Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii de Babysitting si Ingrijire Batrani - Servicii: 32 companii
 • Suntem companie cu capital 100% romanesc infiintata in 01 iunie 2010 in scopul de a oferi servicii profesionale de curatenie pentru o gama diversificata de clienti. Scopul fiind de a indrazni sa realizam ceea ce ati mai auzit ca si promisiune. Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta celor 10 ani de activitate, ci si responsabilitatea fata de fiecare solicitare in parte, oferindu-va servicii de curatenie personalizate de inalta calitate.

Nadrag Servicii
 • Agentia Atena este una dintre cele mai mari agentii de recrutare. Oferim locuri de munca in strainatate pentru ingrijitori batrani. Suntem pe piata de 13 ani! Cele mai multe oferte sunt in Germania si Austria!

Brasov Servicii
 • Angajam personal la fabrici in Germania. Oferim un loc de munca oficial cu toate documentele si conditiile bune de viata. Din cerinte - Cetatenia Uniunii Europene. Cunoasterea limbii ruse sau limba germana constituie un avantaj.

Iasi Servicii
 • Ne propunem ca prin dragoste, dedicare, profesionalism si intelegere fata de nevoile fiecaruia, sa oferim celor care va sunt parinti sau bunici, o atmosfera placuta, cat mai apropiata de cea a caminului dumneavoastra. Intr-un ambient familial, cu un personal atent selectionat, caminul nostru asigura cazare in regim de pensiune completa, pe timp nedeterminat, supraveghere, ingrijire, asistenta permanenta pentru batrani, in camere de 2, 3 si 4 paturi.

Clinceni Servicii
 • Centrul de ingrijire si supraveghere Sfantul Nectarie este o solutie ideala pentru cei ramasi singuri, in neputinte si boli sau pentru cei ce isi privesc senectutea ca un lung prilej de a se bucura de viata. Locatia noastra, se afla intr-o zona foarte linistita, usor accesibila tuturor, la 10 minute de centrul orasului Piatra Neamt. De aceea, in pachetul de baza oferit de noi sunt incluse: Telefon : 0745335933 Servicii de cazare: Asigurarea si servirea mesei: 3 mese principale si 2 gustari (snack-uri) Servicii medicale: - Periodic medic de medicina generala care evalueaza fiecare rezident - medici: geriatru, psiholog - Supraveghere medicala zilnica -Administrarea tratamentului Servicii de ingrijire personala: - Igienizarea si toaletarea rezidentilor ori de cate ori este nevoie - Asistarea si ajutarea rezidentilor in timpul servirii meselor - Curatenia zilnica si de cate ori este necesara a spatiului locativ - Asistarea rezidentilor in activitatile zilnice Socializare si petrecerea timpului liber -Asistenta sociala si duhovniceasca zilnica -Terapie ocupationala - Organizare evenimente, petreceri, aniversari Servicii suplimentare la cerere- Analize de laborator- Consultatii de specialitate in clinica privata - Examene paraclinice de specialitate - Servicii de coafura, frizerie, manichiura/pedichiura, ingrijire corporala si faciala Servicii: - Ingrijire persoane varstnice - Ingrijire bolnavi - Ingrijire bolnavi cu Alzheimer - Asistenta medicala - Recuperare medicala - Infirmiere - Geriatrie - Asistenta sociala -Cazare in camera cu 1, 2, 3, grup sanitar si TV; -3 mese principale/zilnic si 2 gustari; -Alimentatie speciala pentru persoanele cu regim; -Administrarea hranei la pat si ajutor pentru servitul mesei (daca este cazul); -Asistenta permanenta, servicii de intretinere, ingrijire personala si menaj zilnic; -Vizita Medic Generalist; -Administrarea medicatiei; -Terapie ocupationala, activitate de club, relaxare si agrement; Tarife: Tariful este de 1900 lei pe luna. SPATIU SI DOTARI: - Camere spatioase de 2 si 3 paturi echipate si dotate modern - Spatiu de luat masa in aer liber (terasa , gradina) - Living spatios - Facilitati pentru deplasarea persoanelor cu handicap; - Bucatarie spatioasa, utilata modern; - Curte amenajata pentru petrecerea timpului rezidentilor in mod placut (bancute, balansoare, barbeque); Altele: Servicii suplimentare la cerere contra cost se pot solutiona prin intermediul centrului de ingrijire : - Analize de laborator, - Servicii de coafura, frizerie, manichiura/pedichiura, - ingrijire corporala si faciala - Program de stimulare cognitiva cu psiholog - Consiliere psihologica - Masaj de recuperare - Kinetoterapie - Reflexoterapie - Gimnastica medicala

