Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Produse Feroase & Neferoase: 302 companii
 • STV Valve Technology Group Co.,Ltd executa armaturi / robinete industriale: robinete cu sfera, robinete cu ventil, robinete clapa fluture, robinete cu sertar pana, robinete de reglare, robinete cutit, robinete cu ac, reductoare de presiune, supape de siguranta, clapete de sens, filtre de impuritati, oale de condens, ventile electromagnetice, presostate, termostate, traductoare de presiune traductoare de temperatura, etc.

Wenzhou Producator
 • Societatea s-a infiintat ca urmare a potentialului de colectare reciclare si valorificare a deseurilor existente pe piata. Societatea dispune de mijloace de transport pentru colectarea de la persoane fizice si juridice la depozitul societatii.

Jilava Servicii
 • Firma Orsa este specializata in fabricarea de granule si asfalt biutminos. Obiectul principal de activitate este executarea de lucrari de constructie, refacere, reabilitare si amenajare drumuri, trotuare, parcari prin productia, transportul si asternerea de mixturi asfaltice.

Sibiu Servicii
 • Achizitionam carton la cele mai bune preturi de pe piata. Incarcare pe tir, plata pe loc, cantitatea minima de incarcare 14 tone. La cantitati ce depasesc 100 tone/lunare, preturile sunt discutabile. Nu ezitati sa ne contacta-ti.

Merisani Import - Export
 • Societate infiintata in anul 2010 si are ca obiect principal de activitate productia de: - bureti sarma inox - plasa sarma gard 1,7 - 3 mm diametrul sarmei si intre 1,5 m si 2m latime plasa gard. - tamplarie PVC (usi si ferestre din PVC, profile Roplasato - Germania CU 5 - 7 camere si geam termoizolator triplu cu gaz inert Argon) - sarma titan 3mm. De asemenea, distribuim rulmenti industriali si auto.

Barlad Producator
 • Industrial Prodcom Srl se ocupa cu fabricarea altor piese si accesorii pentru autovehicule si pentru motoare de autovehicule. Firma are in prezent 15 angajati si isi desfasoara activitatea la punctul de lucru situat pe Calea Severinului, Nr. 42, in Craiova.

Craiova Producator
 • Elemente de fixare si asamblare, la pret de importator! Va oferim o gama larga de elemente de fixare si asamblare, la cele mai mici preturi: - conectori pentru lemn , elemente fixare lemn, elemente asamblare lemn - holzsuruburi pentru lemn si PAL - holzsuruburi pentru gips carton - piulite, suruburi, saibe - ancore - distantiere pentru armatura - suporti pentru lemn - eurosuruburi - dibluri ,seturi diblu si holzsurub - dibluri pentru termosistem - cuie striate pentru lemn - holzsuruburi pentru tabla Livrare in toata tara. Telefon: 0764406109 www.elemente-fixare.weebly.com

Targoviste Importator
 • Societatea s-a infiintat in anul 2001. Are sediul in localitatea Stei, judetul Bihor. Se ocupa cu extractia si prelucrarea primara a minereurilor polimetalice. Unic producator de bisulfura de molibden.

Stei Producator
 • Cumparam fier vechi, deseuri neferoase: aluminiu, bronz, cupru, inox, transformatoare, etc. De asemenea, cumparam si utilaje scoase din uz.     Firma asigura trasport peste tot in tara! Plata se face pe loc!

Bolintin Vale Altul
 • Firma Metin Nalburiye are o linie de productie pentru dispozitive mecanice speciale. In afara de linia de productie standard, ne bucura faptul ca putem sa aducem servicii clientilor nostri prin onorarea unor comenzi speciale. In anul 1970, am inceput cu producerea de cuie pentru potcoave de cai intr-un atelier situat la subsolul unei case in Beydag, am pormit doar cu o nicovala si foale, in anii urmatori pe soseaua Halakoy din Beydag s-a inceput fabricarea produselor Saraciye iar dupa o alta perioada de timp, prin achizitionarea de prese si diverse dispozitive mecanice a luat fiinta fabrica. In fabrica s-a realizat productia de cuie si fabricarea de inele si catarame. Din cauza fluctuatiilor de pe piata, odata cu producerea cuielor s-a trecut si la fabricarea lanturilor. In aceasta perioada, toate dispozitivele mecanice necesare pentru producerea cuielor si a lanturilor au fost facute de catre maistrii nostri. Luand in consideratie aceste realizari, pentru ca fabrica existenta a fost insuficienta, din anul 1992 aceasta s-a mutat in locatia unde functioneaza si in prezent. Acum a inceput producerea de carabine, chingi si carlige de chingi. Continuand eforturile de a dovedi calitatea produselor noastre conform documentului Standard ISO 9001, pe zi ce trece, realizam progrese datorita pasilor siguri si curajosi care caracterizeaza munca noastra. Activitatile de vanzare, negociere si export continua in filialele noastre din Istanbul si Izmir. Media anuala in fabrica noastra; -4.000 tone lanturi diverse, -200 tone accesorii diverse, -1.500.000 bucati lanturi pentru animale mari(bovine) -5.000.000 bucati carabine -300.000 seturi lant antiderapante pentru zapada, la cerere, lanturile pot fi suflate cu zinc si acoperite/neacoperite cu vopsea statica, 40% din productia noastra este destinata exportului.

