Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Consultanta - Servicii: 4076 companii
 • Servicii de consultanta si intermediere pentru achizitionarea de echipamente de deservire la sol, GSE pentru aeroporturi, helioporturi. Reprezentanti autorizati ai producatorilor JBT USA, MOTOTOK Germania si OVERAASEN Norvegia. Agent autorizat pentru produsele companiei CAVOTEC, Germania (tamburi, cablu cu actionare cu arc sau motor electric in special pentru producatorii de macarale turn, macarale navale si echipament minier; comanda la distanta (sistem RRC); conectori, pit sistem de alimentare, bara de tractare aeronave etc. Reprezentant al producatorului de masini pentru productie de tubulatura de ventilatie J CLUSELLAS, Spania (masini de debitat cu laser, de faltuire, depanare, etc). Linii complete automate si semiautomate pentru dotarea atelierelor de productie tubulatura ventilatie.

Sibiu Servicii
 • Firma GOOFERS TRAINING S.R.L., specializata in consultanta pentru certificarea ISO, s-a nascut ca o � anexa � a firmei Bureau BeverdaM � Linden, Olanda , din dorinta de a aduce in tara noastra experienta si profesionalismul capatat in cei 17 ani de activitate de succes in tara sa de origine. Dispunem in prezent de o echipa experimentata cu specialisti pregatiti la nivelul standardelor occidentale si un management flexibil, experimentat, apt sa va ghideze inspre certificarea ISO 9001, 14001-Mediu, 22000-HACCP, obtinerea Certificatului de Conformitate CE. Serviciile noastre se adreseaza tuturor firmelor, mici, mijlocii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale (atat cu retea de distributie cat si cu vanzare directa), firmelor prestatoare de servicii, precum si administratiilor publice si locale, unitatilor medicale si farmaceutice, etc.

Constanta Servicii
 • Econometrica S.R.L a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 20 angajati, firma noastra efectueaza contabilitate generala, consultanta financiara, management, expertiza contabila, audit financiar. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Servicii Recrutare personal, resurse umane, web design, proiectare siteuri web, promovare web, instruiri IT, training, head hunting, software Php, Java,programare desktop si web, retelistica, publicitate online,suport tehnic, in Bucuresti,Constanta si in Romania. Informatii complete pe siteul nostru www.temax.ro . Achitarea se poate face in rate, aplicam discounturi negociabile in functie de volumul de lucru comandat. Pentru un parteneriat de succes, in care va vor satisface cu siguranta termenii de predare si preturile, apelati cu incredere la Soft-Temax SRL. Avem sediul in sector 6, Bucuresti. Avem experienta de 3 ani in recrutari, webdesign si instruiri IT. Suntem localizati convenabil, pe un bulevard comercial, langa metrou. Efectuand recrutari, avem oameni exceptional de bine pregatiti profesional. Va asteptam sa ne contactati !

