Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Produse Feroase & Neferoase: 302 companii
 • Din toate punctele foarte ok

Iasi Importator
 • Promptitudine ,.informatii tehnice .\r\n OK.

Alba Iulia Importator
 • Multumit !!!

Aiud Importator
 • Foarte bun

Iasi Producator
 • Bega Minerale Industriale S.A. PL Aghiresu, subsidiara a grupului de firme BEGA GRUP, este cel mai mare si mai important producator de nisipuri cuartoase din Romania. BEGA MINERALE INDUSTRIALE S.A. (BMI) este cea mai cunoscuta companie 100% romaneasca prezenta pe piata mineralelor industriale din Romania, insumand la finele anului 2008 o cifra de afaceri de peste 10 mil EURO. Incepand cu anul 2003, managementul BMI PL Aghiresu, a demarat implementarea unui program intens de re-tehnologizare, precedat de un stagiu de eficientizare si reorganizare a productiei, in baza normelor si a standardelor economice europene. Acest proces de modernizare continua si astazi, fiind o conditie strategica in dezvoltarea companiei. Gratie evolutiei constante a productivitatii, programul de re-tehnologizare a avut drept consecinta fireasca adoptarea unei decizii de diversificare a portofoliului de produse comercializate. Principalale produse pe care le oferim sunt: nisip cuartos pt materiale de constructii, nisip cuartos pt turnatorii, nisip cuartos pt materiale ceramice, cuarturi granulate, bentonita utilizata pt hrana animalelor, bentonita asternut igienic pisici, bentonita macinata activata pentru turnatorii, bentonita macinata activata pentru fluide de foraj, bentonita macinata activata pentru lucrari hidrotehnice, bentonita macinata activata pentru prize de pamant; adezivi si mortare uscate. Suntem o echipa moderna, care pune pret pe responsabilitate si eficienta, astfel incat respectul pentru mediu si comunitate, precum si mentinerea unor relatii de incredere cu partenerii nostri, constituie cheia succesului companiei.

Aghiresu Fabrici Producator
 • Sc. Menu Invest Srl. - Firma producatoare si distribuitoare de materiale feroase pentru constructii, ce actioneaza pe raza municipiului Cluj si a judetelor invecinate, detine in portofoliu, o gama larga a acestor produse: impletitura plasa gard zincata, plasa gard plastifiata, panou gard bordurat zincat toata gama, panou gard bordurat plastifiat, sarma zincata, sarma moale neagra, sarma ghimpata zincata, plasa rabit, cuie constructii.

Cluj-Napoca Producator
 • Suntem o firma specializata in import, productie si distributie pentru o gama larga de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare, precum: elemente din fier forjat, accesorii pentru balustrade din inox, trepte din lemn masiv, mana curenta lemn masiv, gratare metalice zincate, consumabile. Va invitam sa intrati pe site-ul nostru www.e-mozaic.ro si sa alegeti produsele dorite. Telefon: 0722.858.514., 0737.037.495

Timisoara Importator
 • SC BING BENG SRL s-a inființat la inițiativa ing. Dan Repka in anul 2000. Preocupat de tehnologiile noi și de automatizări, acesta a urmat un curs de specializare in străinătate și inceput lucrări in domeniu. Cunoștințele din perioada studiului, dar și perfecționarea dobandită in timpul activității i-au permis lui Dan Repka să extindă activitatea la nivel național.

Baia Mare Servicii
 • Este o firma specializata in proiectare, constructii, amenajari int.-ext. pentru spatii cu destinatie publica, industriala, civila, comerciala, avand o experienta bogata in domeniu, utilizind materiale import Suedia, Germania, Italia, Franta, Grecia, Belgia, Austria, Elvetia, Spania, Canada, S.U.A., Olanda, corespunzand standardelor internationale de calitate.

Floresti Producator
 • Societate cu capital privat, Srl ofera activitati, comert productie,                                stampile laser, gravura laser pe diferite obiecte, brelocuri, diferite reparatii produse uz gospodaresc, turism in predeal 30 camere, baie, TV, sala mese, sala sport, sauna piscina terasa cu gratar. Organizam tabere de copii. Inspectie ITP Seriozitate confirmata in decursul anilor. Locatii ale societatii in Bucuresti, Predeal.

Bucuresti Producator
 • Moldoplast Srl a fost fondata in 1994 in Piatra Neamt, cu capital integral romanesc. Este o companie recunoscuta la nivel national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru, precum si pentru calitatea produselor fabricate, avand beneficiari in judetele: Constanta, Arges, Sibiu, Neamt, Mures, Iasi, Suceava, Bacau, Gorj, Brasov si in municipiul Bucuresti. Cu un efectiv de 35 de angajati, Moldoplast S.R.L. produce: - confectii metalice: unelte ambutisate si unelte forjate pentru lucrari in domeniul constructiilor, agriculturii, minerit, forestier si PSI (lopeti, cazmale, sape, tarnacop, topor, tapina, cance psi, furci, scripeti, galeti, roabe, s.a.). - confectii metalice si elemente forjate: garduri, porti, balustrade, mobilier metalic de gradina, tubulatura aeraj, hornuri pentru CT, s.a. - piese injectate din mase plastice, pana la 250 g din PE, PP, PA, PA+FS, ABS s.a., repere tehnice auto(manivela geam, brida, buton dif. s.a.), repere tehnice pentru industrie. - prelucrarea lemnului: cozi pentru unelte (lopeti, sape, topor, tarnacop, grebla, coasa, ciocane 0,5-10 kg, tapina, furca, cance s.a.). Raportul calitate-pret al produselor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de produsele noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Piatra Neamt Producator
 • Infiintata in anul 2005, 4m Protectie Serv Srl este situata in Deva, judetul Hunedoara. Compania 4m Protectie Serv Srl va pune la dispozitie produse de calitate ca sarma, plase gard, echipament de protectie, salopete, cizme, bocanci, casti. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma 4m Protectie Serv Srl este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. 4m Protectie Serv Srl este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Deva Importator
 • Firma noastra produce furtunuri din pvc de diverse dimensiuni si lungimi. Producem si profile din pvc de diverse dimensiuni. Executam prelucrari prin aschiere realizate in serii mici. Executam finisari si reparatii matrite injectie mase plastice si extrudere. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru: www.sisopon.ro

