Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Agenti Servicii - Servicii: 931 companii
 • Agentia noastra organizeaza evenimente si va ofera consultanta si idei unice pentru nunti, botezuri si petreceri, constand in alegerea locatiei si decoratiunilor potrivite stilului dumneavoastra. Pentru oferta detaliata va rugam sa ne contactati: 0724.538.219 / 0721.539.170

Bucuresti Servicii
 • Florariile Crinul Alb sunt infiintate de 6 ani si ne-am gandit sa formam o echipa si de decoratiuni ca sa tinem pasul cu florariile si anume Casa Lux Mateo care este un antet al lantului de florariile Crinul Alb.

Vaslui Servicii
 • Suntem o agentie de publicitate full service, specializata in mod deosebit in promovarea produselor, serviciilor si afacerilor folosind internetul. Scopul activitatii noastre este a de a va pozitiona afacerea, produsele si serviciile in partea superioara a pietei si de a va ajuta sa va diferentiati printr-o promovare originala, clara si eficienta. UPSIDE realizeaza campanii de promovare integrale, pornind de la stabilirea impreuna cu Dumneavoastra a publicului tinta, de la crearea strategiei si elaborarea planului pana la realizarea conceptului si implementarea campaniei cu tot ceea ce presupune un astfel de proces.

Bucuresti Servicii
 • Sherrmagik este formata dintr-o echipa tanara si o bagheta magica. Suficient pentru a da stralucire, de multe stele evenimentelor, buchetelor sau poate lucrurilor marunte care le aveti sau le doriti... pe toate la noi le gasiti ! Aranjamente florale,deco event's,decoratiuni si tot felul de lucruri dragute. Pentru mai multe detalii vizitati www.sherrmagik.ro

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra este o societate in plina ascensiune, cu un personal tanar si dinamic, gata oricand sa indeplineasca si cele mai nastrusnice idei ale clientilor sai, totdeauna prompt, cu un standard calitativ ridicat, si mereu in crestere.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania Arina Rim Events ofera decor pentru nunti, evenimente si mese festive. Preturile sunt atractive, iar serviciile si decorul oferit sunt de cea mai buna calitate. Deviza noastra este : "Orice vis poate devini realitate !"

Sannicolau Mare Servicii
 • Suntem o agentie full service ce organizeaza nunti, botezuri, petreceri in Bucuresti si in tara, la cele mai mici preturi. Oferim o atentie sporita pentru toti clentii nostri, distribuind produse de exceptie.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de administrare de personal, head-hunting, recrutare si selectie resurse umane, leasing de personal Numai pentru persoane de sex masculin cu varsta cuprinsa intre 25-45 ani! Muncitor necalificat in agricultura cules de struguri Italia Perioada 10 august - 10 septembrie pProgram de lucru normal de 8 ore Cerinte: - sa nu aiba antecedente penale (se solicita cazier juridic) - sa nu consume bauturi alcoolice - selectam numai candidatii care au urmatoarele insusiri: seriozitate / responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva,calităţi psihice necesare (spirit de observaţie, răbdare, viteza de reacţie, capacitate de orientare in spaţiu, capacitate de comunicare, etc.). Pentru interviu trebuie sa trimiteti la adresa de mail. -curicullum vitae -copie carte de identitate sau buletin si pasapot -cazier judiciar -adeverinta medicala pentru angajare (medicul de familie) - precizati unde aveti cartea de munca/ daca aveti carte de munca Oferta (bonusuri, beneficii): - salariu net: 3,5 euro/ ora - beneficii: se asigura gratuit transport, cazare si o masa pe zi.

Calarasi Servicii
 • Organizari evenimente cu stil, bun gust si incercand sa ne adaptam dupa bugetul dumneavoastra. Fantana de ciocolata profesionala, masini baloane sapun huse scaune, fete de masa, foto-video, sonorizari. PARTYDAY ofera servicii si consultanta pentru orice tip de petrecere doriti (indoor / outdoor): petreceri corporate, team-buliding-uri, conferinte, congrese, cocktail-uri, lansari, aniversari firme, petreceri de Craciun, Paste, Valentine's Day, petreceri pentru copii.

Brasov Altul
 • Firma ofera servicii de proiectare, montare, modificari, reparatii, instalatii electrice interioare, apartamente, vile, scoli, spalatorii auto, discoteci, restaurante, hale industriale. Oferim si servicii reparatii, montaje, revizii iluminat public, demolat pereti, debarale. Montam pe baza de dibluri corpuri de mobilier.

