Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Agenti Servicii - Servicii: 933 companii
 • Eliaver S.R.L. din Onesti, judetul Bacau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 10 angajati, Eliaver S.R.L. efectueaza lucrari de instalatii sanitare si termice, autorizatii de functionare, service si reparatii centrale termice, ofera servicii profesionale de curatire si verificare a cosurilor de fum. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Societatea fiind certificata ISO 9001. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Eliaver S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Onesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de activitati ale agentiilor de turism, cu mai multe case de schimb valutar raspindite in diferite judete, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile principale ale firmei sunt: emiterea de bilete de avion in orice directie si de la oricare companie aviatica, asigurare de cazari in oricare localitate din strainatate si in tara, transport extern de persoane pe linii directe sau solicitate, excursii organizate pe trasee externe (circuite si sejururi), bilete de odihna si tratament. Avand numerosi parteneri din intreaga lume (ex.: Markhotel, Hotelbeds, Youtravel, Special Tour, Jacob, Gtahotels, Hrs,Hotel Club, Moscow Bureau of Voyage, Saiz Tour) urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Orice produs sau serviciu oferit si prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi, pentru ca Turism Briant S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari, deviza noastra fiind in continuare" Turism adevarat pentru turisti adevarati". Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Servicii
 • Inca de la infiintare Cont Protect S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca echipamente de protectie individuala, casti, centuri si servicii de legislatie in domeniul protectiei muncii si PSI. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Cont Protect S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Focsani Distribuitor
 • Hidroactiv Impex Srl. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 8 angajati, Hidroactiv Impex S.R.L. efectueaza bobinaj motoare electrice, distributie pompe apa si hidrofoare. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Hidroactiv Impex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Hidroactiv Impex S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de geodezie, topografie si cadastru, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Ab-cad S.R.L se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Ab-cad S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Suntem o companie infiintata in anul 2003 la Constanta. Firma SOL Maritime Services are 11 angajati. Formam o echipa cu o vasta experienta in efectuarea de servicii de agenturare nave, transport maritim, fluvial si terestru. Experienta personala, relatiile excelente cu partenerii de afaceri reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Safar & Geo Consult S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Constanta, judetul Constanta. Compania Safar & Geo Consult S.R.L efectueaza foraje pentru apa. Firma noastra are o echipa de 21 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Safar & Geo Consult S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Huge Group SRL din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Huge Group SRL are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in recuperari de debite, consultanta juridica si comerciala. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Huge Consulting Agency SRL. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Huge Consulting Agency SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Inadria Trans S.R.L., a fost fondata in 1997 in Braila, judetul Braila si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii conexe transportului maritim si fluvial - agenturare maritima. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Inadria Trans S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Inadria Trans S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Braila Servicii
 • Expert Trading S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Deva, judetul Hunedoara. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de comisionare vamala, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Expert Trading S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Deva Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Pilot River Sea S.R.L este situata in Constanta, judetul Constanta. Ceea ce isi propune firma Pilot River Sea S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de pilotaj nave. Compania noastra are un personal de 9 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Pilot River Sea S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Pilot River Sea S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, si infiintata in anul 1999. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza inchirieri camere in camin studentesc. Compania are un efectiv de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Uniton Grup S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Firma Activ International Grup S.R.L are o echipa de angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de intermedieri transport, transport intern si international marfa. Europa de Vest este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Activ International Grup S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1996, S.C. Socum S.A. este situata in Bucuresti, str. Mizil nr. 2C, sector 3 (reper statie Metrou 1 Decembrie). Compania S.C. Socum S.A. va pune la dispozitie servicii de comisionare vamala, transport intern de marfa. Firma noastra are un personal de 20 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C. Socum S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1931. Avand 200 angajati, firma noastra efectueaza inchirieri de limuzine. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Star Limo Services S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Intercercetare S.R.L este situata in Bucuresti. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza servicii psihologice, activitati de selectie, evaluare resurse umane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Intercercetare S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2002. Fotografie digitala si clasica pe film pentru reclame, companii, produse, moda, evenimente si alte scopuri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Detalii pe www.e-fotografnunta.ro

Bucuresti Servicii
 • Sc Hobby House International Srl Forwarders & Movers a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de mutari si relocari, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. In compania Hobby House International S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Hobby House International S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Personal serv  S.R.L, a fost fondata in 2004 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Personal Serv  S.R.L este sa efectueaze prestari servicii catre alte intreprinderi in relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Personal Serv  S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari,in relatia resurselor umane . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Grand Alpin S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca lucrari de alpinism utilitar. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Grand Alpin S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii