Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Consultanta - Servicii: 4108 companii
 • Q.CERT.ISO este o societate comerciala privata cu raspundere limitata, infiintata in anul 2006 si care va pune la dispozitie servicii de consultanţă pentru elaborarea , implementarea, certificarea şi îmbunătăţirea sistemelor de management conform Standardelor : -SR EN ISO 9001:2008 – Sisteme de management al calităţii- cerinţe; -SR EN ISO 14001: 2005 – Sistemul de management al- calităţii mediului; -SR OHSAS 18001:2008 Sisteme de management al- sănătăţii şi securităţii muncii; -HACCP/ISO 22000 Sisteme de management al sigurantei alimentelor; -Certificare de produs -Asistenta pentru gestionarea documentelor-sistemului de management -Planuri de calitate pentru construcţii, în vederea participării firmelor de construcţii la licitaţii -Audit intern si evaluări asupra partenerilor- contractuali

Timisoara Servicii
 • Activitati de consultanta, intermedieri afaceri, strategii de dezvoltare, programe de mediu, proiecte de protectia mediului, rentabilizare firme, managementul afacerilor cu exceptia actelor notariale si functiunilor juridice.

Petrosani Servicii
 • Catalogul companiilor din industria usoara este singurul catalog specializat din domeniul industriei textile, pielarie si incaltaminte. Catalogul companiilor din industria usoara, are acoperire nationala si distributie gratuita actionand ca un mediu de promovare ce faciliteaza realizarea unor noi oportunitati de afaceri.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa de consultanti seniori cu experienta vasta pe diverse arii de business. Astfel ne-am unit fortele sub umbrela EPARTENER inca din anul 2012 si furnizam solutii companiilor pe arii de specialitate care includ consultanta de business, consultanta bancara, expertiza fiscala, audit financiar, expertiza IT, consultanta juridica. In toate proiectele in care am fost implicati am furnizat solutii de business valabile pe termen lung si am oferit consultanta proactiva si suport pentru o consolidare sigura. Ne raportam nevoilor fiecarui client in parte, folosind o abordare constructiva , bazata pe profesionalism si perseverenta cu trimitere directa spre rezultatul scontat. Ne adresam atat celor care sunt la inceput de drum cat si celor care au deja o afacere care impune noi perspective de dezvoltare. Te asiguram ca vom fi langa tine atunci cand ai nevoie de experienta si cunostintele noastre pe care le vom pune in valoare pentru ca tu sa fi mereu informat corect si pentru ca firma ta sa isi desfasoare activitatea in legalitate si optimizat.

Bucuresti Servicii
 • Ceneco este compania infiintata in februarie 2005 care activeaza cu succes in domeniul asigurarii de service pentru centrele de prelucrare cu comanda numerica CNC (pentru lemn, metal, aluminiu, PVC). Misiunea noastra principala, este dezvoltarea unui parteneriat cu si pentru clientii nostri, care sa ne permita gasirea de solutii optime la cerintele lor specifice, incluzand servicii si oferte personalizate pentru centrele de prelucrare cu comanda numerica CNC sau pentru utilajele clasice (pentru lemn / metal / aluminiu / PVC). Oferim consultanta in achizitia centrelor de prelucrare cu comanda numerica CNC (noi sau S.H.) din industria lemnului, in achizitia software-ului dedicat si profesional CAD/CAM/. Ceneco ofera software profesional CAD/CAM/CIM pentru proiectarea & executia scarilor din lemn, a usilor / ferestrelor si a mobilierului din lemn (masiv sau din PAL). Ceneco ofera service, programare, mentenanta pentru masini cu comanda numerica CNC (noi sau S.H.) din industria lemnului, in special pentru productia scarilor din lemn a usilor/ferestrelor si pentru productia de mobilier. In 15 ani de experienta in servisarea si programarea acestor utilaje CNC, ne-am specializat in urmatoarele solutii software dedicate si a proiectarii asistate: MasterCAM, AutoCAD, CMStools, Xilog Plus, Genesis Evolution, ND 10 Compass Software, PowerWin, Spazio3D, TwinCAM, AlphaCAM.

