Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Minereuri & Deseuri Metal - Produse Feroase & Neferoase: 140 companii
 • Societatea comerciala Turbonef S.R.L. Ramnicu-Valcea a fost infiintata la data de 22.01.1993, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Valcea cu nr. de inmatriculare J38/64/1993. Turbonef este o companie producatoare a carei activitate se incadreaza in industria metalurgica si are capital integral privat romanesc. Conform CAEN, activitatile principale ale societatii sunt: 1. COD 2753: Turnarea metalelor neferoase usoare; 2. COD 3710: Recuperarea deseurilor si resturilor metalice reciclabile; 3. COD 5157: Comert cu ridicata al deseurilor si resturilor. Sistemul de Management al Calitatii implementat si mentinut in cadrul S.C. TURBONEF S.R.L. Ramnicu-Valcea din anul 2001 in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008, asigura garantia calitatii produselor fabricate. Un argument suplimentar in garantarea nivelului ridicat al calitatii produselor livrate clientilor companiei il ofera existenta unui laborator de analize spectrale, dotat cu un spectrometru stationar performant care este utilizat pentru verificari in diferite faze ale ciclului de productie, astfel incat compozitia chimica a aliajelor si pieselor aflate in fabricatie sa fie in concordanta cu standardele de specialitate si cu solicitarile clientilor. Toate produsele livrate sunt insotite de certificat de calitate/conformitate si buletin de analiza spectrala. S.C. TURBONEF S.R.L. este autorizata sa isi desfasoare activitatile conform CAEN in baza autorizatiilor pe care le detine: AUTORIZAŢIA DE MEDIU, AUTORIZATIE DE COLECTARE si AUTORIZATIE DE VALORIFICARE. TURBONEF acorda o atentie tot mai mare protejarii mediului inconjurator si de aceea s-au inceput demersurile necesare pentru implementarea si certificarea, cat mai urgent posibil, a Sistemului de Management al Mediului conform cerintelor standardului SR EN ISO 14001. Ca dovezi ale imbinarii fericite a experientei de aproape 25 de ani a echipei manageriale cu profesionalismul de care da dovada personalul productiv, stau cresterea an de an a cifrei de afaceri si satisfactia tot mai mare pe care o incearca furnizorii, clientii si colaboratorii in relatiile lor de afaceri cu S.C. TURBONEF S.R.L. Ramnicu-Valcea.

Ramnicu Valcea Producator
 • Firma autorizata colecteaza deseuri feroase si neferoase, acumulatori, motoare electrice, cabluri electrice, dezafectari, constructii metalice, termocentrale, transport gratuit, plata cash, preturi atractive.

Bucuresti Servicii
 • Firma are ca obiect de activitate: - colectarea si valorificarea deseurilor feroase si neferoase - vanzarea de utilaje si echipamente second hand, comercializarea de echipamente electrice, etc - import pentru masini, utilaje si echipamente industriale

Bucuresti Import - Export
 • SC Anto Conf Design SRL infiintata in 2008 este dinamica si cresterea rapida a companiei a carei activitaati principale de planificare si constructie profesionala rezidentiala de utilizare in Romania de experienta stiintifica administrativa si cu un personal tehnic precum si utilizarea de metode moderne de aplicare in ceea ce priveste costul si rapiditatea lucrarilor sint un motor puternic al societatii care face un lider si un rival in acest domeniu de activitate.

Paltinis Producator
 • Asiguram multiple variante de transport deseuri cu autovehicule omologate ADR sau nu: - auto basculante 25 tone/ 45 mc - autocamioane cu sistem AbrollKipper si containere mobile de 30 mc, - autotrenuri cu prelata - 40 tone, - autoutilitare ADR - 3,5 tone, - autobasculante ADR - 35 tone, - utilaje pentru incarcare.

Stefanestii De Jos Import - Export
 • Societatea noastra are o vechime de peste 25 de ani in activitatea de colectare a deseurilor,  posesoare a autorizatiei de mediu nr.141 din 07.05.2012, va face cunoscuta oferta de preluare a deseurilor nepericuloase, rezultate din activitatea desfasurata, in conditiile logistice solicitate. Pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii va punem la dispozitie gratuit, intreg parcul auto  format din: 7 camioane tip Abroll, 3 camioane de 7.5 To cu lift, 12 camioane (tir cu prelata), containere si  prescontainere de toate diminsiunile. In functie de solicitarile dumneavoastra, societatea noastra poate achizitiona intr-un termen foarte scurt utilajele necesare pentru desfasurarea activitatii, cu respectarea normelor de mediu in vigoare, care vor fi puse la dispozitia dumneavoastra. Pe parcursul colaborarii, solicitarile de schimbare a containerelor vor fi onorate in maximum 24 de ore  de la solicitare, inclusiv in weekend.