Dumbrava Rosie Servicii
 • A&J Partners este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca cu o pozitie stabila pe piata, cu experienta continua din 2005! Angajam ingrijitori si ingrijitoare de persoane in varsta cu detasare in Germania. Asiguram transportul gratuit si o munca legala. Firma noastra nu percepe comisioane sau alte taxe ascunse!

Bytom Altul
 • Caminul de batrani "Briza Marii" este situat in Eforie Nord, la 100 m de plaja si 150 m de baza de tratament Eforie Nord. Centrul ofera conditii excelente de cazare in 14 camere dotate cu baie proprie, paturi de o persoana, aer conditionat, TV, balcon; De asemenea, centrul beneficiaza de o gradina spatioasa si un foisor, spatii unde batranii se pot relaxa si pot petrece timpul impreuna intr-un mod cat mai agreabil. Mai multe detalii gasiti pe www.caminulbrizamarii.ro

Bucharest Servicii
 • Ca si companie de recrutare va oferim sprijin si informatii pentru a putea lucra intr-un altfel de sistem de sanatate unde sa fiti platiti dupa munca pe care o prestati si in conditii excelente de munca. Vorbim de contracte pe perioada nedeterminata cu toate contrbutiile la statul britanic platite de catre angajator.

Botosani Servicii
 • Centrul rezidential pentru persoane varstnice "Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen" este cel mai mare centru pentru persoane varstnice din Bucuresti si Sudul Romaniei, cu o capacitate de 164 de locuri ofera servicii de ingrijire si asistenta varstnici la cele mai inalte standarde de calitate. Misiunea Centrului rezidential pentru persoane varstnice "Amalia si sef Rabin Dr. Moses Rosen" este de a oferi asistenta sociala si medicala de inalta calitate pentru a spori bunastarea seniorilor nostri, asa cum o facem inca din 1979. Spatiul fizic-locativ, dar in egala masura si atmosfera familiala, sunt concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor persoanelor varstnice: - Asistenta sociala - Asistenta psihologica - Kineto si fizioterapie - Asistenta medicala - Programe ocupationale si de socializare in cadrul Clubului de Ergoterapie si Creatie pentru "imbatranire activa". - Programe derulate cu participarea unor tineri voluntari actori, regizori, coregrafi, muzicieni, fotografi (meloterapie, terapie prin miscare si dans). Bucatarie ocupationala, spatii pentru aniversari sau evenimente sociale, sala pentru vizitatori, sala de mese, bibloteca si sala de calculatoare, special amenajate pentru a asigura accesibilitatea si a oferi comfort locativ. Rosabeth Moss Kanter spunea: "O viziune nu este doar o imagine a ceea ce poate fi, ci un apel catre sinele nostru mai bun, o chemare pentru a deveni mai mult". Pornind de la acest motto, ne-am definit atitudinea fata de beneficiari: - Promovarea unui mod de trai sanatos pentru seniorii nostri Furnizarea de resurse excelente si accesibile care imbunatatesc calitatea vietii pentru persoanele in varsta si apartinatorii acestora. - Imbunatatirea continua a serviciilor furnizate pentru seniori. Ca raspuns la nevoile in schimbare ale societatii prin elaborarea si implementarea unor programe de reintegrare pentru seniorii fragili si in situatii speciale. - Imbunatatirea continua a serviciilor furnizate.

Bucuresti Servicii
 • Firma Mille Orizzonti este prezenta pe piata din Romania din anul 2013, cu experienta in recrutare ingrijitoare batrani la domiciliu pentru Italia. In prezent sunt 4 sedii deschise: in Cluj, Craiova, Timisoara si Iasi.

