Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Lingouri - Produse Feroase & Neferoase: 23 companii
 • Laurex Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Compania Laurex Prod S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca produse si piese turnate din bronz, alama si aluminiu, lingouri. Firma noastra are un personal de 30 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Laurex Prod S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ramnicu Sarat Producator
 • Sutem o firma de productie si distributie de metale neferoase, avand experienta in domeniu, marca romaneasca cunoscuta prin calitatea produselor si promtitudinea demonstrata in relatiile cu clientii sai. Astazi este cel mai important producator si distribuitor de metale neferoase din Romania. Departamentul nostru de vanzari si cel de productie sunt gata sa va ofere sfaturi cu privire la alegerea celor mai bune solutii, asigurand suportul pentru implementarea lor si documentatii pentru o buna exploatare a produselor achizitionate de la noi.

Sibiu Importator
 • Oferim spre vanzare lingouri de aluminiu. Colectam si valorificam deseuri feroase si neferoase, nepericuloase, deseu fier vechi, deseu plastic, deseu sticla. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Altul
 • Sc Termo-Sealing Srl este o companie de comert ce desfasoara activitati de distributie a produselor din otel, a feroaliajelor, a metalelor neferoase si a utilajelor si echipamentelor metalurgice, un furnizor de incredere pentru marii producatori de otel si pentru constructorii civili si industriali din tara noastra, fiind una din companii private romanesti avand depozit privat de feroaliaje si metale neferoase.

Constanta Producator
 • Silver Brad este o societate cu capital privat romanesc ce are ca obiect de activitate importul si comercializarea de produse feroase si neferoase, articole si marfuri industriale de calitate. Compania noastra va poate oferi din stoc: zinc SHG 99,995%, staniu, plumb, siliciu 441, lingouri alama, tuburi alama. Produsele sunt comercializate in diverse forme de prezentare: lingouri, foi, granule, pulbere, etc.

Bucuresti Import - Export
 • Ilgamos international comercializeaza lingouri de aur cu puritate mare. De asemenea, firma se ocupa cu promovarea noii monezi virtuale denumita Ilcoin care promite sa fie urmatoarea Bitcoin. Combinate cele doua ofera poate cel mai bun plan de investitie si economisire din Romania si chiar Europa avand in vedere stabilitatea aurului si ritmul preconizat de crestere al monezii virtuale. Join at: http://laurentiu1clb.ilgamos.com/

Munchen Financiar
 • Produsele noastre deservesc clienti autohtoni si internationali ce opereaza in industrii precum cea auto, productia de utilaje agricole si forestiere, utilaje de constructii, echipamente industriale, industria petroliera, industria extractiva, productia de utilaje pentru procese chimice, pentru generarea si co-generarea de energie electrica, echipamente feroviare, maritime sau cu aplicatii militare.

Talmaciu Producator
 • Suntem distribuitor produse feroase si neferoase, materiale de constructii, magazine proprii, transport propriu de la 1to pana la capcitate de 22tone livrare in judetul Dolj si curierat in tara. Garantam calitatea produselor vandute.

Craiova Distribuitor
 • Firma noastra, BDF Nef Company, este capabila de a produce la comanda produse din anumite feroase si neferoase. Odata pe luna firma noastra ofera discounturi. Firma noastra ofera cea mai buna calitate. Va oferim certificat de calitate.

Sibiu Producator
 • Societate infiintata in anul 2013. Domeniul principal de activitate este turnarea lingourilor si a pieselor de plumb. Garantam ca la noi gasiti cel mai pur plumb 99,97 %. De asemenea asiguram transportul marfii la domiciliul stabilit.

