Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Gradinita & After School - Educatie & Pregatire: 76 companii
 • Asociaţia "Sfântul Voievod Ştefan cel Mare – Hârja" este o asociaţie nonguvernamentală, nonprofit, având caracter social – filantropic, cultural, civic, ce a fost înfiinţată prin ordonanţă de Judecătoria Municipiului Oneşti la data de 11-06-2012, CIF: 30368390, Cod CAEN: 8899. Din luna decembrie a anului 2012 Asociația este membră a Federatiei Filantropia a Patriarhiei Romane.

Com Oituz Servicii
 • Eematico este o organizație care crează programe si activități educative menite să dezvolte abilitățile de viață necesare în secolul XXI. Ei cred că joaca este mecanismul fundamental de învațare și construirea (ingineria) este cea mai avansată formă a sa. Echipa este compusă din arhitecți, psihologi, ingineri, filologi, designeri, oameni de comunicare și marketing. De mai bine de 4 ani ei își folosesc pasiunea, ideile și priceperea pentru a crea si dezvolta materialele și programele Eematico. Ideile le-au fost validate de copii, părinți, educatori și fundații precum Erste, Ashoka si Lego.

Bucuresti Servicii
 • Arcobaleno inseamna iubire neconditionata, zambete, copii fericiti... Arcobaleno este un stil de viata! Te asteptam, cu drag, in familia noastra! Ne jucam, descoperim lumea, pasim pe calea succesului! Doar impreuna! INSCRIERI LA AFTER SCHOOL ARCOBALENO, anul scolar 2020-2021! Programul nostru de after school se adreseaza copiilor din ciclul primar (clasa pregatitoare - clasa a IV-a). Programul after school--ului este de luni, pana vineri, intre orele 07:30 si 18:00. Pe langa sprijinul pe care il acordam la teme, fiecare copil va invata sa aiba mai multa incredere in propriile puteri! In plus, va descoperi si o multime de lucruri despre ceea ce il inconjoara! Oferta noastra 50 de lei, pe zi / In pret sunt incluse transportul la After School, masa de pranz in regim catering, odihna/somn, cadru didactic pentru efectuarea temelor, gustare, activitati recreativ-educative. Va asteptam cu drag! Atfer School Arcobaleno / str. Justitiei, nr. 2A (vizavi de stadionul Chindia) Tel. 0721996570

Targoviste Servicii
 • Suntem o asociatie nonprofit care ofera servicii de ingrijire si educatie a prescolarilor; cladirea in care functionam se afla intr-o zona verde din sectorul 1, aproape de parcul Kiseleff. Beneficiind de bucatarie proprie, 4 sali de clasa, o curte generoasa ne ocupam cu mare drag de cei mici.

Bucuresti Servicii
 • Scoala Gimnaziala Nr. 2 este o unitate de invatamant de nivel primar si gimnazial care ofera servicii educative elevilor. In prezent in unitatea noastra invata circa 650 elevi de la 6 pana la 15 ani, avand un numar de 48 cadre didactice si 12 posturi pentru personalul nedidactic si didactic auxiliar.

Lupeni Altul
 • Scoala Gimnaziala Genesis este o institutie de invatamant acreditata, nivel prescolar, primar si gimnazial. Programul educational Genesis Collegiate este organizat dupa programa nationala, dar este adaptat criteriilor internationale de excelenta in educatie.

Bucuresti Altul
 • Piticul fericit este un nou after-school, loc de joaca si petreceri pentru copii. Am creat acest loc special pentru copilul tau.Un taram magic al distractiei unde copiii pot invata, juca si distra intr-un mediu sigur in fiecare zi. Am creat acest after- school plin de veselie, distractie si jocuri, din dorinta de a le face copiilor invatarea mai placuta si distractia mai constructiva, cu multa grija, dragoste, răbdare si înţelegerea nevoilor particulare ale fiecărui copil. Locatia situata la periferie, ferita de agitatia oraşului, de praful si gazele nocive, si de zgomotele neplacute, cu destinaţia after-school si loc de joaca, Piticul Fericit este dotata cu mobilier adecvat, spatiu deschis si curte pentru activitati in aer liber. Organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata piticilor: zi de nastere, onomastica,serbare scolara sau alt tip de moment important care merita sarbatorit.Noi si animatorii nostri va garantam o petrecere minunata in care veti retrai alaturi de cei mici, momentele copilariei. Asadar lasa-ti piticii sa fie fericiti si sa purceada intr-o calatorie de neuitat, plina de surprize si jocuri numai la PITICUL FERICIT.

Targoviste Producator
 • After School Karate - este un program educational care vine in completarea celui oferit e scoala. Acest program este un serviciu care nu se substituie familiei dar ajuta parintii. Am creeat acest program pentru a oferi copiilor un loc in care sa-si petreaca orele de dupa scoala dezvoltandu-se armonios, educati, sanatosi si fericiti in compania altor copii de varsta apropiata si sub supravegherea continua a unei echipe de adulti formata din cadre didactice cu experienta profesionala dovedita si antrenori cu o vechime de peste 20 de ani in practicarea kyokushin karate-ului.

