Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Babysitting si Ingrijire Batrani - Servicii: 32 companii
 • Suntem o societate cu capital privat romanesc, nou infiintata. Obiectele de activitate sunt: plasarea fortei de munca in Germania in: ingrijire batrani, muncitori in fabrici, dar si consumtanta in domeniul economic pentru persoane romane si straine privind infintatea de societati, conducerea evidentei contabile etc. De asemenea, oferim servicii in domeniul resurselor umane (recrutare, servicii de personal).

Tirnava Servicii
 • Centrul de ingrijire supraveghere medicala a batranilor Isodan se afla la 3 km de Piatra Neamt intr-un loc de vis zona "Ursuleti" si asigura conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort. Isodan este locul unde ii pastrati aproape pe bunicii cei dragi si in acelasi timp aveti garantia ca acestia primesc atentia si grija pe care o merita. In caminul nostru batranii vor regasi confort, liniste si o atmosfera prietenoasa. Astfel, ei nu se vor simti singuri, ci vor fi inconjurati de persoane asemenea lor cu care pot discuta sau impartasi activitati placute. Aici incurajam bunicii sa-si petreaca impreuna timpul prin jocuri de societate, plimbari, vizionarea emisiunilor preferate si alte activitati recreative, realizand terapia ocupationala atat de necesara varstei a treia. In acest mod vom pastra active atat mintea cat si trupul, cu efect benefic asupra sanatatii si starii de spirit Echipa noastra este formata din persoane calificate, cu experienta in domeniu si va ofera cu drag serviciile medicale si psihologice necesare intretinerii si imbunatatirii sanatatii. Tarif = 2000 lei/ luna Tel: 0741.624.605 0743.581.829

Com. Alexandru Cel Bun Servicii
 • Rolul agentiei noastre este acela de a intermedia relatia dintre angajator si angajat, astfel oferindu-va servicii de mediere eficiente valabile pentru ambele parti. Procesul de intermediere implica procesarea cerintilor parintiilor/persoanelor interesate, realizarea unei selectii a candidatelor al caror profil se incadreaza in cerintele familiei si organizare de intalnirii intre acestia in vederea alegeri celei mai compatibile si competente canditate. Selectia unei bone/guvernanta/babysitter, menajera pentru intretinere curateniei intr-un imobil, ori a unei persoane pentru ingrijirea unui varstnic / bolnav la domiciliu se realizeaza dupa urmatoarele criterii: experienta, abilitati, recomandari, aviz medical,profil psihologic, cazier judiciar si alte criterii specificate de familie. Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne accesati pagina: http://bonnatrix.simplesite.com Facebook: BonnaTrix

Bucuresti Servicii
 • Sucursala a unei companii britanice, avand ca obiect de activitate informarea potentialilor solicitanti in vederea plasarii lor pe piata de munca UK. Pearson Anderson angajeaza personal (infirmieri si asistenti medicali) pentru Marea Britane, pentru cele 400 de azile din portofoliul companiei.

Bucuresti Servicii
 • Centru de recuperare si ingrijire persoane varstnice. Ingrijire medicala, igiena, hrana si diverse activitati motivationale. Echipa este formata din persoane cu calificare necesaraŞ asistent, doctor, infirmiera, ingrijitoare.

Bistrita Servicii
 • Compania noastra se ocupa cu recrutarea si plasarea de personal pentru urmatoarele posturi: bone, menajere, personal ingrijire la domiciliu. Serviciile oferite sunt la cele mai inalte standarde si la preturi accesibile.

Bucuresti Servicii
 • Asociatia nevazatorilor din Romania, ofera servicii sociale, persoanelor cu deficienta de vedere. Consiliere juridica, consiliere psihologica, educatie. Are 31 de filiale in tara, peste 80000 de membrii inscrisi, cu diefirite grade de handicap vizual.

Bucuresti Altul
 • Health Living este un centru de ingrijire a persoanelor varstnice situat in Sectorul 1 al capitalei, intr-o zona verde si nepoluata, amplasata intre doua lacuri. Obiectivul nostru fundamental este sa ajutam persoanele care, aflate la varsta senectutii, au nevoie de ajutorul nostru, cat si sa amelioram suferintele celor aflati in cea mai dificila perioada a vietii lor. Website: http://www.camin-de-batrani.com

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma de debutant, facuta prin masura Kogalniceanu in martie 2012, intrata de curand pe piata romaneasca, prin constructii de case la cheie cu materiale din depozit propriu, cu atelier de confectionat tamplarie pvc. In afara de executia acestor constructii firma a deschis si un camin ingrijire batrani de la 1-03-2013, cu o capacitate de 28 locuri; in prezent se afla in aceasta unitate 12 persoane varstnice unde beneficiaza de cazare, masa preparata zilnic, asistenta medicala si sociala, ingrijire si igienizare corporala, precum si petrecerea timpului in armonie sau diferite activitati recreative.

