Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 681 companii
 • Psiholog clinician /psihoterapeut autonom ofer: -evaluare psihologica pentru comisia de handicap -fisa psihologica evaluare copii pentru comisia de orientare scolara -terapie depresie/anxietate -psihoterapie individuala

Ovidiu Servicii
 • Firma asigura cursuri obligatorii privind notiuni fundamentale de igiena, asigura calificarea in diverse meserii prin testare fara a fi nevoie de cursuri de lunga durata. Cursurile de igiena sunt necesare pentru toti lucratorii din comert, industria hoteliera, ingrijire corporala, infrumusetare, imbutelierea si transportul apei. Calificarile se fac prin evaluarea competentelor in domenii din comert, industrie, constructii.

Constanta Servicii
 • Oferim servicii de consiliere prenatala, pregatire pentru nastere, gimnastica pentru gravide, cursuri Lamaze, ingrijirea nou-nascutului, pecum si cursul de puericultura, atat pentru mamici cat si pentru tatici.

Vrancea Servicii
 • Academia de cursuri online din cadrul Gurucad Srl, Romania ofera cursuri online pentru ingineri, tehnicieni si manageri de proiect cu scopul sa le dezvolte noi capabilitati tehnice sau manageriale. Pentru mai multe informatii despre Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - Romania va invitam sa vizitati site-ul nostru: https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-acasa

Voluntari Servicii
 • Ofer produse educationale, in special cursuri, conferinte, consultante din domeniul fizionomiei! Mai multe detalii pe www.fizionomie.ro Trainer, Coach, Consilier in Dezvoltare personala, Psiholog, toate acestea folosite sub specializarea principala si anume cea de Fizionomist!

Bacau Altul
 • E Learn international este solutia care iti ofera metode personalizate de invatare a limbii engleze de la nivelul incepator pina la avansat, cu profil general si business. Programele noastre sunt elaborate de experti internationali si sunt apreciate de fiecare dintre clientii nostri.

Brasov Servicii
 • Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania.

Bucuresti Servicii
 • Organizatia activeaza incepand cu 2005, in calitate de Centru de formare profesionala autorizat A.N.C.,  M.E.N., M.M.F.P.S., furnizand la nivel national, in conformitate cu acreditarea legala, peste 100 de tipuri de programe de formare profesionala, acoperind o arie variata de domenii.

Brasov Servicii
 • S.c. Elle's Models Agency S.r.l. va ofera consultanta, educatie si formare, servicii de publicitate si organizare evenimente. Formam profesionisti (instructori in domeniul sportului, performeri, modele)! Traineri de elita = Absolventi de elita = Performeri de elita. Pregatim cursanti pentru sportul de performanta! Ambasadorul scolii Elle's Esti Tu! http://www.clubsportivellesfitnessbeautycenter.com/ https://www.ellesmodelsagency.com/ Marca Elle's a avut succes si a devenit un model de urmat. S-au infiintat firme/ong-uri ce desfasoara cursurile de formare, in domeniul sport si nutritie.

Bucuresti Servicii
 • In 2014, compania Better Students SRL, cu o traditie de peste 10 ani in tarile nordice, a fondat si in Romania site-ul Liceunet.ro, o platforma menita sa le ofere elevilor ajutor pentru pregatirea scolara. Colaborand cu profesori specializati in materiile incluse in programa pentru Bac, echipa Liceunet le pune la dispozitia elevilor de liceu si gimnaziu ghiduri digitale de pregatire pentru romana, matematica, istorie, biologie, geografie, fizica, stiinte sociale, chimie, engleza, franceza si spaniola. Pana in momentul de fata, aproximativ 50 000 de elevi au beneficiat de suportul de studiu oferit de catre Liceunet.ro.

Timisoara Servicii
 • Suntem o companie de training si consultanta in domeniul vanzarilor, comunicarii in cadrul organizatiei, negocierii contractelor si managementul echipelor de vanzari. Experienta de peste 15 ani in vanzari si managementul echipelor de vanzari a trainerilor, ne recomanda ca o companie cu un puternic simt practic, pusa in slujba companiilor ce isi doresc dezvoltarea echipelor de vanzari.

Bucuresti Servicii
 • Din 2016, Amytech Serv RO ofera servicii de consultanta in implementarea de tehnologii, vanzari utilaje pe domeniul industrializarii lemnului si productia de mobilier si tapiterie. Pregatire personal operator, reparatii si mentenanta pe diverse utilaje si linii de productie.