Buzau Altul
 • Rappel-Zappel s-a nascut din dorinta de a va oferi dumneavoastra, parintilor ocupati si nevorbitori de limba germana, o alternativa sigura si de calitate pentru supravegherea copiilor, verificarea temelor, lucrul suplimentar, precum si dezvoltarea abilitatilor personale. Beneficiem de toate resursele necesare pentru a le oferi copiilor dumneavoastra un program educational integrat intr-un mediu sanatos si civilizat. Totul imbinat cu multa grija, dragoste, rabdare si intelegere a nevoilor particulare ale fiecarui copil. After-school-ul nostru este situat in apropiere de Colegiu German Goethe, Liceul Teoretic Alexandru Vlahuta si de Colegiul National I.L. Caragiale.

Bucuresti Altul
 • Paseste in viata cu un zambet ! Startul se da la Cresa Clopotzel, unitate privata. Exclusiv cresa, ne adresam copiilor cu varste intre 8 luni si 3 ani si jumatate. Cresa Clopotzel se afla langa Parcul Sub Arini, zona rezidentiala, linistita. Actul de supraveghere si cel educativ se desfasoara intr-un ambient cald, familiar, adecvat nevoilor copiilor. Vila in care functionam are curte proprie, fiind astfel permise activitati zilnice, specifice in aer liber pentru o dezvoltare armonioasa a corpului. Grupele au un numar limitat de locuri, maxim 10 copii, fapt care ne permite sa le acordam atentie sporita, oferind astfel fiecarui copil in parte posibilitatea de a-si dezvolta abilitati si deprinderi individuale dar si colective.

Sibiu Servicii
 • Afterschool cu program flexibil pentru copii cu parinti ocupati care vor sa invete lucruri noi si sa se distreze. Serviciile noastre includ masa calda, proaspata, activitati de rezolvare a temelor, arte plastice, distractii, activitiati de dezvioltare

Timisoara Servicii
 • Gradinita/After school Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa iti sopteasca la ureche, inseamna sa transformi bostanii in calesti si soarecii in telegari, josnicia in noblete si nimicul in orice, caci orice copil este in final un Pitic Curajos. Strada Copaceni, Nr. 64 Bucuresti, Sectorul 3 Telefon mobil: 0749607276 Telefon fix: 021.324.01.24 Fax: 0378106672

Bucuresti Servicii
 • Suntem un centru de meditatii si after-school limbi straine, matematica, romana, istorie, geografie, informatica, desen, muzica, inot, toate acestea intr-o locatie centrala. Oferim servicii educationale de cea mai buna calitate!

Pitesti Servicii
 • Ne ocupam cu spectacole de teatru pentru copii si produse de divertisment. Echipa noastra munceste pentru copii cu mult drag si implicare. Suntem adevarati profesionisti. Dorim sa infrumusetam copilaria tuturor micutilor.

Bucuresti Servicii
 • Ne propunem sa oferim o alternativa la petrecerile organizate in locurile de joaca sau la McDonlads La noi nu conteaza numarul de copii, preturile raman aceleasi!. Tortul, bauturile si mancarea (atat pentru copii cat si pentru adulti) le aduceti Dvs.! Nu se plateste nici o taxa suplimentara.

Bragadiru Servicii
 • Development for better future este un SRL-D înființat în primăvara anului 2014 de niște tineri antreprenori axați pe calitatea serviciilor oferite. Domeniile de activitate sunt împărțite în două mari categorii: - servicii educaționale (cursuri pentru copii, training-uri pentru tineri și adulți, consultanță educațională, studii sociologice, etc.) - servicii de organizare evenimente (axate preponderent pe organizarea de conferințe, lansări, workshop-uri, training-uri sau teambuilding-uri).

Timisoara Servicii
 • Asociatia Matias este o organizatie non-guvernamentala care a luat fiinta in decembrie 2006 si desfasoara activitati in domeniul educatiei, sanatatii si culturii in comunitatile de romi din localitatile Jilava si Sintesti. Aceasta organizatie s-a infiintat pentru a intampina nevoile sociale si educationale existente in comunitatile defavorizate.

Jilava Servicii
 • Animatie copii va ofera momente speciale alaturi de micutii dumneavoastra, aducand in cadrul evenimentului personaje de poveste, cele mai indragite si cunoscute, unice prin costumatii licentiate, care sa aduca un plus de realism personajului interpretat.

Pantelimon Servicii
 • Scoala primara, gradinita, after school. Oferim servicii de educatie pentru copii cu varste intre 2-12 ani. Suntem autorizati pentru invatamant prescolar de M.E.N din anul 2009, pentru invatamant primar din 2013. In curs de acreditare in 2014

Popesti Leordeni Servicii
 • La Afterschool Kidscool, copiii isi efectueaza temele cu personal didactic calificat. Activitati creative si educative, excursii. Se asigura servirea mesei si transportul copiilor. Sala de clasa, loc de joaca. Ore de limba engleza si limba germana gratuit.

Sacele Servicii