Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Agenti Servicii - Servicii: 933 companii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1949. Firma Horticola S.A. are o echipa de 60 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de amenajare si intretinere spatii verzi, gradini, parcuri, comercializare plante ornamentale si material dendrologic. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Horticola S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Asteptam oferte de produse de la furnizori pentru magazinul nostru tip Cash & Carry (loc. Saftica) specializat pentru articole de gradina!

Saftica Servicii
 • Avi Group S.R.L, a fost fondata in 2002 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta pentru implementarea sistemelor de management conform standardelor iso 9001, HACCP, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 17025 (crearea si implementarea sistemelor de management), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Hershey Service S.R.L., a fost fondata in 1995 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Hershey Service S.R.L. efectueaza servicii de salubrizare - deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Hershey Service S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Hershey Service S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Galimex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand  peste 100 angajati, firma noastra efectueaza servicii de curatenie generala pentru case particulare, curatenie pentru spatii comerciale, spatii industriale, cabinete medicale si spitale, banci, restaurante, curatenie fatade, ferestre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.                 Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Galimex S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati. www.galimex.ro, Tel 021 3301796.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma noastra efectueaza: consultanta sisteme management, ISO 9001, 14001, 18001, dirigentii de santier, servicii de identificare si evaluare riscuri de securitatea si sanatatea muncii, inclusiv proiectarea si implementarea cerintelor legale de securitatea si sanatatea muncii. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj Napoca Servicii
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: huse scaune si funde, decorarea salii prajituri si torturi, invitatii de nunta si botez, lansari de porumbei, muzica, foto si filmare ocazii, aranjamente florale, marturii, carduri de masa cu numele invitatilor.

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Elstaticfarb Prod Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de instalatii de vopsire in camp electrostatic, injectare a produselor din masa plasctica, confectii metalice (mobilier usor), prestari servicii vopsitorie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Elstaticfarb Prod S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bistrita Producator
 • Tahog Bal S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Zalau, judetul Salaj. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca inchirieri autoturisme, comercializare tahografe, incalzitoare de cabine pentru tiruri, statii de emisie receptie pentru tiruri, reparatii statii de receptie, ceasuri pentru taxiuri. Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Zalau Servicii
 • Alba Clean S.R.L., a fost fondata in 2004 in Zalau, judetul Salaj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Alba Clean S.R.L. efectueaza servicii de curatenie generala, curatire mochete, spalare geamuri, comercializare odorizanti incinte. Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Alba Clean S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Zalau Servicii
 • Suntem o companie localizata in Rosiori De Vede, judetul Teleorman, si infiintata in anul 1999. Firma Rom Bau S.R.L are o echipa de 32 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de imbuteliere butelii de aragaz si comercializare butelii. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Rom Bau S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Rom Bau S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Rosiori De Vede Servicii
 • Ideal Com Srl., a fost fondata in 1993 in Turnu Magurele, judetul Teleorman si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Ideal Com S.R.L are o echipa de 29 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de valorificare a deseurilor feroase, inchirieri autocamioane, autobasculante, utilaje constructii, wole pentru transport marfa, comercializare produse textile, fuste, rochii. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Turnu Magurele Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Mdc Company S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Cu un efectiv de 7 angajati, Mdc Company S.R.L efectueaza servicii de scafandrerie, alpinism, cresterea animalelor de blana. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Mdc Company S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Mdc Company S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Drobeta Turnu Severin Servicii
 • Infiintata in anul 2000, West Copter S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Ceea ce isi propune firma West Copter S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de aviatie utilitara - stropiri impotriva tantarilor, prafuiri, tratamente, fertilizare, erbicidare in agricultura. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. West Copter S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Geotop Sistem S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Piatra Neamt, judetul Neamt. Firma noastra efectueaza servicii de documentatii cadastrale si masuratori topografice. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Geotop Sistem S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Piatra Neamt Servicii
 • Inca de la infiintare Electric-company Sa si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 35 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare, executie si montaj instalatii electrice, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Vaslui Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Service Frig S.R.L. este situata in Tulcea, judetul Tulcea. Firma Service Frig S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de reparatii instalatii frigorifice pentru auto, pentru congelatoare, pentru aer conditionat, pentru masini fulgi de gheata - reprezentant in zona Dobrogei. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Service Frig S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Tulcea Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Koinonia Studio S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Baia Mare, judetul Maramures, in tara si peste hotare. Compania Koinonia Studio S.R.L efectueaza inregistrari audio, mixaje, procesare sunet, mastering, reclame muzicale, editare casete audio si cd-uri, productie albume crestine, casa de discuri, etc. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara. In cadrul companiei Koinonia Studio S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Koinonia Studio S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Bolisze Prestcom S.R.L. este situata in Targu Mures, judetul Mures. Compania Bolisze Prestcom S.R.L. comercializeaza o gama larga de usi de garaj, servicii automatizari usi. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Bolisze Prestcom S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Gaesti, judetul Dambovita. Compania Racoritoare S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca bauturi racoritoare, dulciuri, zahar, transport intern si international de marfa, servicii de morarit. Firma noastra are un personal de 18 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Gaesti Transportator
 • DHL este liderul global al pietei de curierat expres si logistica, transport de marfa aerian si maritim, specializat in furnizarea de solutii inovative si adaptate cerintelor specifice, provenite printr-o singura sursa. Cu DHL va puteti baza pe o singura companie pentru cerintele dumneavoastra de servicii expres si logistice - atat la nivel local cat si international - de la servicii de curierat expres la transport rutier sau managementul lanturilor de aprovizionare. Pe piata din Romania, DHL Express furnizeaza o serie de servicii impartite in 2 categorii: servicii Time Definite (DHL EXPRESS 9:00, DHL EXPRESS 12:00, DHL EXPRESS WORLDWIDE - servicii expres internationale pentru documente si colete, IMPORT EXPRESS, servicii de curierat intern si servicii specializate), servicii Day Definite (EUROPLUS) de transport expres terestru cu livrare in numar definit de zile.

Bucuresti Transportator