Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Inox - Produse Feroase & Neferoase: 134 companii
 • Stalesta SP. Z O.O. Sortimentul de ţevi şi produse siderurgice (table, profiluri, bare, produse laminate) vă poate fi oferit în peste 30 de tipuri de oţeluri inoxidabile, rezistente la contactul cu acizii, cu focul, duplex, superduplex, carbonice sau pentru cazane. Vă propunem produse de cea mai bună calitate, care posedă certificatele şi atestatele necesare emise de către instituţii adecvate (TUV, PED 97/23/EC, Lloyd şi altele). Datorită experienţei acumulate vă oferim o consultanţă complexă şi o deservire profesională. Vă invităm la colaborare. Vă invităm să consultaţi articolele noastre. 1. Ţevi trase (fără cordon de sudură): Inoxidabile şi rezistente la contactul cu acizii; rezistente la foc; duplex i superduplex; carbonice, pentru cazane 2. Bucşe trase (fără cordon de sudură) 3. Ţevi sudate: Inoxidabile şi rezistente la contactul cu acizii, rezistente la foc, duplex şi superduplex, carbonice 4. Tevi U 5. Table 6. Profiluri C: Economice C conform ASTM, Economice conform JIS, Economice, Obişnuite 7. Profil dublu T: Paralelipipedice, Obişnuite, Speciale, Cu talpă lată HE..AA, Cu talpă lată HE..A, Cu talpă lată HE..B, Cu talpă lată HE..M, Cu talpă lată conform JIS, WG BS, W 8. Batardouri 9. Profiluri: Profiluri V pentru elementele de susţinere minieră, Cadre din arce metalice pentru profilurile de tip V 10. Corniere: Cu laturi inegale, Cu laturi egale 11. Produse din oţel forjat 12. Profiluri rotunde striate 13. Platbande 14. Semiproduse: Ţagle pătrate, Ţagle mici pătrate, Ţagle mici plate, Ţagle mici dreptunghiulare, Ţagle şi ţagle mici COS 15. Sine: Şine de cale ferată, Şine de tramvai 16. Produse laminate şi bare netede.

Krakow Producator
 • Star Inox Style produce o gama variata de balustrade, scari, porti si garduri din inox si fier forjat. Va puteti baza pe cunostintele tehnice si experienta Star Inox Style pentru a transforma proiectul dumneavoastra din concept In realitate.

Constanta Producator
 • Suntem o firma producatoare de balustrazi, garduri, scati, trafoare, etc. din inox. Suntem o firma consacrata si depasim aceste clipe grele cu ajutorul clientului. Pentru noi clientul inseamna tot. Noi incercam sa gasim modelul potrivit pentru clientii nostri si incercam sa fim pe gustul lui.

Bucuresti Producator
 • Vindem butoaie inox alimentar, butoaiele au capacul reglabil se lasa dupa continut, au intre 300 si 800 litri, ele sunt facute in special pentru vin, vinul in interiorul butoiului sta in vid.

Galati Altul
 • The standard and special connection parts in the range of f 4 and f 11 millimeters and the need for raw materials is met from the rolling mill in our own company, with the cold beating technology. A large part of our production addresses to office materials, household utilities, automotive and bicycle sectors. Furthermore we also serve the auxiliary industries of these sectors and meet the demand of the companies in similar sectors for standard and special connection elements in the same careful manner. Speedy and high-quality solutions to your demands in special connection elements !

Istanbul Producator
 • Domeniu de activitate confectii metalice usoare din otel, otel inoxidabil, aluminiu si alama. Datorita capacitatii mari de productie putem executa comenzi unicat si in serie de o calitate superioara cu ajutorul personalului bine calificat si dotarile tehnice de ultima generatie.

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie tanara in Romania dar cu o experienta de peste 25 de ani in realizarea rezervoarelor si echipamentelor din inox pentru diferite industrii. Proiectam si producem o gama larga de rezervoare si echipamente pentru: Industria alimentara Industria vinului: - Rezervoare depozitare de la 1.000 la 1.000.000 L cu echipare standard dar si conform cerintelor clientilor. - Rezervoare fermentatie cu camera de control al temperaturii de la 1.000 la 50.000 L. - Rezervoare izolate cu camera, pentru tratamente de vinuri de la 2.500 la 35.000 L. - Rezervoare pentru gazeificare (vin spumant), izolate sau neizolate cu agitator lateral si supapa de siguranta. Industria de prelucrare a laptelui Industria de panificatie Industria zaharului Industria otetului Industria chimica Rezervoare pentru granule de plastic Rezervoare si echipamente industria vopselelor Industria farmaceutica Etuve pentru uscare prafuri Etuve pentru sterilizare recipiente Mixere in “V” Mixere “Biconice” Malaxoare pentru unguente.

