Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Inox - Produse Feroase & Neferoase: 133 companii
 • Cumpar deseuri de cupru, deseuri de inox, deseuri de alama, deseuri de bronz, staniu, stibiu, compozitie (SNY), fier cantitati mai mari, fero vanadium, fero siliciu, fero crom etc. Asigur transport.

Bucuresti Servicii
 • S.C. IFIA Mark S.R.L., executa la comanda o gama variata de balustrade inox interioare si balustrade inox exterioare, confectii ornamentale din inox, accesorii pentru mobilier de bar si bucatarie, confectii metalice. In sprijinul beneficiarului, noi venim cu realizari existente in baza noastra de date(balustrade inox, confectii inox), pe care le putem prezenta la sediul dumneavoastra. In eventualitatea in care vom primi din partea dumneavoastra o cerere de oferta ferma va rugam sa ne contactati, pentru a stabili cateva detalii cu privire la modelul, dimensiunile si amplasamentul balustrazii. Pretul este fixat in functie de modelul si complexitatea lucrarii ce urmeaza a fi aleasa de catre beneficiar.

Bucuresti Servicii
 • Firma infiintata in 1991 de 2 cetateni germani, in prima faza in scopul producerii in Romania a vaselor sub presiune din inox si a celorlalte elemente mecanice aferente sterilizatoarelor cu abur. In prezent se executa orice tip de recipient, vas, cazan, pentru industria medicala, chimica, sau alimentara. Firma detine o dotare de inalt nivel in domeniul prelucrarii otelurilor inoxidabile (debitari cu jet de apa, prelucrari table pe CNC, sudura WIG, lustruire electrochimica, sablare cu perle de sticla etc.). Vizitand pagina noastra de web www.biotechnik-romania.de, puteti obtine informatii mult mai complete asupra posibilitatilor noastre.

Cisnadie Producator
 • Compania a fost infiintata in 2008 numai pentru fabricarea dispozitivelor de fixare inoxidabile, pentru prinderea placilor din granit, marmura calcar care au grosimea mai mare de 3cm. In domeniul acesta avem 6 ani de experienta, dar am facut si montare printr-o alta firma de a noastra.

Arcus Producator
 • Industrialsales SRL are sediul in Galati si activeaza in domeniul distributiei/ comercializarii de tabla cositorita, inox, cablu de tractiune, garduri metalice, organe de asamblare, scule si dispozitive, lanturi industriale.

Galati Importator
 • Sc Meters Srl Popesti-Leordeni, va ofera o gama variata de tesaturi inox atat in role cat si sub forma de panouri, la preturi imbatabile. Tesaturi de tipul AISI 304, 304L, 309, 310, 316, 316L. Putem sa va oferim tesaturi cu urmatoarele dimensiuni: ochiului intre 1mm - 104 X 104 mm; diamentrul firului intre 0.1 mm - 10 mm. latimea tesaturii intre 1000 mm - 1500 mm. Putem oferi inclusiv dimensiuni superioare celor prezentate dar pentru acestea e necesara o consultare a departamentului de productie. Nu ezitati sa ne cereti o oferta de pret pentru tesaturile de care aveti nevoie. Va asiguram un pret ce nu poate fi refuzat. Incercati si cu alti furnizori !

Popesti- Leordeni Importator
 • Infiintata in 2003, societatea comerciala Total Inox este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile. Va punem la dispozitie urmatoarele produse: balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla, balustrade inox-policarbonat, scari combintate (inox-lemn; inox-sticla; otel-lemn), copertine inox-policarbonat, litere volumetrice, mobilier si vitrine din inox (industria farmaceutica si alimetara). www.total-inox.ro

Brasov Producator
 • SC Allpro Service SRL a fost infiintata in anul 2005 cu un numar de doi angajati. Solicitarile clientilor din ce in ce mai exigenti, ne-au dat forta si incredere in ceea ce facem. Astfel, astazi dispunem de tehnologia si resursele necesare realizarii cu succes a proiectelor in care suntem implicati.

Cluj-Napoca Producator
 • Profilul principal al firmei este comercializarea profilelor din aluminiu: sistem complet de profile din aluminiu pentru transportul rutier (suprastructuri deschise, inchise, frigorifice si basculante); profile industriale din aluminiu (table, bare, tevi, diverse profile). profile industriale din material inoxidabil rezistente la coroziune si temperaturi inalte Pe langa aceste oferim si suprtastrucuri inchise din aluminiu pentru marfuri generale, sisteme de culisare a prelati, tip EDSCHA. Paralel cu aceste profile din aluminiu va putem servi cu o gama larga de accesorii indispensabile: balamale inoxidabile si galvanizate, inchizatoare pentru obloan, pentru usi spate, tip bara sau incastrate, ancore si diverse elemente de fixare, stalpi pentru obloane, aripi si cutii pentru scule din plastic, podele antiderapante pentru camioane. Comercializam si proiectam sisteme modulare complexe folosite in domeniul ingineriei mecanice, aplicatii de automatizari industriale, pentru realizarea echipamentelor multifunctionale intr-o gama larga de varietate in industria prelucrarii materialelor, constructii metalice, etc.

Bors, Com. Santion Distribuitor
 • Compania Trade Inox    va pune la dispozitie un serviciu de aprovizionare prompt si de incredere pentru toata gama de semifabricate si produse finite industriale din oteluri inoxidabile. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de aprovizionare pentru a satisface cerintele clientiilor nostri. Fiecare domeniu industrial are cerinte specifice privind otelurile inoxidabile    din instalatiile sale ( fie ca vorbim de domeniul alimentar, pharma, hidroenergetic, petrolier si chimic, constructii sau altele). Fiecare importator (distribuitor) de oteluri inoxidabile din piata locala, s-a specializat (mai mult sau mai putin) pe unul sau mai multe domenii industriale.      Noi suntem familiarizati atat cu cerintele specifice domeniilor enumerate mai sus cat si cu posibilitatile fiecarui furnizor local de a raspunde prompt unor cerinte particulare unui domeniu dat. Acordam o atentie deosebita instruirii continue, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea serviciilor noastre. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem increzatori ca alaturi de noi procesul Dvs. de aprovizionare cu produse din oteluri inoxidabile va fi mult imbunatatit. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Lera S.R.L. din Dumbrava Rosie, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 43 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de piese de schimb si accesorii pentru utilaje din industria textila, tubulatura gofrata din aluminiu si inox, confectii metalice, balustrade inox, scari interioare inox, roti dintate, role transportoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lera S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Lera S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Dumbrava Rosie Producator
 • Germa Impex S.R.L. din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Germa Impex S.R.L. produce o gama larga de obiecte din inox pentru industria alimentara si constructii - balustrade din inox, carlige din inox, obiecte de carmagerie. Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt        controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Producator
 • Compania produce balustrade din inox, mobilier din inox pentru industria alimentara (carucioare, rafturi, mese, etc.),confectii din inox la comanda, garduri, porti, balustrade, copertine din fier forjat, scari metalice, confectii metalice diverse, tamplarie aluminiu si PVC

Iasi Producator