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Faxcomp S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Focsani, judetul Vrancea. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de calculatoare, periferice, consumabile, copiatoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Compania este abilitata pentru furnizarea de "Servicii Externe de Securitate si Sanatate in Munca". Societatea intermediaza si vinde conserve alimentare si vegetale import Bulgaria. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Faxcomp S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Faxcomp S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Teosoft S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Focsani, judetul Vrancea. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de consultanta software. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Am reusit sa supravietuim guvernului boc si crizelor, ceea ce in ziua de azi e o performanta pentru o firma mica fara "spate" politic... Desi nu mai suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Teosoft S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Inca de la infiintare Plesu Consult S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Plesu Consult S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de evidenta contabila, audit financiar de specialitate, expertiza contabila, consultanta fiscala, studii de fezabilitate, planuri de afaceri conforme cu legislatia in vigoare. Compania noastra are un personal de 2 angajati. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea serviciilor noastre. Plesu Consult S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a serviciuluiS care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Servicii
 • Compania a fost infiintata in anul 2000 si este situata in municipiul Constanta. Ea va pune la dispozitie produse de calitate superioara, echipament de detectie si protectie al producatorului german Drager pentru mediul de munca si mediul inconjurator. Echipament de detectie: tuburi colorimetrice, aparate portabile (explozimetre,ehipamente portabile pentru determinarea de noxe chimice in aer, apa, sol), detectie on-line pentru instalatii tehnologice si protectia mediului ( aer, gaze arse la centrale termice ). Echipament de protectie: masti si aparate de protectie respiratorie, cartuse filtrante, echipament pentru scafandrerie usoara, costume de protectie pentru pompieri si protectia lucratorilor in mediu chimic. Pentru a fi in permanenta informati atat in privinta cerintelor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca, protectiei mediului, PSI-SU, dar si in ceea ce priveste necesitatile potentialilor cumparatori ai produselor Drager, personalul SC Work Safety and Protection SRL are in atentie pregatirea profesionala continua. In acest moment avem capabilitatea de a oferi date referitoare la echipamentele comercializate, dar si consultanta in securitate si sanatate in munca, protectia mediului, PSI_SU si asigurarea calitatii (documentare, implementare, audit intern pentru sisteme de management integrat(calitate-mediu, SSO, respectiv, SR EN ISO 9001:2008,SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008). Contactati-ne si orice problema din domeniile prezentate mai sus, isi va gasi rezolvarea in cel mai scurt timp. Imbinand calitatea cu profesionalismul vom fi mereu in top !

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 2004, Ro consult S.R.L. este situata in Galati, judetul Galati, str. Portului, nr. 23, cam 206, Parcul de Tehnologie a Informatiei. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de consultanta in proiectarea si implementarea sistemelor de management precum si in elaborarea proiectelor in vederea accesarii de fonduri europene. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Ro consult S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Huge Group SRL din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Huge Group SRL are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in recuperari de debite, consultanta juridica si comerciala. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Huge Consulting Agency SRL. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Huge Consulting Agency SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Collect Control & InHouse Consulting S.R.L a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bucuresti. Firma Collect Control & Inhouse Consulting S.R.L are o echipa de 2 angajati specializati pe domeniul CREDIT MANAGEMENT: colectare debite si recuperare debite comerciale investigatii comerciale, rapoarte de credit, sisteme de vinzari consultanta in afaceri. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Reusita in activitatea noastra ne recomanda. Ne propunem sa fim echipa extinsa a afacerii dumneavoastra, punand la dispozitie timpul, expertiza si informatiile noastre pentru protejarea intereselor financiare ale partenerilor nostri. Suntem la un telefon sau e-mail distanta.

Bucuresti Servicii
 • We are an advertising service centre specialized in brand strategy consultancy, offering the full array of the communication package. Our service platform has about 12 years of experience and offices in Transylvania, Romania and it was born as a business after Bogdan Onin and Suzana Nemes - the principal partners of the project - decided to return to Romania to capitalize on the educational and work practice acquired in Milan, Italy. WHAT MAKES OUR APPROACH DIFFERENT? We have built the agency driven by client need but led by local talent. Our team offers a unique combination of skills and abilities across creative and technical disciplines, as we believe that unity is more powerful than integration. We are one of the most multidisciplinary team in the region and we can promise to push the known boundaries and reach new ways of aiding our clients. We are united by our vision and by our values; by common tools and resources. We are connected by shared technology. Our obsession with technical detail and engineering rigour provides the means to operate at speed and scale. We are always interconnected with our local or international clients and partners, in order to make collaboration across the network 100% effective. SERVICES Our teams have a skillset covering a wide range, from marketing research, project management, creative design, public relations, brand strategy to internet and mobile technologies. And because currently the information is ever more embedded in the visual content, our work becomes also more visual with an important part being played by photography, motion graphics, digital and hand drawn illustrations, animation and video productions. Nowadays brands must provide added value in form of entertainment, information and utility. With this in mind, we create concepts that can live on any platform or any medium, sparking conversation and final customer action. Together with our clients, we generate content that people want to read, interact with and share. oninbranding&more by HELSING & GRAF ADV S.R.L. Phones: +40722-429816 / +40726-033865

