobile - statii emisie-receptie - la cererea beneficiarului putand fi dotati cu pistol cu gloante de cauciuc sau gaze

 • Klub Metalia este o companie implicata in domeniul constructiilor metalice din otel, fier forjat sau chiar inox cat si a confectiilor metalice - de la balustrade, porti si garduri, vitrine inox, sere si solarii, scari interioare inox sau otel - avand lucrari de referinta si un istoric deja consacrat pe piata.

 • Societatea noastra este un partener de incredere al clientilor, prin serviciile de calitate si rapoartele de investigatii complete, care le aduc linistea si siguranta ca au aflat adevarul. Servicii oferite de Victoria Veritas: - Consultanta gratuita; - Adaptam investigatia in functie de cerintele si posibilitatile financiare ale clientului; - Ne deplasam oriunde, oricand, in locatia aleasa de client pentru a stabili planul de actiune; - Filaj, contra-filaj, investigatii, supraveghere, anchete; - Mentinem permanent legatura cu clientul; - Probe foto, video, rapoarte de investigatie; - Asiguram si pastram secretul investigatiei.

 • Sc Allzone Guard Srl ofera servicii de paza si protectie monitorizare interventie transport valori garda de corp. Efectuam servicii in tara si peste hotare daca este cazul, dotari profesionale, avem angajati cu inalta calificare si profesionalism.

 • Setarea unor noi standarde de excelenta in industria de securitate romaneasca, contribuind astfel la cresterea gradului de satisfactie al clientilor, la dezvoltarea profesionala continua a angajatilor si la protejarea aspiratiilor comunitatii in care activam. Valori Integritate, Inovatie, Spirit de echipa Misiune Misiunea companiei Guard One este aceea de a asigura securitatea si protectia afacerilor si proprietatilor private prin identificarea, prevenirea si gestionarea in mod eficient a riscurilor generate de incidente sau situatii de criza cu impact direct asupra integritatii umane, asupra activelor tangibile (produse, servicii, infrastructura, informatii si resurse financiare) precum si asupra activelor intagibile (imagine, reputatie). Misiunea Guard One se va materializa prin: Intelegerea nevoilor actuale ale clientilor, anticiparea si acoperirea nevoilor viitoare ale acestora; Imbunatatirea permanenta a programelor de evaluare si prevenire a riscurilor, in concordanta cu trend-urile tehnologiei si evolutiile macro-economice; Implementarea unor solutii de securitate si protectie innovative si generatoare de valoare adaugata pentru clienti; Implementarea unei politici integrate de resurse umane si crearea unui mediu de lucru menit sa stimuleaze intiativa si spiritul de echipa si sa creeze oportunitati superioare de instruire si dezvoltare profesionala.

 • Compania DMD Guardian S.R.L. este una din companiile de securitate, care aplica cele mai inalte standarde de calitate pentru serviciile oferite clientilor sai. Va putem oferi servicii de paza si protectie, executate la cel mai inalt nivel, cu un raport calitate / pret foarte bun. De ce sa apelati la serviciile noastre? Va putem oferi unele dintre cele mai bune servicii de paza si protectie datorita resurselor umane (agenti de foarte buna calitate, riguros selectionati, bine scolarizati si instruiti, pregatiti sa intervina si sa rezolve orice situatie aparuta in timpul executarii serviciului), echipamentelor si logisticii de care dispunem. Va putem asigura servicii de paza si protectie la standarde inalte de calitate in toate zonele tarii, cu acoperirea directa a companiei noastre. Pentru informatii suplimentare si oferte de pret personalizate va rugam sa ne contactati.

 • S.C. G4S Secure Solutions este membra a G4S plc., corporatie internationala care furnizeaza servicii si solutii de securitate cu operatiuni in peste 110 tari din intreaga lume si are mai mult de 611.000 de angajati. In Romania, G4S Secure Solutions este prezenta din 1996, fiind specializata in furnizarea unei game complete de produse, servicii si solutii integrate de securitate - paza umana, monitorizare, interventie si sisteme electronice de supraveghere. Totalizeaza astazi aproape 2500 de salariati, inregistrand 30 de puncte de lucru pentru serviciile de paza si interventie. Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum: Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, Piraeus Bank, Inditex, H&M, Koton, PRO TV, E-on Romania, L'oreal, Bosch, Enel, Electrical, Nestle, JTI s.a.

 • Powerlight Systems va ofera servicii de montaj camere supraveghere video Piatra Neamt / instalare video camere Piatra Neamt/ intretinere sisteme de camere de supraveghere video Piatra Neamt: -camere HD si Full HD, camere IP, SpeedCAm, DVR-uri, XVR-uri NVR-uri, -Cablare Profesionala -Setare sistem pentru obtinere de imagini foarte clare -Setare sistem pentru vizionare online (de pe telefon mobil, tableta, laptop, etc din orice locatie). Daca ai probleme cu sistemul actual sau ai nevoie de (HD) nu ezita sa ne contactezi!

 • Profesionistii Best Profesional Investigation - B.P.I. SRL desfasoara activitati specifice de investigare generice, care se refera la: a) Conduita si moralitatea publica a unei persoane; b) Date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere; c) Persoanele disparute de la domiciliu; d) Bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces; e) Asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora. Totodata,  oferim servicii de consultanta in domeniul inteligence, avand si posibilitatea realizarii unor profile personale, inclusiv prin folosirea si interpretarea tehnicii poligraf (detectorul de minciuni).