Suceava Servicii
 • Conductiv Service executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, inclusiv bransamentele electrice si instalatiile de impamantare necesare, pentru: 1. locuinte 2. birouri 3. spatii comerciale si de productie 4. hale industriale Firma noastra garanteaza respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate. Datorita calitatii materialelor folosite, a masuratorilor si verificarilor efectuate, instalatiile electrice executate de noi au o durata de exploatare indelungata. Prin specialistii sai, Conductiv Service poate integra intr-un mod optim instalatii electrice. Valorile pe care ne bazam pentru ducerea la indeplinire a misiunii firmei sunt urmatoarele: -Oamenii - indiferent de nivelul la care isi desfasoara activitatea, ei contribuie la vitalitatea si reputatia firmei noastre. -Calitatea produselor si serviciilor oferite - sunt principalul mijloc de mentinere a clientilor existenti si contribuie la imaginea firmei noastre pe piata. Buna gestionare a resurselor precum si reinvestirea unei parti importante din profit reprezinta sursa principala a dezvoltarii firmei nostre. 1. Instalatii electrice pentru cladiri civile: Solutii tehnice, proiectare, executie. Instalatii electrice complexe: iluminat general si ornamental, prize. - Cladiri administrative si birouri; - Sedii de firme; - Localuri publice; - Gradini. 2. Instalatii electrice in industrie: Solutii tehnice, proiectare, executie, punere in functiune, service. - Montarea transformatoarelor si a celulelor de medie tensiune; - Executia si montajul tablourilor electrice de distributie de joasa tensiune pana la 4000 A; - Executia si montajul tablourilor secundare de distributie si comanda; - Instalatii electrice de distributie ( cu bare capsulate sau cabluri ) a energiei si alimentare a utilajelor; - Instalare si reparare echipament AMC; - Intretinere si exploatare instalatii AMCR; - Instalatii electrice de iluminat interior si exterior; Printre clientii nostri se numara: MITTAL STEEL IASI S.A. GEMI SERCOM S.R.L. "Imbunatatirea continua a calitatii si a eficientei constituie motorul succesului nostru."

Iasi Servicii
 • Misiunea firmei noastre este de a intelege afacerea fiecarui client. Suntem o companie tanara, in crestere si fiecare client va fi important pentru noi, indiferent de dimensiunile afacerii sale. CINCI MOTIVE PENTRU A NE CONTACTA: � oferim servicii personalizate � lucram cu professionalism si punem cunostiinta si experienta noastra la dispozitia clientului; � ne implicam in fiecare proiect cu seriozitate; � dorim sa devenim colaboratori de incredere, de aceea vom vorbi intotdeauna i despre aspectele positive si despre cele negative ale diferitelor proicte; � garantam contractual confidentialitatea informatiilor comunicate de client sau obtinute pentru un client, chiar si dupa incetarea raporturilor de colaborare

Bacau Servicii
 • Infiintata n luna Decembrie 2004, S.C. HOLAGRO SEEDS S.R.L. si-a propus inca de la inceput sa vina in sprijinul cultivatorilor cu cele mai bune servicii posibile, respectiv seminte profesionale de legume, servicii de consultanta (inclusiv programe detaliate de fertilizare) si nu n ultimul rand anumite input-uri necesare horticultorilor, cum ar fi foliile protectoare si anumite sisteme de irigare prin picurare. Societatea noastra comercializeaza seminte profesionale de legume import Olanda. Producatorul semintelor profesionale este Nickerson-Zwaan.

Buzau Import - Export
 • Societate de contabilitate si expertiza contabila, infiintata in ianuarie 2002, ofera servicii de calitate in domeniul contabil. Principalii clienti sunt din domeniul productiei, constructiilor, serviciilor diverse, comert.

Bucuresti Servicii
 • Be International Recruting este o reputabila firma de recrutari si plasare forta de munca, cu sediul principal in Toronto, Canada. Anul 2006 a adus si deschiderea unui birou in Bucuresti, Romania. Be International este membra IAPA (International Au-Pair Association ), recunoscuta drept lider in domeniul agentiilor si companiilor de programe au-pair. Firma noastra va poate oferi consultanta juridica pe probleme legate de emigrare, precum si programe au-pair sau similare acestora.