Municipiul Bucuresti Altul
 • Anemona Spedition este o companie internationala destinata comertului de produse petroliere, materiale reciclabile. Prestam servicii de casare a autovehiculelor si vanzarea materialelor recuperate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Pomezia Import - Export
 • Activ Vox Recycling este o companie cu capital privat, cu punct de lucru in Jilava, Ilfov; specializata pe reciclarea si comercializarea deseurilor de fier si neferoase. Societatea ofera servicii complete in domeniul reciclarii si colectarii.

Bucuresti Servicii
 • Silver Brad este o societate cu capital privat romanesc ce are ca obiect de activitate importul si comercializarea de produse feroase si neferoase, articole si marfuri industriale de calitate. Compania noastra va poate oferi din stoc: zinc SHG 99,995%, staniu, plumb, siliciu 441, lingouri alama, tuburi alama. Produsele sunt comercializate in diverse forme de prezentare: lingouri, foi, granule, pulbere, etc.

Bucuresti Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in iunie 2002, in orasul Zimnicea, la frontiera sudica a Romaniei, la granita cu Bulgaria. Domeniul nostru de activitate il reprezinta producerea si comercializarea de tevi sudate, profile prefabricate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Zimnicea Producator
 • We produce qualified Ferrite, NdFeB magnet Ring, Sphere, Disc, Block, Rod, Countersink, POT, Separator, lifter, sweeper and customized magnets with good price. Factory is located in Ningbo, China. Website is  http://www.binicmagnet.com/main.asp Also provide customized AlNiCo, SmCo, flexible magnets for clients. Tel.: 0086-021 60712760 ext. 802 Fax: 00 86-021 607 127 58 Skype : live:cassiejob_1

Shanghai Producator
 • Firma noastra, BDF Nef Company, este capabila de a produce la comanda produse din anumite feroase si neferoase. Odata pe luna firma noastra ofera discounturi. Firma noastra ofera cea mai buna calitate. Va oferim certificat de calitate.

Sibiu Producator
 • Prestam servicii de colectare separata si transport separat al deseurilor municipale si similare pentru mii de gospodarii, agenti economici si institutii publice si facem acest lucru cu raspundere si mandrie din anul 2008. Lucram in parteneriat cu 31 de Unitati Administrativ Teritoriale din judetul Constanta,realizand si sortarea si valorificarea deseurilor colectate.

Agigea Servicii
 • Companie pan-europeană de import-export dedicată cu pasiune comercializării eficiente a bunurilor esențiale de calitate înaltă prin servicii de intermediere superioare. Combinând experinta fondatorilor în diferite sectoare de activitate economică și scolastică s-a dezvoltat o filosofie internă multilaterală și zveltă ce tinde să devină un model holistic inovativ de afacere.

Sevilla Import - Export
 • Sc. Ecologic Liviu Srl colecteaza deseuri nepericuloase: fier vechi, doze aluminiu, sticle pet. Pentru mai multe detalii despre activitatea firmei Sc. Ecologic Liviu Srl ne puteti contacta la numarul de telefon: 0723558050

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra este o firma de prelucrare a metalelor neferoase. Avand ca activitate de baza prelucrarea deseurilor de zinc. Am dori sa ne extindem activitatea si pe teritoriul Romaniei. Cumparam zinc, minereu de zinc, lingouri de zinc in puritale peste 90%Zn

Budapest Producator
 • Firma noastra se ocupa cu reciclarea deseurilor de cabluri electrice, din cupru si aluminiu, atat de la persoane fizice cat si societati comerciale. Suntem o echipa tanara, activand din anul 2015 pe piata deseurilor.

Cluj-Napoca Altul
 • Ii Hentes Alexandru Silviu cu sediul in Gaiesti, Dambovita - Societate autorizata de colectare deseurilor plastice, feroase si neferoase va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor.

Gaesti Servicii
 • Societatea noastra colecteaza si valorifica deseuri metalice feroase si neferoase cat si deseuri nemetalice( sticla, folie, carton,etc). Asiguram deasemenea debitarea deseurilor metalice si transportul acestora!

Craiova Distribuitor
 • Cumparam deseuri fier vechi, tabla, deseuri neferoase (cupru, aluminiu, inox, radiatoare, baterii, alama, cabluri si motoare electrice uzate, utilaje si masini second hand, calorifere de fonta uzate, acumulatori auto). Achizitionam utilaje casate, defecte sau scoase din uz. dezafectam hale, depozite, centrale termice, agromecuri in toata tara. Asiguram: transport, debitare - taiere, incarcare. Oferim pretul cel mai bun.

Bucuresti Servicii