Cuvin Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Avand 10 angajati, firma noastra efectueaza evaluare si recrutare personal pentru middle si top management. Bucuresti este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Bucuresti Servicii
 • Modulor Proiect S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza proiectare in constructii, expertizare, consultanta, avize, expertize antiseismice, servicii de arhitectura, consolidari. Compania are un efectiv de 6 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Gascop S.R.L. din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Gascop S.R.L. are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare si consultanta pentru instalatii si retele de gaze naturale. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Gascop S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Inca de la infiintare S.i.c.o. S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma S.i.c.o. S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in evaluarea proprietatilor si bunurilor mobile si imobile. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In firma S.i.c.o. S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta S.i.c.o. S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Mcs Consulting 2001 S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in domeniul sistemelor de management al calitatii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Premier Management Srl - consultanta si instruire in managementul afacerii - pentru a dezvolta afacerea, pentru a creste performanta/ a obtine rezultate superioare in firma printr-o buna organizare si un eficace control managerial, printr-un management profesionist/ printr-o conducere calificata. Premier Management S.r.l. are competente de:         a�� expert in management - prin consultanta in managementul afacerii furnizam solutii pentru o eficace planificare, organizare, coordonare si control al activitatilor, oamenilor si resurselor, cu impact direct si pozitiv asupra profitului; a�� evaluator si diagnostician - prin diagnoza proceselor de management si prin evaluarea conducatorilor din firma, identificam solutii de consolidare a proceselor de planificare, organizare, coordonare si control intern; a�� formator si antrenor in management - prin instruire (training) si prin indrumare (coaching) dezvoltam competentele personalului de conducere, pentru o eficace administrare a oamenilor, activitatilor si resurselor. Va oferim servicii de management: a�� programe de consultanta manageriala pentru consolidarea proceselor de management/ de conducere in scopul cresterii productivitatii (rezultate pe timp), a calitatii (respectarea cerintelor) si a rentabilitatii (rezultate pe costuri) a�� evaluari si diagnoze manageriale - pentru indentificarea de solutii pentru o mai buna planificare, organizare, coordonare si control; pentru aprecierea competentei in conducere si a loialitatii personalului de conducere a�� instruire si consiliere manageriala - consolidarea competentei personalului de conducere in administrarea eficace a oamenilor, activitatilor si resurselor. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari a dvs. referitoare la implementarea unui sistem de management competitiv, care sa va ajute in propria dezvoltare.

Bucuresti Servicii
 • Solicitant/ partener în proiecte din programele PHARE, INFRAS, TEMPUS, LEONARDO, PODCA, POSDRU. La cursurile organizate de COMETAM au participat 3000 de persoane in ultimii cinci ani Avantaje În cadrul cursurilor se realizează formarea profesionalã a adulţilor cu studii superioare, pentru dezvoltarea de abilităţi în managementul calităţii, mediului, securităţii informaţiilor, pentru dobândirea de competenţe noi impuse de piaţa forţei de muncã şi de creşterea competitivităţii economiei româneşti pentru a-i forma pe aceştia ca manageri şi / sau auditori conform standardului ocupaţional. La finalizarea cursurilor, după promovarea testului, cursantul obţine, în funcţie de tipul cursului, certificat COMETAM, CNFPA şi la cerere, certificat TUV KNOW HOW din Germania. Acest certificat este eliberat doar pentru o parte dintre cursurile oferite de noi si are recunoastere internationala. După promovarea testului de la cursurile de Manager al sistemelor de management al calităţii, Auditor în domeniul calităţii respectiv Auditor de mediu (autorizate CNFPA) se obţine certificat de absolvire eliberat sub egida Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi a Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Explicit Consult S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 2 angajati, firma noastra presteaza servicii de consultanta in management. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii