Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 687 companii
 • Casa de Cultura a Studentilor Tg. Mures este o institutie cu veche traditie. Prin activitatea noastra dorim sa sustinem tinerii si studentii din Tg. Mures si nu numai, in proiectele lor culturale. Casa de Cultura a Studentilor Tg. Mures este spatiul in care creativitatea este intodeauna apreciata.

Tg. Mures Altul
 • Cu o traditie de 130 de ani, BERLITZ este lider mondial in furnizarea de training lingvistic pentru persoane fizice si companii. Metoda originala de predare asigura un maxim de eficienta in invatarea oricarei limbi straine.

Timisoara Servicii
 • Interface Arad ofera Servicii profesionale de consultanta in vederea implementarii si certificarii sistemelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/haccp, OHSAS 18001, ISO 15189, EN 16001, ISO 27001 si sistemelor integrate, incepand cu elaborarea documentatiei specifice (manuale, proceduri de sistem si operationale, instructiuni de lucru, formulare, etc.), instruirea personalului implicat in activitatile de calitate, si continuand cu evaluarea, auditarea, mentinerea si imbunatatirea sistemelor de management. Programele noastre de consultanta sunt croite pe nevoile si posibilitatile fiecarui client, pentru obtinerea certificatelor de calitate in timp record si cu costuri reduse.

Arad Servicii
 • Wild & Associates este un centrul de Coaching, Psihoterapie si Training care isi propune sa contribuie activ la performanta, adaptabilitatea si starea de sanatate mentala a societatii in care activeaza. In scopul atingerii acestui deziderat serviciile se adreseaza unui public foarte larg, mai precis: -Programe Educative si Preventive pentru Copii si Adolescenti -Evaluare, Consiliere si Psihoterapie pentru adulti si varstnici -Diagnoza organizationala la nivel de departamente sau companii -Programe de Training pentru persoane juridice -Coaching pentru manageri si sefi de departament Din punct de vedere juridic Wild & Associates este un Cabinet Individual de Psihologie, inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania, fiind in acelas timp un nod de Parteneriate

Arad Altul
 • Trenkwalder-Sobis este o companie austriaca specializata in servicii de consultanta in domeniile RESURSE UMANE SI CERCETARI DE PIATA. Echipa noastra de consultanti furnizeaza solutii complexe si personalizate la provocarile pe care le implica RECRUTAREA SI SELECTIA PERSONALULUI-INSTRUIREA ANGAJATILOR-DEZVOLTAREA ORGANIZATIEI. Va asteptam la sediile noastre din Sibiu, Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Arad, Baia Mare, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Galati, Iasi.

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie de resurse umane cu un portofoliu important de clienti. Oferim servicii moderne si diverse, echipa de profesionisti rigurosi si cu abilitati si cunostinte excelente. Referinte foarte bune de la clienti.

Bucuresti Servicii
 • Misiunea firmei noastre consta in descoperirea si dezvoltarea potentialului oamenilor, al echipelor si al companiilor cu scopul atingerii obiectivelor. Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client in parte. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si companiilor. Servicii oferite: CONSULTANTA RESURSE UMANE Servicii pentru persoane: Specialisti in Coachingul de Cariera Servicii pentru companii: Recrutare si selectie de personal Elaborare strategii resurse umane, Politici/ Regulamente, Elaborare de fise de post Elaborare strategii resurse umane, Politici/ Regulamente, Elaborare de fise de post Evaluarea performantelor LIFE & BUSINESS COACHING CONSILIERE PSIHOLOGICA WORKSHOP-URI

Cluj Napoca Servicii
 • New Life Coaching iti ofera servicii de coaching si trainig specializate, pentru ati imbunatati viata. Poti beneficia de coaching in afaceri, stil de viata, dezvoltare personala, imbunatatirea stilului de comunicare. Fii in rezonanta cu noi!