Cenad Producator
 • Suntem importatori de cocs metalurgic si de turnatorie destinat industriei metalurgice, micilor interprinzatori (forje, confectii metalice), precum si cocs metalurgic pentru protectii catodice. De asemenea importam bricheti din carbune, fara lianti. Produsele noastre sunt la cele mai inalte standarde de calitate. Promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda.

Tarnaveni Importator
 • Societatea Comercială MI-WA GREEN S.R.L. va pune la dispozitie produse pentru colectarea si gestionarea deseurilor. Scopul nostru este de a-i multumi pe clientii nostri cu produse de o calitate deosebita si o gama cat mai variata a produselor. Firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine incercand in acelasi timp sa va oferim cele mai optime solutii in achizitionarea produselor noastre. Din dorinta de a beneficia de un mediu inconjurator mai curat, venim in intampinarea clientilor nostrii cu urmatoarea gama de produse: - Cutii de transport baterii uzate si produse alimentare; - Containere IBC 640L si 1000L; - Cisterne pentru depozitarea motorinei; - Cisterne pentru depozitarea apei potabile si menajere; - Cisterne pentru depozitarea uleiului uzat; - Cosuri birou pentru colectare selectiva si cosuri stradale; - Carucior imprastiere si containere pentru material antiderapant; - Containere pt. deseuri din polietilena de inalta densitate, cu volume cuprinse intre 120 si 2500 litri, in vederea colectarii selective a deseurilor si nu numai; - Containere din tabla zincata 1100L pt. deseuri menajere; - Containere pentru deseuri solide periculoase; - Cutii si recipiente pentru deseuri medicale; - Cosuri si produse pentru colectarea selectiva conform legii 132/2010; - Container de compost; - Container tip clopot din fibra de sticla si HDPE; - Rezervoare subterane pentru ape uzate; - Paleti si cuve de retentie; - Remorci basculante; - Saci pentru gunoi menajer; - Sararite electrice; - Paleti din material plastic pentru transport marfa; - Rezervoare pentru depozitarea apei de ploaie; - Containere pentru deseuri rezultate din constructii; - Containere de stocare 2-6m; - Containere ingropate si semiingropate. Compania noastră este onorată sa va stea la dispozitie oferindu-va cele mai profesionale solutii in care raportul cost-eficienta-calitate este optim.

Giroc Importator
 • Firma Damateh infiintata in anul 2009 in Braila ofera echipamente industriale, de sudura, consumabile sudura. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon sau sa ne trimiteti un e-mail.

Braila Importator
 • Calitatea superioara, constructia robusta si designul reusit situeaza produsele Tecnolam in topul produselor de acest gen. Carucioarele pentru scule marca TECNOLAM sunt fabricate intr-o diversitate de modele, putand fi echipate cu diverse seturi de scule produse de compania noastra. In acest fel in service-ul dumneavoastra fiecare obiect va avea spatiul sau, pe langa faptul ca aveti ordine, a stii intotdeauna unde se afla scula necesara, munca va va fi usurata. O privire peste realizarile noastre va va face sa intelegeti cu cata usurinta este posibil sa obtineti rezultate intradevar optimale cu panouri, casetiere si chiar dulapuri pentru scule. In cazul dulapurilor pentru scule, utilizarea unui spatiu gandit si proiectat special pentru scule va deveni un mare castig.

Izvin Producator
 • Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, MASTER-CONS comercializeaza un sortiment variat de organe de asamblare si elemente de fixare, elemente de ventilatie, scule electrice si unelte, precum si accesorii pentru acestea. Master-Cons distribuie din 1998 produsele sale in peste 140 de magazine din judetele Timis, Arad,Bihor, Hunedoara si Caras-Severin. Din anul 2002 ne-am diversificat activitatea si vindem en-gros firmelor de constructii.

Dumbravita Importator
 • S.C. Master H&I S.R.L o companie tanara si dinamica intr-un permanent process de perfectionare si dezvoltare. In prezent S.C. Master H&I S.R.L are ca obiect de activitate executia de constructii metalice si confectii metalice, civile si industriale. Datorita unei largi game de produse si servicii ne putem adapta diferitelor cerinte ale clientului cu posibilitatea de a realiza ansambluri complete. Timpul scurt de onorare a comenzilor constituie o alternativa la diferentiere a serviciilor oferite de firma noastra. Firma noastra se recomanda prin calitatea produselor        si serviciilor realizate la diversi client. In cadrul acestei activitati venim in intampinarea eforturilor depuse de dumneavoastra, pentru folosirea confectiilor metalice datorita avantajelor si utilizarea lor in cele mai variate dorinte, sisteme care exprima incredere si durabilitate adaptate nevoilor fiecarui client in parte.

Brasov Producator
 • S.C. Uniprom S.R.L. este producator inca din anul 1991 pe piata romaneasca de produse industriale utilizate in domeniul mecano-energetic din industria: siderurgica, chimica, petrochimica, metalurgica oferind la standarde de calitate si la preturi accesibile o gama de produse si servicii.

Bucuresti Producator