Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Gradinita & After School - Educatie & Pregatire: 76 companii
 • Brilliant Kids, Genius Teens este alcatuit din o serie de cursuri extracurriculare care vin in completarea portofoliului educational al copilului tau si sunt menite sa ii dezvolte abilitatile practice asigurand astfel un fundament solid pentru dezvoltarea, pregatirea si integrarea lui armonioasa in societate.

Bucuresti Servicii
 • Compania infiintata in anul 2009 ofera urmatoarele servicii: Servicii after si before school OPTIONALE ACTIVITATI EXTRASCOLARE Scoala de vara in perioada iunie-august Cursuri de limbi straine Supraveghere copii

Bucuresti Servicii
 • Theatre Acting Club sprijina invatarea limbii engleze prin cursuri de teatru interactive si educationale, dar si prin ateliere de dezvoltare personala sustinute in scoli si centre private. Cursurile de teatru in engleza urmaresc dezvoltarea armonioasa a copiilor, oferindu-le o experienta de invatare pozitiva, inovativa si motivanta, adaptata grupelor de varsta, personalitatii lor si nivelului de pregatire lingvistica al acestora.

Bucuresti Servicii
 • Gradinita Lutherana Germana Martin Luther Bucuresti apartine Bisericii Evanghelice C.A. Bucuresti. Grupele sunt cu predare strict in limba germana. Gradinita ofera inclusiv program de before si after school.

Bucuresti Altul
 • "Povesti Nemuritoare" este o firma infiintata in Pitesti, care cuprinde Ateliere de dezvoltare personala si creatie pentru copii! Scopul terapeutic al acestor ateliere este de a produce o schimbare, o crestere, o echilibrare in dezvoltarea copilului, de a asigura libertate de exprimare si manifestare a dorintelor, nevoilor, opiniilor, atitudinilor sale. Atelierele sunt: Atelier de tehnologie: a��Micul inginera��; Atelier de jurnalism: a��Micul reportera��; Atelier de literatură: a��Micul scriitora��; Modul de economie: a��Micul afacerista��; Modul de limbi străine:a��Micul Poliglota��; Atelier de pictură: a��Micul pictora��; Atelier de actorie: a��Micul actora��; Atelier de dezvoltare a inteligenţelor a�� a��Micul geniua��; Atelier de dezvoltare senzorială, cognitivă şi creativitate; Atelier de dezvoltare personală a��Află cine sunt eu!a��; Atelier de muzica: a��Micul muziciana��; Atelier de creatie vestimentara si Şcoala părinţilor, unde A�nvăţăm A�mpreună să fim părinţi mai buni pentru copiii noştri. Prin intermediul acestor ateliere, copiii invata: -Sa se cunoasca pe sine, isi dezvolta increderea in sine si in propriile abilitati; -Isi dezvolta capacitatile cognitive (memoria, limbajul, atentia, gandirea); -Isi exprima propriile emotii, intra astfel in contact cu sine, depasind blocajele; -Invata sa lucreze in grup, sa coopereze, sa piarda cu fruntea sus, sa isi echilibreze relatiile cu ceilalti, capata o imagine coerenta despre sine si raportarea la lume; -Invata strategii de rezolvare a problemelor intr-un mod care sa nu creeze disfunctie; -Se elibereaza de tensiuni, anxietati acumulate, stres, frustrari si sentimente negative; -Prin intermediul acestor tehnici de terapie prin arta se opereaza la nivel de diagnosticare si interventie pe problemele specifice ale copilului. Se pot identifica si ameliora probleme in legatura cu contextul familial, relational, capacitatea de comunicare, echilibrul afectiv, relatiile de atasament, capacitatea de integrare in grup, comportamentul scolar, imaginea de sine, stima de sine.

Pitesti Altul
 • Proiectul grădiniţei porneşte de la modelul educaţiei personalizate care susţine aptitudinile şi potenţialul fiecărui copil. Activităţile instructiv-educative în Grădiniţa „Zori de zi” se concentrează în jurul unui obiectiv fundamental: îngrijirea atentă a fiecărui copil, preocuparea pentru adoptarea unui regim de viaţă sănătos, pentru echilibru si dezvoltare armonioasa de la cea mai mica varsta. Viziunea gradinitei presupune descoperirea şi dezvoltarea potenţialului latent al fiecărui copil şi dezvoltarea capacităţii acestuia de a-şi cunoaşte abilităţile fizice, intelectuale, emoţionale şi sociale, ca o baza de formare a unei personalitati puternice, capabila sa se adapteze unor situatii inedite.

Mogosoaia Servicii
 • Compania noastra este constituita dintr-o mana de tineri care au dorit sa aduca ceva nou pe piata din Romania. Ne propunem sa-i distram pe copii si sa-i facem sa zambeasca in fiecare clipa. Copilaria inseamna fericire!

Bucuresti Servicii
 • Suntem o gradinita particulara infiintata in anul 1995 cu predare intensiv in limba engleza (metoda britanica). Functionam fara vacante. Personal tanar de inalta calitate (profesori - educatori). Pregatire complexa pentru scoala.

Bucuresti Servicii
 • A&M afterschool ofera programe educative si recreative pentru copii de varsta scolara. Asiguram transport, servirea mesei si personal calificat pentru micii scolari. Programul si tarifele sunt flexibile functie de cerintele clientilor nostril.