 • Actionam la nivel local si national, punand la dispozitie clientilor nostri un pachet nou si profesional de servicii, dedicat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Misiunea noastra este de a garanta siguranta obiectivelor monitorizate si a celor pazite, prin permanenta instruire a agentilor nostri de paza, prin dotarea lor cu echipamente de ultima generatie si  orientarea societatii noastre catre servicii sigure si de calitate. In 2013, ROKY RANDORY GUARD, a obtinut locul 3 in Top Afaceri Romania, sectiunea Intreprinderi mici si mijlocii, sectorul 1, Bucuresti. Tarifele practicate de societatea noastra se stabilesc in raport cu situatia reala, cerintele partenerilor, conditiile de efectuare a serviciului si gradul de specializare a serviciului solicitat.

 • Firma noastra efectueaza servicii excelente de monitorizare, interventie si paza umana a obiectivelor de orice natura, locatie sau dificultate. In noi veti gasii un partener de incredere, va puteti lasa casa si afacerea in grija noastra fara sa riscati ceva.

 • Cabinet de psihologie Teodorescu Mihaela in Iasi, ofera servicii psihologice in domeniul psihologiei transporturilor, muncii si organizationala si psihologiei aplicate in domeniul ordinii publice si apararii nationale. Efectuam evaluari psihologice pentru angajare sau control periodic, recrutare si selectie personal, avize psihologice pentru scoala de soferi, obtinere permis port arma.

 • Elite Steward Sas este o companie ce ofera servicii de securitate pentru o intreaga varietate de domenii si industrii. Avand ca target oferirea de solutii pe baza nevoilor fiecarui client in parte, Elite Steward Sas cunoaste o dezvoltare continua pe aceasta piata. Strategia noastra se bazeaza pe personalizarea solutiilor oferite, in care includem tehnologia si serviciile de calitate. Avand o experienta in spate, Elite Steward Sas ofera in primul rand consultanta in serviciile de securitate, tocmai pentru a preveni aparitia riscurilor si pentru a elabora un plan de securitate la cel mai profesional nivel. De la infiintare si pana in prezent, S.C. Elite Steward Sas SRL a urmarit permanent sa ofere beneficiarilor sai servicii de cea mai inalta calitate in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor.

 • Aveti o intrebare care va macina? Noi va dam raspunsul! La fel ca in jocul de sah, succesul detectivului particular incepe cu primele mutari, care trebuie sa fie precise si corecte. In acest sens trebuie luat in considerare faptul ca greselile de inceput sunt uneori nimicitoare pentru reusita si va fi nevoie de multa pricepere, disciplina si munca istovitoare pentru a se recuceri pozitia initiala. In acest sens, de la inceput vom initia un demers specific si sistematic pentru a alcatui o conceptie si un plan de actiune, care sa aiba in vedere evaluarea posibilitatilor de succes. Utilitatea informatiilor procurate se regaseste in raportul final si elementele cu caracter probatoriu, rezultate in urma activitatilor informative desfasurate, toate acestea fiind puse la dispozitia clientului. Datele si informatiile obtinute pe parcursul actiunilor investigative sunt destinate exclusiv clientului si au caracter confidential. Ramane la aprecierea clientului modalitatea in care se va folosi de aceste elemente, conditia fiind sa nu deconspire modalitatea de obtinere a lor.

 • Creativ Security este o companie de paza si protectie nascuta in Galati, ce a capatat in scurt timp increderea clientilor prin calitatea serviciilor si prin profesionalismul personalului din cadrul acesteia. Cu capacitati logistice, la inceput locale, evoluand rapid, in prezent putem oferi serviciile noastre atat in Bucuresti cat si in orice alt oras al tarii. Creativ Security este o companie formata si condusa de oameni specializati in domeniul managerial, si de profesionisti cu o bogata experienta in domeniul securitatii. Succesul si puterea se bazeaza in primul rand pe calitatea serviciilor asigurate. O caracteristica importanta a conducerii companiei este aceea ca se preocupa permanent de coordonare, organizare si controlul calitatii serviciilor.

 • Compania noastra este juridic abilitata sa efectueze investigatii in legatura cu persoanele, bunurile, faptele, datele si imprejurarile care fac obiectul activitatii detectivilor particulari, folosindu-se de metode si tehnici adecvate specificului profesiei, cu respectare stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.

 • Joining Forces Security este o companie moderna, construita pe principii solide, ce doreste o abordare profesionala a pietei romanesti, pentru serviciile de paza si protectie, analiza de risc la securitate fizica, consultanta in domeniul securitatii. Pentru acest deziderat compania noastra vine in intampinarea potentialilor beneficiari cu o gama larga de servicii de paza si protectie, menita sa satisfaca cele mai exigente cerinte. La realizarea acestor produse, am urmarit atragerea unui numar mare de clienti care sa se convinga de profesionalismul salariatilor nostrii si care sa recomande mai departe serviciile companiei. Din dorinta de a contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra in conditii de protectie si siguranta va supunem atentiei oferta de servicii paza, monitorizare si interventie rapida:

 • Esti patron si vrei sa verifici cv-ul viitorilor angajati? Simti ca salariatii te fura, mai ales daca ai o activitate comerciala? Nu stii de ce, dar comportamentul partenerului tau de viata ti se pare schimbat sau dubios? Vrei sa te asiguri ca partenerul de afaceri nu te trage in piept? Sau poate vrei sa vezi cine este si ce a facut bona copilului tau? Politia nu poate sa verifice toate aceste lucruri pentru tine, insa noi putem. SPY ON - un plus de adevar! www.detectivi-iasi.ro

 • Suntem o societate de paza si protectie infiintata inca din anul 2008. Oferim servicii profesionale de paza si siguranta. Oferim consultanta in domeniu si preturi competitive fara a face rabat la calitate.