Bucuresti Servicii
 • Ce face firma noastra: 1. presteaza servicii de paza, protectie si supraveghere la agenti economici din sectorul public si privat: sedii de societati comerciale, unitati de productie, depozite, unitati de invatamant si spitalicesti, resedinte private, evenimente culturale(concerte). 2. agentii de paza au dovedit capabilitate si dispun de antrenament pentru medii deschise cum sunt santiere de locuinte, depozite de materii prime,etc. 3. cunoasterea din timp, prin activitati specifice a intentiilor unor persoane de a comite infractiuni de furt ori distrugere de bunuri, actionandu-se cu promtitudine pentru neutralizarea acestora; 4. organizarea si executarea masurilor ce se impun pentru realizarea flagrantului asupra unor persoane despre care s-au obtinut informatii ca sustrag bunuri materiale; 5. consulting in materie de organizare a activitatii de paza, protectie si supraveghere.

Bucuresti Servicii
 • Companie cu o experienta indelungata in domeniul financiar - contabil, fiabila si flexibila cu orice tip de client oferim servicii atat in domeniul financiar - contabil, cat si in domeniul juridic si fiscal.

Bucuresti Servicii
 • Ascent Group este un grup de consultanta care s-a nascut pentru a raspunde unei necesitati de servicii de consultanta de inalta calitate in Europa de Est, pentru investitorii straini. Ascent Group, prin intermediul firmelor din grup, ofera servicii de consultanta financiara, juridica, dezvoltare afaceri, resurse umane, training, contabilitate, audit, managementul calitatii. Ascent Group are filiale  Bucuresti, Arad, Sofia, Chisinau si Limassol.

Bucuresti Servicii
 • Aga Vision Adv este o agentie de organizari evenimente si publicitate. Intotdeauna se gaseste ceva ce merita sarbatorit. Problema este gasirea timpului necesar pentru organizarea unui eveniment. Insa chiar si atunci cand timpul nu reprezinta o problema, apar intrebari de genul: unde sa organizez? ce decor sa folosesc? ce muzica sa folosesc? etc Aga Vision Adv este mai mult decat o agentie de organizari, este solutia optima pentru organizarea perfecta a diverselor evenimente care se perinda in viata personala sau profesionala. Acestea sunt momentele care raman in amintirea dumneavoastra si a celorlalti..precum sarea si piperul in monotonia vietii de zi cu zi. Ce va oferim?Locatii,catering,muzica (dj,muzica live), decoruri,aranjamente florale,baloane,artificii,hostess,lumini, sonorizari, etc. La capitolul productie publicitara puteti conta pe noi daca aveti nevoie de :agende, calendare, carti de vizita,obiecte publicitare (brelocuri, bratari,flyere, steaguri,bannere), etc.

Bucuresti Servicii
 • PSEUDONIM Consulting este firma specializata in consultanta si intermediere credite destinata persoanelor fizice si juridice, cu capital privat romanesc, infiintata in 2005. PSEUDONIM Consulting lucreaza in parteneriat cu principalele banci care opereaza in tara noastra, venind in sprijinul clientilor prin posibilitatea de a intalni oferta de credite, astfel incat sa aleaga cel mai bun produs de creditare functie de necesitatile si veniturile lor.

Constanta Financiar
 • Firma ofera  servicii de gazduire web pe servere din SUA si Romania, pe sisteme Linux si Windows. Viteza maxima, uptime garantat contractual 99.5%, suport tehnic gratuit. Preturi incepand de la 5 lei / luna. Fara taxa de instalare sau alte taxe ascunse. Vanzare de domenii .ro precum si domenii straine.

Targu Mures Servicii
 • Urmarim prin actiunile noastre sa contribuim valoros la cresterea competitiva si consolidarea sectorului economic din Moldova. Promovam 4 programe: Dezvoltarea si Consolidarea Intreprinderilor - iti oferim asistenta personalizata pentru lansarea, extinderea sau dezvoltarea afacerii; Dezvoltarea Economica Locala - contribuim cu bune practici la elaborarea politicilor economice de dezvolatre locala; Dezvoltarea Economica Regionala - proiectam sisteme de lansare a cultsrelor economice bazate pe industiile de suport regionale; Cresterea Competitivitatii - contribuim impreuna cu World Economic Forum la analiza si prospectiunea polticilor economice bazate pe competitivitate. SITE: WWW.ECONOMIC.MD