Arad Servicii
 • Indeplineste-ti visul! Acesta e motto-ul ce ne-a condus la infiintarea primei companii din Romania care transpune in realitate cele mai fanteziste dorinte ale oricarui pasionat de masini, viteza si sporturi cu motor. Ai visat sa asisti in direct, fara intreruperi din locuri altfel greu accesibile, la oricare etapa a celor mai spectaculoase campionate de intreceri de masini din lume? Exclusvie Events & Entertainment iti indeplineste visul si iti ofera "Pachete Fara Griji" ce iti permit sa asisti la oricare din etapele campionatelor Formula 1 si Deutsche Tourwagen Meisterschaft (DTM). Avand asigurate: transportul, cazarea, transferul la si de la: aeroport la hotel si de la hotel la circuit, biletul de acces si consilierul personal la fata locului singurul lucru la care trebuie sa te mai gandesti este la care Grand Prix vrei sa iti incurajezi favoritii. Ai visat sa simti tu ce inseamna sa fii un pilot de Formula 1? Exclusvie Events & Entertainment te aduce la realitate punandu-ti la dispozitie monoposturi originale Formula 1, Formula 3 si masini supersport: Lamborghini, Ferarri sau Porsche pentru a le testa chiar tu pe circuit. Nu este o gluma proasta si monoposturile si masinile sunt cat se poate de reale nefiind vorba de replici, sau masini modificate in care tu esti doar pasager. La noi iti traiesti propriul vis si te lasam singur sa pilotezi cum poti tu mai bine un monopost original Formula 1 pe un circuit profesionist. Iti oferim cazare, transport, asigurare, accesul pe circuit si monopostul de teste. Singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti este sa fii detinatorul unui permis de conducere valabil. Ai visat sa iti cumperi o masina exclusivista? Exclusive Events & Entertainment iti indeplineste visul de a putea compara toate modelele marcilor exclusiviste intrun singur loc. Am dezvoltat parteneriate cu distribuitori autorizati din Germania si Austria pentru: Bentley, Lamborghini, Bugatti, Aston Martin, Rolls Royce, Veritas si Gumpert pentru ca tu sa ai acces la toate datele tehnice, listele de preturi si cataloagele intrun singur loc. Tot la noi vei putea comanda masina visurilor tale daca nu ai norocul ca aceasta sa se afle deja in stocul partenerilor nostri. Ai visat sa iti transformi masina intrun bolid de curse? Exclusive Events & Entertainment iti indeplineste visul de a gasi accesorii si componente speciale ce iti transforma masina din bolidul din parcare in bolidul de pe circuit. Noi te ajutam sa alegi din multitudinea de oferte a unor producatori de subansamble auto cu renume mondial in cursele de masini. Exclusvie Events & Entertainment iti transforma visele in realitate!

Popesti Leordeni Servicii
 • Din 2002, sub brandul Teamplus oferim programe personalizate de training si servicii de consultanta manageriala. Programele noastre de teambuilding, mai ales componentele outdoor, adventure si chiar extrem sunt foarte apreciate de clienti. Traineri calificati si echipa tehnica antrenata asigura succesul sesiunilor de formare si dezvoltare a echipelor.

Brasov Servicii
 • Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura are o activitate de peste 40 de ani in domeniul pregatirii profesionale fiind unul din actorii principali de formare profesionala pe piata romaneasca si cea europeana prin proiectele derulate in acest domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Compania ofera servicii in domeniul: Relatiilor Publice, lobby & advocacy, comunicarii politice si publicitatii. Studio Media Consulting ofera si training-uri specifice domeniilor Comunicarii si comunicarii politice

Bucuresti Servicii
 • Firma va ofera: Training-uri & Cercetari de Marketing & Mystery Shopping, training de vanzari si "customer service", pregatire - brevet in turism, seminar de leadership, mystery shopping, workshop-uri, cercetarea gradului de satisfactie a clientilor, managementul marcii. INITIAL    BEST    SALES    &    CUSTOMER SERVICE Obiectivul programului: -Cresterea gradului de satisfactie a clientilor si fidelizarea acestora -Monitorizarea si imbunatatirea serviciului de “customer service” -Cresterea eficientei fortei de vanzari -Identificarea si valorificarea avantajului competitiv