Cluj-Napoca Servicii
 • Promedica24 este o companie cu sediul central in Varsovia, specializata in furnizarea de servicii de specialitate in sectorul asistentei medicale si la domiciliu. Recrutam personal calificat pentru institutii medicale publice si private din Europa de Vest si Polonia, precum si pentru clienti persoane fizice.

Arad Servicii
 • Caminul de batrani Sf. Dumitru, situat langa Bucuresti ofera servicii complete de ingrijire batrani, asiguram cazare, masa si asistenta medicala pentru persoane sanatoase sau cu diverse afectiuni Alzheimer, parkinson, dementa. Centrul de ingrijire varstnici are in dotare camere cu 2, 3 sau 4 locuri, bucatarie modern utilata, livada cu pomi fructiferi, spatii de recreere.

Bragadiru Servicii
 • Centrul rezidential pentru varstnici Cuore Family s-a infiintat in anul 2011, din dorinta de a asigura un mediu linistit, curat si sigur persoanelor varstnice sau cu nevoi speciale. Centrul se asigura ca fiecare rezident sa beneficieze de servicii personalizate, la cele mai inalte standarde. Personalul dedicat va face tot posibilul astfel incat cei dragi sa fie atent ingrijiti, sa nu se simta singuri, ori sa se expuna la diverse pericole, cazuri in care s-ar regasi daca acestia ar locui singuri sau nesupravegheati corespunzator. Casa Cuore Family este un loc linistit, in care ii puteti aduce pe varstnicii familiei, stiind ca ei se pot bucura de o atmosfera calda, de dragoste si atentie, respect si ingrijire specializata din partea personalului nostru. Situat in zona de nord a Bucurestiului, la 50 m de padurea Baneasa, centrul va asteapta intr-o vila noua, dotata modern, cu o curte interioara spatioasa. Aici, cei dragi au acces la specialisti care se ocupa in permanenta de pastrarea si imbunatatirea conditiei lor medicale, fizice si psihice. Serviciile incluse in pachetul de baza sunt: - Cazare si ingrijire persoane varstnice - Cazare si ingrijire bolnavi, persoane cu handicap - Servicii de ingrijire personala - Administrarea tratamentului - Asigurarea rezidentilor a 3 mese / zi, plus gustari - Asistarea si ajutarea rezidentilor in timpul servirii meselor - Igienizarea si toaletarea rezidentilor ori de cate ori este nevoie - Servicii de spalatorie, igiena personala si a spatiilor locative - Asigurarea serviciului de ambulanta in caz de nevoie - Vizita medicala saptamanala   - Vizite la medic psihiatru, neurochirurg si medic de familie (la cerere) - Terapie cu animale de companie, pentru reducerea starii de anxietate - Supraveghere si paza 24/24h - Progam de vizitare non-stop - Pastrarea legaturii cu cei dragi prin telefon si/sau internet Extra-servicii: - Sedinte kinetoterapie - Sedinte reflexoterapie - Tuns - Barbierit - Manichiura - Pedichiura Dotari: - 16 locuri, in camere mari, luminoase, cu 1, 2, 3 paturi* TV prin cablu, in fiecare camera - living generos dotat cu canapele, fotolii, plasma T.V., DVD, sistem audio, internet wireless - curte si gradina generoasa - 2 grupuri sanitare mari, dotate modern - bucatarie nou utilata - 2 terase la etaj - 2 holuri spatioase - acces la biblioteca ce contine o deosebita colectie de carti si filme.

Bucuresti Servicii
 • GMA 24-H Pflege Alina&Milia Srl este o agentie de plasare si transport a fortei de munca in strainatate. Oferim locuri de munca la ingrijire batrani in Austria, doar pentru femei. Salarii atractive, asigurarea si transportul achitate de catre familie. Noi avem solutia!