Chisinau Servicii
 • Prima societate privata din Romania care a fost indrumata si asistata de ANOFM din cadrul Ministerului Muncii, autorizata pentru pregatirea si antrenarea tinerilor in meseria de crupier va pune la dispozitie o echipa de lectori profesionisti, cu experienta pedagogica si, mai ales, dedicati meseriei de crupier, dispusi sa-si imparta cunostintele si experienta cu dumneavoastra. Vlady Damas Grup foloseste metode moderne de predare, echipamente specifice de cazinou si materiale didactice (in romana si engleza) adaptate si prelucrate intr-o varianta proprie, menita sa faciliteze procesul de invatare. Deasemenea, societatea noastra asigura si faciliteaza procesul de testare practica pentru candidatii recrutati de angajatori din strainatate, referintele oferite la terminarea cursurilor fiind recunoscute international. Mariti-va sansele de angajare cu Dice-Craps. Referinte recunoscute international.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa de specialisti din domenii diferite care s-a specializat in executia de project management si care au inregistrat multe succese. Vizitati site-ul nostru www.magnadevelopment.ro pentru mai multe informatii.

Bucuresti Financiar
 • Din dorinta de a veni in sprijinul comunitatii de afaceri si in acelasi timp al institutiilor publice pe drumul aderarii si integrarii europene, am realizat in anul 2006 firma de consultanta, in zona Moldovei, sistem integrat de management, consultanta pe linie de calitate, SR EN ISO 9001:2008, managementul de mediu SR EN ISO 14001:2005, managementul sanatatii si securitatii ocupationale SR OHSAS 18001:2008, managementul alimentar SREN ISO 22000:2005-&-HACCP, SA 8000:2008 managementul responsabilitatii sociale. Pentru - documentare Sistem de management al calitatii si de mediu (Manual + proceduri de sistem), documentare proceduri operationale, instructiuni de lucru, fise post, regulamente interne, omologari procese speciale, instruire lunara pe linie de magement integrat a personalului organizatiei, auditare interna conform programului de audituri intern, monitorizari neprogramate ale proceselor/ activitatilor si reglarea oricaror deficiente, mentinere si imbunatatire a sistemului de management calitate, mediu, OHSAS, revizuiri/ actualizari documentatie, in conformitate cu cerintele proprii, cerintele legale si reglementate aplicabile, in vigoare. Participare si sustinere sistem (prin argumentare si dovezi obiective) la auditurile externe efectuate de organismele de certificare/ autoritatile nationale, in vederea obtinerii/ mentinerii certificarilor/ atestatelor. Consultancy for environment, safety, quality and social responsability. ISO 9000 has become an international reference for quality management requirements in business-to-business dealings, and enables organizations to meet their economicl challenges. ISO certification increases the status of a company, improves relations with clients and strengthens the position on the national and international market: - The customer's quality requirements. - applicable regulatory requirements. - enhance customer satisfaction. - achieve continual improvement of its performance in pursuit of the objectives. We offer: Establishing of the following systems HACCP ISO 9000 serie QS 9000 SA 8000 -Implementation of these systems -Control of the systems -Automatisation of sub-directories in business relations         We continously improve our services in order to achieve permanent client satisfaction. ISO is a network of the national standards institutes of 162 countries, one member per country, with a Central Secretariat in Geneva, Switzerland, that coordinates the system. ISO (International Organization for Standardization) has developed over 17500 International Standards on a variety of subjects and some 1100 new ISO standards are published every year. The full range of technical fields can be seen from the listing International Standards. Users can browse that listing to find bibliographic information on each standard and, in many cases, a brief abstract. The online ISO Standards listing integrates both the ISO Catalogue of published standards and the ISO Technical programme of standards under development. ISO is a non-governmental organization that forms a bridge between the public and private sectors. On the one hand, many of its member institutes are part of the governmental structure of their countries, or are mandated by their government. On the other hand, other members have their roots uniquely in the private sector, having been set up by national partnerships of industry associations. Therefore, ISO enables a consensus to be reached on solutions that meet both the requirements of business and the broader needs of society.

Onesti Servicii