Istanbul Producator
 • Societatea are ca obiect principal de activitate recuperarea materialelor reciclabile sortate. Suntem valorificatori, achizitionam deseuri metalice feroase din toata tara si vindem in porturile din Romania.

Constanta Altul
 • Firma are ca obiect de activitate prelucrari prin aschiere cu freza universala CNC MAHO 600. Avand in vedere disponibilitatea noastra de colaborare nu ezitati sa ne contactati. Va multumim! Reprezentant comercial, Nicolae Anca Madalina Mobil: +40766 489 862

Timisoara Producator
 • Firma noastra comercializeaza cuplaje electromagnetice, frane electromagnetice, ciocane, discuri lamelare, manusi de lacatus, manusi de sudura, electrozii super tit fin, superbaz, lavete, bocancii, salopete, suplere, bare bronz, cabluri electrice.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma noastra se ocupa cu Colectare si reciclare mase plastice, macinatura si regranulat HDPE LDPE Cumparam deseuri folie, bidoane, navete si toate produse provenite din HDPE, folie natur curat. Vindem saci menajeri 120L in 3 colori (albastru, verde, galben).

Ilfov Producator
 • Magazin online pentru elemente de organizare productie si intretinere. Solutii pentru aplicarea managementului vizual in cadrul oricarei companii, care va conduce la reducerea timpilor de oprire a masinilor si eliminarea timpilor de cautare scule.

Alba Iulia Distribuitor
 • Sc Crimar Impex Srl achizitioneaza, la cel mai bun pret din tara, deseuri de orice fel: carton, hartie, peturi plastic (chiar si nesortate), cutii aluminiu (de bere, etc.), metale feroase si neferoase. Asiguram si transport, incarcam si descarcam, ne ocupam noi de tot. Plata se face pe loc, cash, pentru orice cantitate. Nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Containere modulare (vezi fisa tehnica) – sunt cladiri containerizate cu 1, 2 sau 3 etaje, scari de acces la exterior, precum si scari interioare. La solicitarea clientului, se pot construi si amenaja holuri, incaperi compartimentate, sali speciale, etc. Containere modulare in general sunt alcatuite dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm. Posibilitatea montarii si demontarii usoare a modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat astfel incat intr-un camion pot incapea pana la zece containere dispuse in pachete. Mentionam ca atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate în piese de colt conform normelor ISO de constructie a containerelor. Cladirile containerizate pot cuprinde un numar variabil de containere sanitare cu dus, wc, lavoar, oglinzi, boilere, etc.

Galati Producator
 • Compania desfasoara activitati comerciale din anul 2006 in domeniul mentionat cu desfacere in Romania si in Europa de Vest indirect prin producatorii de tamplarie, precum si constructii metalice cum ar fi hale metalice, balustrade, alte constructii metalice.

Satu Mare/punct De Lucru (sediu Principal Baia Mare) Importator
 • Firma desfasoara urmatoarele activitati: topire-turnare lingouri si piese din aliaje de aluminiu  sau alte metale neferoase, colectare-valorificare deseuri reciclabile sortate, productie repere metalice pentru constructii si sisteme de acoperisuri, transport rutier de marfa (3,5 si 20 tone).

Bucuresti Producator
 • Compania noastra este o companie nou infiintata. Ne putem mandri cu noul nostru domeniu de activitate, si anume fabricarea de materiale prefabricate din beton. Putem spune ca avem unele dintre cele mai bune preturi la produsele noastre. Va multumim atentia acordata.

Fanate Producator