Timisoara Servicii
 • Pfa Patrascu Stefania Alina organizeaza cursuri de engleza pentru copii si adulti si ateliere de dezvoltare personala atat pentru cei mici cat si pentru adulti. Atelierele si cursurile sunt tinute de persoane cu pregatire si experienta in domeniu. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati urmatoarea pagina https://www.facebook.com/atelierededezvoltarepersonalabyStefaniaPatrascu/

Ploiesti Servicii
 • Instruim, evaluam si consiliem persoane si organizatii privind excelenta in management in Romania. Ne straduim sa fim buni formatori, evaluatori, consilieri, mentori, consultanti, angajatori si cetateni corporativi.

Constanta Servicii
 • SC Spard Team Cursuri SRL isi propune sa constientizeze societatea romaneasca cu privire la importanta invatarii masurilor de prim ajutor pentru intreaga populatie. Aceste masuri sunt vitale, iar serviciile profesioniste au nevoie de un timp pentru a ajunge la victima. Noi, cei care suntem martori, putem interveni si castiga ceva timp pentru victima, timp in care pot ajunge, salvatorii profesionisti. Pentru a atinge acest obiectiv, am lansat concepul Invata Prim Ajutor. In cadrul acestuia, noi oferim cursuri de prim ajutor pentru angajati (cursuri obligatorii si solicitate de cei de la ITM), cursuri de prim ajutor in scoli, precum si cursuri pentru persoane fizice.

Bucuresti Servicii
 • Prin Profesional Academy veti reusi sa va impliniti visul unei cariere asa cum v-o doriti. Veti invata o meserie de viitor unde teoria se imbina cu practica astfel incat sa puteti profesa in domeniul ales. Veti obtine o specializare acreditata international. Iar toate acestea sunt puse la dispozitie de o echipa profesionista si dornica sa va insufle tainele meseriei alese pentru bunastarea si satisfactia dumneavoastra personala. O meserie de viitor.

Cluj-Napoca Servicii
 • Transilvania Cursuri de Formare Profesionala organizeaza cursuri de pregatire profesionala in : -cursuri coafor-frizerie -cosmetica make-up -manichiura-pedichiura unghii false -masaj -ingrijitor batrani la domiciliu (infirmier) -formator -microblanding Se elibereaza diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscuta national cat si international. Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum !! Daca esti o persoana care iubesti frumosul ai putin talent, opteaza pentru domeniul de estetica si intretinere corporala !! De ce Transilvania Cursuri de Formare Profesionala? Pentru ca organizam aceste cursuri de peste 11 ani in Romania, de-a lungul timpului am acumulat experienta atat in tara cat si in strainatate. Oferim pachete personalizate sau cu grup. Oferim garantie de 100%. Program flexibil. Cursurile se desfasoara 90% practic Se ofera posibilitatea achizitionarii de produse profesionale cu reducere, aparatura si ustensile Oferim locuri de munca in tara sau strainatate prin agentii de recrutare. In alte zone curs la distanta Cautam colaboratori in tara. Mai multe informatii la telefon 0753.636.602

Satu-Mare Servicii
 • In Camera de Arta, copiii si adultii invata sa deseneze si sa picteze, se relaxeaza creand diverse obiecte handmade sau isi petrec creativ ziua de nastere, alaturi de prieteni. De asemenea, societatea comercializeaza materiale pentru obiecte handmade (tusiere Tim Holtz, prafuri de embosare, cerneala pe baza de alcool, hartie tip scrapbooking, etc.).

Ostratu Servicii
 • Centrul de evaluare functioneaza incepand cu anul 2011 cu calificari in domeniul constructiilor, restaurantelor, instalatiilor si serviciilor de securitate. Au obtinut certificate de calificare mai mult de 3000 de persoane in cadrul acestui centru.

Braila Servicii
 • Transilvania Cursuri de Formare Profesionala organizeaza cursuri de pregatire profesionala in : -cursuri coafor-frizerie -cosmetica make-up -manichiura-pedichiura unghii false -masaj -ingrijitor batrani la domiciliu (infirmier) -formator -microblanding Se elibereaza diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscuta national cat si international. Daca nu ti-ai ales inca o meserie, o poti face acum! Daca esti o persoana care iubesti frumosul ai putin talent, opteaza pentru domeniul de estetica si intretinere corporala! De ce Transilvania Cursuri de Formare Profesionala? Pentru ca organizam aceste cursuri de peste 11 ani in Romania, de-a lungul timpului am acumulat experienta atat in tara cat si in strainatate. Oferim pachete personalizate sau cu grup. Oferim garantie de 100%. Program flexibil. Cursurile se desfasoara 90% practic Se ofera posibilitatea achizitionarii de produse profesionale cu reducere, aparatura si ustensile Oferim locuri de munca in tara sau strainatate prin agentii de recrutare. Centre de formare in judetele: Cluj, Bistrita, Salaj, Maramures, Satu Mare, Bihor, Alba, Brasov In alte zone curs la distanta Cautam colaboratori in tara. Mai multe informatii la telefon 0753.636.602

Zalau Servicii