Bucuresti Servicii
 • La Creartes Land va puteti inscrie in programele de before si after school, beneficiind de reduceri de pana la 20% la cluburile optionale: pian, vioara, tobe, canto, actorie, design, arte plastice. Pentru cluburile de muzica punem la dispozitia copiilor care frecventeaza cluburile optionale din centrul educational toate instrumentele muzicale. Cursurile de limbi straine sunt sustinute de profesori de specialitate: engleza, franceza, spaniola, germana. Copii vor fi sustinuti sa participe la concursuri si olimpiade scolare interne si international pe toate domeniile de studiu.

Bucuresti Servicii
 • Copiii creativi sunt cei care reusesc! Ne implicam in formarea celor mici si scopul nostru este sa-i ajutam sa creasca frumos si sa iubeasca cunoasterea. Creativitatea dezvolta inteligenta emotionala. Copiii cu inteligenta emotionala crescuta devin adulti puternici. Suntem fascinati de ingenuozitatea copiilor, modul lor nestingherit si liber de a fi. Ne dorim sa-i invatam cum sa-si gaseasca drumul si sa le dezvaluim noi perspective. Centrul de Creativitate pentru copii va asteapta cu drag la atelierele noastre de lucru! Impreuna cu noi copilul Dvs. va invata sa fie cu un pas inaintea celorlalti, sa se remarce prin originalitate si initiativa.

Bucuresti Altul
 • Singurul after-school din Botosani. Punem la dispozitia parintilor si copiilor programe personalizate de educatie si ingrijire tip after-school. Cursuri de engleza, franceza, dans, balet, pictura, sah samd. Petreceri, serbari, spectacole, evenimente. Excursii.

Botosani Servicii
 • Clubul Pufuletii Veseli este locul in care copiii cu varste intre 3 si 10 ani se joaca, invata, participa la ateliere si activitati educative, fiind supravegheati, indrumati si ingrijiti de o echipa tanara si energica, cu studii de specialitate, pedagogie, psihopedagogie. Programul clubului pentru copii este de luni pana vineri intre 07:30-20:00 si sambata intre 10:00-12:30. Scopul Clubului pentru Copii Pufuletii Veseli: dezvoltarea personalitatii fiecarui copil, punand accentul pe stimularea creativitatii, a deprinderilor si abilitatilor de baza, pe dezvoltarea gandirii si atentiei, pe dezvoltarea vocabularului prin comunicare, intr-un cadru familial, in care copiii se simt ca acasa, intr-o familie iubitoare. Avand in vedere amplasarea intr-o casa la curte, cu doua sali pentru un numar limitat de copii, curtea ingradita, zona de case, linistita, atentia si siguranta copiilor este sporita. www.pufuletiiveseli.ro

Bucuresti Servicii
 • PFA Stepan Ada-Manuela, traducator/interpret/translator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba engleza, 5 ani de experienta, traduc in orice domeniu, eliberez chitanta si factura. Tarif negociabil. De asemenea, ofer meditatii la limba engleză (generală, conversațională, de afaceri) pentru toate nivelurile și pentru toate vârstele. Prețul unei ședințe de două ore este de 40 de lei. Calitate, flexibilitate, rapiditate la un pret foarte avantajos!

Arad Servicii
 • Suntem o echipa ce iubeste copiii! Ne place sa ne jucam, sa educam prin joaca si sa invatam mereu lucruri noi. Pentru copii oferim grupe cu numar mic de copii, numar mare de educatoare, curte frumoasa, mancare buna si gustoasa si multa dragoste.

Cluj-napoca Servicii
 • Asociatia doreste reprezentarea si promovarea intereselor parintilor, sustine activitatea de instruire si educatie a elevilor. Promoveaza si sustine programe sau trainunguri educationale, sprijina si sustine diverse parteneriate cu institutii de invatamant sau culturale si numai.

Bucuresti Servicii
 • Institutie privata de invatamant prescolar si primar, in cadrul careia se desfasoara si activitati educative conexe de tip after school, ateliere de creatie, cursuri de limbi straine si scoala de vara.

Bucuresti Servicii
 • Obiectivul nostru principal este descoperirea si dezvoltarea personalitatii si a inclinatiilor native ale copilului prin metode si tehnici de predare moderne. Am atras in echipa noastra instructori tineri, dedicati si entuziasmati care urmaresc continuu ca, prin jocuri interactive si dinamice, copilul incepand cu varsta de 2 ani sa invete sa socializeze si sa se integreze usor in colectivitate. Atelierele de creatie pe care le organizam se desfasoara intr-o locatie deosebita cu sali mari, luminoase si bine echipate. Materiale didactice si sortuletele de protectie sunt incluse in pretul abonamentelor lunare. De asemenea, promovam un stil de viata sanatos prin oferirea gustarilor bio in cadrul Clubului de Sambata si nu numai. Periodic instructorii vor prezenta parintiilor RPC (Raportul de Progres al Copilului), instument util ce defineste evolutia aptitudinilor copilului in Comunicare, Relatii inter-personale, Creativitate etc. Pentru informatii suplimentare, inscrieri la ateliere, sau informatii despre orarul de desfasurare, contactati

Bucuresti Servicii
 • O gradinita cu dotari la standarde inalte si cu un personal calificat, copiii sa isi dezvolte personalitatea si sa paseasca cu dreptul la primul lor contact cu societatea. Copilul sa se bucure de copilaria lui.

Craiova Servicii
 • Organizăm cursuri de limba maghiară pentru adulți și copii, la orice nivel, in functie de cerere. Principala locatie a cursurilor este Brasov. Curs de maghiara online gratuit: orademaghiara.blogspot.com. Puteti sa ne contactati si pe www.facebook.com/CursDeLimbaMaghiara.

Brasov Servicii