Resita Servicii
 • Global Mobility Solutions What we do... Providing global solutions to local challenges We provide employment solutions for Employers and Candidates. We hold in high regard all our clients and potential clients and take delight in connecting candidates and Employers across the globe; matching the needs and requirements of both. We do this through understanding the needs of our clients and we provide the appropriate support needed during this transition. Support candidates We provide candidates from across the globe, with opportunities to work abroad so that they can achieve their career and personal goals; whether that be developing their career, gaining work experience, working to support their families or saving money for their future goals. By understanding their motivations, we can place them in suitable employment and provide them with the right support during this transition. We provide candidates with the best opportunities that match their needs and requirements.

Hatfield Producator
 • Promedica24, este lider pe piata in ingrijirea persoanelor varstnice. Este o firma poloneza cu filiale in Romania, Polonia, Bulgaria si Slovacia. Au incredere in noi 23 de mii de Ingrijitoare si Ingrijitori.

Targu Mures Altul
 • Bio Casanova este un modern camin pentru batrani situat in zona " Troianu" a localitatii Rm. Valcea, strada Posada (D.N. 67), nr. 52 B, la iesirea spre Tg. Jiu. Capacitatea este de 45 locuri in camere cu un pat sau doua. Pe langa alte caracteristici cum ar fi gradul de calificare al personalului, dotarea tehnico-medicala adecvata, cadrul interior si exterior pentru relaxare, destindere, socializare si divertisment. Important este faptul ca hrana pentru persoanele cazate la Bio Casanova, este diversa, naturala fiind asigurata in intregime din productia si ferma proprie a caminului.

Rm. Valcea Servicii
 • Casa de odihnă Cristiana este situată la 10 km de Cluj-Napoca, în apropierea pădurii Făget, în localitatea Sălicea. Zona oferă cel mai curat aer precum și liniștea binemeritată de care au nevoie persoanele ajunse la vârsta de aur.

Sa licea Altul
 • In this intense and cut-throat business environment, obtaining skilled workforce that are both within the budgetary constraints of a company and that which satisfy the intricate job requirements in terms of education, experience and know-how, is a tremendous challenge. This is true for employers looking for talents both within and outside the UK. A Step Away aims to take up this challenge and accomplish it with lan. A Step Away taps into the deep pool of talents available in Romania and locally in the UK (by collaborating with local UK recruiters) to identify candidates for specific roles. Every requisition is dealt with a similar zest regardless of the level or skill in question. From intense research on the industry, job and skills to picking the right recruitment tools for individual requirements, we ensure that we do our homework to get employers the resources they are looking for. Our staff come with excellent experience in head hunting across a multitude of roles, skills and sectors. With industry specific recruiters in place, hunting for target organizations and projects will be a pretty straightforward task. This approach also ensures that the job is done well within the stipulated time and in accordance with the SLAs. From communication, skills and experience to organizational culture-fitment, background verifications and reference checks, the entire recruitment cycle will be completed in quick time while simultaneously ensuring superior service by way of constant progress reports, self-appraisals and revamps as needed. We believe in maintaining a transparent and open communication channel with our clients and assure the negation of trickle-down-effects. Potential employees, on the other hand, can assure themselves of a hassle-free transition to a new job that fits well with their professional expectations. We believe in fostering enduring relationships which translates to us providing swift, uncomplicated and reliable recruitment solutions to our partners.

Sector 1 Servicii
 • Wide Range Servvies este o compania Engleza cu sediul in West Sussex cu profilul de recrutare personal din Romania, Ungaria, Bulgaria si Europa de Est. Infiintata in anul 2014 si are ca obiect de activitate selectia, consultanta si plasarea fortei de munca in Anglia si Europa de West Colaboram cu angajatori din Marea Britanie, Olanda, Germania. Detinem Licenta pentru domeniul Agriculturii in Anglia (GLA). Punem la dispozitie programe de internship si practica profesioanala platita in domeniul hotelier. Avem posture in domeniul ingrjirii in azile de batrani si la familii. Recrutam si pentru parteneri in Industria alimentara. Fiecare client va fi asistat permanent de consultantul personal. Ne puteti contacta la: Tel.: 031 08.09.250 (RO) +44 343 886 3380 (UK) www.wrsconsult.co.uk www.ofertedejoburi.ro Aplicantii contactati vor fi programati la interviu online.

Bognor Regis Altul