Cluj- Napoca Servicii
 • Fara doar si poate, oamenii sunt cea mai importanta "necunoscuta" si de aceea încercam sa rezolvam cu tact si mult profesionalism orice ecuatie, dezvoltând din mai multe necunoscute, echipa ideala. Situam originalitatea si seriozitatea pe primul plan si venim în permanenta cu idei noi si facil de aplicat, adaptandu-ne oricaror situatii. Plictisti de clisee si lucruri facute doar de dragul de a fi facute pe care inevitabil, le vedem la fiecare pas, suntem determinati sa va aducem un "val nou" de solutii si rezolvari la probleme din cele mai diverse. Ne impunem prin originalitate, creativitate, oferind clientilor nostrii concepte noi asupra ce înseamna eveniment de valoare, printr-o perspectiva "out of the box", generata în mare parte de necesitatile clientilor. Vrem si putem sa oferim mai mult companiei dumneavoastra, întrucât manifestam o dorinta crescuta fata de originalitatea fiecarui eveniment, punând accent pe detalii si pe alegerea conceptelor de teambuilding corespunzatoare fiecarui client în parte.

Bucuresti Servicii
 • Societatea, Expert Training, ofera cursuri autorizate de formare profesionala pentru adulti in diferite domenii. Certificatele obtinute au recunoastere in tara si in statele membre ale Uniunii Europene, fiind emise de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Cluj-Napoca Servicii
 • Scoala Cotimanis Show organizeaza cursuri de calificare si perfectionare in meseria de machior. Scoala de machiaj este acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cursurile scolii Cotimanis Show se desfasoara sub atenta indrumare a make-up artistului Florina Marcuta ce va pune la dispozitie produse profesionale marca Show by Fabio de Stefano. Vizitati-ne pe www.scoalademachiaj.ro

Bucuresti Servicii
 • Traducatoare autorizata romana-engleza-spaniola, absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea Bucuresti), beneficiara unui stagiu Erasmus in Spania Experienced Romanian-English-Spanish Sworn translator, Foreign Languages graduate, beneficiary of an Erasmus scholarship in Spain, collaborator of translation agencies, law firms, notary public offices, NGOs, embassies, consulting companies. I participated in trade missions as interpreter. Traductora jurada de rumano-inglés-espanol, filóloga graduada por la Universidad de Bucarest, beneficiaria de una beca Erasmus en Espana, colaboradora de agencias de traducción, bufetes de abogados, notarías, ONGs, embajadas, empresas de consultoría.

Bucuresti Servicii
 • De 16 ani, ne implicam activ in crearea de experiente de invatare care produc schimbare pozitiva in oameni, echipe si organizatii. Prin tot ceea ce facem, ne propunem sa fim partenerii de crestere a celor care inteleg ca dezvoltarea reala incepe din interior.

Cluj-napoca Servicii
 • BLUE DREAM MEDIA este o firma de succes pe piata romaneasca de multimedia, oferind servicii de inalta calitate. BLUE DREAM MEDIA realizeaza proiecte profesionale de webdesign, multimedia evenimente (nunti, serbari, banchete, reuniuni promotii de absolventi), identitate de brand, advertising, prezentari interactive, video, foto, grafica, etc. BLUE DREAM MEDIA ofera si servicii de consultanta in domeniul ICT atat pentru mediul corporate cat si pentru utilizatorii casnici de computere.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie de consultanta in management, servicii specializate in management, sales public speaking, marketing si studii de piata. Dispunem de traineri cu experinta in domenii diverse. Realizam o gama variata de cercetari de marketing: studii de piata, studii sociologice, sondaje de opinie fata in fata si online, mystery shopping, teste de piata, analize de date statistice, s.a.

Iasi Servicii