Medias Servicii
 • Store Steel Metal cumpara fier vechi si neferoase din toata tara asigura transport oriunde in tara. Plata se va face pe loc odata cu livrarea marfii, rog seriozitate. Tel.: 0762837173-0724861850

Bucuresti Importator
 • Firma Rothenn Metal Flex este reprezentantul in Romania a celor mai importanti producatori de teava de inox flexibil in Germania. Firma Rothenn Metal Flex propune instalatorilor profesionisti si nu numai un nou tip de teava din inox flexibil pentru racordarea tuturor echipamentelor sanitare si termice. Teava flexibila din inox inlocuieste cu succes toate tipurile tevi existente in acest moment pe piata din Romania. Calitatile incontestabile ale tevi din inox sunt rezistenta la presiuni de 20 bar, temp. - 200 + 700 C, rezistenta la coroziune, compresie, perforare, extrem de flexibila... Tevile flexibile din inox pot fi preizolate cu izolatii rezistente la temperaturi foarte mari (+ 175 C) pt. inst. solare sau cu izolatii anticondens montaj sub tencuiala sau sub sapa. Teava flexibila din inox comercializata de Rothenn Metal Flex este disponibila in cepind cu diam. DN 6 pana DN 100. in colac de la 3m pina la 100 m.

Bucharest Importator
 • The Cavagna Group, founded in 1948, is a world'leading manufacturer of Equipment and fittings for Compressed Gases, Gas Storage and Control. The Group relies on eight vertically integrated production units in Italy and six other spread on the five continents. The Group is structured in three Divisions: L.P.G. Valves and Tank Equipment Division. L.P.G. & Natural Gas Regulator Division. High Pressure Gas Equipment Division. Thanks to a distribution network of an additional fifteen commercial business units, the Group deals with more than 110 countries worldwide. Our experience and the reliability of our products have lead long lasting cooperation with virtually all major Oil Companies, producers of compressed gases containers and gas appliance OEMs. Cavagna Group products are acknowledged by most recognized national and international standard agencies. Each division of the group is specialized in a in a specific market segment.

Ponte S. Marco Calcinato (bs) - Italy Producator
 • Calitatea si rapiditatea in executarea montajelor de echipamente industriale; asigurarea partii de proiectare si avize de instalare pentru diverse echipamente; se asigura si intretinere la echipamentele instalate precum si partea de RSVTI.

Buzau Servicii
 • Infiintata in anul 2001, firma S.C. Muring S.R.L. executa si monteaza orice model de balustrade, scari si accesorii din inox. Obiectivele noastre sunt acelea de a satisface clientii nostrii in oriceconditii, stabilind relatii de colaborare cat mai avantajoase pentru toate partile implicate. Intentia noastra este de a promova noi produse care vin in sprijinul necesitatilor pietei.

Craiova Producator
 • Comercializam produse din inox, tabla, banda, teava, profile: patrate, dreptunghiulare, bare pline, cornier, ornamente pentru balostrada. consumabile, oferim prestari servicii: comercializarea si confectionarea cosurilor de fum, balostrada, mana curent, mobilier pentru bucatarie, sifoane pentru instalatii, schimbarea armaturilor de reglare si aplicarea stratului protector la tancurile din beton.

Brasov Importator
 • Ofer motoare ventilatie, masa inox doua polite aluminiu, spalator inox (chiuveta inox, friteuza inox). Pentru mai multe detalii despre produse, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon.

Bucuresti Altul
 • Sc Metal Construct Srl achizitioneaza prin depozitul propiu urmatoarele : fier vechi, tabla, utilaje casate sau defecte, electrocasnice uzate, acumulatori uzati, motoare electrice uzate, cabluri electrice uzate.

Bucuresti Importator
 • ThyssenKrupp Materials Romania opereaza in prezent cu 5 depozite situate in Bucuresti, Timisoara si Cluj, Iasi si Sibiu Un sistem complex de depozite, logistica si informatii de logistica, cu depozite centrale si locale, ofera garantia, unei livrari rapide. Clientii nostrii primesc materialele la dimensiunile si formele de care au nevoie, totul in cel mai scurt timp. Filozofia noastra se bazeaza pe: materiale de inalta calitate livrate la timp si o oferta adaptata pentru cerintele dvs.

Bucuresti Importator
 • Societate comerciala cu o vechime de 7 ani pe piata locala, specializata in productia de fier forjat, confectii metalice si inox. Ne ocupam si de automatizari. Asiguram montaj si garantie pentru toate produsele noastre.

Oradea Producator
 • Executam dezafectari (dezmembrari) instalatii chimice, petrochimice si petroliere. Valorificam deseuri metalice feroase si neferoase. Comercializam produse recuperate (table, tevi, profile) Debitam mecanic, oxi-gaz sau cu plasma Executam transporturi de marfuri. Executam RK la UT (schimbatoare, rezervoare, coloane, etc.). Prelucram mecanice (strunjire, gaurire, polizare, etc). Sudura manuala cu electrozi sau sarma.

Vladesti Servicii
 • Sc Uttis Industries Srl - Vidra, Ilfov, departament turnatorie, nu mai exista - inchisa: - piese turnate unicate, serie mica si mijlocie de orice complexitate din Oteluri inox si refractare, Oteluri inalt si slab aliate, Oteluri carbon, Fonta cu grafit nodular, Fonta refractara, Fonte inalt aliate cu Ni (Ni-Hard); - platouri si dispozitive pentru cuptoare de tratament termic, piese turnate de orice configuratie cu greutati de pana la 400 kg. LABORATOARE: Metalografie, Incercari mecanice, Analiza spectrala, Amestecuri de formare.

Vidra Producator
 • Produsele de baza ale companiei noastre sunt manerele de cavou, produse din inox masiv. La cererea clientului putem produce orice produs util fabricat din inox sau otel. Target-ul principal al companiei este piata mortuara. www.manerecavou-inox.ro

Tg-Jiu Distribuitor