Tg. Bujor Servicii
 • Firma se ocupa cu organizari evenimente: publicitate, conferinte, cursuri, seminarii, petreceri de firma, cursuri festive si alte evenimente; Organizarea cu succes a evenimentelor cere planificare, atentie si multa munca. On The Spot events este organizator de evenimente full service. Fie ca este vorba de conferinte, cursuri, seminarii, petreceri de firma, lansare de produs, cursuri festive sau orice alt eveniment noi va oferim consultanta pas cu pas pentru ca evenimentul sa fie intr-adevar reusit. Misiunea noastra este simpla - de a crea evenimente memorabile care sa depaseasca asteptarile clientilor si invitatilor acestora. Alegerea va apartine ! https://www.facebook.com/pages/wwwonthespotro/104006012967517

Timisoara Servicii
 • Cu o experienta de 5 ani in domeniul selectarii de personal pentru activitati casnice, Agentia Mary Poppins Family va ofera servicii de calitate si profesionalism, ori de cate ori aveti nevoie de o bona, o menajera sau o persoana pentru ingrijire batrani.

Bucuresti Servicii
 • Noi suntem solutia pentru un loc sigur si de durata. Locurile noastre de munca sunt la firme germane verificate, nu percepem comision. Aveti sustinerea noastra pe toata perioada colaborarii. Suntem cei mai buni si va suntem alaturi.

Varias Servicii
 • Agentia PPC cu rezultate dovedite. Suntem platiti pentru rezultate Plata pe rezultate este diferentiatorul principal al agentiei Maximize fata de alte agentii. Avem procesele de lucru si know-how-ul potrivite pentru a-ti aduce rezultatele de care ai nevoie. Agentia Maximize este o agentie specializata pe Reclamele platite de pe Facebook si Google. Oferim servicii complete de marketing online care includ Google Ads, Facebook Ads, YouTube Ads, TikTok Ads. Serviciile noastre sunt: Crestere vanzari ecommerce - obtine maximul de conversii la un cost cat mai rentabil/ profitabil pentru tine; Generare lead-uri- obtine mai multi clienti potentiali prin campaniile PPC; Branding eficient - brandul tau va fi in fata fiecarei persoane vizate; Training si consultanta - invata de ce ai nevoie pentru a avea mai multe rezultate; Audit PPC - vei afla cum poti sa obtii mai multe conversiile si sa platesti mai putin pentru acestea; Configurare PPC - obtine un cont Google Ads si Facebook Ads gata setat si cu rezultate vizibile.

Cluj-Napoca Servicii
 • Preluam transferul responsabilitatii pentru toate procesele din departamentul HR: - administrare personal & Revisal; - salarizare; - recrutare; - actualizare legislativa; - expertiza in egalitatea de sanse, precum si alte servicii si functionalitati.

Voluntari Servicii
 • Ray the Frenchie este o agentie de brand design si logo design cu locatia in Oradea, Bihor. Munca noastra se concentreaza pe calitate, simplitate si eleganta. Ne gasiti pe www.raythefrenchie.com Facebook, Instagram, LinkedIn

Oradea Servicii
 • Fondatorul canalul de televiziune The Fishing & Hunting Channel si organizatorii expozitiei Fishing & Hunting Expo. Agent de reprezentare Business2Business pentru mai multe grupuri media in Romania si Ungaria.

Oradea Servicii
 • Ne ocupam cu prestari servicii curatenie generala la domiciliul clientului: apartamente, vile, case, sedii birouri, sali de fitness, restaurante, unitati sanitare. Prestam servicii de aspirat, spalat pardoseli, curatenie dupa var, dupa constructor.

Costuleni Servicii
 • DK Global Recruitment is a multilingual recruitment agency, based in Dublin, Ireland. We specialize in finding European language-speaking jobs for job seekers in many European countries. With years of experience in the multilingual BPO sector. Our fully trained expert recruiters help and advise job seekers throughout the recruitment process, and always treat the candidate as a high priority. Our clients are highly reputed companies with constant growth in the international market and we are pleased to find good employees for them. Thus, you should not hesitate to contact us regarding any kind of queries you have, related to jobs and career advice.

Romania Altul
 • SEO Marketing  Agency este firma de care ai nevoie atunci cand doresti sa-ti promovezi propria afacere. Fie ca vrei optimizare seo sau campanii adowrds, compania noastra iti ofera cele mai bune solutii pentru a va putea creste vanzarile in mediul online.

Bucuresti Servicii