Sebes Producator
 • Va oferim lingouri de plumb de la 1kg pana la 1000kg si putem turna diferite piese la cerere va oferim cantitate 100/tone / luna pentru comenzi telefonic 0749077798 Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Sebes Producator
 • Romplumb ste un important furnizor de soluti tehnologice pentru produse si aliaje din plumb, sub forma de bara, tabla, lingouri, contragreutati, piese turnate, caramizi, aliaj PbSn si Aliaj antifrictiune YSn, bazate pe tehnologi de turnare, extrudare si laminare. Politica Romplumb este de a furniza produse si solutiic cu standard ridicat de calitate pentru a indeplini cerintele cele mai sofisticate ale clientilor nostri. Sortimentul variat de produse acopera un spectru larg de utilizari si aplicari multiple. Garantam cele mai bune preturi pentru urmatoarele produse: lingouri de plumb, tabla de plumb, teava de plumb, sigili de plumb, greutati de plumb, aliaj de lipit lp37-63, staniu Si multe alte produse la comanda, marfa este insotita de certificat de calitate si buletin de analiza spectrala. Produsul poate fi livrat prin delegat sau posta rapida in urmatoarele Judete: Alba, Arges, Arad, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Braila, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Groj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare,Sibiu, Suceava, Tulcea, Timis, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Sibiu Producator
 • Suntem producatori de lingouri de plumb, avand sediul in Bucuresti. Colaboram cu mai multe societăți private din Europa si  stam la dispoziția dumnavoastra. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Compania oferă clienţilor condiţii foarte avantajoase de cumpărare/vânzare, a metalelor pretiase de incestitie, aur, argint, platina, şi suplimentar acces online 24 ore la depozitul propriu de metale preţioase.

Cluj - Napoca Distribuitor
 • Oferim servicii de elaborare de aliaje din aluminiu secundar turnate sub forma de lingouri si semisfere, turnarea gravimetrica a pieselor, sub presiune, valorificarea si reciclarea deseurilor metalice feroase si neferoase.

Bucuresti Producator
 • Compania Sc Smr Sa produce material rulant. - roți pentru transport pe calea ferată, - osii montate, - boghiuri sudate CF, - piese turnate din oțel și fontă. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Bals Producator
 • Firma produce si comercializeaza produse de feronerie pentru usisiporti, manere, broaste de diferite tipuri si dimensiuni, cilindri de siguranta pentru usi, butoni, opritoare usi, de la firma mama din Italia.

Arad Producator
 • Achizitionam deseuri neferoase de: cupru, aluminiu, alama, bronz, plumb. Achizitionam deseuri de inox .   Achizitionam lingouri de plumb. Vindem deseuri de fier vechi. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Arad Import - Export
 • Societatea noastra produce: • bare bronz laminat cu diametrul cuprins intre Ô8-Ô500, marca CuSn6-CuSn14 in conformitate cu Stas 197/2/83, • bare bronz grafitat Ô8-Ô500, • bare bronz CuAl9, CuAl10Fe3, CuAl9Fe5Ni5, conform Stas 203/80 si 198/2/81, • bare bronz antifrictiune marca CuSn8Pb8, CuSn10Pb10, • bare Alama rotunde Ô8-Ô300 conform Stas 199/2/86, • bare hexagonale H8...H50, bare patrate, dreptunghiulare, diferite configuratii • bucsi bronz CuSn6-CuSn14 turnate centrifugal sau gravitational in diferite configuratii ebosate, conform desen si documentatie tehnica • bucsi Alama CuZn36Pb2-CuZn39Pb2 conform Stas 199/2/86 • bare Cu laminate Ô8-Ô400 Cu 99,9 %, Hexagon Cu, Patrate, Dreptunghiuri, table • bare Aluminiu laminate Ô8-Ô400 • bucsi Aluminiu si diferite tevi din Pb, aliaje de lipit LP 37, LP40, LP50, LP60 • compozitie SnY83 precum si alte aliaje pe baza de Cu, Ni, Sn, Pb turnate in piese, bucsi, bare si forme conform cerintelor • produsele sunt insotite de certificat de calitate si buletin de analiza chimica, precum si de buletin de incercari mecanice si au perioada de garantie de la 12-24 luni.

Sibiu Producator
 • Metalom Mar& Si srl produce fonta de turnatorie in lingouri de 35 kg. Analiza chimica :C3,8 ,Si 2,2 P 0,1 S0,08. Se produce lunar o cantitate aproximativ de 150 tone. La cerere se poate face si cu analiza chimica dorita.

Hunedoara Producator