Aricestii-Rahtivani Servicii
 • Pearson Anderson has a vast wealth of experience and you will be dealing with specialist consultants who know your industry. It is great when you are dealing with experienced people who know your industry. Pearson Anderson a Premier provider for Local and National solutions offering a range of recruitment services from Temporary to Permanent. We look to give you an excellent service whether you are a Small to Medium Enterprise or a National/International firm. Operating Nationwide we provide solutions from Executive search, Pure search and Database recruitment services We have focused on establishing and maintaining a reputation for delivering a top quality service through teams of highly trained professional consultants. If you are looking to expand your team then we can help you. If you are looking to enhance your career then we can help you. What ever you are looking for Pearson Anderson has the market knowledge and expertise to help you with what ever situation you are in.

Leicester Servicii
 • Casa Buna Speranta, centru de ingrijire persoane varstnice, este locul in care seniorii dvs. vor beneficia de servicii de inalta calitate, ambient placut, un confort ridicat la standarde occidentale fiind dotat cerintelor "varset de aur", devenind astfel un loc sigur atat pt ei, cat si pt dvs. Spatiu si dotari: Situata la iesirea din Bucuresti, intr-un loc placut si linistit, in Popesti Leordeni, centrul de ingrijire persoane varstnice, Casa Buna Speranta dispune de curte amenajata cu terasa, foisor, balansoar, cazare in camere cu 2,3 sau 4 paturi atat pe cele 2 nivele cat si la parter, cazare in camere cu paturi electrice pt persoanele cu disabilitati, camerele sunt dispuse cu baie proprie, loc de servit masa, balcon, LCD, living, camera de socializare, sala de mese, cabinet medical Servicii: - Ingrijire persoane varstnice - Ingrijire bolnavi - Ingrijire persoane cu handicap - Ingrijire bolnavi cu Alzheimer - Asistenta medicala - Evaluare clinica - Gimnastica medicala - Recuperare medicala - Recuperare neuromotorie - Consult medical saptamanal - Infirmiere - Reflexoterapie - Geriatrie Altele: Supraveghere medicala 24/24 h, o dala la 6 luni analizele medicale sunt recoltate in mod gratuit, organizari evenimente, aniversari, tuns, barbierit, vopsit, manichiura, pedichiura. www.bunasperanta.ro Va asteptam cu mare drag!

Popesti-leordeni Servicii
 • Se deschide un camin privat pentru varstnici, o casa familiala cu 20 de locuri, pentru varstnici independenti si semi-independenti medical. Este situata in Valea Prahovei, in statiunea Busteni, Zamora, intr-un peisaj mirific la poalele Caraimanului. Aerul din zona, care contine ioni negativi, face ca locatia sa fie tamaduitoare prin ea insasi, fiind printre putinele din tara si din strainatate cu aceste caracteristici. Pe Valea Prahovei nu exista nici un camin similar ! Vila este noua, intima, cu dormitoare de maximum doua locuri, fiecare dormitor avand baie proprie (cu cada sau dus) si TV LCD; la fiecare nivel exista un living si o chicineta dotata cu frigider, microunde, cafetiera/ceainic. Spatiul este generos. Camerele nu sant standard ca marime sau stil. Fiecare camera este personalizata. Mobilierul este nou si modern, iar bucataria utilata complet in stil familial. Exista multiple facilitate: spatii generoase si confortabile pentru relaxare, terase cu vedere spre Caraiman (Cruce) sau spre padurea de conifere (situata la o distanta de cca. 100m) telefon, internet, bibilioteca. Se ofera cazare in camere duble (la cerere single) pentru sejururi de scurta sau lunga durata, cu trei mese si doua gustari pe zi (la nevoie regim recomandat de medic). Se organizeaza diverse activitati: plimbari in padure, vizite la obiective turistice din zona (Castelul Peles, Pelisor, Poiana Brasov, Manastirea Sinaia, Manastirea Palanga, Manastirea Caraiman, Palatul Cantacuzinilor si colectia heraldica, Casa Memoriala Cesar Petrescu, plimbari la cota 1400 cu telegondola din Sinaia), socializare (rummy, table, sah, jocuri de carti, auditii carti citite, home cinema cu “filme prafuite”, auditii cu muzica “de odinioara”), organizarea onomasticilor si a zilelor de nastere, sarbatori religioase, asistenta religioasa (la cerere), consiliere psihologica, asistenta medicala cu medic de familie, masaj profesional, supraveghere permanenta. Se asigura curatenie zilnica, asternuturi schimbate saptamanal (sau la nevoie), haine personale spalate saptamanal (individual). In plus se ofera contra cost servicii la cererea beneficiarilor (coafura, manichiura, pedichiura, frizerie etc.) Familia este oricand binevenita (vizite sau web-cam). Telul nostrum este sa cream un ambient familial armonios. Pret promotional: incepand de la Euro 600/luna. Contact: tel +40 723 195086 (dupa ora 15:00).

Busteni Servicii